Атанасова и Дончев: Първият мандат може и да събере подкрепа, но правителството ще е слабо (видео)

Най-добре е да се отиде на избори, защото няма доверие в управляващите, заявиха още от партията на Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свят да му се завие на човек като чете коментари. Каква самооценка трябва да имаш, за да употребяваш такива думи и изрази за други човешки същества, които и каквито и да са ?? Опомнете се малко, сънародници!! Четете поне части от Библията! И после искаме свестни политици и България да върви напред. Не харесвам никоя политическа формация в момента заради езика им, отношението и държанието им, но все пак препоръчвам интервюто с депутата от ГЕРБ Николай Сираков за кармата. Има го качено в ютуб. Една птичка пролет не прави, но с такива хора и такова мислене започва да се променя всяка система. Едно време по време на Учителя в политиката е имало негови последователи. Не сме цъфтяло и връзвали, но все пак Учителя е успял да въздейства дори на политиката в България. Бригадите, опитните полета, кръжоците по онова време, дори насадените орехи и други плодни дръвчета по шосетата са по негови идеи. А сега няма кой да се поучи за нищо, всички са "експерти" по всичко и затова си страдаме. Останете си със здраве!

оттеглил се бил Борисов, всяка събота пресконференция, снемането на ветото е негово дело

Ялова вещица и скопен дявол. Кое не е така?!

Абе нищо чудно да се намерят разумни хора от итн извън шайката учиндол, тошко, фъфелката и балабанов, и да подкрепят ново правителатво на Кирил Петков

Първият мандат, който трябва да връчи президентът Румен Радев на ПП може и да събере подкрепа, но евентуалното правителство ще е слабо. Това заявиха Десислава Атанасова и Томислав Дончев от ГЕРБ при излизането от срещата с държавния глава. A kaкво,вас ли да изберем.Свалихте го правителството,ама знаете ли какво ще правите след едни избори.

ако Дългия е станал с предника на горе тия ша са изненадани и пак ще клекнат

Откъдето и да погледнеш е със задник надупен

Деса общата и Дончев мазното, защо пак са по телевизията ? Иначе са добра двойка наглеци

Естествено, че ПП, първият мандат, може да събере подкрепа и коалицията и пак ще е същата. Проевропейска коалиция - забравете. Ако Бойкикиев не се прегърне пак с Нинова, ще се прегърне с Копейкин. Да си знаете.

До тези от герб е добре човек да се доближава с дебели маски и ръкавици. Токсични са!

Доверие на управлението.На вас нямаме,гъски заспала.След вота се измъкна през служебния вход,за да не срещнеш народната любов .

Като се махнат машините на Мадуро ще се видят истинските резултати и Герб/СДС ще бъдат първата сила.

надай се...

Да с хартиени бюлетини се фалшифицира най-бързо и лесно само сменяш чувалите..

Гусин Бойко и ГЕРБ нали се се удряха в гърдите че са първи по изборите. На последните избори през зъби пак били първи ама имало фалшификации. И тез НАГЛЕДЦИ и КРАДЦИ от ГЕРБ наред че спечелиха титлата за НАЙ КОРУМПИРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО в младата история на България, ами сега тръбят че други били крадците... Смех... Май е къса паметта народна за ГЕШЕВ, 8ТЕ ДЖУДЖЕТА, ШКАФЧЕТА и тн И сега Гусин Борисов щял да абдикира от ГЕРБ Втория сив кардинал след ДОГАН САРАЙ

ДОКАЗАНО НАЙ-ДОБРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ  са    ГЕРБ  !

Най-добрите ..да ...ама крадци...никога повече чекмедажан бей на власт

И ако може само с хартиени бюлетини да се гласува. Че избирателите на гроб са неграмотни .

"представляваме българските граждани граждани, подчерта Атанасова, като обясни, че ГЕРБ ще върне мандата, защото е "редно първата политическа сила да направи кабинет" По изкривена логика не можеше ли да ни представи? За да се стигне до предаването на мандата на герб би значело, че първата политическа сила НЕ може да направи кабинет. И Какво според герб трябва да се организират избори подир избори до де тези които са първа сила да могат да направят кабинет ли? А до тогава електората и народа като цяло какво? Да духа супата и да се радва на 3-5 лева хляб?! Ама редно би било първите ........... След като има система която предоставя мандата на следващите по листите значи няма място за оправдание и отказ в случай когато първите не успеят със задачата си! След като по конституцията ви се подава на вас след провала на първите е РЕДНО да положите необходимото за ваш кабинет. Няма първи няма втори, стигне ли се до вас имате задължение! Инаме нямаше да я има опцията президента да подава мандата на всяка партия по ред!?! Ако не можете защото не можете добре, но ако не можете поради други причи тогава това не е справедливо спрямо електората ви, нацията и законите. Добре че журналистите ни имат правото само да хвърлят леки въпроси и да повтарят думите на запитаните като папагали без да използват главите си иначе сега тези щяха да са доста на тясно.

1. В този парламент, при тази конфигурация на силите, правителство на ГЕРБ няма да мине. 2. Дори да приемем, че можеше да мине, има сили в обществото, които вече си лъскат простестнните обувки и ще ударят пети пред НС веднага. Лято е, топло е, приятно е навън, какво да прави човек вечер, ако не да отиде да попротестира с децата си, с кучето, с колелетата. Ей така, между другото, да се поразходи, да вземе чист въздух, да разходи кучето, да се види с приятели, да се побори малко за политическа справедливост, да почопли семки и такива работи. Ако обаче има нови избори, с ново гласувано доверие от народа, при новите условия и при новата излагация, то ГЕРБ биха имали много повече легитимност. Тогава тези със семките ще ходят в парка, а не под опашката на коня да се борят за справедливост, защото народът току що ще е казал думата си.

Искат избори , значи се надяват да ги фалифицират , те имат опит с тия неща...

Споко, чистият и неопетнен Рашков за това е сложен, да не допуска фалшификация на изборите. Както миналия път, не помниш ли. Чрез репресии към прогрес.

Рашков няма да го има дотогава

Едва ли има по-слаби и продажни от правителствата на Борисов и ГЕРБ !

Квазимодо с кривата чутора и селянката със смърдящата шунда кога ще лежат?

Най добре ще е да си закриете крадливата партия и да изчезнете за винаги. И тогава вече да има нови избори