Атанас Атанасов предупреди Борисов, че ще искат осветяване на действията му

Изпълнителната власт е в клещи между Радев и Борисов, смята съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов предупреди Борисов, че ще искат осветяване на действията му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласувалите за ПП и ДБ, получиха Борисов и Пеевски!

Няма как Данчо Ментата, Пеевски и Бойко да скъсат с мафиотско-гангстерския си стил на действие. Виждаме, че Копейкин и Чалгарски също са част от тяхната игра.

Няма как Данчо Ментата, Пеевски и Бойко да скъсат с мафиотско-гангстерския си стил на действие. Виждаме, че Копейкин също е част от тяхната игра.

Плаши ГЕРБ с посолството... Баси нещастника

Уникални срещи в близост до теб --> sorryme .Com

Този гаден лилипут с грозно лице и политическа проституция носи само негативи за всеки, който погрешка реши да търси колаборация с него

Сега очаквам или ДПС или Възраждане да поискат вот на недоверие на кабинета,заради източването и унищожаването на държавните компании.

Който се е хванал на хорото с банкянския бек винаги е бил предаван...

Ало Атанасов,вие с Кирчо нормални ли сте? Защо Борисов да ви подкрепя докато сменяте кадрите му в администрацията???Само заради сините ви очи??? Той няма министри във вашето правителство с вашия мандат,освен тази Мария Габриел,която ви я предложи като евроатлантическа стръв и която вие налапахте като шарани. Целта на Борисов беше да го освободите от Гешев. Сега вие няма да можете да махнете Сарафов,защото Борисов го държи в ръцете си и може да го манипулира. Също няма да можете да махнете и корумпирания ВСС,защото ще накара ДПС да поиска вот на недоверие и ще ви свали правителството. Вие вече не сте му необходими и докато не сте му махнали всички хора в администрацията,които са му необходими за местните избори ще развали седянката с вас. Атанасова ви посочи дори вратата,което значи,че не им трябвате,но вие продължавате да си мечтаете,че ще управлявате още.

Защо мълчиш бе

Бацка не се прави на луд...пак ще те арестуваме!! Ний затова искаме да махнем Сарафа,замесен с 8- те джуджета и имоти за милиони!! И ще сложим Рашо за гл.прокурор...и тогава бате Боци...нали знаеш!?! Ще даваш ДНК тестя ..публично...мутроид- такъв...От вас гербаджиите искаме само да слушате, да мълчите,...и някоя трохица от Брюксела...ще ви подхвърлим все пак...нали сме коалиция...хаймани такива! АЙ С И К Т И Р !! МУТРОИД ДОЛЕН..

Борисов поръчва убийства срещу неудобни Българи, използва и Главна Прокуратура на 100% за репресии!

Женерал Гном да излезе на светло и да поеме защитата на Родината. Но той е толкова дребен и незабележим, че войниците ще го стъпчат като хлебарка!

Тоя заплашва, поставя условия, прави ултиматоми, че щели да подадат оставка. ГЕРБ били длъжни да ги подкрепят. Откъде накъде! Имат ли коалиционно споразумение? Хай, сектир! Аматьори, лъжци, измамници.

Мачкай, Атанасов. Време е този българоубиец да си плати. След като гербопитеците послушно си го избираха 12 години и врещяха, че снимките с кюлчетата и имотите в Барцелона били лъжа, сега даже вчерашната пионка на Тиквата - Гешеф, го издаде, че всичко е истина и Тиквата е крал и с гъза си. Сега на Тиквата му остана само да се крие зад имунитета. Пълно осветляване докато му се скъсат всички менискуси на простия банкянски крадец.

Абе тоя гнусен комунистически гном няма ли да пукне най-накрая? Няма такова противно същество! И тоя комунистически педал ще ми олицетворява промяна??

Значи така. Ген Гном изплю камъчето. Тази дришльовци от три години не могат да мръднат Гешев, а ББ за две седмици го свали. Свали всемогъщия Гешев. И вместо да му благодарят на ББ че им свърши работата, сега ДБилите се опитват да го плашат. Да, ама ББ ще си го премести от единия крачол в другия. ББ постигна целта си . Реабилитира се у легитимира ГЕРБ като незаобиколим фактор. Седна на една маса с тези, които го арестуваха. Преговаря като равностоен партньор. Направи големи отстъпки. Даже невъзможни. Като даде властта на втората политическа сила. И всеки що годе разумен човек трябваше да се сети че търпимостта си има граници. И когато много я свиваш една пружина тя може да отскочи и да ти извади окото. Плашенето само ще амбицира ГЕРБ и лично ББ. А ПП ДБ вече са загубили едни предсрочни избори. А пък и онзи запис дето изтече... Как ще го обясняват на избирателите си... А аз искам и още нещо. Да ми се извинят за рекламата на Лайньо Радев. Златен бил, незаменим. А само преди ден беше казал че Крим е руски. Да избереш клепоух фатмак, номиниран от КГБ, пред Ректора на Университета не е много добър атестат за дясна партия. А десния избирател е претенциозен, не е като червените боклуци. Задава въпроси и иска отговори...Разумни отговори, а не глупости на сини болшевики...

но тези 240 са за гарнизонното стрелбище.

Ристю и Наско тъпаците. Тулупа ги финишира, махна Каскета и назначи Сарафов, който вече започна съдебна реформа по банкянски. Пръв изгърмя прокурорът по Барселона гейт, да се готвят тези които посегнаха на Петьо Европа, Вичо Касичката, Гошо Инса и Бейзад Яхя. Ристю си бърка в носа

Хора като Атанасов са много вредни. Той живее още при социализма, когато партията колеше и бесеше. Ако младите искат да променят държавата към добро, хора като този трябва да бъдат изгонени от политиката.

Щом казваш.. А нещо за тиквата да кажеш ? Сещаш ли се оня с чекмеджето дето отдавна е за затвора ?

Стига с опорки, дай факти, а не една жена на пазара казала.

Стига сте ни занимавали с тази крастава жаба.

Абе ген. Гном , на теб кой ще потърси отговорност за събитията по време на възродителния процес и приватизацията? Икакво сле като ГЕРБ ви подкрепи за властта да изпълнява безпрекословно исканията ли ви? И не ви ли е малко множко да искате всички държавни постове и да слагте ваши хора след лато не сте първи? Стамота нвма да се върне това време на тия , чиито наследници сте вие!

Генералчето джудже едва сега схвана, че Баце ги изпързаля и сега ще ги пере с 200!, без окото му да мигне. ППДБ ще играят ролята на измаменото камилче и само ще вършат мръсната американска работа, а Баце с Доган изотзад ще краднат всичко, до което се докопат! Идиотите от ППДБ изпаднаха в шизофреничното състояние да заплашват, че щели да свалят собственото си правителство! Шоуто е пълно!

Не. Договорили са се, но го играят ''скарани'' за пред избирателите.

Нископъйрдящият Ацанасов боклук

Жабатанасов пак изплува от гьола.

"военният" охлюв ако може малко по-бързо да подава оставка !!! Предатели !!!!

Е те Борисов и Радев са полубратя . Един баща две майки . Бащата е Известен Тодор Живков ,майките са също известни. Вие сега какво искате братята да се топят един друг ли.

Тъпо! Много тъпо!