Атанас Запрянов: Няма да "паркираме" МиГ-29 и след пристигането на Ф-16

Очаква се руските самолети в нашите ВВС да продължат да летят до 2028 г. и до постигане на пълна оперативна готовност на американските машини

Обратно в новината

Коментари - Атанас Запрянов: Няма да "паркираме" МиГ-29 и след пристигането на Ф-16 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме просто длъжни и едните и другите самолети да ги дарим на братска Украйна за да продължи да защитава свободата, демокрацията и светлото бъдеще.

За клавиатурните мърши кога? Що се бавите. Не останаха Украинци да умират за Ционисткият Вангард Груп?

общо има войната с украйна със шибаните мигове в кочината ? . до кога бълХария ще стаи с оръжие от 40 години , при положение, че 20 години е в нато? че то украйна има натовско оръжие ...ния нямаме 1 патрон ? . ква "мобилизация+ ве , боклук ? нато има 5 кратно предимство по възздух и трикратно по вода ! . как ти се виждат 1000 пепелянки в формация "клин" над просия ? а 2000 ??? а 3000 ....а 5000 ? . и в същото време самомолетоносачите изстрелват всичките си томахвки едновременно ! просия няма да има време да гъкне ! кой ще се занимава като вас с кашици ...ше ви попилеем отгоре!

Гергов бе отровен.

МИГовете да се ползват докато умрат всички пилоти, които могат да ги шофират

както да ремонтираш Мерцедес 1939г. до оригинално състояние. Наем с поддръжка на едни Миражи или СААБ за 10 г щеше да реши въпроса.

Те тия Мигове ръждата ги яде вече, един след друг падат, като презрели круши, че и пилоти в мирни времена загиват, ама не - ватниците си искат безаналоговото съветско въоръжение. Де факто, България е единствената натовска държава без натовски самолети, но инак разбира се, гербиджа са най- големите евроатлантици във вселената въобще.

100 години МиГ-29 в небето българско. И пилотите да стрелят отгоре с Макаров. Да идват извънземни да ни гледат сеира ...

ние с МИГ-овете и Макаров-ците и по извънземни можем да стреляме....

в НАТО, 20 години шумкарите правят всичко възможно тук да не влезе американско оръжие!. . И това се вижда много ясно!. -Умишлено поръчване на голи самолети без ракети . - умишлено чак поръчване на 15-ата година . - умишлено не започване на ремонта на пистите . - умишлена игра "на избори" . . - умишлена инфлация за проваляне на еврото . - умишлено и продължаващо заселване на блядове из цяла източна България ..... . Крещящ непукизъм от магнитски - магнитните бандити са на първа показна линия , . Всичко това ясно очертава какво цели мафията, къде и е реално идейната ориентация и на къде води територията! . И тия боклуци си въобразят че някой ще им гласува... всъщност на тях не им пука!

За съжаление не само си го въобразяват и не просто някой им гласува, ами печелят изборите, и управляват държавата - цяло чудо ще е, ако след 20 години в НАТО най- накрая имаме поне един натовски самолет.

Гениално измислено от краварите. Вместо те да ни плащат пари за забавените доставки на Ф16 то ние ще трябва да им даваме на тях пари. Не е лесно да си под американска окупация. Никак даже.

Демократичните самолети на чертежи са най добрите самолети....хихи А МИГ-29 ще ни служат и след Освобождението

тия мигове са по грохнали и от министъра на отбраната...

тъй, на 1 януари 2024г тези самолети трябва да бъдат приземени поради изтичане срока на експрлоатация и са технически и морално остарели! въпреки това, министерството търси да закупи 6 ремонтирани двигателя за 26 400 000 лв с ддс та двигатели няма, няма кой да ремонтира и нашите за 19 20 000 лв също с ддс! украина заявила желание, да ги ремонтира, ама .... полша и словакия предадоха самолетите на украина! българия остава единствената държава в нато която не е предала старите си съветски самолети на украина! това е статия от 9 юли 2023г днес сме 19 април 2024г 109 дни от денят в който тези самолети е трябвало да са експонати!!

казвах, че през 2150 г бълхария ще бъде последната територия, която ще приземи, със сълзи на очи и с умиление от "освобождението" от турското "робство" - последният миг . амин! .. . . толкова смешна измислена фържавичка не е имало е човешката история

"Докладът за състоянието на Въоръжените сили от 2023 г. отчете сериозни забавяния там. Освен това в края на годината се появил проблем - новата писта се наводнява. Тепърва се изготвя проект за поправката ѝ. Ако ремонтът не приключи в срок, то ще се наложи България да плаща на САЩ, за да съхранява новите ни изтребители. Това би означавало, че страната ни ще трябва да разчита на МиГ-29 за по-дълго, отколкото се очаква." Копурция, тъпота и чиста некадърност по време на преговорите за Ф16!!! Това не са политици! Това са откровени тъпанари и боклуци! Няма значение какво е мнението на "експертите" относно Ф16. Начина по който са договорени и условията са просто криминални за България! Всичко е направено с НУЛА оглед и мисъл за българският интерес!!!

и как точно разчитаме на тези самолети, и най вече за какво им разчитаме?? от кого ще ни пазят, и тоя кога точно ще ни напада??

той проблема не се е "появил", това е целенасочен саботаж от червените фуражки

Ще си ги ползваме, няма са ги подарим на усраинците я :)

тъй де, що да загиват рассийските завоеватели, като могат да загинат десетина български пилоти?

По времето на славната БНА, нито една машина от влекачите за 152 мм гаубици не бяха "паркирани". Една част от тях просто не можеха нито да запалят нито пък да се движат. Той другарят Запрянов ги знае тия работи много добре защото тогава е направил първи стъпки в кариерата си на военен ( поради непригодност за никаква дейност, която да е полезна на България. Дори един циганин , който мете улиците е по-полезен на България.

Какво общо има?

Нищо общо няма, човекът е малък розов демократичен еднорог и плещи глупости по почина на ръководителите си. Само да припомня, че по времето на лошия социализъм БНА имаше 330 самолета, чистак нови. Също така да уведомя, че в момента Сърбия например има 180 самолета. За Гърция и Турция няма смисъл и да отварям приказка. Така че....

данните за сърбия не са верни. Половината от тази бройка не са в летателна годност, но водещи се на въоръжение (подобно на България) В тази бройка влизат транспортни, учебно-бойни самолети, вертолети)

другаря запрянав е известен русифилистик

Жълтопаветен пидераст :)

обикновен педераС

няма де! докато не загробите три-четири екипажа няма да ги паркирате! бе я ги давайте на украинците докато могат да идат там на самоход бе! ако ги искат де, щото май и на тях не им трябват!

Уй, ма от сърце :)

нищо де, те ще се справят и без нашите таралясници! но ти помнишли майор валентин терзиев? е този летец загина с миг 29 на 9 юни 2021г победен от ...мишена по време на нощни стрелби! ще има още два- три такива "инцидента" и тогава ще паркирате тия боклуци!

Ама те скиците ще летят ли ?????

този болшевик съветски възпитаник е генерал на жена си. продажна сволач

Укропитек :)