Атанас Пеканов обвини Асен Василев в лъжа за надземно метро в Пловдив

"Тази глупост ми идва в повече, такъв проект в българския План за възстановяване и устойчивост няма", обяви бившият служебен вицепремиер

Обратно в новината

Коментари - Атанас Пеканов обвини Асен Василев в лъжа за надземно метро в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кошутата явно не е знаел за какво е в министерството, щом не си знае прерогативите по плана за възстановяване. Явно само се е интересувал от част Енергетика. Затова и на няколко пъти Народното събрание го бламира. Сега заради това няма да има пари по Плана за възстановяване за България. Зелена сделка на найси феродо.

Планът за възстановяване е публикуван на официалната страница на министерството на финансите. Няма такова нещо като градска железница. Това са измишльотините на един умопомрачен бивш министър на финансите, който съсипа плана с цялата си некадърност.

Нали знаете от къде ще дойдат парите за тези безумни проекти, коиито никога няма да се изплатят сами.

На това лайно от снимката, кой би му повярвал? Та той участваше в ОПГ-то на Радев по аферата “Боташ”, ограбвайки България дневно с половин милион долара на ден. Жалка корумпирана дрипа!

Бах мааму. Не съм и очаквал Кокорчо да е чак такъв изпечен лъжец !!!!!!!!!!!!!!!

Той е патологичен лъжец. И крадец. Същия като Бойко, но по-наперен и със самочувствие, че е нещо по-така.

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Шилo

Пеканов е един млад дихател-кариерист.

Пеканов ще виси на въжето!

Тунелът под Шипка няма ли да копаят. На всеки избори го почват? Кокорчо има ли нещо, което е казал и е било истина?

Полетите до Скопие ги имаше за кратко

Кокорчо сам с лопатата след изборите го почва.

До Коледа ще му видим гъза от другата страна при Габрово някъде. Още не знаем чотно къде ще изкърти чакъла.

трябва да почнете да се обвинявате, когато казвате истината

А Моля Моля . По голям Лъжец от Киро Няма !!

Тиквата ни давеше в газ от черноморския шелф, тикаше ни у йалта на гьола в Белене, пълнеше тъпите кратуни на вярващите с лъжи и простотии, и кво - вместо да го обесят едно голямо нищо...

Кога ще бесим

Кога ще бесим ?

Кога ще бесим ?

Лъжа е когато някой ти вярва. В България отдавна не се лъже. Само се шегува.

С тоя Гибралтар.То бива насаждана реклама,ама тая ни дойде в повече.

И ти ли я полочаваш нон стоп

Велика предизборна борбЪ сай заформила сред. Вместо какво ще таправим ако спИчелим изборите.. Кой повече лъгал в предните правителства.. След немско-албанското елмобилче на просто Кирето, завода поод небето на гола ловешка полянка - собственост на ГЕЛагите, гигантската супербатерия на Лорерчото за зареждането на елмобилчетата.. За отвяването на ПуПу - ДъБъ-то от първото лъже място, бая пот ша требе да се лей..

Е те на предните избори Киро откри завода за електромобили, още седи клипчето в интернет на страницата им, що сега да не открия и надземно метро в Пловдив. Все пак избори са :)

След електромобилния завод защо не и метро - пък макар и надземно?

Нещо като завода за батерии за 1 милярд евро. Това не е лъжа, а само МУНМУРАНДУМ. Не е ангажиращо. Като няма да мине номера ще скъсаме МУНМУРАНДОМА и ще КУРУЛИРАМЕ нещата.....

В Пловдив от началото на демокрацията никога не е имало добър, чист и редовен градски транспорт. Там винаги лините са на загуба и разчитат на дотации. В пловдив е по-изгодно да се возиш с такси от колкото с градски транспорт. Как ще излезе математиката някой да прави метро там, при положение че ще е на загуба от първия ден????? Даже и 100% някой да го плати, само от режийните ще почне да трупа дългове.

В България не е ли подсъдно да лъжеш ?

Не не е подсъдно да лъжеш. Всеки може да лъже който и колкото си иска и всеки трябва да има глава на раменете. Всеки, всеки ден лъже особено политиците. Те от това живеят. Виж ако някой го определи като фалшива новина е друго. Или ако с лъжа ти продаде нещо, пък е измама. Но иначе по принцип като лъжеш не е наказаемо. Щоми има кой да вярва винаги ще има кой да лъже. Но като става дума за Кокорчо, въобще не ме изненадва. Аз отдавна съм му сложил филтъра.

Това не е лъжа, а вероятно неспазено обещание. Лъжа е, да обвиняваш без доказателства.

Обвинението с лъжовни твърдения е набедяване. съвсем друга бира е това. Когато лъжеш за проветрение и който шаран захапе куката не е обвинение към никого, а просто въдица д кукичка и плувка.

Със съборения Альоша щели да осигурят чакъла за линията.

Да го ползват за стълб на лифт като авангарден алтернативен маршрут на железния кон през тепето

Добра идея, да!

Дългогодишният шеф на "Информационно обслужване" Депутат от Видин влиза в новия парламент само с 474 гласа https://www.novinite.bg/articles/37922/Deputat-ot-Vidin-vliza-v-noviya-parlament-samo-s-474-glasa

А кой беше този Пеканов ?? И защо да му вярваме?

Вярвай на Кокорана като искаш ве!

Аз вярвам на курни и копейкин, защото съм скъсан цървул. Ще си вярвам на когото си искам.

По принцип ПП ДБ са лъжци ! Те и ГЕРБ се борят за първото място !

И кои не са.

Присмял се Хърбела Пеканов на щърбела Василев! Два крадливи мушморока!

Е те вече построиха 4 моста над Дунав и няколко тунела под Шипка, че една градска железница ли ще им се опре на другарите. :-)

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Това пловдивско метро сигурно ще се свързва с тунела под Шипка! Като хванем влака от Русе, минаваме под Балкана и на гарата в Пловдив сменяме влака с метрото и от там директно в Кючука!

Има два плана, един за мостове на Дунав, вторият е за тунели под Стара планина с подточка за пловдивското метро.

Тия избиха рибата. Във Варна ни обещават скайграпър, първо беше лека железница, тежко метро последно стана въздушна ама влак ли беше метро ли. Само Маглев на Сименс не се обещали. Ама моляви се уточнете поне ватмани ще има ли или няма да има както в Дубайското.

И асансьор до луната ще ви обещаят. До изборите има време още!

Съжалявам хората гласуващи за Пълен Провал. Трябва да си голям олигофрен или страшно корумпиран, друго обяснение нямам.

Аз те съжалявам теб. Това кой за кого е гласувал не е повод за съжаление. повод за съжаление е животът на хората, които живеят вече над 30 години в държава, която се управлява от подобни бацили. А ти си един от тях.

са се сбрали повече смешници "Бай Радой ги погледнал със съжаление, поклатил глава и казал : Не знам аз ли направих завоя или вие дойдохте на моя ?"

Очаквам като е във Варна да обяви построяването на мост между Одеса и Варна ! Всичко е договорено с Зеленски и изграждането започва веднага щом свърши войната !

Дебелото джендърче Кокорчо може да обещае всичко на балъците. Метро в малък град, като Пловдив няма кой да финансира. Това ще е глупост. Там трамвай няма, Кокоро метро ще прави.

Той и тролей от години няма.

Пловдив в момента е със сигурност над 800 000 ( да не кажа 1 000 000 ). Това, че няма трамвай би дала голяма преднина на градска железница. НЯМА кой да я финансира и изпълни - Пловдив е запушен град с малки улици и малко булеварди, не виждам как би се построила градска железница - такова отчуждаване на частни имоти е невъзможно - ще се съдят до 2125 година. Те не могат да разширят натоварените тесни улички - ЗАБРАВЕТЕ !!!

Проектите на Асен Василев и ПП са смели, но са много напреднали и се осъществяват методично и неотстъпно в полза на гражданите! След приключването на петия нов мост на Дунав, както и на третия тунел под Стара планина веднага започва пловдивското метро. Магистралите пък от три години са се умножили по нула, благодарение на пп дб, както и на служебните правителства на Радев, този неуморен борец за добруването на българите!

Най-добрият коментар!

Хасан Василевглу пак е чел съчинения на дядо Сорос.

И пловдивските пици си ги бива....Щот и кирето се баше запенил ...

Не в Пловдив, нееееее, Ф АСКЬОЙ, АСКЬОЙ!!!

Шилo

А кой му е казал на кариеристчето Пеканов, че парите ще са от ПВР?

Те Асен и компания откраднаха достатъчно да финансират едно метро и пак ще им останат!

Шилo

Не думай? Прати ли сигнал в прикриватурата? А за Бойко и неговото ОПГ нещо няма ли да кажеш?

Е как кой, Кокорчо де. Даже клип е направил и се хвали с него !