Задържан е ислямист за експлозиите в Дортмунд

Германските спецслужби са задържали ислямист, заподозрян за снощните експлозии пред автобуса на "Борусия Дортмунд".

Обратно в новината

Коментари - Задържан е ислямист за експлозиите в Дортмунд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние българите все пребързваме с изводите. Все се пишем на многознайковци. Което не винаги е гот т.е. глупаво е.

В друг сайт-заподозрените били от ислямския спектър.Тук-става въпрос за терористичен фон.Как ще се оправят нещата като се върти и суче,а не се назовават с истинските им имена-атентат от терористи ислямисти.Нека да продължават така до септември,може пък тъпите немци да вдянат и да не изберат кучката Меркел четвърти път.

Швабите отново неадекватни,както винаги.Нищо чудно утре и тоя да го пуснат щото говорел на някакъв непознат диалект и не могат да намерят преводач. Дърварска им работа.

за великден ще има по-голям атентат, ще умрат повече хора.

Aйде сега му пуснете и една мома германка малко да го успокои, че може би е стресиран и се чувства некомфортно далеч от родината си.

Българките, нафрашкаха Германия майсторките!

А сутринта по всички медии обявиха, че не било атентат! Така и не стана ясно обаче какво гърми?! Заря?

"...канцлерка Ангела Меркел е ужасена от отвратителното нападение..." Ама това сериозно ли е???

Не е вярна информацията, че "Криминалистите намериха на местопроизшествието три идентични писма, писани на компютър." Писмото е писано на таблет. :)

За неразбралите, на които информацията трябва да им се сдъфче, за да могат да я смелят "В текста се твърди, че атаката се извършва от ислямистка група, разгневена от участието на Берлин в операциите срещу силите на "Ислямска държава" в Сирия и Ирак, предаде ДПА."

май на немците им липсва българската поговорка:сам да си вкараш таралеж в гащите.

Турчин ли е терориста?

Га ги канехте на ривахте. Защо сега ривете начело с бабето.

Вие ривете! По големи ревловци от вас няма!

фес смърдел!

Обама, Хилъри Клинтън, Меркел, Камерън, Оланд. Това са виновниците за катастрофата в Европа.

ЧЕ ЛИЧНО ТОЗИ НЕ ГО Е КАНИЛА, И ПРОДЪЛЖИЛА ДА СЕ УЖАСЯВА.

Взривете всичси заподозрени за назидание на всички рязани убийци!

А кой пусна ислямистите в Германия?

Как кой бе ? ПУТИН !

Брандендбургската порта я обърнахте на цветомузика. Само дето "пропуснахте" едно знаме, не по-лошо от вашите, както впрочем "пропускате" и хилядите убити цивилни в Донбас от киевските бандити, от 2014 година насам. Въобще твърде много неща "пропускате" вие, уважаеми неуважаеми западноевропейски хора, та по тази причина на мен ми не дреме ВЕЧЕ за вашите жертви, това е...

Защо не си е... ...... майна.

КАК СЕ Е ПРОМЪКНАЛ В ЕВРОПА ?

Ако намерят виновника за тази гнусна акция и го изправят пред съда, най много да му пръднат зад къщи. Германия вече е толкова затънала в мултикултито, че няма съпротивителни сили. Дали е ляв или десен екстремист или ислямист няма никакво значение.

че не е ислямист.Много ясно.Ислямист разбира се.Исляма не е религия,исляма е политика и ислямистите ще взривяват до дупка.Върл противник съм на ислямистите-мразя ги.Но я си представете,нашите хайдути какви са били за нашествениците.Евроатлантиците разораха териториите им и сега те ще си отмъщават.Толкова просто и логично.

Полицията греши. Не са хванали правилния извършител. Това е дело на някой умерен футболист! Иначе Меркел е ужасена, но не от експлозиите, а затова, че е задържан неин гост!

Нали това бяха кротки и уплашени имигранти. Хайде сега му направете и по една свирка да го успокоите, че нищо лошо няма да му се случи , защото е нещастен и има лош маниер на изразяване.

Оргията на Кьолнската гара не я ужаси, а сега две счупени стъкла я ужасиха! Верно ще събудят антифашистите тия европедали.

Озлобената путеноидна паплач отново окупира новината, за да осере пространството с редките си мисловни изпражнения! ха..хаа..ха... Жалки путенофили, какво сте заръфали мигрантите? Не прочетохте ли, че БЪлгария е мъмрена от ЕС, задето не е приела нито един мигрант по квотите. Къде видяхте хилядите мигранти? Сигурно само в мокрите си сънища. ха..ха..ха... Не проумяхте ли, че главните атентатори са узбекистанци, казахстанци, дагестанци и друга сволоч от азиатските владения на идола ви Путин? Кой беше атентаторът от Истанбул, кой беше от Санкт Петербург, а сега и Дортмунд? Толкова сте заблудени, незадоволени и тъпи като изтъпени тъпоъгълници.. ха..ха..ха.. Ако не бяхте изпаднали в путеноидско умопомрачения, България щеше да е част от цивилизования свят.

Колега, свери си часовника! Узбекистан, Казахстан и другите "станове" отдавна не са част от "владенията на Путин." Аман от географи.

Така добре си се описал, че няма нужда от други реплики!

нямаш ли никакви развлечения,освен да ръсиш тъпотии ?твоят идол Тиквун,няма да погледне тук и да види какво предано тикве си!

Нещо си изнервен? Или това ти е от психичното разстройство?

БХК ще ги защити!

Айде стига бе, мислех, че е хиндуист.

Хорст Весел Освободете улиците за кафявите батальони, Освободете улицата за Щурмовака! Вече милиони са изпълнени с надежда гледайки към свастика. Денят на свободата и благоденствието настъпи.

Ама как може така да задържате горкия мюсюлманин и да му нарушавате правата?! Така обиждате исляма. :P

Май тепърва Европа ще сърба попарата на Ердоган, ИДИЛ и другите терористични групи, подкрепяни открито от Запада.

и баба ти Меркел да се ужаси, барем ѝ дойде акъла в главата!!!

Меркел е ужасена. Леле мале.

Шъъъът! Тихо! Ислямист бил! Ааааа, не така! Няма да обжидате! Етнически особености му се казва. Бъдете ТО-ЛЕ-РАНТ-НИ!!!

loyola

Да не се окаже че "писмото" е отпечатано на служебния принтер в ЦРУ?

Разкриваш държавни тайни !!!

ИЗХРАНВАНЕ НА ПАПЛАЧТА, АТЕНТАТИ ! А КОЛКО ПО-ЛЕСНО ЩЕШЕ ДА Е - БАБИЧКАТА В ЛУДНИЦАТА И ПАСМИНАТА ОБРАТНО, ОТКЪДЕТО Е ДОШЛА !

Нищо не се е променило, както Хитлер разсипа Европа така и сега Меркел .

Хитлер беше на път да въведе ред в Европа, че и в света. Всички обърнаха омразата към него и сега какъв е резултата - военни конфликти, атентати, бежанци, лакомия за пари, разврат, наркотици... Прави малко разлика...

и интегрира над милион бежанци. Велик лидер на велика държава ! Поклон.

И колко ни е определил ЕС да приютим такива ?

Меркел била ужасена от новината.А тя какво е очаквала от тези идиоти ,която самата тя привика в Германия.

Това е работа на Дар Адал

Значи сега ще се осъзнаят ли че сляпата толерантност е невероятна глупост. Натягаха ни да търпим ромите, сега си ги взеха при тях да им цоцат социалните. След това много си повярваха и си навряха още по-голям с тая паплач, закърмена със сляпа религия още в детство и намазана с ниска образованост.

абе тия германски селяни кво пушат:)

Защо квичат тези бе,защо квичат.Тези глупаци,да не кажа нещо по-силно /все пак съм вазпитан/какво очакват от тези два милиона ислямисти,които ги поканиха да ги гушкат и люшкат.Какво очакват,да им работят ли бе.Това е високо подготвена ислямска армия от млади,здрави ,прави мъже отишли там да убиват,е..т и превземат Европа с помоща на злата меркелова,оланд,туск,юнкер-машите на сащ,световната банка,римски клуб,трилитералната комисия,билдербергите,череп и кости,розенкройцерите,илюминатите.Хем ги поканиха,хем квичат.

Той ислямист, ама същевременно и антиглобалист и антиимпериалист, т.е. социалист!

Същият каквито са и "умерените"...

Меркел е най големия терорист. Затова си вкара 1 милион приятелчета. С тяхна помощ ще взривява Германия.

да бе. борусия сами са ги гръмнали.

jingiby

Баба Меркел да прибире чаршафите - атентатори, които сама покани, у дома и да ги нагости подобаващо...

Поканените се отблагодаряват...