Атанас Атанасов поиска оставката на шефа на ДАНС

Оттеглянето като председател на парламентарната комисия е заради отстъплението на партньорите от позицията за реформа в службите, заяви депутатът от ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов поиска оставката на шефа на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атанасов е нагъл нагрец и нищо повече!

Абе тоя малък гнусар ,няма ли кой да го арестува и да го постави там където му е мястото ?!?!! Паталогичен ,предател,доносник,сплетник ,манипулатор 'генерал" .... когато и да го опандизят все ще е късно ,но все ще има защо !!!

Да си изметем къщичката от козяшките изпражнения ,!

Пеевски се счупи зъбите в ДАНС преди години, че за него чак Конституционният съд излезе с три противоречиви становища, Имаше протести е години под кампанията #Кой и се търсеше под дърво и камък Кой го предложи за шеф на ДАНС, че той дълго не се появяваше в публичното пространство. Усвояването на ДАНС в своя полза заветна мечта на всички. Сега тия недоразумения във властта, с помощта на ПОСОЛСТВОТО накрай ще усвоят ли Държавната агенция НАЦИОНАЛНА сигурност, защото Македонските служби им рекли, че руският свещеник бил шпионин. ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КОЛКО Е ИЗВРАТЕНО ТОВА ?! А когато кажеш на един политик като Кирил Петков, че се изказва за неща от които н разбира, това е политическо изказване?! То ако се изкаже за Квазарите , за черните дупки или как лекарите да присаждат сърце и му кажат, че не е компетентен, това пак ще е политическо изказване. Но не, службите трябвало да бъдат ТИХИ. По-тихи от това да изтърват тези национални предатели те властта не знам дали има такава оглушителна тишина

Снежанка и седемте генералчета

Генерал смешко Гнома

Тоя не участваше ли във Властелина на пръстените?

Да да, и да сложим ПЕЕВСКИ нали, защо всички политици и медии го лансират този противен тип като той е ненавиждам от българското общество, ЗАЩО ЗАЩО ПИТАМ КОЙ, КОЙ КОЙ ИЛИ ЗАБРАВИХ ТЕ ДОЛНИ ПОДЛОГИ ГНУС МЕ Е ОТ ВАС КАК НИ ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО КАТО ПОСТОЯННО НИ ГО НАБИТВАТЕ В ЛИЦАТА ТОЯ ЛАЙНОВОЗ КАК, КАК КАК, КОЙ КОЙ КОЙ

Я,герарал се Гном!

Абе, дебил, кой си ти та искаш всички да ти играят по свирката? С колко гласа ти влезе в ПРламента? - има ли 100 -120 хил или по-малко? Криво разбираш идеята за Парламентарна Република. Това не означава диктатура на 240 незнайно как попаднали там без останалите граждани на България да имат право да ви критикуват или да се защитят, когато биват неоснователно нападани.

Като се махаш махай се какви са тези глупости

Темпото с което Киро и Асен съсипват държавата е невероятно. Колкото по дълго са в управлението по зле за държавата. Алчни безкомпромисни пионки

какво точно съсипаха бе гений? Може би са разкарали е такива като теб от някоя топла службичка или ще те разкарат?

ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА НА-АДА,НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА! ИЗПУСНАЛА Е-АДОВИ ИЗЧАДИЯ,КАТО ТОВА НЕЩО,ДА ХОДЯТ МЕЖДУ НАС! И НЕ САМО -ТОВА НЕЩО! ОСТАВКА,БЕ!

Атанасов,говориш за последните 20 години политически живот-"демократ''.Преди това - 1983-1984 година- прокурор в Делиормана,сменяйки имената на мюсюлманите в България.1990 година- началник на Окръжното МВР Разград с чин полковник с помощта на тогавашния зам шеф на ДПС Осман Октай / въпроса е какво е дал или обещал в замяна на тази услуга /.След това При Иван Костов излита драстично нагоре,лично Костов го прави генерал /каква услуга е направил на Костов /.Това са годините на най голямото разграбване на България.Не напразно след това е шеф на Националното следствие.По него време не е разследван нито един голям престъпник в България или поне следсвията са докарани до задънена улица.От тогава и досега.

Жабатанасов ако поиска да се направи нещо, то ще да е срещу нациолния ни интерес.

на тебе отдавна ти е минало времето не само за ДАНС, ами и да си политк. Вместо да си кютиш някъде тихичко, още клечиш в парламента и ръсиш "умни мисли".

70% глупави селяни и цигани избирате Бойко мутрата, който подари държавата ви на 3% продажни комунисти като Гнома. Няма нужда от сарказъм, заслужавате си съдбата

А вие 30% умни градски травестити, какво избрахте??? Киро-пендела и тапко му??? Ти още ли не си разбрал, че изборите са пълно менте?

80% сте малоумни, ама изборите са ви виновни

Докога за шефове на службите ни ще се инсталират Московски и путинови БОКЛУЦИ!! Специално този НЕГОДНИК - монтиран от НЕГОДНИКА Румен Решетников, подслушваха дори и премиера на Република България в лицето на неговата съветничка, а редовно ПРИКРИВАТ руските агенти, мрежи и вредители в България!

Дебилите са подходящи за слуги. Слагаш им лампази, каниш ги в Брюксел на екскурзия и са твои до гроб.

Обслужващ персонал. Две смислени изречения не може да подреди. Колонислните управители от ЕС си ги подбират точно такива като този т.нар. "генерал".

Кво става в ДБ , няма ли конгрес ,нови лица тоя плужек посмъртно ли е председател на любимата ми партия, сменяйте го кариериста

Водачът на сектата преподаваше политикономия на комунизма 30г в института Карл Маркс...ти за един гном

Аз пък искам оставката на гнома

Този лелеПУТ си точи зъбите за директор на ДАНС.

Гном

им е, че тук планът им по записа яко забуксува! И е нормално да забуксува, военното разузнаване с цивилното нямат нищо общо!!! Но само чрез обединяване ще успеят да направят административна реформа, с която да освободят шефовете на двете служби и да назначат този гнусен гном за шеф, за да сбъднат болните му амбиции! Че той на човек не прилича, но тръгнал да реформира, да бленува за шефско място и да тропа с крак, като набият простотията му в глупавата му физиономия! За кой се мисли този плазмодий?!

КП и АА могат да навредят на БГ повече от конниците на Атила ако минат два пъти през БГ.

СРАМ МЕ Е ЧЕ ТАКИВА КАТО ТОЯ НИ УПРАВЛЯВАТ ЕВРОАТЛАНТИК ИЗМИСЛЕН И ТИ ЩЕ СТАНЕШ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП СКОРО

ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА КРЕМЪЛСКИТЕ СГРУГИ В СЛУЖИТЕ, КАЧИНАТА НЯМА ДА БЪДЕ ПУСНАТА В ЕВРОТО (ТО НЕ ЧЕ ТЯ ГО ИСКА ВДЕЙСТВИТЕЛНОСТ), А ЗА ШЕНГЕТ - ПЪЛЕН АБСУРД ! - АКО В СЛУЖБИТЕ СЕ ПРОЧИСТЯТ И В ТЯХ ИМА САМО ХОРА С ЕВРОПЕЙСКО И НАТОВСКО МИСЛЕНЕ, ТО МАФИЯТА СИ ЗАМИНАВА ...ЦЯЛАТА ! - ЗАТОВА - НЕ ОЧАКВАМ ДА ИМА НИККАВА ПРОМЯНА, А ЕВЕНТУАЛНО НЯККАВА ПРОМЯНА ...И ПРОТАКАНЕ ...ДО КРАЯ НА ВОЙНАТА ... . .....А СЛЕД ТОВА - ЛЕЛЕЯНАТА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МАСОНИ-ДРУГАРИ - 16-А РЕ-СС-ПУБЛИКА И ОКОНЧАТЕЛНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ КАТО САМОСЪЗНАНИЕ...СИРЕЧ - НЕЩО КАТО УКРАЙНА-2 .

Сигурен съм Кирчо иска да назначава той шефовете на службите за да са "независими" :D

КИРЧУ , И БЕБЕТАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗАЕДНО ЦЯЛОТО ПЕ-ПЕ СА ДОСТА ЗЛЕ ПРИКРИТ КРЕМЪЛСКИ ПРОЕКТ - ЗАМЯНА НА ДЯДОВЦИТЕ С ВНУЦИТЕ, НО ВСЕ ТАКА ВЕРНИ НА МАСКВА ! .

Спорев автобиографията на настъпания жабок, той е работил за МВР 5.5 години и за това е заслужил това висше военно звание. Хвала, хвала на такЪви способни люде! За 5 години и половина е прескочил сума ти звания и хоп, генерал-майор.

Според

Оставка на гнома!!!

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----- https://marketl.ink/biocom

Тоя кога е служил, че е станал генерал. Той от 30 години е политик.

Боклуците първи продават родината си. Какво му се чудите на акъла на този помияр. Той и тези като него се стремят да осребрят службата си в полза на чуждестранни господари. Без значение от къде са те. Важното е да не са българи. Винаги е имало подобни изроди. Достатъчно е да прочетете още веднъж историята ни. Докато не повярваме в собствените си сили и не си вземем страната обратно в наши ръце ще продължат да разпродават и малкото независимост която ни е останала. И да това включва излизане от политическата организация ЕС.

Далече от Парламента!

Те щото останалите в парламента са Левски и Ботев. На мястото на един продажник идва друг който мечтае да го " интегрират" в "Запада" , защото "цивилизационния избор" бил такъв, пък трябвало да се увеличат три пъти цените на газа и тока защото изоставаме от "Европа". Писна ми да ги слушам тези малоумници от 20 години. За да бъдем нормална държава първо трябва да станем независима такава. Няма как да ни спускат законодателство от Брюксел, а ние да се правим на независими и да ходим на избори. Това е лунатично поведение.

Ама те Левски и. Ботев никак не са обичали Русия и са искали България да се мери с другите европейски народи. Истински патриоти, а не ментаци.

Интересен феномен - България не представлява никакъв интерес за американски шпиони, турски, сръбски, гръцки, румънски, френски, британски и германски шпиони, но пък Русия, която в момента дори не се сеща коя беше България, не спира да бута руски шпиони, брей тия служби бе... Хич не си личи дали посолството ни управлява. Хич.

30 годишна мътилка, която някои наричат демокрация, изкара "пяната" отгоре.

Танас е цивилен и е депутат,докога ще му слагате "ген."пред името.Бил е преди 20 г.един подарък от Костов с този ранг и на длъжност само 2 години и многоо отдавна.

Тоя боклук е по гаден и от зеленият наркоман и тагаринчо заедно мръсен предател и гадна сддесарска свиня

Нека по-младите читатели добре се вгледат в образа на тоталнат подлога гном Атанасов и знаят, че той е пълно олицетворение на всичко най-гнусно и типично за долните мазни слуги и мекотели, нагаждачи от червената номенклатура по време на соца. Такива фекални води, като Атанасов, Ристьо и всякави пребоядисани червени червеи, никога няма да се променят и винаги ще лапат на новия господар. Утре, когато Турция ни завладее, гнома пръв ще сложи феса.

Аааааа Радев и КОПЕЙКИН не го дават кой ще прикрива руските шпиони

Хора пазете се от ниски, комплексирани са и много гадни, не всички ама тоя е гад голема , русомаха..

Недялко измийси устата и яла да го уближиш мнооого е фкусен

Браатчед ли си на гнома соросе

Какво трябва да е наказанието за всеки български войник - предател.

Гнома става за диктатор,но тъй като е прост,злобен интригант и ограничен по всяка вероятност държавата ще фалира!

Верно ли е, че помиите от ДБ-пп били толкова долни и заразни, че били готови и майка си да продадат, само и само галя от посолтвото да ги похвали на господаря им?

Тези всичките ще бъдат съдени и осъдени за национално представителство и отдаване на суверенитета на България на наднационалната неоколониална организация ЕС . Това е неизбежно. Ще търкат наровете и ще си спомнят "добрите" времена когато европедерунгелите са ги пощипвали отзад.

го този нещастник и ми идваше от погнуса да изхвърля телевизора! Но въпреки позивите за рефлукс, което предизвика интервюто му, се насилих да го изгледам докрай - кой е този малоумен гном, че ще си позволява да иска която и да е оставка? А на истински важния въпрос - какво се случва с разследването срещу Весела Чернева, която доказано предаде Родината и националната ни сигурност по въпроса с РСМ, тоя малоумник беше възмутен, че някой си е позволил да разследва съветник от правителството на Киро -простото! Ало льольо смотан , има ли доказателства, че някой продава националната ни сигурност, естествено, че ще бъде разследван и съден! И е без значение дали е от правителството на Киро, Спиро, Ахмед, Сергей или Бойко! Предателите трябва да бъдат съдени, с най-суровата строгост на закона!

Той е кръвно обиден и си иска поста . Американско посолство са натиснали Тлъстите да ги върнат. Положението е " или неговата реформа или тя"

в зандана, там им е мястото!

Малъъък , маалъккк , човечец боклук , прокурор в Разград по време на възродителния процес, мнооого амбициозен и долен.