Атанас Пеканов: Нидерландската позиция за Шенген е разочароваща

Притеснително е случващото се в новоизбраното 48-о Народно събрание, коментира вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Атанас Пеканов: Нидерландската позиция за Шенген е разочароваща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как ви се виждат многократните опити за правителство, и работещ парламент! Това не е ли разочароващо! Ако държава се управлява демократично с "НЕ" и "НЯМА" кой ще и има доверие!?

Как се раждат и най-вече отглеждат кретени като Петканов?! Че ЕС е рекетьорска организация. Малко да се залисаш и са ти го набили до смокините..

Ми то разликата е от Пе' канов и ПеТканов

Ами като сме кавали и клекнахме на Макарона за македонците срещу нищо, така ще е. Сега ще духаме на холандските наркомани и педали. Дето са толкова прокопсали, че ги е срам да си кажат името.

Единствената полза от влизане в Шенген е да се отпушат границите с Румъния. В момента заради тъпите митничари се чака с дни да се превози стока от едната държава в другата все едно сме 1980 година. Според мен ако България и Румъния премахнат граничните проверки между двете страни, не ни трябва никакъв Шенген

Тогава ще чакаш на Сегед!

Напротив, не е разочароваща а е добре обърната към българите за разлика от вашето непрестанно тикане къде ли не на България, без да си давате реален извод към какво я тикате.

Прави са холандците! С Тиквата, Доан, Янеф, Копейкин И Кукундрела начело на Държавата това си е повече от чаквано решение! Никой не иска путлерастки ибрици да влизат в Шенген и Еврозоната! Честито на негласувалите!

Не знам за тия дето си ги изброил, ама умишлено ли си забравил Мунчо, Кирчо и Кокорчо, и още такива "пекани"?

Страна населена с грозни,извратени,вечно надрусани хора. Клоаката на Европа! А Шенген не ни трябва! Съвсем ще ни джендеросат и поислямчат тогава!

Ти някога бил ли си в Нидерландия или споделяш мнения от русофилските форуми?

На мен Шенген ми трябва, щото като отида да видя внуците, не искам да ме карат да чакам 2 часа паспортен контрол, наредена с вмирасни руслямистанци на една колона!

Тва е реалността и трябва да сме им благодарни. При неблагонадеждни граници, мултак начело на парламентарната ни република. Челна скамейка в българският парламент санкциониран по закона Магнитски и президент зависим от Путин, какво да очакваме. Прав е Коце, че не сме за НАТО, ЕС и Еврозона. Съществуването ни там е мъка и храни само корупцията.

Държава, която вони на наркотици още от граничния си пункт не може да ни дава акъл!

А това недорасло момченце, защо пак ни го натрапиха за министър?! Същият е като наборчетата си от ПП , дето са учили в чужбина - напористи да управляват, ама далеч от реалността.

то щото тиквоидите ни докараха до върха на еволюцията нали

Браво!

А не смята ли другарят Пеканов, че той като вицепремиер и гугутка на Гълъба е разочароващ за Нидерландия? Правилно постъпва Нидерландия! Докато ГЕРБ и ДПС печелят избори в България - Шенген през крив макарон!!! Контрабандата през митницата с Турция трябва да секне завинаги!!!

И ние не сме им умряли за кирливата им страна

Бе ти може да не умираш, но Бойко Борисов се гърчи вече - виж че му се изпразни чекмеджето с кюлчета и евро!

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id373089

ма краво!

Да даваме отпор ще ни подритват.

дай отпор на тикводиевите и всичко ще се подреди

Пекан, с клюн на Тукан е много тъпо парче и става единствено за сервитьор в кварталната кръчма.

Но вий всички сте за ебане, щото не се научихте каак да защитавате националните интереси! Най малкото се поуете от Унгария! След като те се ебават с нас - почнете да се ебавате с тях!

Господ живот да им дава на холандците че ни отървават от тоя евров бич.

това е лицемерието на Запада, искат ни само да изсмукват ресурси и след това се правят на ударени въпреки че преди 11 години сме покрили стандартите.

Нидерландската позиция е правилна, за държава просмукана от корупция