”Атака” обмисляли колективен отказ от имунитет

Всички депутати от парламентарната група на “Атака” мислят да се откажат от имунитетите си днес, пише “24 часа” .

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” обмисляли колективен отказ от имунитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако, някой избирател или фен на Атака ми обясни това девойче, на снимката, специалист по какво е, че е избрана за депутат, ще съм му мноооого благодарен!

Съгласен съм, с мнения на колеги, журналисти и възмутени от поведението на г-н Сидеров, както в НС така и на обществени места. Според мен той е такъв тип, арогантен скандалджия, обичащ да си попива човек и, и ..... е И? Мисля, че други наши политици с поведение и действията си, причиниха много повече неволи и страдания на народа ни! Хубаво, да му вземат имунитета и примерно, да го махнат като лидер на партия Атака. Просто една шумна личност, ще остане извън политиката на България. Това Горното уважаеми, с нищо няма да промени нещата в Народното събрание. Умерен Националист.

Ако искат може да заминат колективно за Марс.Жалко че няма скорошен полет за там.Бих участвал в заплащането на билетите им да Мрас и то с удовлетворение.

Драги ми Ники, носенето на оръжие е право на всеки.Това е висше постижение на демокрацията, така се мисли поне в САЩ, нали са черешката на тортата.Когато мен ме нападнаха банда озверели песове, абсолютно кротко вървейки си по улицата в уж елитен столичен квартал, ако носех оръжие, щях да им пръсна тиквите.Но понеже БГ е много "демократична" и обикновения човек трудно би ползвал огнестрелно оръжие ненаказуемо, сега ще си нося увредите до живот.Затова всеки почтен данъкоплатец трябва да носи поне пистолет.

достойна постъпка на атака н

Сидеров се изхаби отзад!!Сега идва младия ибрик Бареков!!Готов за любов!!Местан е хитър!!Друго си е да яхнеш младото конче!!ЯЯЯ ЯЯяя Вундабаааа!!!Аман от ибрици!!

Да дават имунитета и да слагат по една чалма!!Вече 7-8 месеца лидера им маже бузите с вазелин!!!Никога няма да влязат пак в НС!!Предатели!!

Ако това недоразумение на природата наречено Сидеров извърши убийство,пак ли ще го молят да се откаже от имунитета си?Не трябва ли при извършване на криминално деяние имунитета да не важи?А изобщо трябва ли да го има този имунитет?

Ники, ти явно си болен човек, щом измисляш такива глупави варианти. Очаквам в следващият коментар да пишеш, какво ще направим с Волен, ако започне за закусва с малки деца. Ай сиктир.

ДО АТАКИСТ, Уважаеми,аз съм психично и физически здрав човек в работоспособна възраст.Но за Сидеров това не може да се каже имайки предвид действията му/документирани и филмирани/.Кой нормален човек отива на работа с палка и пистолет в ръка?Този човек или е психично болен или си е повярвал че е велик и е над закона.И в двата случая е опасен за обществото.

ВИНАГИ СЪМ ПИТАЛ:АЗ ГО ИЗБИРАМ И ТОЙ ИМА ИМУНИТЕТ? СПОРЕД МЕН, МОЖЕ ДА ИМА НЯКАКВА ЗАКРИЛА, НО КОГАТО Е В ЗАЛАТА.НАВЪН, ТОЙ Е ОБИКНОВЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.

именно трябва да се промени това

Мисля, че сега е най-подходящият момент г-н Сидеров да предложи нещо, което искат избирателите: премахване на имунитета изобщо, на всички депутати. Така няма да си играят на искане и даване, а и депутатите ще се превърнат в редови граждани, носещи отговорност за своите действия.

ДесиславА ЧуколовА - без имунитет какво я чака отзад

Закона да се промени и никакъв имунет. Как слугите на народа ше бъдат недосегаеми. Напротив, народа да има право да ги бие, пардон да ги сменя.

А защо депутатите имат имунитет??????????????????22

НА МЕН ОСОБЕНО МИ ДОПАДА МИС ТАШЕВА.

Мис Ташева, за сведение е най голямият ерудит в Парламента. Тя е една голяма личност.

С това си изявление депутатите показват колко /не/познават правовата ни уредба-депутат не може да се откаже от имунитет, той първо трябва да бъде поискан по съответния ред и тогава-поне така е разписано в закона, а що се отнася до твърдението, че ако се откаже от имунитета си Сидеров щял да признае вина, по-голяма глупост от това не бях чула. Напротив с отмяната или отказа от имунитет, стартира наказателното производство където той ще може да дава обяснения и да излага факти в своята невиновност и едва накрая съда ще прецени виновен ли е или не. По нашият закон "всеки е невинен до доказване /с влязла в сила присъда/ на противното", това е то презумпцията за невиновност, валидна за всички граждани. Даа ама трябва да се чете и да се изказваш подготвен!

радвам се, че от време на време се появяват смислени мнения. никой не обръща внимание на незначителните факти, а именно, че парламента е пълен със законотворци, които напълно не познават устройството на държавния апарат, на когото диктуват законите си. И говоря за фундаментални пропуски - депутат не знае какво е съдебна власт и каква е разликата между нея и законодателната....но пък от снимката виждам, че същите депутати стабилно се изрусяват

А как ми се иска нашите депутати да са по-малко алчни и много, много по-възпитани и интелигентни.

Уважаема мадам! Когато говоря по сериозни въпроси, при възможност казвам подходящ анекдот. Това озонира обстановката, която инъче е отвратителна. Анекдота е малко метафоричен. Дреме лъв на сянка, а около него си играе мишле. Окуражено от спокойствието на лъва му се покатерва на гърба, после на главата. Лъва вдигнал лапа и го убил. Другите животни го питат-защо го уби. Ти даже не го усети. Направих го заради вас. Да знаете, че не е никак безопасно да безспокойте един дремещ лъв. Не може на кой му скефне, да импровизира някакъв казус и да иска имунитета на Волен. Помислете, защо определини партии и хора така много мразят Волен.

ИБРИЦИ ДОЛНИ!!!

незабавно падане на имунитета на всички депутати.след като работат за народа защо да не бадат като обикновенните хора,за каквбо им е нужен умунитет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и аз за това настоявам. Този имунитет е бил нужен, когато в бг е имало политически затворници и презследване заради политически идеи. Колкото и да е несъвършено обществото в бг, в момента таково презследване нема. А ако някой депутат е разследван за някакво нарушение, не виждам как това би му пречило да си върши работата, както това не пречи на гражданите, когато са разследвани. Мисля, че сега е момента да искаме конституционна промяна.

.

Хайде като са тръгнали от атака и другите от народното сборище да си отказват имунитета !

А ДАНО ,АМА НАДАЛИ! Хем онзи се държи като Хитлер,хем партийната група действа в стил"ЗА РОДИНУ,ЗА СТАЛИНУ"! ИДИ ГИ РАЗБЕРИ КАКВО НЕДОРАЗУМЕНИ СА?!

Това ли е най-важното днес - имунитета на Сидеров и желанието на герб обезателно НС да излезе със собствено становище - без разследване, без съд и присъда? Ами и Цвъки миналата година се отказа от имунитета в последния ден, а Сидеров има още цяла седмица за да се откаже сам от имунитета преди НС да се занимава с това. Баси случката! И какво е това чудо някои да не желаят да кажат в първото заседание за тази година какво мислят да правят през годината? Много депутати са излишни в тоя Парламент, щото нищо не вършат! И най-наглото е, че на следващите избори ще искат пак да гласуваме за тях!

Важното,ще е да вкарат Долен Продажников в килия с няколко рошави циганина-тогава,ще стане много интересно!

Всички по реда си! А първи в списъка е Цвъки!

Току що репликирах един подобен коментар. Това, че си елементарна личност си личи отсякъде. Да се чуди и мае човек, откъде ти е минало през ума да коментираш политически въпроси. Няма ли кърска работа за теб, бе човек? И стига въртя работата около секса, защото това издава комплекс на сексуална немощ.

Тази на снимката не ми беше известна, но сега ми е чудно дали болните атакисти са знаели, че гласуват за русата миска, която сигурно е там Волен да има какво да пеца през работно време?

Всички депутати от АТАКА са недоразумения. Млади, неопитни, контролируеми от лидера си, въздухари... момиченца за секс и момченца за бой! Само професора прави някакво изключение.

Русото на снимката го искам точно в тази поза.

Загорел си нещо? То в тази поза само на плажа в Куба.

Само едно нещо искам да добавя-отчаянието е посвсеместно,нищо не е останало от държавност....да знаеш че няма бъдеще ,че няма никаква периспектива,че никой не може да помогне да се върне пак държавността.

Ти остави това, че няма никога да се върне държавноста в България. Избягалите на в чужбина деца също никога няма да се върнат. И това е голямата трагедия.

Пълни глупости! Целта е хората да бъдат обезсърчени и да се чувстват безпомощни! Но реално властта и силата за промяна е точно в хората! Въпроса е че депутатите са представителна извадка на населението на БГ. Ако искаме промяна трябва първо ние да се променим и да поемем контрол над живота си за да може след време да има от къде да дойдат стойностни хора които да отидат в парламента. За съжаление комунизмо-социализма научи хората да нямат инициатива и да чакат на някой друг.

Плъшокът Волен стана противен почти колкото съсела Станишев ...

Ами и двамата-са лика-прилика,като два стръка...СМРАДлика!

Всички депутати от парламентарната група на Атака мислят да се откажат от имунитетите си днес, пише 24 часа . Да им взима имунитета главния прокурор и да ги съдят като престъпна група.

първо ще мина русото после и Болен!

Апчетата, баце!

"КЛОАКА",пак се...наака!

На онуй русото от Атака аз искам да му отнема имунитета.

...Цървулец, откърши сега една яка.

Лично мнение: Не ми е работа, но в този случай подкрепям депутатите от "Атака" в колективният им отказ от имунитет - той е в знак на протест, защото обикновено те са обект на провокации и тормоз, а не че техни хора тормозели другите.

хаха... ти днес не си си пил хапчетата май! Те по 10 души нападат обикновено 2-3-ма и ти викаш на това "невинни"....

"Героизъм в мирно време = чиста простотия!". Тези го дават "мъченици" единствено защото знаят,че няма кой да ги "одруса" подобаващо за всичките им простотии. А и боричканията между АБВ и БСП удобно отклони вниманието от натворените простотии,затова по стар български обичай "всичкото чудо е за три дни,а най-голямото - за четири!". Да се чуди човек на късата памет на българите,за които проблемите са актуални за няколко дни и забравят случилото се преди година или пет.Ето затова ще си останем стадо,удобно направлявано от тарикати-овчари,използващи медиите и полицията като послушни кучета.

Полиграф за всички "пасажери".

Напред атакисти,всички депутати не само от АТАКА да си хвърлят имунитета,нали другите са чисти от какво ги е страх.Банда лешояди искат да разкъсат атакистите.дига се аларма от псевдожурналисти с неуточнен пол които могат да заголят и майките си на площад Батемберг за пари,потънали са в корупция гнус и то голяма.

БЪРЗО БЯГАЙ КЪМ НАЙ БЛИЗКИЯ ПСХОДИСПАНСЕР! АМА ВЕДНАГ,ЧЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА БЛИЗКИТЕ ОКОЛО ТЕБ!

Наверно не си забелязал дребният факт, че Волен е единственият български политик, позволил си да се опълчи срещу всесилният губернатор Уорлик. Бойко се опита да го унищожи, в резултат на което той падна от власт, а Атака стана по силна.

Тези,изтъркани лафове вече не вървят,другарю!Опълчил се на Уорлик,а се надупил на Доган-голям храбрец,нали?! И голям нещастник!

това кои го казва???боико ли???

Не се опитвай да изкарваш Доган за най голямото зло на прехода, както направи Иван Костов. Доган е продукт на наши-български кукловоди. Те го създадоха, те го и пазят. Наверно има сериозна причина за това. Кукловодите съвсем не са глупави хора и щом правят това, значи така трябва. И стига с това-надупил се на тоя и оня. Колко пъти ще повтарям- щом говориш за политика, използвай политически речник. Какво все го въртите около секса. В България има и други симпатични като Деница жени. Сваляй и ти-кои ти пречи.

Синьор,личи ти пернишкия диалект-навЕрно...иначе се правиш на умен

Няколко електрошока и ... Волен ще дойде на себе си.

Артисти с театрални сценки. Обясниха им, че трябва да им го поискат имунитета , какво се правят на невинни - шматароци.

Трябва да се направи социологическо и медицинско проучване! 258 481 са гласували за Атака! Това е изобщо не е малко! Направо е стряскащо, колко много са комплексарите в България!

по сащият принцип и клуб билдерберг да не казваме и голямата троика управляват света и у нас!!!да видиш те какви комплексари са!!!но те са богаташи -комплексари!!!нали!!!

Сега Волен Сидеров е политическия евнух на ДПС.

"Близките до Сидеров заявили, че отказът от имунитет на Сидеров би означавал признаване на вина. " Не, това означава мъжка постъпка - но за Сидеров мъжеството се изразява в криене под маси и зад гърбовете на масивни борчета и в истерични крясъци и обиди над по-слабите от ... охраната му. Че няма да си даде имунитета доброволно е ясно. Не е ясно дали на ортаците му ще им стиска да му го отнемат. И ако все пак го направят, не е ясно ще стигне ли мъжеството на Цацаров икомпания да му отдадат заслуженото. Много неясноти станаха....

Не съм виждал по-грозни и противни депутати от тези на атака...

Не ги мисли ти тях, ще сменят оркестъра за 24 часа...

Какво ще правят мацките на Атака без Волен, когато го окошарят? Или го вкарат в психото ... Вече няма хотели, ресторанти и плажове по всички краища на света. Тъжна работа, просто се чудя, какво ще правят тези мацки от Атака ...

пак с....и но за по-малко пари...

Кой точно изплаши волен, та така скочиха срещу него ? Заради Антикорупционната комисия ли е този скандал или заради това, че се запъна за продажбата на Българска земя на чужденци ? Бруталните записи на бойко с кокаинов са в пъти по-скандални от една псувня срещу френска кифла, но медиите послушно изпълняват нарежданията на управляващи (бивши и настоящи), за да настройват обществото срещу сидеров ! Дали мозъчетата на журналистчетата ще родят някаква мисъл или с копи и пейст ще продължат малоумното си същаствуване както досега ?

Ами купувай и ти чужда земя, или българска купувай, като не искаш друг да я купува. Или прави деца, за да ставаме повече, взимай пример от развитите държави, а не от Куба и Сев. Корея ....

НАПРАВО ВСИЧКИ АТАКИСТИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА. ПРАВЯТ СЕ НА ИНТЕРЕСНИ.

...в началото, преди години Волен Сидеров ми харесваше.Просто разчупи статуквото и каза много верни неща. Прав беше и за чуждите монополисти-колонизатори, и за двойния стандарт на Запада към нас и за националната ни сигурност и за ЕРП-тата, за бежанците, за опасността от радикален ислям. За съжаление си остана само с тази реторика. С това поведение на палячо, а не на парламентарист изгуби много симпатизанти. Каквото и да коментираме обаче, ставащото е загадка - кой знае какво става зад кулисите??? Дали всичко това не е премерена игра? На времето Адолф Хитлер има около себе си една малка група откачалки и всички гледат на него като на някакъв политически безобиден шут. После отива в затвора и излиза от там като герой. Нека си представим, че имунитета на Сидеров падне и дори този човек един ден влезе в затвора.Убеден съм, че ще излезе още по-силен от там. Историята ни учи, че никой не си взима поука от нея, затова процесите циклично се повтарят. Политическата класа на "големите" отдавна е изчерпана и е дълбоко намразена от народа.И АБВ и Реформаторски блок да дойдат- все от едно "люпило" са.Ситуацията много ми напомня на Германия от края на 20-те години на 20-ти век.Олигарси, магнати и капиталисти, огромна пропаст с обеднелия народ, безверие и отчаяние.Държавата в колапс...Мисля си, че всичката медийна врява и плюене е в интерес на Сидеров. Той го съзнава и дори го иска.Жалко за националистите, защото се оказаха неспособни да генерират мощ, обединение и морал в името на България! Можеше още на изборите на 12 май да се създаде Националистически блок.Ама нали всеки иска да е воевода - типично българския синдром, уви...това ни е разликата с немците...

Прекрасен анализ и коментар! (+1)

добар анализ!!!такива анализи на истината обикновенно не се харесват на повечето наши ,,анал,,-изирани саграждани!!!предпочитат ,,анал,,-изирани лажи!!!

Далече отиваш - нито ние сме Германия нито Сидеров е Хитлер, нито нашите олигарси са Круп, Тисен и ИГ Фарбен. Ако наистина е ударил полицай е желателно да бъде съден като всеки от нас, няма да стане мъченик не се притеснявай

Мдаа, тя глупоста и елементарният стил на някои коментари си личи отдалече и няма как да се скрие. По същият начин отдалече си личи, че нещата, за които пишеш, са ти напълно ясни. Ерудицията си е ерудиция.

да се разкарат от политиката и парламента пък да си правят групово каквото си искат

Хубaво сa тръгнaли Aтaкистите, Дa си дaвaт ИМУНИТЕТA всочки.

Полулизъм за тъпите избиратели на Атака, всеки средно интелигентен гражданин знае, че имунитета може да се даде, само, ако ти бъде поискан, иначе няма стойност, само популизъм. Но при условие, че Гл. прокурор им подсказа, че може да се поиска имунитета и на други от Атака..

Волен се превърна в един обикновен евнух в сараите и харемите на Доганя и Местаня...

Добре платен и с позлатен среден пръст

Пример,как една пярламентарна група работи за един психически нестабилен субект,а не за България.Това е чудовищен позор за страната.

да уточниш за ГЕРБ ли говориш?

Не, за тоя вашия шизофреник - Волен. Ама верно атакистите не сте много умни.

Циркажилъците на дупетатите от "КЛОАКА",са безкрайни,но този път са в чест на "Шута на Републиката"-Долен Продажников!