Атанас Славов: Не можем да си позволим нови избори в този геополитически контекст

Уикенда със сигурност ще има интензивен процес на преговори, но по-важното е дали политическите субекти в парламента искат да продължат ясната реформаторска програма, заяви министърът на правосъдието

Обратно в новината

Коментари - Атанас Славов: Не можем да си позволим нови избори в този геополитически контекст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ясната реформаторска програма" Аз ли не съм добре или този човек говори нонсенси?

страх!

SirBob

Кой геополитически контекст бе, Славов? Кух беше като студент, такъв си остана и като завършил юрист. Всичките от тази сглобка не ставате за чеп за зеле.

Така му е удобно така приказва

народът мисли ,чу можем и ,че това е най-добрият вариант.

Бате Бойко може да беше всякакъв, обаче никога не е отменял изборите. А на тези боклуци не са им достатъчни огромните им фалшификации и шменти-капели с машините, затова направо ще ги отменят. Просто Кирото веще ще забранява медии, какво следва - лагери и по 50 хиляди за глава на комунистите?

НИСКО О БРАЗО ВАНИТЕ МО ДЕ РАТОРИ НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ КОМЕНТИРАМ!! АЗ СЕ БОРЯ ЗА СТОТИЦИТЕ НЕСПРАВЕДЛИВО БЛОКИРАНИ ТУК!!! БОРЯ СЕ ДА НЯМА МИЛИОНИ МАНИПУЛИРАНИ ТОЧКИ!! ДА НЯМА ТРИЕНЕ НА КОМЕНТАРИ, АКО НЕ СА ОБИДНИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА НАРОДА!!! ПРЕСТЪПНИЦИ!!! ИЗЧЕЗНА МИ КОМЕНТАРА НЯКЪДЕ ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ, ДЕМОКРАТИЧНИ ПЪТЕКИ?? ...РЕШИХ ДА ГО ВЪЗСТАНОВЯ ЗАЩОТО ИМАШЕ ЖИВОТ САМО ТРИ МИНУТИ!:))) САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Избори не можем да си позволим, но може да си позволим война. Баси лудите хора там горе.

Следват политиката на посолството, което при едни честни избори ще си загуби 90% от слугите в парламента и във властта!

не можеш, момченце, така сие . Аз мога и даже знам, защо ти не можещ!

Толкова много работа свършихте, че днес Магдалинчев замени Магдалинчев. А да удвоихте администрацията на съвета също иначе резултата ще е същия като до сега. Проблема никога не е бил в конституцията, а в задкормилното устройство ръководещо държавата сиреч вие в парламента.

Именно! Много вярно!

Насе, ПП-ДБ нио не свършиха за 9 месеца! Няма смисъл да оставате да се тормозите, вие толкова си можете, Нищо! Затова разваляйте седянката и кой от къде е дошъл! Най- добре е така, да не идваме да ви изкарваме оттам зорлям!!!

На геополитика ме учи помияр на стройтеля на Турски поток?!

като на следващите такива вие и вашата пасмина ще гледате парламента през крив макарон!

И какво лошо има в нови избори. Променихте конституцията и сега Президента може да избира Министър-Председателя от определени длъжности. А при едни нови избори влизането на ПП-ЮДБ в НС е проблематично или ще имате около десетина депутати. Затова не искате избори. Страх Ви е.

вярно е, славов, не можете! щото след нови избори ще гледате заседанията на парламента по телевизора!

И защо? Нали беше няма да се коалираме с тези и тези.. след изборите в скута на тези и тези

Това не е министър на правосъдието , а на една клоака !

а ние не можем да си позволим боклуци в парламента .....

И защо да не може бе пъпеш гологлав. Как зависи от вас геополитическата обстановка, послушници. Срах ви е от народния гняв , че няма да влезете повече в тази емблематична сграда която омаскарихте. Да ви видим на изборите в дъното с 3.8 %.

страх тресе кочината, защото ДеБилите ще сте в кофата, а ти искаш още да цицаш от хранилката НС. Яко е, нали? Блажничко!

На този кретен му харесва да е Министър! Не се интересува дали хората искат фашисти да ги управляват!

АБЕ ГОЛОГЛАВЕЦО ПРАЗНОГЛАВ, ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА СЕ ПРАВЕЖДАТ ИЗБОРИ В ПОЛОВИНАТА СВЯТ, ДОРИ И В КОМИ, КЪДЕТО СИ РОДЕН! ЗНАЧИЕ В САЩ И РУСИЯ, МОЖЕ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ, ТАКА ЛИ?

Как го изработих този пъпеш, няма да си мръдна и малкото пръстче да разследвам моя идол Борко Сарафов.

-Сър, защо медицинският хеликоптер няма тракер? -Джон, за не могат Хибридните ми Врагове да проследят мшината, коато си евакурам хората от територията!

И защо да не си позволим нови избори ? И без това ще се провеждат избори за ЕП, които са ни през оная работа . Що да не използваме случая и да гласуваме безплатно и за вашето изтриване от политическата карта на България ?

по малко вървим към замразяване на изборите за неопределено време

-Сър, защо Великият и Непотрошим Вожд не се страхува от изборите? -Джон, защото само той държи кода на машините и на печатницата с попълнени бюлетини.

Самоче ви е стах ... ! Доган и той гтакива ги говори .... и той от страх... Видов ден идва и той е неизбежен ! За тези "тарикати" по добре рано, защото после никой нищо няма да ги пита ... Да живее България !

-Сър, коя е причината за неуредицитре в държавата и за недостигане на пълното щастие на администрациите? -Джон, науката отдавна е доказала, че туземците са единствената причина за неуредицитре в държавата и за недостигане на пълното щастие на администрациите и затова върви процес на пълната им утилизация!

Лустрация!

Докато Байден е в Белия дом неможе.

Ето българската политическа мафия кви ги върши: Първият медицински хеликоптер у нас е с куп проблеми. Това установяват експерти на дружеството "България Хели Мед Сървиз". Само част от тях: Не е инсталиран и не е сертифициран. Лява пътническа врата има проблем с механизма за отваряне/затваряне. Уплътненията на пилотските врати не са монтирани качествено - има отлепвания. Гумен предпазител на лявата пътническа врата е с нарушена цялост и е за подмяна. Липса на уплътнения. Няма лебедка. Без поставена черна кутия

За българските политици - крадци, предатели и продажници е по важно да заделят милиарди и оръжия за Украйна. Цялото ни управление е съставено от американски кучи синове, тоест проклетници.

Според полковник Валентин Киров, доцент във Висшето военновъздушно училище, обаче констатираните нередностите крият рискове за сигурността на полета. „Нито една маловажна забележка няма в констатирания протокол. В никакъв случай това не са дребни неща, в никакъв случай. Тук имаме въздухоплавателно средство. Ако тази врата не се заключва, не се затваря и летим с 300 км в час - несериозно ли е?“

Да го подарят на Украйна заедно с бетеерите , танковете и гаубиците които изпращат сега.

Еврокомисарю, защо ни изпрати тази бракма ? Сега тебе ще те качим на отворена врата и без колан .

Избори - не може Референдум - не може Що направо не пусните шпиц команди с картечници из улиците за приключите веднъж за винаги тоя малък, но много прост народ?

Скоро русофили,скоро...

На тебе съм ти обещал удоволствия от висша класа, като ти нвръ дулото в ректума и после изпразня целият пълнител, да не може да те разпознае баща ти дето те е изсрал.

Този от снимката винаги гледа тъпо и говори несвързано. Няма несъгласни с това.

Явно има, някой Ви е поставил минус. От мен имате плюс.

Не искаме ,а и не ни позволяват от посолството нови избори. Това е точното заглавие на тази словоблудстваща статия

Ти се моли народа да не почне да ви трепе, че също няма да може да си позволи да се спре.

Да почва да трепе веднага щом Мара хване кормилото

Ще съмне утре

Ще има Народен съд за сглобкаджии като този плешив пидирунгел!

Истината е, че Народът мрази сглобката и може да ги накаже сериозно всички измамници от сглобката.

че ще изгубят държавата на регулаторите и посредниците.

Ще се спогодят! Амбасадорът няма да позволи нови избори! Той е отчаян, сломен и бесен на Галя, като разбра че е бил лъган и мамен. След толкова много труд и хвърлени пари на вятъра, народът е с Русия и не храни никаква любов към САЩ и НАТО. Галя го е подвела за любовта на България към Америка и ненавистта на българите към руснаците !!! Какви бази на НАТО, какви евроатлантически съюзници се е надявал да прави от българите, след като душата на този НАРОД Е С РУСИЯ ? Сега се чуди при такива ненадеждни партньори, какви бази на НАТО и САЩ ще прави в България. Ми те българите ще му резнат кабелите както янките взривиха Северните Потоци. Кеф, кеф, кеф и вън !!!!

Не знам защо си мисля, че коректното заглавие е не "Не можем да си позволим нови избори в тази....", а "Няма да ни позволят нови избори..."

Целият проблем на измамниците от пепе, е че ще паднат под 1 процент. Всъщност пепе дебе ще се свие до психодесния си майчин дебейски сексуален произход.

Демокрация...Референдуми ...са добри Само когато Обслужват Западната Олигархия!!! Когато Демокрацията дава Неочаквани за Олигархията Резултати тя става Ненужна Опасна.

също не може да си го позволи.

Жалък идиот ! И точно какво постигна за 8 месеца , че май никой не знае !

бе, не можем! Разправяй ги тези на старата ми шапка! Страх ви тресе цялата сглобка и особено вас парлатаните от ПП-ДБ. Сл;ед токлова щуротии, които натворихте, при нови избори сте под чертата!

Всички знаем че ПП, ДБ, ГЕРБ не могат да РИСКУВАТ с Нови избори! Защото ще ги загубят. Затова, САЩ ги залепват заедно и не позволяват никакви избори.

Нали уж изборите бяха неотменимо право на Демокрацията? Какъв геополитически контекст, какви 5 лева?