"Атака" с писмо до Фандъкова: Защитете българските деца, забранете гей парада!

След ВМРО и от партията на Волен Сидеров се обявих срещу "извратената джендър идеология"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там минаваше детството на Волен

Няма Атака ,няма диващина и простотии!

джендъри+патриоти+военни+опиращи се на официална наука+изграждащи паметник на АПОСТОЛА(поругаване с НЕГО)+хранещи се с животински продукти=чалгаджии и езичници плоскоземци

Днес софйските гейове превземат улицата,утре ще превземат и власта. Болни хора са гейовете ,но публично налагат идеите си и с помоща на властоимеющите заразяват подрастващото поколение.Предлагам нормалните и здрави българи да си направят публичен парад на семейните цености и на любовта между мъжа и жената.

Това са болни хора ,най вече психически Тези хора трябва да се лекуват ,а не да им се разрешават паради. Ако едно управление мисли за народа, то ще се погрижи този народ да се повдигне, както материално, така и духовно. Народът е една нива, каквото посееш, това никне .

Няма Атака,няма България! Амин

Подкрепям писмото на Атака.

Защо и тези като "тревопасните",ще ни убеждавт колко са прави,а ние колко сме тъпи,че не ги разбираме? Защо не си живеят живота ,така както си го разбират и не парадират със своите виждания и различия ?

Защо се отделя такова внимание на болен сидеров ? Тоя си хапе отзад, че няма да ходи у Брюксел, та сега се чуди с какви простотии да се заяжда! Цигани, гейове, само това сънува болният!

Това си е нов тоталитаризъм да ни налагат агресивно тази идеология. Къде е границата на отклонението? Утре и други още по- скандални типове ще поискат и други неща...

Истерията на двете партии е излишна. По-страшното и притеснително е подкрепата на нацистки изяви като Луков марш. Опитвайки се чрез измамен патриотзъм да ребилитират подръжници на нацизма. Това е страшното и извратеното. А да не говорим изобщо от всички драскачи чел ни е някой стария завет, евангелията, деянията на апостолитите, откровенията и т.н. включени в новия завет.

Тва да е по-страшно от полуголи екзалтирани гейове по улицата?!?!? Да, ама надали...

На тебе и останалите педераси един престой в газовата камера смятам, че ще ви се отрази екстра. Поне ще заприличате на хора, въпреки, че не сте, а сте боклук

Винаги съм твърдял, че християнството, поне в официалната му, институционализирана форма е най-лицемерната религия на света. Проповядва любов, състрадание и отказ от насилие - Църквата освещава бойни значмена. Проповядва въздържане от осъдителство - громи с грозни, обидни думи прегрешилите и се отнася с озболение към тях. Проповядва скромност и смирение - свещенослужителите й носят златни Ролекси, карат Линкълнии се родеят с откровени престъпници. А Иисус едно време беше казал: "Неко онзи, който не е съгрешвал пръв да хвърли камъка". Лицемери дебилни политически, за християнски ценности седнали да говорят!!!

Явно не става само с добро. Бог търпя Содом и Гомор до едно време. После не седна да им чете проповеди, а ги изпепели. А преди това хвърли Сатана в бездната. Явно с добро не можеше да бъде вразумен. Всъщност теб това ни най-малко не те бърка. Бог ти е дал свободен избор. Да продължиш да бъдеш "Благо Будата" или да се опиташ да разбереш какво наистина е Христовата Църква, която сам Господ Иисус Христос основа. За второто се съмнявам, че ще го направиш, но знае ли човек ...

Ти като Бог ли се изживяваш? Искаш като Него да наказваш и въздаваш справедливост? От думите ли лъха на сатанинска арогантност и забозабравило се високомерие. Точно това отличава фанатиците, които вярват, че им е вминина някаква свещенапривилегия да убиват и насилват хора "в името на Бога" от истински религиозните. И не, Господ Иисус Христос не е основал Цълквата такава, каквато е тя сега.

Не, просто ти посочих какво прави Бог с такива самозабравили се като вас. И теб те е хванал бяс от това като гледам - ти Бог ли си, за какъв се имаш, искал съм да наказвам. Не можеш да ме опровергаеш и се чудиш какви да ги цапаш тука. А хомосексуализмът е гнусен пред Бога. Факт. И хиляда поста да изпишеш тук с "аргументи" това е.

БУДАТА,ДА НЕ СЛЕДВАШ БОГОСЛОВИЕ,ЧЕ СИ ТОЛКОВА СВЕТНАТ ПО ВЪПРОСИТЕ НА ЦЪРКВАТА?! АКО ИСКАШ,АЗ СЪМ НАСРЕЩА ЗА ЕДИН ЯК БОГОСЛОВСКИ СПОР! НО МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ НЯМАШ СИЛИЦИ ЗА ТАКЪВ!

Кои са изконните християнските ценности? Милосърдие, състрадание, любов към ближния, да не съдиш другите за греховете им, да си смирен, да не упражняваш насилие...Като чета коментарите дотук, огромният процент от пишещите са минали покрай .изконните християнски ценности както маршрутка по околовръстното покрай центъра...

добре де, сексуалността, религията,дома ти, не са ли нещо лично, има си църкви и джамии за религиозните, проститутки за хетересексуалните и разни клубове за хомосексуалните и прочие. Извън тези места никой не го интересува другия и за всички извън тези места правилата са еднакви. Какво точно искат да ми покажат с този парад??? Добре, има шоу, разни клоунски дрехи, гримове,перуки,плакати и какво? Тези хора са нещастни, така или иначе трябва да търсят жена да им роди дете, това е истината,иначе ще си останат с голия секс.

Да, така е. Само,че докато има хора които като видят например негър по улицата или на мач и започнат да издават маймунски звуци и да налитат на бой, ще има и ответна реакция. Докато има хора които като видят жени със забрадки или араби и започнат да им викат и налитат на бой, пак ще има ответна реакция. Докато има хора които като видят двама мъже които вървят по улицата хванати за ръце и почнат да им викат и да налитат на бой, ще има ответна реакция. Ето този парад е ответната реакция на обратните. Защото ответната реакция на арабите я знаем. А виждаш какво става и с неграта в САЩ, Франция и в останалите страни в които има голяма негърска общност.

21. Понеже те, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха, а се заблудиха в своите помисли, и неразумното им сърце се помрачи; 22. наричайки себе си мъдри, те обезумяха, 23. и славата на нетленния Бог измениха в образ, подобен на тленен човек, на птици, на четвероноги и на влечуги, - 24. затова и Бог, според похотите на сърцата им, предаде ги на нечистотата, за да се безчестят телата им сами в себе си; 25. те замениха истината Божия с лъжа, и се поклониха и служиха на творението повече, отколкото на Твореца, Който е благословен вовеки. Амин. 26. Затова Бог ги предаде на срамотии страсти: жените им замениха естественото употребление с противоестествено; 27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда. 28. А понеже се не опитаха да имат Бога в разума си, то Бог ги предаде на извратен ум - да вършат онова, що не прилича, 29. бидейки изпълнени с всяка неправда, блудство, лукавство, користолюбие, злоба; пълни със завист, убийство, разпри, измама, злонравие; 30. бидейки клюкари, клеветници, богомразци, ругатели, горделивци, самохвалци, изобретатели на зло, непослушни към родители, 31. безразсъдни, вероломни, недружелюбни, непримирими, немилостиви. 32. Те, ако и да знаят правдата Божия, именно, че тия, които вършат такива дела, са достойни за смърт, пак не само ги вършат, но са и благосклонни към ония, които ги вършат. Послание до Римляни І

Вместо да излезе от коалицията с ГЕРБ, той пише писма. Смешници!

Българи !Легионери ! Да направим контрамарш ! С факли и кубинки !

гей парада е нещо като марша на безсмъртния полк, само дето тия не носят снимки на предците си ако носеха то щяха да са ликовете на карл маркс, фридрих енгелс, владимир улянов. берия, лилов и тнт гей величия !

Друго определение за теб няма и не може да има! Да сравняваш похода в памет на загиналите за род, народ и Отечество с дефилирането на шепа ненормалници за които задоволяването на психически и телесните нужди чрез антиприродно използване на телесни отверствия е пълна идоотщина! Природата е дала всекиму с какво да яде, да сере и да се или да е.е, но само вашта извратена психясала пасмина нарочно сменя предназначението и използването на тези си природни дадености!

аз знам че съм голям гадняр, защото имам слонска памет та за атака и гей парада лидера на атака, дрОгаря сидеров, навремето се прочу като журналист на вестник демокрация, понеже искаше да събаря альоша прочу се също с голите си снимки прочу се също когато заряза жена си и се ожени за гаджето на синът си еее, с какви очи тия сега пишат писмо на фандъкова, за извратеност някаква??

Гей- парада е направен от педдерази и Ислямски Башибозуци от Истанбулската Конвенция и ПРЕДАТЕЛИ, ебббали се с турци цигани. Тия гадове в общината забраняват на тия които са ПОМАГАЛИ на България-( фашисти и нацисти ) да си върне Южна Добруджа и земи от Турция. А Общината разрешава на чужди Башибозуци да правят паради...Трябват куршуми за Предателите- Фандъкова, Борисов. А после да ЗАБРАНЯТ всякакви АЛАРМИ, на коли. Който иска нека си сложи аларма, да му звъни на Телефона или вкъщи, но не да ИЗНЕРВЯ целия квартал. По- добре да му запалят колата или да я потрошат , отколкото да изнервя всички.

Гербаджийска педерастия!

Какво всъщност се парадира- гнусната порнография на обратните? Защо при животните няма такива? Майката ги убива веднага след раждането!

маялейййй, ми как слоницата, примерно, разбира че новороденото слонче е гейче??

тъпак, почти при всички животни има сексуални актове между мъжки, земи малко прочети или гледай нешънъл джеографик... омръзнаха ми селяци с една мозъчна клетка да поучават целия народ. изглежда колкото по тъп - толкос по нагъл.

БОГ ГИ СЪТВОРИ ПО СВОЙ ОБРАЗ,МЪЖ И ЖЕНА ГИ СЪТВОРИ! ТАКА ПИШЕ В КНИГА"БИТИЕ",ГЛ.1 НА БИБЛИЯТА! ТЕ ОБАЧЕ,ИСКАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С ЖИВОТНИТЕ И ГИ ДАВАТ ЗА ПРИМЕР! ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СА БОЖИИ ТВОРЕНИЯ,НЕ ИСКАТ ДА СА ВЪЗЛЮБЕНИ ДЕЦА НА БОГА! ПОВЕЧЕ ГИ ПРИВЛИЧА ДА СА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ МАЙМУНИТЕ,ДА СЕ ЧИФТОСВАТ КАТО СЛОНОВЕТЕ И ПР.МЕРЗОСТИ! ПРОСТИ ИМ ОТЧЕ,ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ!

Изискванията в уведомлението до Столична община за провеждане на събрания,митинги и манифестации,са името на организацията организатор или ЮЛ,какво е мероприятието(политическо,социално,икономическо ,културно,основно искане (цел),начин на провеждане и какви са използваните средства за това(лозунги,плакати ,макети ,сцена ,озвучаване ,подиум ,други).Въпроса е какво е мероприятието от изброените ?За използваните средства обаче които не са упоменати предварително и разрешени от общината как трябва да се постъпи с участниците ,защото всяка година стигат дъното и нищо не се предприема?

- Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър. . .

Не на гейовете, но и не на тъпите русофили и антибългари от Атака.

Проблема е ,че това не е нормален митинг,а" гей парад" на който болшинството са облечени провокативно,приличащ на порнографско сборище ,нахално и нагло поведение ,полуголи "чичковци" със сутиени,всякакви извратености на показ и в тези рамки да се толерира това поведение и облекло е обидно за останалите.Има си клубове,нощни заведения за подобни изяви,но на ачик през деня да се натрапват с первезии е извратено и неприемливо.Видно цялата сага е платена от определени лица,известен е автора милиардер с цел да дестабилизира обществото.Не е толкова за права ,а да се натрапват и налагат над останалите.Редно е повече специалистите да започнат да говорят ,да не се крият ,а обяснят причините ,защото не всички от "хомосексуалните " имат хормонални проблеми,а по скоро на психична основа,която може да се контролира,т.е. може да им се помогне.Например в САЩ има центрове в които се постъпва инкогнито и при желание се провежда терапия за справяне с този проблем.

чакам и теб да те пратят в такъв център за малоумни дървени философи

Законово избраният с мнозинство кмет на столицата е решила, че гей парад ще има. Това е положението. Така работи демокрацията. Тя упражнява желанията на мнозинството. Да не сте си избирали Фандъчката.

фъндъка нищо не може да реши или забрани. Спускат и нареждане от , едно посолство и жената козирува и изпълнява.Няма чувства няма умисъл, само за живота си мисли другарката учителка по руски. Жива здрава . Да гори в ада .

ТЯ ВЕЧЕ ГОРИ! ДА НЕ МИСЛИШ,ЧЕ Е МНОГО ЩАСТЛИВА!

фъндъка нищо не може да реши или забрани. Спускат и нареждане от , едно посолство и жената козирува и изпълнява.Няма чувства няма умисъл, само за живота си мисли другарката учителка по руски. Жива здрава . Да гори в ада .

Тука, дето що притаен педал има, дойде да плюе по тия дето вече са се престралиши и са си казали. :) И да, не се притеснявайте. Не е избор. Или си, или не си. Това, че сте, не ви прави по-малко хора. По-малко хора ви прави отношението към другите хомосексуални. Както каза един, гейовете ще спрат да съществуват в момента в който "нормалните" спрат да раждат "обратни".

Набийте си го в главата, българчета - гей парад ЩЕ ИМА! Както ще има и опрощаване на дълговете на мюфтийството, които вие ще платите от джоба си! Както ще има и поредното повишаване на тока и водата, които принципно са ваша собственост като ресурси на вашата държава, ама плащате скъпо и прескъпо! Точно защото сте големи усти само по форумите, а иначе си налягате парцалите като най-жалките мишоци! Това е положението! Приятно ви гледане на парада на шаренките!

Тролим, а? :))) Преглътнето го българи, ще плащате най-скъпия руски газ, защото Русия ви обича и защото и държите всичко. Включитлно създаването на българската държава 681. ;)

Що да тролим? Нещо от казаното да е неистина? За руския газ не знам, обаче ако е вярно, българите и това си заслужават, щото само ще си мърморят как плащат най-скъпия газ, ама пак ще си плащат с преклонени главици. То затуй има и гей паради, щото всеки си прави каквото иска в тая държава, а народът се навел като пасивен гей и послушно чака да му го вкарат за пореден път.

Нека има повече гейски паради

МАМА МУ СТАРА НА ТОЯ ДЕТО ИСТРИ МИ КОМЕНТАРА....

Хаха, боли ли те дупето, а?

Gledai ustata da ne te zaboli!

Гледам, гледам, и виждам само келешчета, подписващи се "Тъпчо", така че едва ли ще ме заболи каквото и да било, хаха!

Забранете вии ве!!! Що Фандъкова

За да се спре тяхното публично безобразие трябват драконовски мерки, защото никой в ежедневието им не ги закача и преследва за това че са с "обратна резба" и са с ненормална, антиприродна биологична и психическа същност! Една такава драконова мярка би била всеки един от тези сбъркани индивиди, независимо какви са родени и като какви се изживяват по пол, индивидуално да бъде окован гол за уличните и крайпътни стълбове и до него да се поставят здрава тояга, шише с лубрикант и чувал за главата му, та който мине да ги вразумява, ако е с нормални начини на живот и мислене или да ги "уважава", ако е сбърканяк като тях! Та така дано се наситят и вразумят най-сетне и да престанат да занимават обществото ни със собствените си сбъркани персони и повече никога да не ни натрапват нито поведението, нито присъствието си!

Пич, без да съм педал, мога да ти кажа, че този парад се организира заради такива като теб.

защо не отидете да си направите "екскурзия" до съседите ни от югоизток и те ви "се израдват" по същия начин както на масово изселващите се "екскурзианти" преди време?! Хайде бягай на югоизток и се радвай на посрещането!

Нали се досещаш, че мисленето ти е точно като на съседите от югоизток? Същата ограничена логика като хората които не харесваш, ползваш и ти и подобните ти. Виж, ако ми кажеш, че се възхищаваш на турците и мюсюлманите ще те разбера.

Приятелят ми е гей, 185см, 90кг мускули, бръсната глава и брада до гърдите. Активен. Тренира бокс от 7 години. Бас държа, че пред него нямаше да се смееш и думичка да кажеш, ако ще да се целуваме точно пред теб.

Обаче пък как ще го нахрани зад гърба му... :))

и хич не се и опитвайте да ме плашите , защото аз съм 193 см и 125 кг създадени от работа мускули! Опитайте и ще видим кой кого! Тъкмо ще се поразкърша и ще ми е кеф да изпратя юмрука си в нечии гнусен сурат, но да си знаете от рано, там и когото съм померил и удари не съм повторил, защото паднали не удрям!

Защо триетери и вас ли ви е страх от истината или сте учасници в "парада"

но най-много заради второто!!!

Дираджиите,що се излагате като пелдали. Почти всички коментари изтрихте. Ако сте толкова смели да пускате такава новина, бъдете готови за последствията. Ако не сте, вместо така да се излагате и да получите заслужен имидж на ЦЕНЗУРИРАНА МЕДИЯ, просто не пускайте такива статии.

Ти, твоя коментар за медия ли го имаш? :))) Я виж какво точно значи свобода на словото, защото потвота дефиниция, трябва да мога да дойда у вас и да ти пиша на РС-то каквото на мен ми харесва. :)))

А защо атака не апелира към родителите да не водят децата си по това време на това място? Аааа, щото няма политически девидент и, нали? Както всеки родител знае да заобикаля след 7 министерство на земеделието, така ще заобиколи и двучасовия гей парад. А атака прати ли писмо срещу пдерасткото сбориче на ,Македония, или курвенското около опълченска? Къде бляха 20 години?

А защо трябва всички хора, които сме мнозинство да се гърчим, да заобикаляме и да се съобразяваме с хайка малоумни деформирани. Малката група ще се съобразява и ще прави каквото каже мнозинството. И няа да му пречи да съществува нормално. Май това беше по определение демокрация? Или бъркам?

А що се съобразяваш с 10 сводника на опълченска? Щот си голЕм мъж?

Путин ще е прима балерина на гей парада

И ще си партнира с баща ти.

А общината в София предвидила ли е мероприятие по дезинфекция след като минат обратните по улиците?

Щото агитките като минете не трябва да се чисти, а? :))) Каквото и да си говорим, "обратните" са малко по чисти от вас "истинските мъжкари". :)) И не миришат толкова зле, като цяло.

Много добре организирано участие във форума на въпросните хомосъщества с опорни точки за вечната им ненаситност за права, еьибиционизъм и перверзно удоволствие да дразнят. Пишат организирано, слагат си + на мръсните си изказвания и създават впечатление за гУЛЕМО ОДОБРЕНИИЕ

Човек, цензурата на ДИР трие яко. Нямаш си представа що коментари изчезнаха :))). Останаха само на пенделчетата от американското посолство. Те седят зад организацията. дира се е изпед..стил. Или може би определени служители. Имат определена ненавист към хетеросексуалните във форума и ни дискриминират.

Аве Кузов не беше ли депутат от Атака? Точно тия ли ще ми проповядват за защита на деца и "ценности", квото и да разбират под това клише?

КуЗов съм и аз подписах писмото от името на атака. Колегата джамбазки подписа от името на вмро.

Аз съм бял. хетеросексуален, данъкоплатец с две нормално родени в семейството деца, възпитани в родолюбие и семейни ценности. Въпрос какъв съм аз: Демократичен отговор: - потенциален насилник и хомофоб - несподелящ универсални фолософски ценности за свободта на личността и обществения интерес - потенциален обект на държавна пропаганда, целяща приемане на вкякакви свободи, но не и моята лична Моят отговор: - изчезващ вид, който няма да плаща скоро данъци - имигрант ( семеен) И те така - като се огледате че няма кого да "таковте" и държавната хазна е празна....може и да разберете Мъж не може да роди. Борец за права без задължения бюджет не пълни.

Ама в момента не се различаваш от педеругите. Те парадират с тяхната ориентация и права, ти с твоите.

Разплака ме... Честно. Аз щото не плащам данъци и нямам деца. Иначе ми е през оная работа, кой кого ще се такова, ако и двамата са навите и са над определена възраст. И само аз протокола, тъй като имам дъщеря. По-добре възпитай децата си, че и гола по средата на улицата да тича, нямат право да я пипнат, ако тя не поиска. За да не си съсипваме живота след това, ако ме разбираш какво имам предвид. Щото някой неща, като ти ги разкажа, след това ще ги сънуваш цял живот.

Я па тоя. А като има мач и в центъра на града всеки път става военна зона с блокади, бомби, побоища над случайни граждани и преобърнати автобуси, тогава не ти пречат и не призоваваш за забрани, а!

дир, как е дружинката?

впечатлението за пълна подкрепа на прайда е създадено майсторски.

... и подплатено от Сорос...!

Сцена от парада: Случаен минувач вика " Ейове, да ви.....* От парада отговарят " Хайде де... нали за това сме излезли "

Предлагам решение - гей парада да се проведе все пак, но да мине само през всички улици на столипиново!

Подготвяй си документите за пенсия, щото партията ти се оттече в канала.

Болен и той с масата и ибрика най-отзад, щото халката му изтърва вече