Коментари - ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати атакисти | Днес.dir.bg

ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати атакисти

Депутатката Калина Крумова, която неотдавна напусна ПГ на "Атака", е подала молба за членство в ГЕРБ. По-късно Волен Сидеров заяви, че освен нея още 5-има бивши депутати от "Атака" може да се обявят за "гербери". Оказа се обаче, че Крумова само прехвърля субсидията си, за другите не е ясно.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати атакисти | Днес.dir.bg

Коментари

КАЛИНКА СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕ,''КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА'',СЕГА ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕ И БРОИ,ПЪК ,Я ВИЖ,СТИГНАЛА ДО ПЕНСИЯ.ЕРБАП МОМА!

Ще ставаме все повече и повече!!! Плачете мръсни и крадливи бесепари!

Кои ще ставате повече?? Кюмюрджиите, винкелите, мутрите, крадците....???

Тая на какво основание стои още като депутатка / дупедавка/!

В ГЕРБ, освен низвергнати от бившите си партии .псевдополитици, друг вид партийни членове изобщо няма. Като почнеш от самия Борисов, та стигнеш до калинките-малинките и тагаринките му.

Естествено,че тя е първата подала да влезе, то си и личи, че е там накъдето духа вятъра. Лошото е, че ще се напълни с ей такива цепеняци и няма да са номер 1.

АТАКА=ГЕРБ=АТАКА Това е истината - факт са преходите на хорицата от Атака в ГЕРБ! Защо тези Ха-Така-исти не отидат в БСП или в ДПС!? :)

ГЕРБ при създаването си обра доста от материално-алчните кадри на АТАКА. И от БСП и ДПС не се посвени да чопне матриал, а от РЗС направо им сервираха на тепсия целия си партиен кордебалет. .

Купуват се гласове в подкрепа на Гробарите на България, с пари на н арода. Това на всички е ясно.Стига .

Ще ми трябват помошници след 2 години.Жалко че калинка няма да може да ми помогне!Много жалко Ама тя с тоя тъп сурат ще се уреди някъде девойката!Сто процента ще я харесат!

Ако следващите ни "кожодери политици" приемат закон за колективна отговорност, голям цирк ще падне. Няма да има нужда от турски серияли.

Я па я! Търся логика в действията на депутатите. Мисля, че е логично когато си избран с партийна листа, гласоподавателите ти да са те избрали заради програмата на съответната партия. Следователно и субсидиите да отиват в съответната партия. Ако си мажоритарен кандидат - тогава може да проявяваш индивидуалните си предпочитания.

добре съчетава секса с политиката

Е, как става тази работа?! Да не би от ГЕРБ да я избраха за депутат, та сега им се е нагъзила? Като иска да напуска- да си ходи вкъщи, на нейно място да влезе следващия в листата. Щото така и баба знае. Значи париците ги пусна при онези от ГЕРБ?1 Що не ги върна в републиканския бюджет, а?

калина не е за тази партя атака хубава визя чаровница голяма заслуява нещо по спецялно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Калинке ,ако не беше телевизия СКАТ ,Волен Сидеров ти все още щеше да си с домашно плетените пуловерчета от овча вълна и да сричаш новините по СКАТ.Не защитавам Волен Сидеров но ми е мъчно за В.Симеонов чиято идея за партия Атака бе провалена от такива предатели като теб.Имаи малко чест /което е под голямо съмнение/и напусни парламента!!!

Всеки депутат, който е влязъл от определена партия в парламента и не е съгласен с последващите действия , трябва да бъде отзоваван и на негово място да влиза следващият от листата.Тази Калинка, която е куха като празна бъчва, няма вече никакъв шанс да влезе в парламента.

Мутрата с мутренски методи ги приобщава,но те са толкова тъпи,че не разбират истината бъдат ли употребени след това ще са първите изритани.

Що ма Калинке! Ходи си от парламента, да не мислиш, че някой щеше и един глас да даде за тебе на изборите, ако не беше "Атака"! Хората гласуваха за "Атака" , а не за сричащи отрепки като тебе! Ходете си или да се разтуря парламента , защото такива идиоти като тебе подменят вота на хората!

Една жена може да бъде много умна и никога достатъчно.Интересно от нейната могилка с какво ГЕРБ са по-добри от АТАКА ? След продажбата на ЕРП се вижда, че ГЕРБ се интерисуват само от комисионните.

но този задник не е за политика. Явно и други са му навити като пожарникарски маркучи.

Предполагам в Атака са я научили вече да прави добри свирки, така че нека идва в Герб, на нас ни трябват качествени хора, а не лош материал.

Кви свирки, кви 5 лева....за нищо не става това детенце на ченгета родители. Колко по млади хубави, умни и способни във френската любов има в БГ....с лопата да ги ринеш.....тая е пълна никаквица.

Бате, Калинчето го знам още докато си вееше поличката и съдържанието й в бараката на Скат зад София Прес. Какво да ти кажа - сладуранка, ама малко тогава й куцаха хигиенните навици, дано са я научили да се закъпва чат-пат. Макар че пенсионираните полковници и подобни мъжки кукумицини не избират много много какво да поонодят...

Къде набират нови кадри за Атака? Нещо са позакъсали, а на мене ми се става депутат, влече ме нЕкак си. Па и се притеснявам малко - в Атака се влиза или като дадеш някой лев или като те наеб*т... Кое ли да избера от двете?

избери второто - парите свършват, а спомените топлят...

Воленчо, като ти врътнат кранчето, чии апартамент ще заложиш за да си плащаш сметките? Преди, капка по капка и се получаваше.. А-така. Като останеш на улицата и ако случайно не влезнеш в лудница, ще те взема да работиш при мене, като портиер ,който се кара с по-тъмните посетители. Виждаш ли? Не си толкова зле.

герб,могат да се увеличат групата само,ако се проведат нови избори другия начин се казва рекет.

Най лесното е да предадеш,но никога не се е котирало високо.

Курвейшън..... Що за депутати си избираме??? И те не знаят каде са..какви са и на кого служат???

ами да им е за урок на тези които са ги сложили за депутати тези, защото на някои им личи от километри че са боклуци, мишки и т.н, например дупедатът "хлебарков" с тези очилца и това личице е като плъх, такъв и чеп за зеле не става! оная лудата от Варна пък.....Волене, не ги ли преценяваш тези боклуци????

Що ли дира се занимава само с хубавата Калинка, а другите 3-ма оставя на мира? Другите атакисти хем грозни, хем нахални, хем си платили с мангизи на Воленчо, хем плащат сега на ББ да ги приеме и в гроба..

"ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати" Така започва тази новина. Аз пък казвам: Да са му честити тези няколко депутати! Пък на тях препоръчвам да прочетат легендата: Жидов Гроб

Всъщност идеята "Атака" беше жертвана от Волен, защото беше изродена в котерийна борба между членовете на ръководния орган.Който е по-близък до Волен и Капка е най-голям националист. Но след раздялата на Волен и Капка част от големите националисти стнаха врагове-не може да си едновремемнно и в двата на отбора на разделените съпрузи. Явно от самото начало партията не е била достатъчно монолитна поради разнопосочните интересите на членовете й. Иначе напускането на групата от 5-6 калинки не би довело до този резултат.

това си е чиста политическа проституция!

само политическа!?

(за да не кажем .... Главна буква + ....ур) Ех, на бати Калинче ... ами душо златна, като си толкова "добродушна" и "хищничка" - да те направим член и на моята партия, а ....? Парички ще има и ще се отчиташ само веднъж на седмица. Става ли ?!

Аз съм гласувал за "АТАКА".Не съм съгласен да ми подменят вота. Какви са тези игрички.Калинка да напусне Парламента.

Подкрепям! Това цепене и люспене трябва да спре - излизаш от партията си - вън от парламента.

абе едно е,,,,не ,и ще я приемат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не е ли вид измама! И ако е измама според мен в особенно големи размери не е ли подсъдно?

Гласуваш за Атака, получаваш ГЕРБ.

кой напусне някоя партия да си ходи в къщи то наглост а ма стигавече

УХА ПРАВ СИ МЕЧО.

Сега Бойко трябва да се покаже като политик, ако утре Калинка и компания станат членове на ГЕРБ - позор!

И какво не и харесвате на Калинка, не разбрах? Всичко, за което я е предназначил всевишният и е на мястото.....

какво и харесваш толкова, абсолютна кранта! скивай и задницата,грозна работа!

Ти пък много си капризен бе, коя харесваш, Фидоската ли? Всичко си има момичето, изглежда достатъчно умна като пие вода да не се удави и като върви да не се спъва. задницата и е по-хубава от задниците на 80% от останалите кандидатки за депутатки. А стига си претендирал, ами се замисли дали ще можеш, ако ти се случи.... Ай наздраве.....

КАЛИНКА,КАКВОТО ИМЕТО ТАКАВА И РЕНЕГАТКАТА КОЯТО ГО НОСИ.

нашите депутутки са поредните фурнаджийски лопати,какво ли не правят за да останат в политиката! За чеп за зеле не стават !

Еле тая...

Поредния измекяр. Калинке, главо куха, ти не си в Парламента заради твоята красота, а за това че си издигната в листата от АТАКА, така че вземи си ДРИСЛИВИЯ ЗАДНИК и сама напусни Парламента. Същото се отнася и за другите измекяри които се продадоха. ПОМИЯРИ

+10

Партиятя сменям,парламента не.Аз за него всичкото си го давам

Ало,кучкарника ли е? Да не забравиш да сложиш намордника на Боленчо,защото макар и кастриран,пак се опитва да хапе!

а-а-а, не е политическа проститутка каката, тя го прави за удоволствие, щото 50 000 лева пари ли са?

Това девойче не е проблемът, 'щото то е само симптом на целия цирк, който ни разиграват вече толкова години!

Това девойче си е част от цирка.Със сричане на новините по ''СКАТ'' как стана дупетат

Нали разбирате, че регламента при напускането на една парламентарна група и причисляване към от никого не избраната парламентарна група на независими депутати СИ ГО измислиха самите депутати. Аз със моя вот съм я/го вкарал в парламента. Щом не си съгласен с водената от "твоята" (съответната) партия политика доблестно е ДА НАПУСНЕШ парламента, а не да номадстваш от група в група само и само да останеш в параламента!!

Това е точно така както го казваш но тогава се получава зависимост от даден вожд ... и с разни способи . Затова всичко трябва да е прозрачно от страна дарения и да се забрани със закон предоставяне на държавна субсидия на партия ! Нека всеки които си е създал (направил)партия да се издържа от членски внос. Много са проблемите и много са привилигерованите депутати , виждат големи дупки дори на най-високо ниво . Грубо погазване на закона защото закона е направен така , че да бъде погазен . От волята на избирателя до мястото на депутата е пълно с нередностите като се започне от 7000 лева заплати. Аз мисля ,че нещо се задава не знам какво и явно ще трябват гласове за подкрепа на някоя партия , коя ?

Не си лоялен.Това не е номадство,а политическа проституция.

Не знам как ги търпиме тези лешояди. Приел си нещо, гласували са не за теб а за шайката, която те е предложила. Или си стой в кочината, или излез, ако не си съгласен. Такива постъпки ме вбесяват, независимо от коя група излизат. Не искам да плащам на нагаждачи. Като не е доволна да го каже, и да излезе, връщайки всичко, което е получила. Почвам и аз да скърба за фамилията Ким Ир Сен, където няма 6-5. Дори някой да излезе от групата на комунистите, които ненавиждам, но остане в Парламента, ще го мразя още повече отколкото сега.

Коментари - ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати атакисти | Днес.dir.bg

ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати атакисти

Депутатката Калина Крумова, която неотдавна напусна ПГ на "Атака", е подала молба за членство в ГЕРБ. По-късно Волен Сидеров заяви, че освен нея още 5-има бивши депутати от "Атака" може да се обявят за "гербери". Оказа се обаче, че Крумова само прехвърля субсидията си, за другите не е ясно.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати атакисти | Днес.dir.bg

Коментари

КАЛИНКА СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕ,''КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА'',СЕГА ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕ И БРОИ,ПЪК ,Я ВИЖ,СТИГНАЛА ДО ПЕНСИЯ.ЕРБАП МОМА!

Ще ставаме все повече и повече!!! Плачете мръсни и крадливи бесепари!

Кои ще ставате повече?? Кюмюрджиите, винкелите, мутрите, крадците....???

Тая на какво основание стои още като депутатка / дупедавка/!

В ГЕРБ, освен низвергнати от бившите си партии .псевдополитици, друг вид партийни членове изобщо няма. Като почнеш от самия Борисов, та стигнеш до калинките-малинките и тагаринките му.

Естествено,че тя е първата подала да влезе, то си и личи, че е там накъдето духа вятъра. Лошото е, че ще се напълни с ей такива цепеняци и няма да са номер 1.

АТАКА=ГЕРБ=АТАКА Това е истината - факт са преходите на хорицата от Атака в ГЕРБ! Защо тези Ха-Така-исти не отидат в БСП или в ДПС!? :)

ГЕРБ при създаването си обра доста от материално-алчните кадри на АТАКА. И от БСП и ДПС не се посвени да чопне матриал, а от РЗС направо им сервираха на тепсия целия си партиен кордебалет. .

Купуват се гласове в подкрепа на Гробарите на България, с пари на н арода. Това на всички е ясно.Стига .

Ще ми трябват помошници след 2 години.Жалко че калинка няма да може да ми помогне!Много жалко Ама тя с тоя тъп сурат ще се уреди някъде девойката!Сто процента ще я харесат!

Ако следващите ни "кожодери политици" приемат закон за колективна отговорност, голям цирк ще падне. Няма да има нужда от турски серияли.

Я па я! Търся логика в действията на депутатите. Мисля, че е логично когато си избран с партийна листа, гласоподавателите ти да са те избрали заради програмата на съответната партия. Следователно и субсидиите да отиват в съответната партия. Ако си мажоритарен кандидат - тогава може да проявяваш индивидуалните си предпочитания.

добре съчетава секса с политиката

Е, как става тази работа?! Да не би от ГЕРБ да я избраха за депутат, та сега им се е нагъзила? Като иска да напуска- да си ходи вкъщи, на нейно място да влезе следващия в листата. Щото така и баба знае. Значи париците ги пусна при онези от ГЕРБ?1 Що не ги върна в републиканския бюджет, а?

калина не е за тази партя атака хубава визя чаровница голяма заслуява нещо по спецялно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Калинке ,ако не беше телевизия СКАТ ,Волен Сидеров ти все още щеше да си с домашно плетените пуловерчета от овча вълна и да сричаш новините по СКАТ.Не защитавам Волен Сидеров но ми е мъчно за В.Симеонов чиято идея за партия Атака бе провалена от такива предатели като теб.Имаи малко чест /което е под голямо съмнение/и напусни парламента!!!

Всеки депутат, който е влязъл от определена партия в парламента и не е съгласен с последващите действия , трябва да бъде отзоваван и на негово място да влиза следващият от листата.Тази Калинка, която е куха като празна бъчва, няма вече никакъв шанс да влезе в парламента.

Мутрата с мутренски методи ги приобщава,но те са толкова тъпи,че не разбират истината бъдат ли употребени след това ще са първите изритани.

Що ма Калинке! Ходи си от парламента, да не мислиш, че някой щеше и един глас да даде за тебе на изборите, ако не беше "Атака"! Хората гласуваха за "Атака" , а не за сричащи отрепки като тебе! Ходете си или да се разтуря парламента , защото такива идиоти като тебе подменят вота на хората!

Една жена може да бъде много умна и никога достатъчно.Интересно от нейната могилка с какво ГЕРБ са по-добри от АТАКА ? След продажбата на ЕРП се вижда, че ГЕРБ се интерисуват само от комисионните.

но този задник не е за политика. Явно и други са му навити като пожарникарски маркучи.

Предполагам в Атака са я научили вече да прави добри свирки, така че нека идва в Герб, на нас ни трябват качествени хора, а не лош материал.

Кви свирки, кви 5 лева....за нищо не става това детенце на ченгета родители. Колко по млади хубави, умни и способни във френската любов има в БГ....с лопата да ги ринеш.....тая е пълна никаквица.

Бате, Калинчето го знам още докато си вееше поличката и съдържанието й в бараката на Скат зад София Прес. Какво да ти кажа - сладуранка, ама малко тогава й куцаха хигиенните навици, дано са я научили да се закъпва чат-пат. Макар че пенсионираните полковници и подобни мъжки кукумицини не избират много много какво да поонодят...

Къде набират нови кадри за Атака? Нещо са позакъсали, а на мене ми се става депутат, влече ме нЕкак си. Па и се притеснявам малко - в Атака се влиза или като дадеш някой лев или като те наеб*т... Кое ли да избера от двете?

избери второто - парите свършват, а спомените топлят...

Воленчо, като ти врътнат кранчето, чии апартамент ще заложиш за да си плащаш сметките? Преди, капка по капка и се получаваше.. А-така. Като останеш на улицата и ако случайно не влезнеш в лудница, ще те взема да работиш при мене, като портиер ,който се кара с по-тъмните посетители. Виждаш ли? Не си толкова зле.

герб,могат да се увеличат групата само,ако се проведат нови избори другия начин се казва рекет.

Най лесното е да предадеш,но никога не се е котирало високо.

Курвейшън..... Що за депутати си избираме??? И те не знаят каде са..какви са и на кого служат???

ами да им е за урок на тези които са ги сложили за депутати тези, защото на някои им личи от километри че са боклуци, мишки и т.н, например дупедатът "хлебарков" с тези очилца и това личице е като плъх, такъв и чеп за зеле не става! оная лудата от Варна пък.....Волене, не ги ли преценяваш тези боклуци????

Що ли дира се занимава само с хубавата Калинка, а другите 3-ма оставя на мира? Другите атакисти хем грозни, хем нахални, хем си платили с мангизи на Воленчо, хем плащат сега на ББ да ги приеме и в гроба..

"ГЕРБ може да се сдобие с още 5 или 6 депутати" Така започва тази новина. Аз пък казвам: Да са му честити тези няколко депутати! Пък на тях препоръчвам да прочетат легендата: Жидов Гроб

Всъщност идеята "Атака" беше жертвана от Волен, защото беше изродена в котерийна борба между членовете на ръководния орган.Който е по-близък до Волен и Капка е най-голям националист. Но след раздялата на Волен и Капка част от големите националисти стнаха врагове-не може да си едновремемнно и в двата на отбора на разделените съпрузи. Явно от самото начало партията не е била достатъчно монолитна поради разнопосочните интересите на членовете й. Иначе напускането на групата от 5-6 калинки не би довело до този резултат.

това си е чиста политическа проституция!

само политическа!?

(за да не кажем .... Главна буква + ....ур) Ех, на бати Калинче ... ами душо златна, като си толкова "добродушна" и "хищничка" - да те направим член и на моята партия, а ....? Парички ще има и ще се отчиташ само веднъж на седмица. Става ли ?!

Аз съм гласувал за "АТАКА".Не съм съгласен да ми подменят вота. Какви са тези игрички.Калинка да напусне Парламента.

Подкрепям! Това цепене и люспене трябва да спре - излизаш от партията си - вън от парламента.

абе едно е,,,,не ,и ще я приемат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не е ли вид измама! И ако е измама според мен в особенно големи размери не е ли подсъдно?

Гласуваш за Атака, получаваш ГЕРБ.

кой напусне някоя партия да си ходи в къщи то наглост а ма стигавече

УХА ПРАВ СИ МЕЧО.

Сега Бойко трябва да се покаже като политик, ако утре Калинка и компания станат членове на ГЕРБ - позор!

И какво не и харесвате на Калинка, не разбрах? Всичко, за което я е предназначил всевишният и е на мястото.....

какво и харесваш толкова, абсолютна кранта! скивай и задницата,грозна работа!

Ти пък много си капризен бе, коя харесваш, Фидоската ли? Всичко си има момичето, изглежда достатъчно умна като пие вода да не се удави и като върви да не се спъва. задницата и е по-хубава от задниците на 80% от останалите кандидатки за депутатки. А стига си претендирал, ами се замисли дали ще можеш, ако ти се случи.... Ай наздраве.....

КАЛИНКА,КАКВОТО ИМЕТО ТАКАВА И РЕНЕГАТКАТА КОЯТО ГО НОСИ.

нашите депутутки са поредните фурнаджийски лопати,какво ли не правят за да останат в политиката! За чеп за зеле не стават !

Еле тая...

Поредния измекяр. Калинке, главо куха, ти не си в Парламента заради твоята красота, а за това че си издигната в листата от АТАКА, така че вземи си ДРИСЛИВИЯ ЗАДНИК и сама напусни Парламента. Същото се отнася и за другите измекяри които се продадоха. ПОМИЯРИ

+10

Партиятя сменям,парламента не.Аз за него всичкото си го давам

Ало,кучкарника ли е? Да не забравиш да сложиш намордника на Боленчо,защото макар и кастриран,пак се опитва да хапе!

а-а-а, не е политическа проститутка каката, тя го прави за удоволствие, щото 50 000 лева пари ли са?

Това девойче не е проблемът, 'щото то е само симптом на целия цирк, който ни разиграват вече толкова години!

Това девойче си е част от цирка.Със сричане на новините по ''СКАТ'' как стана дупетат

Нали разбирате, че регламента при напускането на една парламентарна група и причисляване към от никого не избраната парламентарна група на независими депутати СИ ГО измислиха самите депутати. Аз със моя вот съм я/го вкарал в парламента. Щом не си съгласен с водената от "твоята" (съответната) партия политика доблестно е ДА НАПУСНЕШ парламента, а не да номадстваш от група в група само и само да останеш в параламента!!

Това е точно така както го казваш но тогава се получава зависимост от даден вожд ... и с разни способи . Затова всичко трябва да е прозрачно от страна дарения и да се забрани със закон предоставяне на държавна субсидия на партия ! Нека всеки които си е създал (направил)партия да се издържа от членски внос. Много са проблемите и много са привилигерованите депутати , виждат големи дупки дори на най-високо ниво . Грубо погазване на закона защото закона е направен така , че да бъде погазен . От волята на избирателя до мястото на депутата е пълно с нередностите като се започне от 7000 лева заплати. Аз мисля ,че нещо се задава не знам какво и явно ще трябват гласове за подкрепа на някоя партия , коя ?

Не си лоялен.Това не е номадство,а политическа проституция.

Не знам как ги търпиме тези лешояди. Приел си нещо, гласували са не за теб а за шайката, която те е предложила. Или си стой в кочината, или излез, ако не си съгласен. Такива постъпки ме вбесяват, независимо от коя група излизат. Не искам да плащам на нагаждачи. Като не е доволна да го каже, и да излезе, връщайки всичко, което е получила. Почвам и аз да скърба за фамилията Ким Ир Сен, където няма 6-5. Дори някой да излезе от групата на комунистите, които ненавиждам, но остане в Парламента, ще го мразя още повече отколкото сега.