Коментари - Атанас Пеканов обяви кои са новите приоритети на кабинета "Донев-2" | Днес.dir.bg

Атанас Пеканов обяви кои са новите приоритети на кабинета "Донев-2"

Сред тях са цената на живот, огромната инфлация, която започна да намалява, но въпреки това трябва да се направят последващи действия, каза вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Атанас Пеканов обяви кои са новите приоритети на кабинета "Донев-2" | Днес.dir.bg

Коментари

Оръжия и гориво на Украйна, хотели за избягалите украинци, за българите - среден.

този Атанас Пеканов не беше ли един дето дядо му като член на БКП е разстрелвал без присъда, а баща му е бил агент на КДС и също се е занимавал със затриване на хора. Ми, те на Мунчо келешите всичките са подбирани на този принцип. Позор за България!

Егати глупавия коментар! На някой си деда му преди 100 години пръднал и сега внука му заслужава цял живот да му се смеят

Пеканов е класически пример на национален предател - пеканов е представител на интересите на ЕЦБ в България. След време ще изглежда като кунева. Готов е на всичко, за да ни продаде и да ни набълбука с кредити. ЕЦБ има най-голям интерес държавата ни, както и всеки един човек да задлъжнее до козирката.. После е лесно - ще гасим инфлацията с CBDC ваучери и който не слушка ще има "you will have nothing and you will be not so happy.. Докторската му работа е точно на тази тема. Който желае може да се запознае.. публична е. Този човек е тук назначен от ЕЦБ с конкретна цел и е несменяем дори от Радев. Никой не може да го пипне от поста му.

Как пък все на тия у властта все дядовците им пръднали? Нещо на куролация ми намирисва...

най-мижитурското правителство начело с шефа им Руменчо.Кога и да ги пратиш на бесилото все си закъснял. Референдум искаме, за еврото, за нато, за ЕС, за всичко, не се крийте а организирайте референдума, продажници безродни.

Най-големите грабежи в България след Десети станаха при служебните правителства. Те и за това служат "служебно".

Супер, Гълъба продължава да лети, а мокрите кокошки отидоха на майка си в...

"пекан" означава вид американски орех. Поне от кръстословиците трябваше да го знаете. А относно цената на живот, и тя отдавна е изчислена. В човешкото тяло се срещат в миниатюрни количества всички елементи от Менделеевата таблица, ощо за около 216 лева по днешни пазарни цени. Дано тази полезна информация помогне на новото /?/ послушно правителство да си изпълнява службата, а после и на по-новото, и на още по-по-новото.....На финансов език изразено, пожеланието изглежда така: 87.5 Х 87.5 Х 87.5...

приоритети са да ни нарита по-дълбоко във войана, да уморят и отвлекат повече туземци, да пратят още социално слаби в кофите за боклук, да ни оргабят още, и др. все вече известни приоритети!

Ха хаа, "...да бъдат чути, но не ако са залети с неверни факти...", демек и на тоя грамотността е като на Простото Киро! А бе, идиот Мунчовски, как може един факт да бъде неверен бе?

историяата с иабора на чуждият гражданин Цар Кирил Петров повтаря историята с избирането на чужденеца Фердинанд1 и затова Цар Кирил ни нарита във вохната в украйна и ни вкрва в конфликти с "македонията"... все германски игрички! .... По време на Българската криза български пратеници разговарят във Виена с Фердинанд Сакскобургготски и на 25 юни 1887 г. (7 юли нов стил) Третото велико народно събрание го избира за княз на България. Същия ден принцът подава оставка от австро-унгарската армия и уведомява австрийския външен министър, че приема избора. ..

Аман , от оправячи : генерали и генералски наследници ?

Пеканов е симпатично хлапе, единствено телешкия му ентусиазъм да ни дозакопае като ни навре е Еврозоната ме дразни. Наскоро попаднах на едно интервю на Черепа от миналата година, където казва разни неща. Ако Черепът си отвори устата за корупцията у БГ на най-високо ниво, ми се струва, че не само Еврозона и Шенген ще си гледаме през крив макарон, може и от ЕС да ни изхвърлят! Вероятно поради тази причина - да не доразсипе имиджа на БГ у еурогейско, не си е отворил устата и не е станал медийна ЕU звезда, че тогава на хунтата наистина свитки ще й излязат! Определено мисля, че тези еврофондове са една от най-големите ЗЛИНИ за БГ и източник на корупция!

не може да каже две думи, без да чете...

и оти ша арчим народна пара за народни капути дет и за сапун не стават тия хора си вършат перфектно работата браво на Радев!

Атанасчо да иде по магазините зо хранителни стоки да види за какво става въпрос.Вече е по евтино дрехи да купуваш отколкото храна.Обаче без дрехи може ,но без храна не.Да не казвам и за лекарствата.А за наглите банки и мобилни оператори?Вдигат таксите двойно и никой нищо.Вижте какви банкови такси са начислени към 31.12 и какви към 31.01.23.Но за всичко това трябва да сме благодарни на Тоталните бездарници и мошеници ПП и ДБ.За седем месеца смачкаха Държавата.Наследството им е убийствено.

швабчо, колко чужди паспорта имаш? махни се от нас, българите, продажнико!

Щом чак сега , нов « приоритет» бил ЦЕНАТА НА ЖИВОТА, плюя на всички политици ! Какво беше до сега живота нм за тия човешки аномалии!?

ПЕКАНов е ПЕКЪН. Ноооо - НЕ на ЕВРОЗОНАТА!

На Мунчо, избрания от вас благодарете.

Този съсел няма никаква разлика от Киро и Асен не трябва да се допуска още такива джендъри да управляват нацията

" Ще продължим са говорим...."

С две думи : Националните предателства са приоритетите им

Виж, кво младо, нахално, лъжливо и крадливо национално предателче, ще се пра само на две неща: 1. Не знам дали и с колко е намаляла инфлацията според НСК. Но, аз статистики на НСИ не ям и не си плащам режийните с техните победни стъкмистики. Пазарувам в обикновените магазини, ходя по улиците и съм с договор с мобилен оператор, колата я ползвам от дъжд на вятър, отоплявам само частино жилището ни. Гледаме изобщо да не припарваме до медицинска помощ въпреки че имаме осигуровки - медицината вече не ни е по джоба- Заплатите ни са доста над средните за страната. Аз не гледам статистиките на НСИ, а цените в магазините и фактурите за режийните. Намаление няма, а увеличаването на цените е непрекъснат процес. Вярно, понякога за една седмица цените не се качват, но като цяло поскъпването е като тангото - две напред, една назад. Жив марксизъм-ленинизъм в евроатлантически вариант. 2. Ти си казал твърдо "Хората трябва да бъдат чути, но не ако са залети с неверни факти". И естествено ти и тези като тебе са определящите кои са "неверните факти". Но все пак знам няколко езика. И сам мога да прочета, какво става в Хърватия, а и какви са крайните загуби на страните от ЕС, които са приели еврото. Само две страни са спечелили - Германия и Нидерландия. Останалото е на огромна загуба. Това е то по немски данни и анализи. Ти и тези като тебе сте лъжци. Нищо повече - лакоми, крадливи мошеници и мафиоти. При това с диктаторски/авторитарни намерения. Изказването ти е като цитат от от Оруел, книгите на когото ти едва ли си чел, а ако си го чел то е било като наръчник за действие. Както и другия наричник, който използвате - наръчника на Гьобелс. По душа ви е, вие сте неонацисти или неокомунисти, което всъщност е едно и също. Такива като вас не заслужават дори и Народен съд. Не сте достойни дори и за това, вие - убийците на българите и България.

Инфо ковра си долна

За Радевата хунта. Мислех, че Тиквара е най-големият ни проблем. Оказа се, че по команда ни закопаха за нула време поредните номенклатурни креатурки и внуците им. Кръв ще се лее. Неизбежно е.

Какво точно изпълнихте като заплатата ми трета година не е мръднала с 1 лев а инфлацията отдавна премина 30%...Стига сте се хвалили

За Радев два пъти съм гласувал, НО мисля, че трябва да бъде разжалван за думите му, че бил натовски генерал-първо. И второ трябва да даде прилично обяснене за кадровия му избор на Кирчивци, Асеновци и Пекановци. Кой му ги подбутва и защо?

Вие я направихте тая инфлация ваща мама изроди. То не бяха санкции то ме бяха перки то не бяха да ядвм насекоми. Извратеняци долни платени. Да идва Копейкин и да ви вкара по затворите

Пеканов не ставаш.Отивай НМП

Еничери долни. Как ви програмират и пускат да унищожавате собствената си родина

Откъде се появи тоя палячо.Такива специалисти с лопата да ги ринеш.

Тоя дрисльо пак глупости дрънка. Общи приказки и нищо конкретно. И е на поста вицепремиер! Боже,, пази България!

Брат! Абсолютно вярно!

Този и Канадеца са като две капки вода. Гевнетично предопределен да не прави добро.

Номенклатурско отроче и връзкар тропа по масата, под опеката на рублен.

Интересно кое посолство тика този глист Петканов по етажите на властта..

Коментари - Атанас Пеканов обяви кои са новите приоритети на кабинета "Донев-2" | Днес.dir.bg

Атанас Пеканов обяви кои са новите приоритети на кабинета "Донев-2"

Сред тях са цената на живот, огромната инфлация, която започна да намалява, но въпреки това трябва да се направят последващи действия, каза вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Атанас Пеканов обяви кои са новите приоритети на кабинета "Донев-2" | Днес.dir.bg

Коментари

Оръжия и гориво на Украйна, хотели за избягалите украинци, за българите - среден.

този Атанас Пеканов не беше ли един дето дядо му като член на БКП е разстрелвал без присъда, а баща му е бил агент на КДС и също се е занимавал със затриване на хора. Ми, те на Мунчо келешите всичките са подбирани на този принцип. Позор за България!

Егати глупавия коментар! На някой си деда му преди 100 години пръднал и сега внука му заслужава цял живот да му се смеят

Пеканов е класически пример на национален предател - пеканов е представител на интересите на ЕЦБ в България. След време ще изглежда като кунева. Готов е на всичко, за да ни продаде и да ни набълбука с кредити. ЕЦБ има най-голям интерес държавата ни, както и всеки един човек да задлъжнее до козирката.. После е лесно - ще гасим инфлацията с CBDC ваучери и който не слушка ще има "you will have nothing and you will be not so happy.. Докторската му работа е точно на тази тема. Който желае може да се запознае.. публична е. Този човек е тук назначен от ЕЦБ с конкретна цел и е несменяем дори от Радев. Никой не може да го пипне от поста му.

Как пък все на тия у властта все дядовците им пръднали? Нещо на куролация ми намирисва...

най-мижитурското правителство начело с шефа им Руменчо.Кога и да ги пратиш на бесилото все си закъснял. Референдум искаме, за еврото, за нато, за ЕС, за всичко, не се крийте а организирайте референдума, продажници безродни.

Най-големите грабежи в България след Десети станаха при служебните правителства. Те и за това служат "служебно".

Супер, Гълъба продължава да лети, а мокрите кокошки отидоха на майка си в...

"пекан" означава вид американски орех. Поне от кръстословиците трябваше да го знаете. А относно цената на живот, и тя отдавна е изчислена. В човешкото тяло се срещат в миниатюрни количества всички елементи от Менделеевата таблица, ощо за около 216 лева по днешни пазарни цени. Дано тази полезна информация помогне на новото /?/ послушно правителство да си изпълнява службата, а после и на по-новото, и на още по-по-новото.....На финансов език изразено, пожеланието изглежда така: 87.5 Х 87.5 Х 87.5...

приоритети са да ни нарита по-дълбоко във войана, да уморят и отвлекат повече туземци, да пратят още социално слаби в кофите за боклук, да ни оргабят още, и др. все вече известни приоритети!

Ха хаа, "...да бъдат чути, но не ако са залети с неверни факти...", демек и на тоя грамотността е като на Простото Киро! А бе, идиот Мунчовски, как може един факт да бъде неверен бе?

историяата с иабора на чуждият гражданин Цар Кирил Петров повтаря историята с избирането на чужденеца Фердинанд1 и затова Цар Кирил ни нарита във вохната в украйна и ни вкрва в конфликти с "македонията"... все германски игрички! .... По време на Българската криза български пратеници разговарят във Виена с Фердинанд Сакскобургготски и на 25 юни 1887 г. (7 юли нов стил) Третото велико народно събрание го избира за княз на България. Същия ден принцът подава оставка от австро-унгарската армия и уведомява австрийския външен министър, че приема избора. ..

Аман , от оправячи : генерали и генералски наследници ?

Пеканов е симпатично хлапе, единствено телешкия му ентусиазъм да ни дозакопае като ни навре е Еврозоната ме дразни. Наскоро попаднах на едно интервю на Черепа от миналата година, където казва разни неща. Ако Черепът си отвори устата за корупцията у БГ на най-високо ниво, ми се струва, че не само Еврозона и Шенген ще си гледаме през крив макарон, може и от ЕС да ни изхвърлят! Вероятно поради тази причина - да не доразсипе имиджа на БГ у еурогейско, не си е отворил устата и не е станал медийна ЕU звезда, че тогава на хунтата наистина свитки ще й излязат! Определено мисля, че тези еврофондове са една от най-големите ЗЛИНИ за БГ и източник на корупция!

не може да каже две думи, без да чете...

и оти ша арчим народна пара за народни капути дет и за сапун не стават тия хора си вършат перфектно работата браво на Радев!

Атанасчо да иде по магазините зо хранителни стоки да види за какво става въпрос.Вече е по евтино дрехи да купуваш отколкото храна.Обаче без дрехи може ,но без храна не.Да не казвам и за лекарствата.А за наглите банки и мобилни оператори?Вдигат таксите двойно и никой нищо.Вижте какви банкови такси са начислени към 31.12 и какви към 31.01.23.Но за всичко това трябва да сме благодарни на Тоталните бездарници и мошеници ПП и ДБ.За седем месеца смачкаха Държавата.Наследството им е убийствено.

швабчо, колко чужди паспорта имаш? махни се от нас, българите, продажнико!

Щом чак сега , нов « приоритет» бил ЦЕНАТА НА ЖИВОТА, плюя на всички политици ! Какво беше до сега живота нм за тия човешки аномалии!?

ПЕКАНов е ПЕКЪН. Ноооо - НЕ на ЕВРОЗОНАТА!

На Мунчо, избрания от вас благодарете.

Този съсел няма никаква разлика от Киро и Асен не трябва да се допуска още такива джендъри да управляват нацията

" Ще продължим са говорим...."

С две думи : Националните предателства са приоритетите им

Виж, кво младо, нахално, лъжливо и крадливо национално предателче, ще се пра само на две неща: 1. Не знам дали и с колко е намаляла инфлацията според НСК. Но, аз статистики на НСИ не ям и не си плащам режийните с техните победни стъкмистики. Пазарувам в обикновените магазини, ходя по улиците и съм с договор с мобилен оператор, колата я ползвам от дъжд на вятър, отоплявам само частино жилището ни. Гледаме изобщо да не припарваме до медицинска помощ въпреки че имаме осигуровки - медицината вече не ни е по джоба- Заплатите ни са доста над средните за страната. Аз не гледам статистиките на НСИ, а цените в магазините и фактурите за режийните. Намаление няма, а увеличаването на цените е непрекъснат процес. Вярно, понякога за една седмица цените не се качват, но като цяло поскъпването е като тангото - две напред, една назад. Жив марксизъм-ленинизъм в евроатлантически вариант. 2. Ти си казал твърдо "Хората трябва да бъдат чути, но не ако са залети с неверни факти". И естествено ти и тези като тебе са определящите кои са "неверните факти". Но все пак знам няколко езика. И сам мога да прочета, какво става в Хърватия, а и какви са крайните загуби на страните от ЕС, които са приели еврото. Само две страни са спечелили - Германия и Нидерландия. Останалото е на огромна загуба. Това е то по немски данни и анализи. Ти и тези като тебе сте лъжци. Нищо повече - лакоми, крадливи мошеници и мафиоти. При това с диктаторски/авторитарни намерения. Изказването ти е като цитат от от Оруел, книгите на когото ти едва ли си чел, а ако си го чел то е било като наръчник за действие. Както и другия наричник, който използвате - наръчника на Гьобелс. По душа ви е, вие сте неонацисти или неокомунисти, което всъщност е едно и също. Такива като вас не заслужават дори и Народен съд. Не сте достойни дори и за това, вие - убийците на българите и България.

Инфо ковра си долна

За Радевата хунта. Мислех, че Тиквара е най-големият ни проблем. Оказа се, че по команда ни закопаха за нула време поредните номенклатурни креатурки и внуците им. Кръв ще се лее. Неизбежно е.

Какво точно изпълнихте като заплатата ми трета година не е мръднала с 1 лев а инфлацията отдавна премина 30%...Стига сте се хвалили

За Радев два пъти съм гласувал, НО мисля, че трябва да бъде разжалван за думите му, че бил натовски генерал-първо. И второ трябва да даде прилично обяснене за кадровия му избор на Кирчивци, Асеновци и Пекановци. Кой му ги подбутва и защо?

Вие я направихте тая инфлация ваща мама изроди. То не бяха санкции то ме бяха перки то не бяха да ядвм насекоми. Извратеняци долни платени. Да идва Копейкин и да ви вкара по затворите

Пеканов не ставаш.Отивай НМП

Еничери долни. Как ви програмират и пускат да унищожавате собствената си родина

Откъде се появи тоя палячо.Такива специалисти с лопата да ги ринеш.

Тоя дрисльо пак глупости дрънка. Общи приказки и нищо конкретно. И е на поста вицепремиер! Боже,, пази България!

Брат! Абсолютно вярно!

Този и Канадеца са като две капки вода. Гевнетично предопределен да не прави добро.

Номенклатурско отроче и връзкар тропа по масата, под опеката на рублен.

Интересно кое посолство тика този глист Петканов по етажите на властта..