Атанас Атанасов: Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е бил свързан с Ники Митничаря

"От вчера виждам настървеност по отношение на Бойко Рашков, споменава се името на Асен Василев. Това е целият сюжет", каза съпредседателят на "Демократична България"

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов: Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е бил свързан с Ники Митничаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калин Стоянов живее в затворения комплекс до 26-то ОУ в Княжево.

Цялата защита на митническата завера е с недомлъвки. Възможно е Атанасов и останалите да са прави, но с недомлъвки е някак съмнително. А разрошения Рашков с чадъра, нервен като леличка от пазара е направо смешен. Никой няма да му повярва. Всичко е елементарно и кристално ясно - честния човек не прави така и това го знае цялата публика. Чистата съвест означава спокоен сън. Изборите са шоу за публиката и тук провалът е пълен.

форума оплюва Ген. Атанасов, това означава, че той е точен и е абсолютно прав!

форума редовно оплюва и Борисов и пеевски , както и Кирчо и кого ли не:)))) А те не са прави:))) Това вашето прилича на неистова борба на хлебарки срещу РАЙД:)))) Накрая са с крачета нагоре:))))

Той каза, че има сестра. Това е достатъчно. Нали знаете какво се случва когато някой каже, че има сестра?!

Руки прочь от другарката калинка стоянова

Тоя калтак ,до кога ще го бавят ?!?? Присъда и затвор !!!

Кой калтак?

Закривай !!!

на генералчето не мож му вярва изобщо

да има за популацията, докато става все по бедна, болна, неука, зависима и злобна.

Абе тия всичките явно са шизофреници. Има реални снимки от личните телефони на тези тарикати, сами са се селфили и тоя ни говори, че било сценарий. Алоооо товече става трагикомедия. Колегата Атанасов и той е едно котило на ДС, ама той нека си самосъчинява.

Може да се провери. Истина ли е, тогава "оплютия" да отива регулировчик на Дондуков

Доживяхме Атанасов да брани Бойко Рашков ... А за другото без доказателства и подаден сигнал от него към съответните институции всичко е просто клевета. Страдаме ние, че тук всички ни крадат, но ако едните нападнат другите им се припомня, че и те са крали и се замлъква. Предполагам по косвените изчисления, все още България има сенческа икономика за поне 50 процента от БВП. При условие, че на това мародерство никой не протестира, означава, че много правят поне по още половин заплата "отгоре" неофициално.

Няма ли кой да осъди за клевета това дребно злобно джудже, комунистически прокурор!

Наско - с тези лъжи до никъде няма да я докарате - и аз който редовно гласува лично за тебе повече няма да гласувам за вас . Много на дребно и детински расъждавате .

Ти никога не си гласувал за него!

Ти бе Наско, като излезе от село с поръчение, пак с порйчение стигна до прокурор по време на Възродителният процес, писал доноси срещу хора които са те смятали за приятел - Как така се сдоби с информация за Калин, дори за секретни квартири, за хората които са го посещавали. Вашият вътрешен фуРашков -честният, почтенният трезвеник вече не му издържат нервите, а открито напади журналисти. Такова за сега при Калин не се наблюдава. Хем вие го направихте вътрешен, хем сего се отричате от него. ХАЙДЕ КАЖИ КОГА БЯХТЕ "ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ" КОГАТО ГО НАЗНАЧИХТЕ ЛИ ИЛИ СЕГА КОГАТО ИСКАТЕ ДА ГО КОМПРОМЕТИРАТЕ. Нищо лично, любопитството е синоним на познанието и не е порок

Тоя говори на едро и на аба.Една жена на опашката му пошушнала на уше всички тези "истини".

Наско лъже,като за последно...

Ами то може и да е за последно

Ludiamaus

Бе то поне от 1985 година уж му е за последно, ама надали.... Има ли БИВШ или БИВША! Той народа се е произнесъл по този въпрос: От люлката че до гроба няма бивши (бивш селяндур)!

Бойко, моля те!

Ама настъпана...