”Атака” настоя политиците да декларират сексуалната си ориентация

В Изборния кодекс трябва да залегне задължение всеки политик да декларира сексуалната си ориентация, когато дойде време за избори, заяви Десислав Чуколов от "Атака" в кулоарите на парламента.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” настоя политиците да декларират сексуалната си ориентация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямах обидни думи,но не публикуваха думите ми.и в редакцята има геизери..

дааааааав!!!!!!спрете геизеритееее!!!!!извращават основите ни за продулжение на нацята ни!!!!! обезмислят проляната крув на дедите ни за свобода и ред,законност!!!суд,суд и само суд за тези управляващи,които аморализират будещето на поколенята ни!! демокрацята не е анархя,а геизерите могат да суздават само анархя!свалете от постове всички геизери!

asen

Може самода не е Цецка Цачева, щото си прилича с Цветан Цветанов и може лудия поп от Сливен да я прасне с някое паве!

asen

Винаги съм се гордял, че съм хетеросексуален, православен българин. Сега вече се срамувам от това, че владиците и изобщоповечето свещенници са доносници на ДС, че в парламентаса такива тъпанари като чука Чуков, че смятах Джамбаски за умно и добро момче, че съм член на ВМРО. Изобщо много, много срам бера от това, което става в България. Дано поне децата ми нямат основание да се срамуват от това в бъдеще!

asen

Винаги съм се гордял, че съм хетеросексуален, винаги съм се гордял, че съм българин, винаги съм се гордял, че съм православен християнин. Е сега вече се СРАМУВАМ ОТ ВСИЧКО ТОВА!!!!!!!! Срамувам се, че съм член на такова не толерантно и скудоумно общество, срам ме е, че повечето от свещенниците са доносници, срам ме е, че такива тъпанари като чукът Чуков са в парламента, срамувам се, че смятах Джамбаски за умно момче. Изобщо много, много ме е срам от това, което е България днес. Дано моите деца не се срамуват от същото в бъдеще!!!

а всеки има задалжение като вижда, че на някои не му е прятно нещо да не го дразни. защо правят парада?за да дразнят и претендират. политиците да обявят кои е геи, щом застават зад парада. то допреди няколко години беше престапление, днес видите ли вече не било.

В България да си гей е нещо срамно, но и различно и интересно. Именно затова има според мен такава омраза срещу гейовете, защото тези които ни се показват в публичното пространство успяват благодарение на факта, че са гейове, а не поради личности качества. Другият вариант е, хора които са с положение, но са обратни и биват изнудвани от ДС, от служби, доносници... Това е според мен причината. Ако бъдат признати и не е нещо срамно да си гей, тогава няма да могат да бъват изнудвани и няма да стават звезди като Азис. Иначе всички други аргументи срещу гейовете не са издържани. Никой не дава някакво смилсено обяснение, защо ги мрази.

Ако в България беше наистина срамно да си гей, нямаше да има успели гейове и хора с положение в обществото.

прочетохте ли ? Назадничево било обществото 'на зад ничево'. мръсна ге . Израствайте си колкото искате, просто тихичко ... шшшшшшшт. Бъркайте си и си трайте, и ако си облизвате пръстите, пак внимавайте да не се чуе "мляс"

на кого му пука???

Не само политиците, всички сме "тесногръди" мишенце. Правете с дупята си каквото искате, само не ни го показвайте и не го обявявайте! Нещо неясно казах ли ?

Много бих се радвал ако видя всички тия патриотично ориентирани политици събрани така заедно на предизборен митинг следващата година.България се топи и буквално загива пред очите ни.Българите бягат от нея както и от турско робство не са бягали.И всичко това не можа да ги обедини както ги обедини един гей парад.Не че го одобрявам но в тая държава сигурно има и по важни неща в момента.Защото ако на гърците им натресат това увеличение на тока както на нас ще избухне гражданска война.Първата индикация че нещо загива е когато започне да губи съпротивителни сили.

Защо ли му викат "сексуална ориентация", като си е чиста "дазориентация"... И не били повредени, а "различни"... Като ги слушам американските и европейските творци на "човешки права", започвам да се питам нормален човек ли съм или не... А и Обама обърна резбата - щял да толерира гей-браковете... Луда работа...

Ало,вие от Дир.бг.хора от Позитано ли сте?Затова ли не ми пускате написаното?Значи задължително трябва да ходите на парада!

Ужас, в какво назадничаво общество живеем! Направо ме е срам че има такива тесногръди политици

Не е назадничаво, а "отзадничаво"...

А как една от тези ''патриотични" партии не внесе и един сигнал за злоупотреби, кражби и корупция на високо ниво за всички тези години. Нима знаят колкото нас и не виждат кои и как показват необясним стандарт? Лицемери и мошенници, търсещи само техния интерес! Театрално патриотарстване без грам реални действия.

Гейовете трябва да са доволни, че не ги убиват с камъни наистина, че не ги дамгосват и не ги изхвърлят от работа. Това е достатъчна толерантност от страна на хетеросексуалните. Всякакви паради, фестивали, прайдове, интервюта, ах и ох са агресивно налагане на хомосексуализма. Агресивна демонстрация на различност и налагане на такова поведение като приемливо и даже желано. Наглостта им стига дотам, че да предлагат да влязат и в училищата, за да обяснят на децата, че това било нормално. Това ли искаме за децата си???

млакнете...за теб се отнася... вземи евангелието и си го заври кадето могеш ок аз сам вярващ но не вярвам нито в евангелията нито вав извратените балгарски оци и попове жсно ли ти е. и направи разлика мегду педофил и хомосексуалист ок... наж големият враг на хората е простотията..а ти си пална с нея ок и ти продалгаваж да си четеш евангелието ок...целувки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rosen

ок

И как ще декларираш нещо, което може да се промени???

Обратните търсят внимание, така че всяка реакция към проявите им е успех за тях... Иначе защо ще се "проявяват"? Могат да си го правят тихо и мирно по полянки и квартирки, но не това е целта на тези, които им дърпат конците... А депутатите каквото и да декларират, все няма да е вярно.Така че, по-добре посрещнете цирка с мълчание и той ще заглъхне в собствената си гадост...

Съгласна съм напълно с това. Нека да покажем, че обществото ни е достатъчно узряло. Да не обръщаме внимание нито на клоунския цирк, наречен парад, нито на контрапарада, който по същността си е отговор на провокацията, която се цели явно от определени среди.

Този шум може и да се вдига точно по тази причина - вдигането на тока от 1 ви юли-за да се отклони вниманието отново от по актуалния проблем.Вече всичко приемам като предварително планирана манипулация в тази държава.Дали имам проблем с доверието-не знам.

...вие,които хулите Господ и служителите му! В нищо не вярвате, Евангелието поне прочетете. Там пише,че е страшно за хората,които развращават децата, за тях е по-добре и да не са живи. В този смисъл и о.Евгени се е изразил. Обратните са в грях,а когато са демонстративни развращават невинни деца.

"О, спи ли Бог! О, Бог не види ли!?" Е, защо ги е пръкнал такива? Може би са от брак, поради нарушена технология? Ами да си ги прибере, бе! Само със спин не става... Аз ли да му давам акъл, Бог е все пак...

А ти, прочети малко учебници и научна литература и разбери, че говориш глупости .. и че при всякъкви билогични видове се срещат хомо сексуални индивиди... и че великият ти Господ "е създал" дори хермафродити ..

такова ви е обществото в балгаря заради хора като този от атака Десислав Чуколов или онзи ти отец сливенският отец Евгений от храм "Свети Димитър.................попитажте го отеца как е баркал по гастите на саученицети си когато е учил в сименарията...този ще ни дава морал...безсрамник...за тези думи в европа директно си влиза в затвора.. питам ви защо ви интересува толкова кои с кого ляга или става...нямате ли си други проблеми в балгаря... този загубеняк отеца си мисле че гивее в иран или ирак---в арабските даргави... пратете го там никадарника му долен погелавам му в ада да гори...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти от къде си, извинявай? Че това пенебрежително "вие от България" ми се вижда малко пресилено:-(

Макар и да са луди, този път тия от Атака са прави. Немалка част от управниците, не само у нас, но и навсякъде по света, са с обратни наклонности. Природата създава около 10-15% хора с обратна ориентация, но гнусното е, че те са решили да демонстрират своята ориентация пред цялото общество. В САЩ може да те преследват ако си нормален, но ще те защитават ако си гей. Става въпрос за генетично отклонение, което в последно време агресивно настъпва и прави опити да завладее и разврати обществото, както у нас, така и навсякъде по света. Подобна реакция може да предизвика само агресивна анти-реакция. Ако гейовете си стоят тихо и кротко и не занимават никого със себе си, вероятно няма да дразнят обществото. Напротив, те станаха агресивни и искат всички да са като тях. Защо ли е тази агресивност и наглост - по-голямата част от "обратните" са заразени от синдром за величие, те се считат за уникални и много по-интелигентни иот останалите хора. Да не припомням краха на Римската империя - ето това очаква всички самозабравили се грандомани. Да се надявам, че сисадминът не е гей и ще публикува коментара ми.

Въобще не ми дреме с каква сексуална ориентация са ,стига да не правят педерастки работи. .Че напоследък само такива ги вършат

Поясни: "don" или "dona"

Всичката Мара втасала седнали да се занимават с глупости пак, нали по дяволите сте опозиция вземете да свършите малко работа. Тока става непосилен те седнали да се занимават с педерасти.

Аз съм "за" - да не могата да бъдат избирани за народни представители, кметове и общински съветници! За ръководители на всички нива в държавната администрация да не се допускат хомо, дърти ергени и моми! До избирателните урни да не се допускат хора, които не са си плащали дължимите налози, данъци и такси, влезли в сила съдебни решения или наказателни постановления, с които им е наложена глоба

Чуколов май си търси интимен приятел.

Няма никакво значение дали са педераси или не, те всичките са к..ви, не в сексуално отношение, а в морално.

Сидеров реши да се прави на мъж в Батака и го набиха местните, биха го и резняците пред джамията, защото и на тях им се правеше на отворен, сега сигурно иска да го набият меките китки, този човек е мазохист.

Добре де как е възможно все още хората да са толкова ограничени...

ГЕЙОВЕ СА ВСИЧКИ

Ама да има за парламента специално и графа ,,педерас.

Честно казано дреме ми каква декларация ще декларирате! За мен всички сте къде осъзнати, къде неосъзнати педали! То си личи и по състоянието ни в държавата. Хайде със здраве па си декларирайте каквото щете!Педали нещастни

Защо държавата или пък граджданите биха се интересували от сексуалната ориентация на депутатите? Очевидно господата от "Атака" отчаяно се опитват да печелят електорат за следващите избори и само се чудят каква глупост да предложат и за каква простотия да протестират.

"Българското правителство има отговорността да защитава хората с хомосексуална и бисексуална ориентация, както и трансексуалните от насилие и от изявления, изпълнени с ненавист и подтикващи към насилие..." Ами нас кой ще защитава бе? Аман от кучета и педали!

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ГЕЙПАРАД. ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА И СЕ НАРЕСАЛА НА ПЪТ...... ТЕЗИ ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЯТ И ИЗОБЩО НЕ СЕ ПОКАЗВАТ, А СА ХУКНАЛИ ДА АФИШИРАТ, ЧЕ НЕ СА ВРЕД!

По-голяма глупост не бях чувал от политик скоро. От кога е работа на Държавата да се меси в сексуалния живот на хората. И какво я интересува на кой го подавам, отпред или отзад. Пълен абсурд. В Сан Франциско официално 15.4% или 100,000 човека са се определили като гей. Не съм чул да са пропаднали или уронили престижа на нацията. Напротив, много добре си просперират особено в модната индустрия и изкуствата. Имат си даже и църква само за ГеБеЛ хора :) ГеБеЛ = гей, бисексуален, лесбо Това в БГ и след 50 години не може да стане с тия закостенели мозъци в парламента. По конституция всеки в България има равни права, без значение цвят на кожата, сексуална ориентация или майчин език. Колкото и да им е криво на Атака, това е закона...

А ти само Америка не ми давай за пример...........Отдавна хората видяха истинското лице на "империята на доброто "

Дай боже още 500 години да не стане.

НА фона с мафиотското повишение на цените на енергията в страната и безотговорната политика на ниски доходи е крайна и изключителна демагогия да се обсъжда половата ориетация на политиците. По-скоро в подобен законе трябва да залегне задължението всеки политик да декларира лоялността си към каузата за благосъстоянието на нацията.

Напълно си прав.Подкрепям те напълно.

1.Извратени педеруги. Като кучкарите, дето ползуват домашните си любимци за същата извратена цел. 2. Пропагандата на педерасите се организира от властта, за да отклони народната енергия в погрешна посока. Иначе току виж сме тръгнали срещу цените и властта. 3. Нацията се изражда. 4. Страшно е, че основните партии са си подвили опашките и си мълчат по този важен въпрос.

Не разбрах - кучкарите правят кучетата си педерасТи ли или ти просто не си виждала гол мъж от доста време и нещо ти е дошъл изнанагорно животеца, та плюеш жлъч като обезумяла?

Бе тя и куче не е виждала от доста време като й чета напъните...

Мнението ти е вярно и разумно!!!

Щом отец Евгений казва, че трябва да ги замеряме с камъни значи можем да го направим. Ако някой се опита да ни забрани, значи ограничава религиозните ни права и свободи, което е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО!!! Щом искат да си правят парад, без да им пука, че настройват и излишно дразнят НОРМАЛНИТЕ хора - да си носят последствията, а именно да не се оплакват после един друг, че са с разбити глави!!! Щом педерастите имат право да демонстрират, ние имаме право да се заитаваме от тяхното вредно влияние сред обществото!!!

да представят поименно удостоверения за психично здраве. Защото то може да им послужи за по-ранно пенсиониране.

Тази седмице митинг на педерастите,следващата на лесбийките,после на педофилите,на практикуващите содомия,на предпочитащите блондинки,на предпочитащите брюнетки,на тия които обичат слаби или дебели,ниски или високи и така до края на света. Какво всъщност искат да покажат и за какво се борят след като с нищо не са ощетени и ли засегнати?

Като изключим педерастите, всички останали имат парад всеки ден! ;)

Не ме интересува сексуалната ориентация на никого и не е редно да ни я натрапват с паради или нещо друго.Тя си е ЛИЧНА и засяга само тях.Улиците са за движение.

ани,респект -не си ли чувала думата.

ани ти си много зле бе момиче...какво общо има мегду хомосексуалисти и педофили та да правиш сравнение..... мисли преди да пи5е5 тапотии затова в балгария сте зле зарди хора като теб...тя простотията е по хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.