Астрологът Павел Глоба: Две планетарни събития вещаят беди

На 27 юли ще има пълно лунно затъмнение и сближаване на Земята и Марс

Обратно в новината

Коментари - Астрологът Павел Глоба: Две планетарни събития вещаят беди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То вече не ти трябва да си астролог, за да предскажеш беда. те просто ти се случват:) Интересно, защо не се споменава какво се случило през другите години, когато Марс и Земята са били най-близко:) Интересното при астролозите е, че навързват събитията с планетните цикли, чак след събитието:) И забравиха Зодиака, който изродиха в машина за манипулации...

какво ще правим без путин??

ще правиш бе

за кървавочервената луна и войната е имало и в нашият народен епос, но въпросът е до колко това е истина и до колко е последващо свързване на събития от живота на човечеството с тези природни явления. Кърваво червена луна е имало и след тези посочени от Глоба дати, но не имало война. Тогава?! Ако слушаш или четеш ежедневните зодиакални предсказания на астролозите непременно ще се натъкнеш на влияние от сближаването на планети или тяхното взаимно влияние върху съдбините на хората, но си дайте сметка колко са достоверни тези техни предсказания! Истината е, че човечеството е част от планетарния живот и между планетарния механизъм на взаимодействие, но чисто социалните и военно политически събития от човешката история са плод само и единствено на човешката дейност и разбирания за начин на живот, а между планетарните механизми са само съпътстващи явления! Единствено планетарните природни катаклизми, като засилена вулканична дейност и съпътстващите я промени в морското ниво и климата, са плод от междупланетарното взаимодействие и са неподвластни на човека!

тва племе астролозите по цял свят трябва да ги затварят в специализирани заведения

"27 юли може да наблюдаваме неочаквани изблици на ярост у отделни хора" че то тогава Петък бре! Всичко пие и се млати по дискотеките. Много хитър тоя астролог...що не беше избрал Понеделник или Вторник?

да внимават с нервите 1.сатаняху и марионетката му 2.рохани 3. Ердоган 4.ким-ракетата

Лично мене това не ме влияе. Да му мислят тея дето само за Путин бълнуват и му споменават името под всяка статия ;-)

Не е нужно да си астролок или гадател или екстрасенс, за да се досетиш, че светът не върви към светли бъднини. Човечесеството не е просто част от планетарния живот, човечеството е част от вселената, а във вселената важи законът за причината и следствието. И доколкото възпитаваме децата си като върли материалист и безнравствени консуматори, суетни, нетърпеливи и самовлюбени, дотолкова и бъдещето им е предначертано - няма да имат покой и ще се самоизяждат едни други. Най-напред по-слабичките и по-кротичките ще бъдат изконсумирани от позицията на гостоприемник на по-силни от тях паразити, а след това на паразитите ще им се наложи да проявят завидна жестокост и изобретателност във взаимното самоияждане.

И тоя горкия като тримата влъхви гледа, гледа, ама нищо не вижда.

А аз предсказах на жена си, че ще загори боба. И познах!

В качестве иллюстрации Глоба привел пример знаменитого офорта «Сон разума рождает чудовищ» Франсиско Гойи. По мнению астролога – это заставка для предстоящей пятницы. Он пояснил, что если люди захотят снизить фактор риска и будут контролировать своих «демонов» из подсознанья, то ничего страшного и не произойдет.

За наш Обонго перчемов всеки ден е 27 юли, ама не натиска копчето, щото някоя планета ще му разчисти прерията тотално!

27 юли да не е случайно национален празник на хамерикосите?

Оооо да, 'вселенския разум' :))) се е 'разбунтувал' :))) Ще има катаклизми, войни, страдания... направо си е е*ало майката :))) За да избегна това, мисла да се намаам с твЪрд алкохол и да се напраа на ДЗВЕР:)))

Войната е Русия унищожава САЩ. Нашите братя и по кръв и по религия и по език руснаците унищожават младата държава създадена от емигранти от целия свят. Бухахахаха

Защо се дава платформа на такиви псевдо-научни статии в този раздел? Ако ще се пише за астрология, то да включим и алхимия.

Аз пък хвърлих боб и той съвсем други работи предсказа. Звъннете ми по телефона и на вас ще ви предскажа. Само 12 импулса в минута!

"Хората са свързани с космическите цикли, затова се влияят от такива космически събития." === И на тоя звездите му ги говорят. Много си имат понятие цикличните космическите явления от войните на земята. Абсолютни простотии на поредния болен мозък.

Ко речи? Предателя си ти! Аз съм българин патриот и родолюбец, а най-близкия народ до българския е руския!!! Питай който искаш нормален българин да ти го каже! А не американския както верятно си мислиш,предателю! Те са братя с англичаните! Които също ни мразят нас българите! Колко до "комунистите", аз не съм такъв, тати има такава книжка от едно време, и аз гордо като него се наричам така:D Нищо че не знам кво значи. Всички хора едно време са имали такива книжки и сега с гордост някои си ги показват след като са ги запазили. А тати си е обикновен човек, като всеки един, това че има такава книжка с нищо не го различава, и с нея и без нея си е все същото. Но според мен комунистите са били добри хора тъй като тогава България е процъфтявала (Евала Живков една песен чалга има) с висока икономика и добър стандарт на живот e била БГ...и народа ни се е увеличавал защото се е живеело добре!!! А не като сега да се топи с огромни темпове поради мизерия, бедност и безисходица. И да бяга като ужилен към терминал2. Сега сме на първо място в света по топене и изчезване на нации!!! Вашия капитализъм унищожи българския народ само за 28 години!!! Не случайно Ванга е предсказала, че комунизма пак ще се върне и ще властва, тъй че не на соросоидите предатели като вас! Слугите на чужди интереси и предателите като вас - в затвора! България - на честните, почтените и обикновени хора!

Руснаците все още живеят в средните векове и затова вярват в какви ли не магии, врачки, лечители, знахари, природни явления и в какви ли не глупотевини. Ванга е тяхната пророчица, която руските комунисти често рекламират по медиите, защото била казала (а дали наистина е казала е друг въпрос), че Русия ще стане велика и непобедима световна сила и ще завладее света, където хората ще живеят „щастливо” в руският комунизъм. Та тоя астролог забавлява хората с астроложките си преднамерени измислици.

Ех, тези планети... Астрологът на Републиката се съобразява с подреждането на планетите, но ретроградният Меркурий му донесе ядове с президентската кандидатура. Дано планетарните събития този път не МУ донесат беди!

Ще набия жената тогава !Каня и се от много време,ама сега ще се оправдая със затъмнението!

PS: роден съм няколко години само преди 2000 г. и много съжалявам че съм през капитализма и трябва да водя този мизерен и беден живот в България и да се чудя и аз как да се спася да избягам към Терминал 2 като всички мои познати на моята възраст. Искаше ми се да се бях родил по времето на баща ми едно 50-60 години по рано и да мога да изживея оня хубав живот в България през социализма който е изживял той. И за който живот постоянно ми разказва все хубави неща. Не да живея в обезлюдена България с пенсионери съседи само, без перспектива и без бъдеще, без пенсия на старини дори...в този ад сега. А вие мошениците и тарикатите имате пари, но те не са по честен начин натрупани с по 500 лв заплата...... аре!

Вместо да пише простотии следва да обясни нещата със ЛУННИТЕ ЦИКЛИ, ВОДЕЩИ ДО ПРОМЯНА НА ГРАВИТАЦИЯТА и ЪГАЛА НА ПРЕЦЕСИЯ НА ЗЕМНАТА ОС. кАКВО СЕ СЛУЧИ СЛЕД „Великото американско затъмнение“ СЪСТОЯЛО СЕ НА 21 АВГУСТ 2017 година?? Спомнете си какво стана в САЩ и какви природни катаклизми последваха тази част от страната през която мина СЯНКАТА НА ЗАТЪМНЕНИЕТО!! Къде минава НАСТОЯЩОТО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ и ще има ли същият опустошителен характер както бе при СЛЪНЧЕВИТЕ ЗАТЪМНЕНИЯ?! ЗАЛАГАМ, че задължително ще има огромни приливно отливни върни, които ще засегнат едни познати с цунамитата си територии от ИНДИЙСКИ ОКЕАН!!

И все пак си е доста опасно, защото между луната и земята се образува тъмен тунел-портал по който може да нахлуят злите сили, които се крият от слънцето под повърхността на Луната / Аполо11/ . Така че най-добре този ден затворете прозорците и не излизайте навън. Ако на сутринта слънцето не е черно, а както обикновено, радвайте се и този път ни се размина.

ама ги четеш,нали!

Доста примитивизъм има по земята. Чудя се обаче защо ДИР ни занимава с простотиите на поредния шарлатанин?

Машалла.

За едното отваряне на страничките и показване на реклами се борят. Изобщо не им дреме какво пише в статиите. Даже откеовените глупости са добре дошли, защото това значи по-ефтин персонал и повече показвания на страници, докато хората комвнрират ядосано... :)

Корни ще набие Бойко:) Ще се разбЕрат като мъже :) Пригответе си пуканки.

А дано! Откога чакаме броя на шибеци на въглеродна основа да намалее малко - с няколко милиарда. За да съществува Земята нормално, хората трябва да са не повече от 1-2 милиарда. Както казват сърбите :"де че ги гробим!?" Ако умрат поне 5 милиарда отново ще имаме фосилни източници за какво ли не.

Сигурен ли си, че ти ще си между тези, които ще имат? И дали няма всичко да е една радиоактивна пустиня?

Аман от фалшиви пророци!!!

Поне 80% вЕрват.

Павел Глоба ;Изпечен Руски ХАЗАРСКИ льжец сиреч наше момче

Навремето (малко след 1989) идваше в БГ една чекистка - Тамара Глоба (майор Глоба), и вещаеше страхотии. Този трябва да и е някакъв роднина. Във ФСБ (бившето КГБ) имат цял отдел за такива импресии. И все плашат...

voknid

Може би, но за държави/народи, които се кланят на полумесеца (вместо нормална икона). На нас - не ни пука от естествени природни явления, без особени последствия. Шоу, нищо повече.

Който има ОЧИ, за ДУХОВНИТЕ ЕНЕРГИИ, ще види светлина-ще придобие познание, които ще го защитят от страховитите прогнози на лъжепророците от всякакъв характер и калибър. Написаното обаче ще се прочете ПРАВИЛНО от онези, които виждат как Дяволът чете Евангелието.

тоя велик познавач, като го питаха преди време защо не е предвидил какво ще се случи в семейството му, мълчеше като пукъл!

Поредният руски психопат, тръгнал да плаши света... Да си гледа водката и да си трае!

Навремето живеехме в концлагер и не ни плащаха за труда. Сега са отворени границите, а има и мн. добре платена работа в БГ. Но на който не му се работи, все времето и пространството му е виновно! Всичко си е в твоите ръце, момко! А татка ти би трябвало да е оставил нещо зад гърба си, че да си поне рентиер на стари години!

Да, затова с приближаването на Марс, Атина се почерни. Но ти не вярвай, няма нищо общо. А най-конфликтната точка между полумесеца и кръста са Балканите. Но няма нищо тревожно!

Вероятноста за война е по-голяма от колкото вчерашната новина на НАСА за удар от астероиди. Лошото е, че ако стане война ще се скрие като мижитурка.

Значи унищожаването на животните в България е подготвя за войната.

И положението на планетите е подходящо за намеса от висш порядък, очаква се божествена намеса в главите на електората, да не забравяме и влиянието на магнитните бури който отвяват всяка рационална мисъл . Препоръчваме да си носите алуминиево фолио за да екранирате негативните влияния :) И за капак за да запазите душевното си равновесие пийте една ракия

Каква глоба за всяване на паника му се полага, ако война не започне?

Едно време в царска Русия местни феодали налагали глоби за фалшиви предсказания. Така прадядото на г-н Глоба, беден астролог, попаднал под ударите на закона. И понеже бил толкова беден, че нямало какво да го глобят, му взели единственото богатство - фамилното име.

Много вярно е това, което си маписал. Може да се добавят и земетресенията, но геофизиците отричат.

Е , не така , де !!! Бъди юроориентиран , вече му се вика ; Ще се докарам до ишиасни спазми или ще се наюнкеря като талпа ;))) Наздраве !