Атака с дронове камикадзе срещу Киев, тежки боеве около два града в Донбас (видео)

Имаме нужда от повече системи за противовъздушна отбрана възможно най-скоро, заяви шефът на канцеларията на президента Андрей Ермак

Обратно в новината

Коментари - Атака с дронове камикадзе срещу Киев, тежки боеве около два града в Донбас (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укрите не споменават за ракетката Кинжал, която унищожи вчера жп композиция с оръжия, пратени от нато.

Кимата от Северна Корея ще изпрати 100 000 бесници да довършат Зеленски & Приятели в You-Crane

Франция е в масови протести. Германия е в масови протести. Италия е в масови протести. Хората в тези държави не се интересуват от нищо друго освен да живеят добре. Политиците ще го издухат яко. От там и нацистите в Украйна.

Те точно затова и живеят много по-добпе от нас

До всички поддръжници на Путин, ЕБЕТЕ СЕ В ПРОСТИТЕ ГЛАВИ, УТРЕПКИ НЕЩАСТНИ! Заради такива като вас България е на такова дередже. МЪРШИ ДОЛНИ!

Можем и теб да те евем в простата глава, и не само там!

Напълно съм съгласен

България е на такова дередже защото е пълна с примати като тебе

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА!!!!!

СЛАВА НА УКРАЙНА И ДА ЖИВЕЕ СОРОС!!! Ба*ти и миризливите тролове тука!

А Сорос всъщност е филантроп който плаща стотици,а може би и хиляди стипендии на млади хора да учат по света.Но на русноците умни хора не им трябват и му обявиха война. А иноме Орбан и нашия Дебил Христов са учили на негови разноски в Европа

Като чета про руските коментари, се уверявам, че за съжаление повечето българи искат да са роби на някой си велик дивак. Много от нас икат и вече са свободни хора!! Да живее България и Европа!

Добре че си вярваш!

Не дишай марс те зове. Русия е Велика с Путин.

Слава на Русия и неиния президент Путин наи великия политик на нашето време

Миналата седмица протести в Берлин и Прага. Цяла събота и неделя мощни протести в Париж и Рим. Политиците искат война, но обикновените хора искат до плюскат и на топло зимата. Сори, но тази зима ще паднат още доста правителства.

Възможно е да падне бандата на Пу от кремълските стени

Стига с тези оръжия!Никой не иска от обикновените хора трета световна война или ядрена война! Да сядат на масата и да преговарят! Винаги при договаряне нищо няма да е иделано!Защо се инати този Зелински???

Масирана атака на дронове, а се оказва, че били 3? Масирана атака означава цял ескадрила от дронове да се стовари в Киев, а една ескадрила се състои от 200 дрона.

Геран 2 са поне десет пъти по-евтини от ракета на ПВО!Направо им блокират и изцеждат отбраната!

Браво бате Вова бий фашистите!

Егати колко промити и пречукани мозъци имало тук Ненормалници ПРОСТИ

безпомощни са соросоидните трoлoвe лъжите им излизат наяве,не си стискайте зъбите от яд защото ще ги изтъркате ,тази фашистка държава ще бъде затворена и превъзпитана а вашите зад океански и европейски пудели само ще зяпат и ще се дуят но нищо друго защото са страхливи страх ги тресе от ватенките

Дроновете-камикадзе са иранските Shahed. Не са дори дронове, а т.нар. loitering munitions. Иранският вариант на Switchblade. Но са малки и с ограниченаьвъзможност за поражения.

Много ограничени... половин сграда пада....

Ако я пернат с няколко shahed-а - да, пада. Но "слабостта" е и силна страна - като са такива по-малки - изобщо не ги лови ПВО-то. Т.е. ще бумтят с тях здраво, докато ги изразходят. Между другото Иран има доста добри военни разработки за страна, която от десетилетия е под санкциобен режим. Тъй че тези, които очакват, че Руската федерация ще остане без оръжия поради санкциите май си правят грешни сметки.

Изпращам Ви мухобойки нали са бавни тия дронове с мотори от косачки

А що трябва да има дронове -убийци?

А толкова е елементарно за да има мир АТО до Берлин

тези дронове нали ги прихващаха успешно? Някав украински папагал даже разправяше че били с мотори от косачки и то по телевизийте им го даваха, че бавни били и с автомати ги сваляли...... и най странното е че има не малко балъци дето им вярват

Както ние българите сме си виновни така и крайниците са си виновни

И Атака ли участва

Костя Копейкин е Долно руско педалче. Ако го хванат украинците, ще му разширят халката. Аз също бих му забил един шут в циганския гъз

Чиба бе кретен

Путин приключи. Иска само да се измъкне и оживее.

ще приключй в Окрайна когато я прочисти от украинските нацисти.....нема лабаво!

И всичкото това става под погледа на "добродетелните" американци.... Те само доброто мислят на Украйна и на целия Европейски съюз, че направо ми се повръща от американо-еврейската сган.

Точно!Американците мислят доброто на Украина и затова яснабдяват със съвременни оръжия и боеприпаси.И целеуказват най уязвимите веста на руснаците.

Е какъв е резултТ от съвременните америкАНСКИ оРЪЖИЯ?

ще прати звонци на дедовия

В скоро време, когато уркаина се разтвори в нови руски области в състава на Русия най-наболелият въпрос ще е: Полша или проебалтийската ще даде доброволно част т земята си, за да се свърже изконно руският Кьонигсберг с Родина Мать? Вие как мислите? проебалтите дали ще се разтворят като мазно в руското море? Аз залагам на положителен отговор.

мисленето не ти се удава много много товарищ трол.Също като на Путин,Лавров,Маша,Медведеф

Махат Зеленски и няма война!!! Толкова е просто!!! След това и всички нацисти Бандеровци!! Украинците кога ще се осъзнаят, че са сила и могат да спрат продажниците на САЩ?! Те ги вкараха във войната и трябва да бъдат унищожени!!! Това е!!!

Махат Путин и няма война - толкова е прасто! След това всички нацисти от Вагнер.

Gugnelid

Чакай ти, на Върба! :)

Демек според теб излиза,че САЩ са зомбирали Путин да нападне Украина и по този начин са ,,вкарали Украина във войната”? Сложно е…да си путлераски трол.

Не ти се отдава.

Украйна скоро ше прати дронове над масква и Питер Мдаа

Ще ще, само да паднат мъдете на коча. Още малко... ха-ха.

Педерашките гинат като мухи СЛАВА НА УКРАЙНА смърт на късокракото гавно

Украинските войничета са тези, които гинат като мухи... без артилерия, без авиация. Провеждат атаки в стил "Първа световна война". Ограничените успехи, които имат се дължат на численото им преимущество от 4:1 до 8:1 в различни точки от фронта. Това обаче има своята кървава цена! Там е месомелачка!

Украинските войничета въоръжени с от Първата световна ,,хаймарсчета” ,,жавелинчета” ,,байрактарчета” германски,френски ,полски,чешки и словенски гаубичета.Немски танкчета с ПВО срещу руски ракети модел WW от времето на третия райх.Колко жално милно изтрепаха 150 000 деназификатора барабар с танковете и БТР -те им.

Бомбен килим над Киев с термобарични бомби и финита ла комедия Зеленски ще го извадят опечен от бункера .

Точно това Русия се опитва да избегне. Все пак Украина исторически им е много близка.

Вова путката ще бомби с дилдото си

С каквото и да те бомби, все щи си кафяв и разпран!

Gugnelid

Абе не са решили, не са го свършили, но дано не се стига чак дотам!

Американска Украина е американски проект без бъдеще. Ще бъде превзета от Русия и преформатирана. Надявам се това да стане с възможно най-малко жертви както от страна на руската армия, така и от нормалните украинци.

Цяла Европа се моли укронацистите да бъдат унищожени по-бързо и да се приключва с тази война

Цяла Европа изпраща оръжия и пари на Украина молейки се Украина да доразгроми Русия

"Дальность - 1000 км": Укроборонпром намекает на разработку нового украинского беспилотника" Това за нашите мили родни русофили. Подробности не се съобщават поради обясними причини. Хиляда километра радиус на дронове си е бая дългичко, май излиза извън пределите на Украйна?

Страшна работа,ама украинска ... хахахааа

Е украинска значи хубава! Украйна има собствена авиокосмическа промишленост, глупаво е ако ги подценяваш. Най-големият транспортен самолет в света е украински, по-скоро беше, щото руснаците го думнаха при първите нападения. Но нищо, украинците ще построят нов и много по-модерен. Независимо дали ти харесва или не.

Разработване??????????????Произвеждане????????Въвеждане в експлоатация????????????? Поне 5 години им трябва на бандеровците. Те след няколко месеца ще са вече история. Тъп си.

Gugnelid

Ще го избачкат набързо бе, от пресован картон! Ще лети що-годе както нашите Ф-ки :)

И кой ще ги чака да минат 1000 километра? Отговори си сам.

В битката за Бахмут руснаците са хвърлили 2 хиляди затворници с тежки присъди и са получили временно преимущество във жива сила. Благодарение на това превъзходство руската армия е превзело няколко села южно от Бахмут. Но украинските герои ги зачистват с бързи темпове и само за пет, шест дни паритетът е възстановен!

Украинските войници в окопите вече се оплакват и недоволстват. Искат повишение на заплатите. Изпълняват двойна норма, ръцете ги заболяха да стрелят с Калашниците по руските zzzомбита - избиват двойно повече отколкото досега, заради пролетите могилизирани! А и Калашниците им прегряват, нагарят и трябва все по-често да ги чистят - абе, хамалогия откъдето и да го погледнеш!

Мечтател!!!!!

Какъв мечтател нали ги виждам! Украинците жънат руски zzzомбита като комбайн как жъне жито! Ако не беше факт защо досега не виждам да се вее руското знаме над Радата в Киев??? Ти остави ама най-големият майтап е че при ракетните атаки уцелиха старата сграда на украинската Рада - която е била действаща до 1917-1918 година! Изглежда използват карти отпреди Октомврийската Революция!!!

Паритет? Е да пари прибират Зеленски и мафията на САЩ, Великобритания зад него. Да не си искал да кажеш пастет от укронацистки свине? Щото тва е истината. И следва етап свинска фашистка мас.

Казах точно това, което искам, 2 000 руски затворници са подсилили руската армия в Бахмут! На пастет стават рускофашистките свине!

Nuke 'em

Какъв вариант да измисля, за да престанат с това недопускане на мнения! Може би по накратко! От тази цялата свинщина печелят богатите жигула, а умират обикновени украинци и руснаци- жени, мъже , деца.Но, Земята е в рискова ситуация- зависи кой ще посегне към другите оръжия летящи в Космоса.Единственото удовлетворение е,че пред него ще бъдат смъртни ,както бедните, така и богатите.

Върви ли перемогата. Трепете ли ватниците. Мачкате ли а? Перемога с Киевско ПВО. Специален поздрав за 123, ПОР, ico, Павел, Петър, МАЙОРА, jingiby, 4, и всички други персонажи колекциониращи центове и грантове. https://t.me/RVvoenkor/29446

Гол задник!!!!

"Глава МВД обратился к владельцам оружия: Не пытайтесь сбивать дрон самостоятельно" Леле! Ма то станало като на лов за патици бе! Всеки украинец с лично оръжие цели по дроновете! Сигурно после ще се постнат в социалните мрежи кой колко повече дрона е капичнал!

Не пропускат да пропускат:)

ГЕРБ–СДС трябва да признаят, че ние от ДБ сме евроатлантици №1 в България, ние сме най-активни по линия на НАТО да подпомагаме Украйна, дори човек от нашата коалиция беше на фронта и като част от Чуждестранния легион се сражаваше рамо до рамо с патриотите от Азов. Ние сме десни хора и сме за ограничаване на харчовете в бюджета, извън въоръжение за Украйна и подпомагане на бизнеса чрез изземване на свръхпечалбата от държавните електро и енергийни дружества, защото държавата е лош стопанин и всичко трябва да се приватизира!

Бой, бой и пак бой, и отново бой по укрите до полилавяване и после пак бой до пожълтяване. Как сте днес драти ми господине Зеленски? Как върви просията? Звънкат ли петачета?

Докторе Менгеме, пак се обърка! А бе бой ядат руските чугунени глави бе, докторе! Иначе Зеленски иска от Запада да му осигури надеждно ПВО и противоракетна отбрана, за да защити украинското небе, за да няма разрушени сгради!

В Донбас, в Херсон, направо вестник им четат!

Ама тия укри верно ли си мислеха, че могат да победят Русия? Ой, завалиите...

Галфоне, пак се обърка! Тия не си мислеха, че могат да победят Русия! Те продължават да го мислят това! Не можеш ли да схванеш разликата?

Всъщност Путин си мислеше, че може да победи Украйна...

Ако не си разбрал досега - Украйна отдавна е победена. Путин воюва срещу Америка.

При предишните съобщения на Зеленски за тежки боеве, руснаците взеха Лисичанск и Северодонецк...

А бе русофили, много се трудите в нета, признавам ви го! Ама дори и да ни убедите нас, че Украйна е предизвикала тази военна операция, че тези земи принадлежат на Русия по право, защото са свързани с нейната история, ние няма да можем да ви помогнем! Добре си помислете, фронтовата линия е дълга хиляда километра, ресурсите на руската армия се изчерпват със всеки изминал ден, докато при украинската армия е обратно, със всеки изминал ден тя повишава капацитет, защото зад нейния тил е целият свят! Военните заводи даже в приятелските й страни, които произвеждат съветски тип въоръжение, като тези в Сърбия и Казахстан, работят на три смени, за да снабдяват украинската армия! Украинските войници се обучават в зяла Западна Европа. Освен това руснаците не припознават тази война като отечествена, за разлика от вас. За тях демилитаризацията и денацификацията си останаха отвлечени понятия! Най-смелите от вас, най-здравите, най-подготвените, най-обичащите Русия ще бъдете по-полезни, ако помогнете на Русия на терен, на фронтовата линия в Донбас, в Херсон, в Запорожие!

Айдеееее. Още един еврогейски трол дерайлира.

Нещо дерайлира в дерето на задния ти двор,ама не е влак.

Кажи ми кое не разбра? Или материята е тежка, кайш!

Най се кефя на това "целия свят" ....

И ти какво толкова си се зарадвал? Да не се каниш да живееш в Украйна?

Знам аз защо ще се срещат в Люксембург! И аз така правя, където и да са ми курсовете, задължително през Люксембург: цигари, тютюн и после далаверка, преди да съм ги закупил, вече съм напред с минимум 100-200 европаунда. На връщане в Сръбско ракия купувам, нафта продавам

Абе ще се оправиш с две думи.Ама все ще си Пешо тираджията.

Я си помислете не за Охрайна господа соросоиди а например за това ако днес или утре .....Се случат две неща, а именно: 1. Др. Ким пробва новата си иновация върху Южна Корея? 2. Др. Си тръгне да си взема остров Формоза /вие му викате Тайван/? КВО ПРАВИ ДРУГАРЯТ ДЖО БАЙДЪН? В гащите , или вън от гащите????????????????????????????????????????????????

Я си помисли,както те е хванал сюргюнът/вие му викате диария/ и наблизо няма кенеф.Ами ще ходиш посран и ще мътиш въпроси като сега

Бях задал солега конкретен геополитически въпрос. Не сме с Вас на семинар по въпроса за летните диарии.

Ами, не съм Солега и не разбирам.И споко,че бъркаш правописа.

Докторе Менгеме, а ти представяш ли си, само като на баба ти й сложат перка, как направо аероплан шъ стани! ,

сурвакането продължава по план

укрофашагите си намериха майстора. Тоя генерал ще изчисти Украйна от тази измет.

Докато го изчистят,като Шойгу.

Маткап за крайна!!!!

За бандеровците никаква пощада.

Искам,искам,иск.ам...Еврогейовете дават! Докога?

не излезем на площада да изметем укропаразитите и слугинажа на ФАЩ.

Айде,чакам те.Не се виждаш нещо,панелен мишок.

Поправевте ме, ако греша и не до там саъм наясно с това, но някъде четох, че Русия има бомба, която изсмуква, или изгаря кислорода и в определен обсег на действие всичко живо умира, защото няма кислород, който където и да е , дори в миша дупка да се е скрил.

И САЩ имат вакумни бомби.

Благодаря , значи се казват вакуумни бомби.. ОК. ЛЕК ДЕН

Да. Скоро са успели. На чертеж. Сега остава да ги произведат.

Още 1972 са я изпитвали.Нищо че е на чертеж.Ако вече си се научил да четеш,не е трудно да намериш информация.

Ми като минаваш дай да те мина и аз, а?

Интересно, колко струват сега имотите в Киев и цяла Украйна?