Атанасов: Суджукгейт отклонява вниманието от КТБ

Разследването около аферата "КТБ” не е проведено всестранно и обективно, както иска законът, а едностранно, необективно и твърде много обстоятелства липсват.

Обратно в новината

Коментари - Атанасов: Суджукгейт отклонява вниманието от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Атанасов, който е близък до фараон Цветан Василев, се опитва да отклони вниманието от неговата кражба в пирамидата КТБ!

Ако е отклоняване на вниманието от КТБ, не е твърде умно. Суджукът много по-лесно ще се запомни от матриала и последствията за Герб няма да са по-добри. КТБ разбират и ще запомнят малък брой.

Две монахини си купили по суджук. Едната казала: Сестро, да си вземем и един за ядене. Та на въпроса. 4 тона е бая суджук. Излиза, че половината ГЕРБ е лява партия.

от бг политици полза никаква ,може би трябва да изберем за премиер някой ром ...

Поне за двама се сещам. Костов и орешарски.

Прав е .

И пекинезът - културист се произнесе компетентно по въпроса за суджука- лапайте- бивши и настоящи! Все от едно кучешко кучила сте...

Не обиждай кучетата! Всички те са къде - къде по свестни от тия!

Принципно, този жабок не го понасям, НО в случая е АБСОЛЮТНО ПРАВ в тезата си!...

едните крали, обаче се окзав че и ти ядето уж трябвада ни пазят също са крали и а бе нямали да ни удари господ и да приключим

Крадеца вика "Дръжте крадеца!" ... Мине се не мине и този кремълски агент пак го активират по медиите....

Човечето пак се активизира в редене на празни приказки. Фактите къде са ? При Иванчо Костов ли - хахахахахах

Суджук гей е повсеместно в България където опр герб властва.. И това ''как не се жалват и обаждат хората'' си е поредната подигравка с тях защото май само властващи и политици не забелязват мутренския образ на поведение...

Глей ся, Дребосък, лидер на маргинализираната политическа пасмина ДСБ и бивш уж-генерал (дори д-р Made in Bankya е по-генерал от тебе!), Хубаво редиш всеизвестни истини. Ако беше истински мъж, политик, генерал и лидер, щеше да говориш не общи приказки, щеше да кажеш имена, факти и т.н. Но ти не си нищо от изброеното и за това нищо и не казваш. Как очакваш хората да ти повярват, че си истински, като ти не си? Сега просто завиждаш на хиените пишман-патриотари, че те са се уредили с останките от трапезата на Баш Суджуклу Мутра и Ко. Чак ти текат лигичките...

Sm3hurk0

тоя Атанасов, почва да ми става симпатичен.... кефи ме.

Не трябваше ли вече тиквун да е станал премиер на Гуантанамо с 20 - годишен мандат?

Относно Делян Пеевски Стоянова заяви, че той не е заемал някака позиция в банката, а ако е бил неин клиент би трябвало да бъде ПОТЪРПЕВШ. МИЛИЯТ ТОЙ ДА ГО ОРЕВЕШ. ПОСТРАДАЛ КАТО ПРИДОБИЛ НА БЕЗЦЕНИЦА ОБЕЗПЕЧЕНИТЕ ПО ВЗЕМАНИЯТА МУ АКТИВИ КОИТО Е ЗАЛОЖИЛ ПРИ ТЕГЛЕНИТЕ ОТ НЕГО ЗАЕМИ ОТ КТБ. Предстои му пак да пострада когато фалира и държавната банка която му предостави парите за да плати ОБЕЗЦЕНЕНОТО обезпечение в КТБ. ЕХ МЕНДО МЕДООО. Нищо добро не ви чака!

Нещо си отклонявало вниманието от КТБ,разследването не е проведено както трябва?Ама моля ви се г-н. Атанасов въпроса с КТБ приключи още преди да бе започнал,а разследването че бе манджа с грозде е ясно на всички още от самото началото. " Местните феодали на ГЕРБ мачкат бизнеса навсякъде, каза Атанас Атанасов" Но това е запазената марка на ГЕРБ по отношение на бизнеса и то от години.А бизнеса от своя страна си отмъщава като плаща мизерни заплати на работниците Си и квичи всеки път като стане дума за увеличение на минималната работна заплата.

НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ СПРЕ С ПРИКАЗКИТЕ И СЕ МИНЕ КЪМ ДЕЙСТВИЕ? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ПОИСКАН ИМУНИТЕТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА ПРОВЕРКА НА ДЕЙНОСТТА МУ НЕ ОТ НАШИ , А ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ? ИЛИ В ЕВРОПА НЯМА ПРАВОРАЗДАВАНЕ И ТЯ КАТО ВАС САМО ДАВА СЪВЕТИ И ГЛЕДА КАТО БИТО МАГАРЕ КАК НАШИТЕ БАНДИТИ ВЗЕЛИ ВЛАСТТА В ДЪРЖАВАТА ГРАБЯТ И КРАДАТ ТАКА КАКТО ТУРЧИН НЕ ГО Е ПРАВИЛ! ЗАЩО СМЕ В ЕВРОПА И КАКВО ПРАВИМ КОГАТО НАЙ ВАЖНОТО ГО НЯМА - справедливостта.

Стана ясно, защо на гербаджиите нищо не им се разбира. Па на тех устите им пълни със суджуци, как да им се разбира? Маат яко от сутрин до вечер, а и акъла им само в суджуците. Сега щели да сменят доставчина и да минават на филенца. Политик да си в тая месарница...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Прав е Атанасав 4т суджук са 4-8 милиона лева, а айдуците от КТБ откраднаха 3.5 милиарда!

идва ред да бъде унищожена ДЪРЖАВНАТА БАНКА отпуснала 160 мил. лв заеми на Делян Пеевси, който изкупи на безценица ОБЕЗЦЕНЕНИТЕ ОТ КВЕСТОРИТЕ АКТИВИ на КТБ!! КОЯ Е БАНКАТА КОЯТО ПРИТЕЖАВА И НАЦИОНАЛНИЯ ГАРАНЦИОНЕН ФОНД И РАЗПРЕДЕЛЯ 360 МИЛ. ЕВРО ПО ПРОЕКТИТЕ НА БАРОЗО е въпрос на който интелегентните ще намерят отговор. Ако не успеят да го направят могат да се обърнат към приятеля на ДЕБЕЛЯН сегашния финансов министър с когото те си пият кафето Този министър е принципал на въпросната банка донор на ПЕЕВСКИ!!

СДС ЯКО СА ОГЛАДНЕЛИ ЩОМ ГНОМА ПОЧНЕ ДА БЪРКА ПО ДУПКИТЕ НА ГЕРБ НЕ С ПРЪСТ АМИ НАПРАВО С РЪКА :)))

Какво беше СДС?

АБЕ НЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАЙ , СДС-АРИТЕ СА БОГАТИ ПОНЕ КОЛКОТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :))

Щом като в седесето бяха Воленката и Курнелия и ваньо Костов за к-во реално седесе може да става дума? СДС си беше ялова шумкарска организация. Затова и "преходът" беше ялов - криминално-ченгеджийски...

Действията на ДСБ, а и другите опозиционни партии след фалита на КТБ ясно разкриха капацитета и възможностите им, като ресурси, знания и умения. Ако една партия било тя и извънпарламентарна знаейки схемите за източване ползвани през 90-те, взаимовръзките и анализ на криминалните властови принципи следваше да поведе медийна и дори институционална кампания, привличайки през медии и гласност хората, за да се спре разграбването, упражни се натиск за разследването и поведе борба срещу крадците от схемата КТБ. Уви, опозиция с капацитет за властта реално няма.

Е па ти не си ли същия?!

Изцъкленият конспиратор пак ни облъчва с параноичните си глупости. Имаме си една проста поговорка, обясняваща действията на въпросните прости хора: "лаком г*з глава затрива".

показа докъде са стигнали нещата и кой е истинския суверен в нея. ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В КОЯТО УЧАСТВАТ И ЦАЦАРОВ , И БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ , И ЦАРЯ ни превърна в заложници и жертви на тяхната престъпна дейност. Дай боже да съм жив да видя възмездието над тези изроди заради които над 2,5 милиона българи напуснаха РОДИНА си.

То е ясно-мафията в лицето на Боко тиквата(Буда), Цацаров и Пеевски(Доган) гледат да замитат следите от най-голямата си кражба!Единия управлява държавата,другия правосъдието а третия медиите! Кога според вас ще се разклатят-единствено ако народа се вдигне на революция, щото тия от друго не разбират!

По изнесената информация става ясно, че суджукоисканията са от времето, и когато ДСБ бяха в коалиция с ГЕРБ. Толкова ли са били слепи, глухи, наивни и незнаещи какво се случва по места и цели области? Избирателно пропускливи ли са по отношение на информациите за престъпления и нередности?

Суджуците щели да раздадат на коренното население у Факултето, щото много гладни били.

Абе друго си е Суджук-гейт! Хамериканците да пият една студена вода с техния Watergate...

Аферата Борисов-премиер кога ще свърши?

Някакви факти, цифри данни да имаш? Или си говориш ей така по навик, наизуст?

Така е, но нищо не става само с призиви. А Тиквата и бандата му всеки ден правят такива фалове, че фантазията на холивудските сценаристи е бедна.

Ананасов управляващите не се притесняват от турските спец служби, ами ги е страх да не загубят далаверата с оръжията и наркотиците за ония главорезите дето ги обгрижваме с парите от петрола!!!

Същото ''всестранно разследване" ли проведе г-н Атанасов за времето, когато ръководеше службите за банковите фалити през 90-те, за престъпна приватизация и висша политическа корупция? Когато г-н Атанасов излезе с анализ на допуснатите грешки и пропуски за времето си във властта и ясно заяви намерения за бъдещи действия, тогава ще е ясно, че пак заслужава вота на избирателите си.

Никой няма да забрави КТБ. А тази сутрин много глупости надрънка. Още едно такова интервю и може да се счита, че не се радваш на добро психично здраве. А някога те слушах с интерес, признавам. Обаче започна страшно много да приличаш на едни хора, които навсякъде разказват, как са били отвлечени и малтретирани от извънземни.

Аферата КТБ мина през няколко етапа и продължава и днес. ПЪРВИ ЕТАП е вкарването на баретите в банката от Цацаров за да арестуват "УБИЕЦА" на приятеля му ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ. Цацаров взриви банката презизвиквайки масово теглене на депозити. ВТОРИ ЕТАП - с главни действащи лица КВЕСТОРИТЕ на КТБ обезцинили над пет пъти активите й създавайки предпоставките след фалита й същите да бъдат изкупени на безценица от длъжниците й / ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ/ и акционерите й / МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и неговата ВТБ/ ТРЕТИ ЕТАП - С кредити от ПИБ и ББР Пеевски предоби с цесии обезцененете активи на КТБ. Кой позволи на прасето да прехвърли собствеността на банката? Кой друг освен синдика или квесторите?? В грабежа не се посрамиха и царските хора МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ , ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ СПАС РУСЕВ, които по един криминален начин и пред погледа на ПРОКУРАТУРА и ДЪРЖАВА придобиха ВЪЗБРАНЕНИЯТ оператор ВИВАКОМ без да платят и стотинка за това!! ПРЕДСТОЯЩИ ИЗМАМИ: 1/ Предстои Цеца Секса да стане собственик на Търговска банка ВИКТОРИЯ която е 100 % собственост на КТБ и е с активи за 480 милиона лева. Няма кой да попита Приятеля й защо не ДЪРЖАВАТА , а ЦЕЦА да е собственик на ТБ Виктория?! Тя ли плати милиардите на вложителите или аз и вие?! ПРЕДСТОИ ФАЛИТА И НА ЕДНА 99,9% ДЪРЖАВАНА БАНКА ОТ КОЯТО ДЕБЕЛЯН ТЕГЛИ ПАРИ ЗА ДА ИЗКУПИ ОБЕЗЦЕНЕНИТЕ АКТИВИ НА КТБ!!

Да ме прощава Атанасов ама ако наистина си мисли че покрай мезето на Борисов някой ще забрави за КТБ то и той самия ни взема за мезе... И може би щеше да е прав ако беше казал че прокурорите наблегнаха на суджука за да отвлекат вниманието от това което тихо промърмориха, а именно това че гербаджията е изнудвал фирмаджията позовавайки се на това че последния е включен в списък с верни фирми а пропуснаха да кажат има ли такъв списък и ако има кой и как го е съставил;)

Суджук-гейт отклонява вниманието от аферата КТБ. Това е факт и каквито и други коментари да измисляте мафията е на власт в България и ограбва българите ежедневно по всякакви начини. най обича пари на готово- от банките, не се задоволява с кашкавал и суджук от 09.1944.

Предишните са виновни за суджук-гейт. Я питайте оня ''>>>'' , той ще потвърди. За Атанасов, явно няма парче от суджука

Атанасов, сигурно си прав ,но до вчера беше с отбора на Боко. Защо тогава не сподели,че герберастите мачкат бизнеса,а сега когато сте извън властта се сети заграбителската същност на шайката (според антикомуниста А. Тодоров-той беше и анти ГЕРБ)

Някои помияри се чудят как да се направят на много интересни и са готови и в ГРОБ да влязат ,ако ще им се чуе кирливия гласец

Сега е обективен, говори против Пожарникаря, влезе ли във властта с тях-започва да ближе пожарникарските ботуши...Отврат!!

Така е.Първо уволняваме,после ближем.Цирка е пълен.Ред,законност,справедливост?

Верно бе, къде изчезна оная мижатурка дето щеше да уволнява тиквата?

Ама и на Атанасов очите му гледат в суджука....А Борисов напразно е тостранил верните си хора от Добрич.На целия български народ е ясна схемата на ГЕРБ по места и на върха.Докато могат ще изнудват всеки ,от който може нещо да се придърпа - я суджук,я риза,я бизнес,я земи...Кокошкарска работа,ама европейска,ще кажете..

Махаме ги от Добрич.Добре работят,идват в Сф

Коалиционнията партньор, Патерицата на Винету, се Обяснява

ДСБ не е в паламента!

Аааааа. Беше, Беше. В Коалиция с Винету. Ти па РЪБЪ не помниш ли? Не беше отдавна