17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ти крепи мутрата.

Пак го изкараха тоя, да храни младата жена

Дано се изпокарат и изчезнат от хоризонта. От тях виждаме само излагации и простотии.

Много ми е интересно, хипотетично разбира се, ако никой не отиде да гласува какви би станало: 1. Нови избори 2. Казват ни, че избирателната активност била ниска и ни съобщават с какъв процент коя ПП е влязла/не влязла в парламента. Аз лично мисля, че отговор 2 е верният отговор :-)

Вместо да се обединяват,се разделят;”:(!Типично по български,жалко!

То Боленчо, то копейкин, то Стефан Янев, сега гледам и Румен Петков се пуснал в калните борби за рубладжийския вот...:)))))))))

Бате Волен е индианец. Може и да нема ланец, но е пълен идиооот. Батеееее Волен тииии сии мъж.

Много са ми смешни, т. нар. патриотични партии. И Възраждане на копейката и Атаката на Болен са си едни руски проститутки.

Американски*

Пий си хапчетата!

Изтрихте мен а Къню кретена стои ,да ви го начукам в соросоидните човки

Волен вече е бита карта ! Няма влазгане в парламента, ако ще и да се кунди, дунди и прочие !!!

Този дебил скоро не са го шамарили май???

само коалиция обединение на всички патриотични партии може да спре султан Ердо и ибрикчиите му. Какво пише на сградата наречена НС????

Волене,ей затова са ни завлядяли турците по-рано- защото българите са се разделили. и един по един са ги завладяли. Много пари идват от Тюркия ,мноого....,а вие тука се карате за 5лева.

Преди месеци Волен предложи на Възраждане да се обединят, Костадинов отказа. Кой крив, кой прав не знам, но да, патриотичните партии трябва да са заедно.

То в Атака Възраждане и ВМРО само патриотизъм само дето е руски хахахахаха

Сидер ага се эавръща

И тоя и Копейкин са лъжливи и крадливи капути.

тук Сидеров е прав, костадинов е удобния глупак и създаден от тези създали Радев, но пък обвързаността в елитта ни не позволява да се види, че Воденски който е шеф на кабинета на Соломон Паси е създател на Радев, а от 5 години подгрява Костадинов, имат няква форма на ограниченост тези професионални разузнавачи

Минималната работна заплата в България е най-ниската в ЕС, но расте с бързи темпове - това говорят днес политиците, и на мен ми става, едно как да кажа - теро-реро, затова пък аз ще гласувам някога, но не сега. Дойде време политиците да го........нят Михаля да гласува, ама и пари да ми дават няма да стане !!!

Ех, Волен, Болен... все тая. Твоето време мина, изложи се, трай си... Няма нужда повече да се унижаваш и да ставаш за смях излишно!

Ти се изходи на метрото като се съюзи с ГЕРБ и сега искаш пак моето доверие.Няма как .Продаде си идеите.Сега си гледай семейството и не мисли за власт

мале от такива "ОРИГИНАЛни и менте" ПОЛИТИЦИ ще цъфнем и вуржем. Щял свят ще ни эавижда эа просперитета с ткива като тях

ти беше патерица на Станишев и Борисов и двамата са болни от русофобия,ти това не го ли знаеше?

Костадинов е доста по умен от теб ,не му се сърди и не му пречи ,имате еднаква цел и трябва да помагаш ,а не да пречиш

Тоя дебил се кани да прави сечено на Възраждане... Типичен булгаристански злобар. Некадърно, но и друг да няма шанс...

Толкова много партии и избори, а става все по-зле. Копаем в дъното. Кой ли не се изреди да ни унищожи.

Добре приказват ПРЕДИ изборите, обаче на ПЪРВИТЕ избори, преди 1 година, хората в България ГЛАСУВАХА- да МАХНАТ маските за Слави Трифонов. Но той остана втори.. на ВТОРИТЕ изори отново Гласуваха за Слави Трифонов и той СПЕЧЕЛИ.. НО НЕ взе властта и НЕ МАХНА маските.. На ТРЕТИТЕ избори, хората от почти всички партии гласуваха за "" Продължаваме Промяната"" да МАХНАТ маските и те ги махнаха сле 3- 4 месеца.. Сега българите, пак ще гласуват за тоя, който- 1) МАХНЕ маските 2) да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 (ЕМтел), Вииваком и Йетел, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия.. Някои дори Ослепяват.. 2) да ЗАКРИЯТ ""Агенцията за бежанци"", чрез която разни араби и негри, ЗАКОННО прехвърлят Ислямисти през турската граница, за да ЗАВЗЕМАТ, поробят България отново. САМО мошеници( крадци) и и араби- доктори около Боклук Борисов искат да носят маски в техните ЧАСТНИ болници и аптеки.

Поредната политическа дъвка на dir.ru

Падението на подлеца.

Шоуто на руските матрьошки. Политическият Цар Киро срещу Бялата Златка. Народът трепер!

на бившата патерица на Гроб и сега анаБолен гълта на Кирето и Асеня от яд

Ревнив Болен, за Копейкин мечтаеше..... :-DDD

Къде си ма курво разчекната? Зараснаха ли ти раните дето те “биха” в Първо районно? Аре,идвай, че знаеш ли от кога те чакам на площад “Славейков”, за да ти разкова кухата лейка!

Абе, Волен Сидеров не е ли вече пенсионер? Или луд умора нЕма...;-)

Нали се ожени за снаха си, Значи не е!

Как може всичките политици да са безродници и предатели. И най-важното - - кой от кой по малоумен и без грам човешко достойнство . Говорещи - невъзпитано. И с физономии на психопати.

колко процента ще получи Сидер Ага на тези избори

Зависи с колко човека се збие, По улиците на София!

Тоя се осра тотално и съсипа Атака, а сега държи да ни покаже и какъв злобар и мръсник може да е...Типичен нашенски измекяр. С такова семе, няма бъдеще за България.

Борят се за члена на путин Кой ще го осмуче по-добре Ретарди Срам сте за родителите си

Члена на Бай Дън. Само смучеш и гълташ, това ти е надницата, подхвърлят ти и използвани памперси от време на време

Тоя се осра тотално и съсипа Атака, а сега показва и какъв злобар е да пречи на Възраждане... Типичен Ганьо... Тая държава с това гнусно семе, няма надежда...

Руска истривалка.

Помним как се коалира с ДПС, за да не изтърве кокала. Направи го с гръмкото, нагло и безочливо изказване "освобождавам България от турско робство". Така че - Сидер Ага е турска подлога и изтривалка, ибрикчия на Местан.

Като Копейкин,известен още като лира-турска.

Е влязло в Парламента И Аз съм тук Да го изритам от там... God Damned Патриотичната клоака Се хванаха за гушите Кавали

Българите са големи говеда ! Не се умориха да вярват на спасители-грабители

... каза дебилът и пак отиде да гласува за мутрите от ГРОБ и отцепродавците от ПП, ДБ и всички подобни боклуци ...

Снощи лизах гъзът на тиквата от сиреч Банкя

Ти по скоро, на Курнелия, Бегай на бузлоджа, че почна конгреса

С бялата Златка си бъркаме по дупките

се регистрира в Централния софийски затвор и за предстоящите арести с намерението да влезе безапелативно в дранголника.

най голямата греша е че народа 89г не потърси сметка на червените предатели и престъпници сметка с оръжие в ръка.. Сега нямаше още да ги търпим да се явяват на избори.

Да не говорим че сега щяхме да имаме и прецедент, и основание да поискаме сметка на всичките псевдо-демократи, отцепродавци и национални предатели ...

Псевдо кой? Чета ниско челните мнения на подкрепящите Възраждане и се чудя как изобщо узпявате да си пишете бавноразвиеащите текстчета. Все пак дори за копи пейст се иска 70 IQ.

Някой ще му купи ли пуканки?

Генерал Скобелев кани Петко войвода да му гостува .......даааа ...... а Турчев във Варна и Стамболов по това време се пукали от кражби на чифлици и заеми които не връщат на западни банки..... Фалшифициране на крепостни актове при превода от турски документи.......

и какво има общо с Путин Газпром и техните лакей в България.

Общото е, че сега става горе-долу същото ...

Не щем еволюция а революция. Това не разбраха Възраждане .....

Напротив, доста ясно го и казват - преосноваване на българската държава. Това ако не ти говори за революция, не знам какво ...

Костадинов кога ще каже мнението си за пландемичното споразумение със сзо, как възраждане гласува за хартиените бюлетини, защото дб и пп специалисти баят на машините за гласуване, и промените в закона за здравето, а пък волен беше златният пръст на баце, на думи прекрасни, но иначе съмнителни

Много пъти е говорил по всичките теми - трябва гласуването да е машинно, но с валидиране на вота чрез преброяване на хартиените отрези, които машините пускат. Естествено, че само хартиен вот е контролиран от ГРОБ. Естествено, че електронният вот е контролиран от ПП/ДБ, и по-точно от американската компания, която е произвела машините в Бразилия (уж че са бразилски). Единствената гаранция е да бъдат засечени двата двата метода за преброяване и при разлика от над някакъв малък процент, да обявяват изборите за невалидни. По другите теми - какво да ти каже за СЗО, след като те единствени протестираха срещу малоумните мерки?! Той ти го е казал, макар и не директно, к'во повече искаш?

Атака не трябва да атакуват Възраждане а да си подават топката и да громят другите . Сидеров подаде ръка но Възраждане се държаха неадекватно. И телевизията им предложиха да ползват даже, но нещо се случва във Възраждане. Или се изплашиха или ги купиха.

Сидеров е къртица - още едно време кукловодите му отредиха ролята на клоун - псевдо-националист, за да си гарантират, че хората в желанието си да не се асоциират с такива идиоти, ще предпочетат да не се представят за националисти. Тая схема западните робовладелци отдавна са я измислили и я прилагат последните 200-300 години доста ефективно.

Възраждане срещу Атака!! Копейкин vs Болен!!! Сблъсък на титаните!!! :))))))))))) Откога го чакам.... :))))))))

еротични сцени. Купил съм биричка и пуканки.

това ти е най-ценното

Един от ключовите елементи за успешното му прилагане на Прозореца на Овертон е създаването на фалшиви идеологически противници, чиято роля е уж да се противопоставят на новите, вредни идеи, но със своя радикализъм имат точно обратният ефект - отблъскват норманите граждани, които не искат да се идентифицират с тези идиоти. Внимателно проследете ролята на Волен през последните 20+ години - той е точно това плашило, което създаде отрицателно отношение към националистите. В днешно време този дебил продължава да играе същата жалка роля, целта е да се "припомни" на гражданята, колко са зле националистите, т.е. очакването е хората да видят Воленчо и да премислят дали искат да подкрепят каквито и да е националисти, включително Възраждане.

Ето какво е написал Капитан Петко Воевода за такива безродни уроди като вас : Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.

++++++10000

... го направиха 1000 пъти оттогава, и продължават да го правят всеки Божи ден ...

Генерал Скобелев кани Петко войвода да му гостува и след разпускането на четата войводата заминава в Русия. Там е представен на император Александър II. Той го произвежда в чин капитан от руската армия, дава му Орден за храброст „Георгиевски кръст“ за участието му във войната, подарява му икона, фотографира се с него и му дарява имение от 160 000 акра в Киевска губерния,

затова Петко е руски капитан, мать твою? Или вуйчото на Раковски, капитан Георги Мамарчев, НЕ Е ХВЪРЛЕН В РУМЪНСКИ ЗАТВОР от Николай Първи, защото капитана си позволява да вдигне ВЕЛЧОВАТА ЗАВЕРА и за Българска Свобода, когато чебурашките газят през българите когато създават Гърция? Защо ве, мать твою чебурашке, тогава Русия не помага?! Защо не Турция а Русия смазва Велчовата Завера? Я си напиши адреса....да те консултирам!

Няма лошо Атака да ръчкат Възраждане. Възраждане нещо се успаха последно време. Станаха меки, услужливи ...... диалогични...... Нещо намирисват на гнило, последните 3-4 месеца.

Що лъжеш, ве, цървул? С кого са омекнали? Никога и за нищо не са си променили позицията. Единственото омекнало е черната кожена спринцовка, с която ти набиват поредната ваксина дълбоко в гъза ...