Асоциацията на прокурорите: Убийството на Нотариуса свали завесата за организираната корупция

Призовава българските прокурори да упражняват смело и докрай своите законови правомощия - "Тази битка е наша. Нека я спечелим!"

Обратно в новината

Коментари - Асоциацията на прокурорите: Убийството на Нотариуса свали завесата за организираната корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вярвам, че "честни" прокурори, които двайсет години са се правели, че не виждат какво става в собствената им служба, ще започнат да вадят кирливите ризи на "нечестните" си колеги! А самото изявление на тази асоциация за мен е подтикнато от нещо елементарно - СТРАХ!

АААА,ИСКАМЕ И....,,МИНЕТИТЕ И ФЕДЪРКИТЕ,,/НЕЕДНОКРАТНИ,,,БЕЗПАРИ ,,ИЗВЪР=ЕНИ ОТ СЪПРУГИ НА,,ЗАДЪРЬАНИ,,/ОПГ..ОТ КОЕТО СЕ Е,,,ВЪЗПОЛЗВАЛ/НЕЕДНОКРАТНО...УЩЕВ...СЪЩО,,ДА Е РЕКЕТ,,.БИХ ГО ЕБАЛ ..,,ЗА НАКАЗАНИЕ,,..,,ЛЕСНО Е ДА СИ...МЪЖЕСТВЕН,,..С,,ТОГА,,..А ИНАК/ПЕДЕРАСТ!.

Stanko

Корупцията има 2 страни:даващ и взимащ.Колко прокурори повдигат обвинения които не издържат в съда,обвиненият е оправдан...Про Боно ли е това?Ако прокурора е некадърен да бъде отстранен.Толкоз.Аз по скоро виждам пропуски на прокуратурата отколкото на съдът.Прекалено много простотии станаха.

Честен прокукор???? - няма такова животно. Да си припомним само как всички прокуратури в страната единодушно покрепиха палячото Гешев за главен прокурор.