Анастас Герджиков: Радев призна, че не е защитил българския интерес в Брюсел

Президентът трябва да поеме отговорност и за здравната криза, всички виждаме правителство, което не се справя с пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герджиков има една много ценна черта Тази която му разделя задника на две

Никога не е късно човек с дипломи да се посере и приравни с еднокнижника си бос.Герджиков изпуши ,като Бойкошенко.

А ТИ,ГЕРДЖИКОВ-КАКВО СИ ЗАЩИТИЛ??? НАЛИ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ СИ КУПИХ ДИПЛОМА ОТ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ!!! БОКЛУК!!!

И този е мръднал 9

Освен всичко друго проф. Герджиков има една много хубава черта, която прави евроатлантическите ценности много близки до сърцето му.

Хаха, тази която разделя една част от тялото му на две равни огледални части!

е че гласуваш за гербджиков,получаваш Барба ганьос тиквуций.Просто си говорят на латински

Герджиков на СЪД ЗА РАЗпространение на клевета! Къде са Кюлчетата?

Ама, че си глупава... Нали Божков ти ги дава да ги мушнеш в чекмеджето, а Радев снима?

Във връзка със затпудненото приемане на болни от Ковид в болниците , поради липса на легла .СПЕШНО .До всички директори на болници . !!!ДА СЕ УСКОРИ СМЪРТНОСТА ПРИ ПРИЕТИТЕ ВЕЧЕ БОЛНИ , ЗА ДА ИМА МЕСТА ЗА НОВИТЕ . ЗАПОВЕД .

Радееф провесоре е един селтак дето си вре зурлата във вонящи вагини той е селяк по рождение и алчен продажен буклук

Професор по латински? Що е това, кой говори този език, и защо не си гледа "науката"? Ако говорим да селтак, то това е тази калинка Митева от Добричко! Плувкиня - лъжеполковник! За какво ни са тези двама нещастници! Ненужен книжен професор и лъже селски полковник - калинка! Дет съ вика - БАСТА!

Сега имаме прост лизач на цигански путки, като Мунчо.

Военен - президент .Военен - министър председател .Ебатати малоумщината . Военните говеда не стават за нищо . На тях им дай прости заповеди и да лапат държавна пара . Който е бил войник знае за какви малоумници става въпрос . Който не е бил в казарма ,да вземе да прочете Швейк на Ярослав Хашек , горе - долу , да добие представа , какво представлява свинското говедо .

Бил съм в казармата , военните са ми ясни .По- голями идиоти от тях няма . Военен ли е , увреден е . Човек не става от него .

Смешник. Не вярвал че Борисов има чекмедже. Подлога кариерист !

Снимката с "чекмеджето" е продуцирана през 2018 г. и 2 години е прашасвала в президентството докато радев получи разпореждане да я развее...

Само зеления чорап е компетентен за всичко,той опоненти не трябва да има.Откъде ли тия знания като цял живот е обучаван от някакъв военен устав.Някой все пак да напише какво ново се върши в тая държава за да оценим ние лаиците.

Що бе полу-проводник, пардон "полу книжник", кога ще прочетеш 1 бр. цяла книга?

Чакам някакъв повод да чуя конкретните идеи на ректора за Мариците, за пандемия та, да чуя как ще защити националния интерес с предложения за доставките на газ и за съдбата на американските бази, например. Смешник.

"Европа има за цел постигане на въглеродна неутралност до 2050 г. Трябва да осъществим технологичния преход, а междувременно да осигурим енергийния баланс и да запазим работните места на хората от сектора. Енергийният баланс на страната в момента е невъзможен без комплекс „Марица Изток“. Затова до развиването на крайните технологии следва да се прилагат преходни технологии – за улавяне и съхранение на CO2 и хибридни технологии. Необходима е концепция за ядрената енергетика. Трябва да се стартира най-жизнеспособният вариант: нова мощност на площадката на АЕЦ Козлодуй (двата вече закупени ядрени реактора), евентуално и малки модулни реактори. Без решение на европейско равнище не може да се постигне трайно понижаване на цените за електроенергията. Възможно е обаче да смекчим удара с национални мерки – премахване на ДДС и акцизите върху електроенергията, директни субсидии за купувачите на енергия на пазара на едро, осигуряване на достатъчно електроенергия на пазара на едро, готовност за ограничаване на износа, решения за подкрепа на социално слаби домакинства за енергийни разходи и т. н."

Професор да повтаря не свързаните опорки на едно книжниците - такова падение на ректор никой не е очаквал. Колко ли алчен за власт и пари трябва да е, та да го направи?!

Този господин излезе псевдоинтелектуалец. Вече започна да говори като бат Бойко. С каквито се събереш…

Откъде ви раждат такива изроди бе

Чест и почитания г-н Герджиков,Вие ще сте следващият президент!

Точно така е.Мунчо искаше да устиска да минат изборите и не искаше нищо да прави.Обаче положението стана лошо и излиза извън контрол,затова няма накъде да отлага.Иначе колко били безстрашни.Докато при Боко горе-долу вървяхме в крак с Европа сега изоставаме безвъзвратно.

Простаците ще изберат фуражката пред тогата. Бай Ганьо е простак. И комуне.

Радевата зима чука на врата Матриала прост ще му яде главата. От стихосбирката " Последният комунисти на земята ще бъде българин"

Обявява война на ЕС, САЩ, Китай и Русия. Спукваме ги от бой и националният ни интерес е защитен на 80%. :)

Или пък те ни спукват от бой, превземат ни и националния интерес е защитен 100%?

Турция и вече сме на 100%! Байдън обяви на всички, путин, ердоган, си, макрон също обявиха на всички война! Нито един от тези безказарменици не може да прави коремни и лицеви... Радев ще ги изяде!

Появата на Борисов-2, Герджиков, говори че той по същество е дребнав и ограничен човек. Не,не е парадокс. Самият Борисов е такова животно От същата порода е и Герджиков, с по мека китка, но все геврек. Бръснат анус от всякъде Не мога да ги гледам педерасите на герб

Тоя е същия жалък смешник и безволева кукла на конци като жалкото същество Чехльо,зад която Тиквеника се скри! Няма нужда от жалки напъни, Радев ще го отвеее с 200 на изборите...

не, ти си жалък смешник. И радев също. По-злобен, смешен, чехъл, сельо, фуражка и т.н. от Рецитиращият фигурант няма.

Ако изберем проф Герджиков той ще поръча маски и вентилатори за всички българи. Ще раздаде зелени сертификати и ще ликвидира до крак всички вируси. Той не е прост фатмак карал някакви си там самолети. Превеждал е Аристотел в оригинал. Никога няма да признае че не е защитил българските интереси в Брюксел. От горе на всичко изглежда като интелигентен и малко като джендер. Което е модерно в Брюксел и ще ни обедини полово.

Сега имаме прост фатмак правещ лицеви опори

С такива идиоти като теб никой не може да ме обедини!

Ще ви обединиме всичките герб тролчета, в 1 гей дрижинка

Браво на проф. Герджиков. Посече и ошамароса Фатмака Мунчо. Ще гласувам за ГЕРБ и професора

Какво да му е "браво" на професора - той няма становище за еднополовите бракове, не чете Конституцията, а говори произволно, без да разбира нещата. Е, на неграмотни като тебе може и да се хареса.

Г-н Герджиков е избора на всички интелигентни българи,за чалгаджии ,сигани и малоумни протестъри избора е ограничен Зелен Чорап,неспособен да се справи нито със семейство,нито с поста ,който заема.Простотията е опасна за държавата .

Една голяма гнус у родните политици в последните години е, че никога не говорят за своите успехи, какво биха направили те, в какво са добри и т.н.. Винаги говорят за другите и за техните грешки. Е, много жалкарски начин за изпъкване. Пуснете си който и да е дебат по телевизията и ще видите как основно гербаджиите като им дойде думата и минават в нападение вместо центърът на монолога да е в тях.

Женския зелен чорап дали е добре обучен от Радев?

ДрОгаре,Фигуранта няма да се превърне в Путин,просто няма да му позволим на тоя самовлюбен Фатмак

За съжаление, тоя помак поне на думи е прав. И аз останах с впечатление, че Радев са го ритали в ЕС, като колонизатор колониално куче в колония. Обаче, тоя помак на думи може и да пее правилно, обаче не вярвам на дела да е способен на нещо различно. Нали виждам всека ден какъв коптор е СУ.

Не само , че не е помак, а българите-християни в Кърджали са предимно потомци на тракийските бежанци от 1913.

Кутьовците много активни,но е безмисленно.Зеления чорап си отива на село.

Де е Лом, де е Лондон! Анастас Герджиков е на светлинни години и като ерудит, интелигент и като човек пред простоватия, елементарен и глуповат фигурант Румен Радев! Голям удар на ГЕРБ-СДС като избор! Ще отнесе зеления чорап на втория тур като бръмбар сламка!

Стига с тия чекмеджета бе, примитиви. Не виждате ли как Фигуранта със зелените чорапи ни види към катастрофа. Как така Северна Македония ще диктува натиск срещу България за приемането й в ЕС. Първо и безусловно условие за започване на преговори е изпълнение исканията на страната ни. What you want questions interview or what? Муньо е бездарен и некадърен президент-нарцис. Да правиш коремни и лицеви опори пред народа си доказва това.

Че то по-голяма катастрофа от тази, до която ни докара оня с чекмеджето, накъде повече ?

С помощ от Варна, Георги Гергов иска да установи пълен контрол над Панаира https://podtepeto.com/novini/s-pomosth-ot-varna-georgi-gergov-iska-da-ustanovi-pulen-kontrol-nad-panaira/

Какво правиха цяло лято? Мятаха помия и уволняваха, разпространяваха махленски клюки и се чудеха от къде какъв компромат да изкарат, в полза на кукловода си. Няма друга такава държава в криза в Европа. Позволиха на шепа утрепки, перящи мръсни пари да разиграват всички и разни абсолютни неграмотници да разпространяват тъпи теории и създават неподчинение. Нека някой излезе с достойнство и поеме отговорност за ситуацията! Става въпрос за човешки животи!!!

Да, отстояваш Национални интереси и да Очакваш да получиш МИЛИАРДИ евро от Европа са,... Hесъвместими неща ...А когато,.. и не си избран, а си НАЗНАЧЕН от НАЧАЛНИЦИТЕ а не от Народа е НЕВЪЗМОЖНО !!;)) Така е в днешно време !! Всичко е за ПАРИ !!;) Въпреки, че и получаването на МИЛИАРДИ евро от НАЧАЛНИЦИТЕ.... също е в Национален интерес , стига да не влязът в чекмеджета !? ;))

Алооо, Господине, твоят шеф Тулупа на какъв език защитаваше българския интерес в Брюксел? Приличаше на герой от нямо кино! Жал ми е за теб! Не ти отива на образованието и позицията, която заемаш!

Борисов има безспорни заслуги в защите на българския национален интерес и. С голям международен авторитет.

Не ме разсмивай! Голям международен авторитет... Ако имаш предвид теглото му - да, може би е "най-авторитетния". Но иначе е бил голяма забава за европейските лидери, няма спор. Нали го видяхме, когато обсъждаха бюджета на ЕС за следващите 7 години и фонда за възстановяване - жалка безгласна картинка...

Ми факт, Радев никога не е могъл да се оправя навън. То на нас ни е трудно да разберем иска ли да каже нещо , а в превод едва ли звучи по- убедително.

Ха-ха-ха! Друго не мога да ти кажа.

Лошо. Хем професор, хем лъже. Къде Радев е казал, че е слушал безмълвно Меркел!? Каза, че е имал 5 срещи с нея и тя държи на своето мнение. Това всички го знаем. Както и на всички е ясно, че поне засега Радев твърдо отстоява пък нашите виждания и не се поддава. И да не забравяме, кой се мляска със Заев и се върти като фурнаджийска лопата.

Тоя същия герджиков, дето спори с Борисов за снимките ли? Дето Борисов казва - истински са, а Герджиков - фалшиви са, ли е? Тоя същия герджиков ли е, дето в края на срока за кандидатстване се събуди и реши, че ще става президент, без НИКАКВИ индикации преди това? Тоя ли искате за президент бе - дето не смее да си каже ПРЕДВАРИТЕЛНО, че иска да се кандидатира ?

Владо, стига си лъгал като Пинокио,ще ти щръкне носа два метра навън. Никога Борисов не е казвал,че снимките са истински. Ако си Бабикян, ходи да си носиш ковчега, примитив.

Професора си говори предизборно – той да обясни първо, как неговите поддръжници ГЕРБ, до сега са защитавали националните интереси. Освен това прави впечатление, че нагласата му като кандидат-президент е доста бутафорна, а подготовката – повърхностна. Така например при участие в телевизионно предаване го питат, какво е мнението му за еднополовите бракове. Той не знаеше какво да отговори, и заяви, че този въпрос е много сложен. А въпросът г-н професоре е много прост – решен е от чл.46 на Конституцията, където е казано пределно ясно, че „Бракът е доброволен съюз между мъж и жена“. Оказва се, че кандидатът за държавен глава не е чел върховния закон на държавата, която се кани да представлява на най-високо ниво. Това не се нуждае от коментар.

И ти ли ,бе,Герджиков,още си никакъв,а почна да правиш заключения!!! Не дай си боже да станеш нещо! Дано Радев ти е пак началник!!!

Радев е едно джудже спрямо Герджиков. Спомням си как го върнаха от Талин където се беше напънал с агентите си да участва в "Три морета". Добре беше за него,защото менторите от Москва щяха да го наритат по тежко с ботушите си.

Цачева имаше по-голям шанс от Герджиков да достигне втори тур

До вчера - ректор, от днес - герберско магаре ! Как стават тия работи? За колко пари??

А ти къде беше по време на протестите, Герджиков? В зайчарника на спявка, ли?

Береме плодовете на протестиращите.

Ще ги познаете. Критикуващите тук професора са на нивото на Мунчо. Малко в главата и повече в краката.