Атаката срещу Абу Даби продължава: ОАЕ прехвана нови две ракети, изстреляни от хусите

"Ако този тип атаки започне да се случва всяка седмица, както в Саудитска Арабия, това ще промени възприемането на цялостния облик на заплахите в ОАЕ", заяви експерт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим сега имат ли тия ракети зелен сертификат за пътуване

Байдън остави в Авганистан въоръжение за 80 милиарда. Прокрадват се информации, че талибаните разпродават здраво, а американците оставиха в Афганистан най-ново въоръжение. Ами стигнало и до Йемен. Сега за черепа се притеснявам, стрелят го

Аз се питам САЩ могат ли да отговорят на координирана атака срещу Украйна, ОАЕ И Залива, както и срещу Тайван. За капак може Ким да започне учения в Корея. Ще стане сложно. Третата Световна няма да е конвенционална война - уж никой не воюва официално, а да залетят дронове и ракети насам-натам. Като се вдигне още цената на петрола и газта + Ковида и ще навирим крака...

А това се случи след първата атака на хусите: "Хари Труман" пристигна в Средиземно море на 14 декември и се предвиждаше да продължи към региона на Персийския залив."

им рахата и на емиратите май? Винаги където има много пари има и много проблеми!

истината заяо в Йемен нещата не са цъфнал ии вързали?

Навремето при бай тошо си спомням, бащата на един съученик беше на работа в Йемен. И от Дубай му беше купил електронен часовник с калкулатор. Как сме завиждали.

Какво е прехвана? Чувала съм за прихващане, но това прехватка какво е?

да прихванеш много неща. Гледай си скейта, за граматика и терминология ти е късно. Прехват ( навярно от риски перехват ( intercept ), изтребител-прехващач и т.н. Човек не трябва да пише повече отколкото е прочел. Много си написала.

тук реални ракети обстрел а дипломати не напускат ..що ли?

Що?

Бъркате се русофилчета. Путин не е чукал от 15 години. Не може. За това е такъв кисел.

То пък Байдън като се е разчукал. Само макрон чука...баби.

И ся как да летя спокойно с етихад?

с Емирейтс, заобикаляй между билдингите.... а има и Уиз

Прехванали прихванали все тая

Само това липсваше, че светът си няма други огнища на напрежение и конфликти! Вече всеки се е хванал за гушата с всеки и майната им на организации, договори и дипломация. Нерде богатствата и стандарта на ОАЕ, нерде изостанал Йемен. Това е синдромът на бедняка, който ще си даде последните рубли за джепане и пушкала само и само да отмъкне нещо от трапезата на хората, па макар и да трябва да изгори и свои, и чужди!!!

До автора: пише се "прИхващане" на ракета, а не "прЕхващане".

мозък не можеш да прихванеш. Става с четене. За изтребител е Прехващач, ( навярно от руското Перехват, но това е положението).

"По време на атаката,американските военни са се скрили в бункери" Наличието на кравари обяснява всичко. Замислили са нещо и мътят водата. Все пак ОАЕ е най-големият им купувач на оръжия и трябва да поддържат напрежение и да има конфликт, за да купуват повече. В Европа е същата работа. Плашат всички с Русия, която щяла да ги напада и за доказателство си сложиха марионетки в Усрайна да дразнят мечката и да я предизвикват. По същия начин чрез Северна Корея държат в подчинение Япония и Южна Корея.

Мечката не е нищо друго освен крава под прикритие :)

"По време на атаката,американските военни са се скрили в бункери".

А какво да направят, да излязат да ги хванат с ръце ли? Олигофрен.

Путкин вече 10 години живее в бункер, оплачи се на него руско гавненце

А двойника му ли чука майка ти и баща ти?