Арестуваха Перата в Асеновград, нападнал оператор на медия

Петър Низамов – Перата е бил арестуван тази нощ в района на Асеновград, след като по време на протест пред ромската махала на града нападна оператор на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Перата в Асеновград, нападнал оператор на медия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква по-голяма наглост от това 100-150 души да нахлуят в средно голям град да раздават правосъдие...

Петър Низамов, Бисер Миланов и т.н. Абе кой ги цвъка тия и с ква цел?

Нещо много се изявяват тези телевизионни наемници: Бенатова; членката на СЕМ - Бетина, този оператор. Него го е яд, че Перата е предавал на живо в Интернет и ще елиминира новините на БТВ. Затова уж случайно му блъснал телефона.Оператора де! Ще му отнеме новината и хонорара.

мизерен псевдо патриот,такива вече сме ги виждали!!!

Царството на мутрите и престъпниците.

чудно ми е такива хора от какво се издържат, че имат толкова свободно време да обикалят страната за митинги.

повечето хора са така, градовете пълни по всяко време с едни безгрижни, шляещи се хора. Какво работят, как живеят, не мога да си обясня!?! Айде да бяхме Монте Карло ясно, ами ний девета дупка на кавала!

единствения вариант е някой техен роднина или близък да бачка като говедо в Германия, Англия или Америка и да им праща пари

в същност да обираш бежанци, и пласираш дрога си е доста доходоносно!

Селянин- специалист по био и агрокултури, шьофьор- логистичен мениджър, пазач- оператор на входно-изходна артерия, копач- специалист по ландшафтен дизайн! Ром- циганин в бутилка!

А защо журналистите не са толкова активни с декларациите и когато Егатина Жотева ги заплашва пред камерите ????

Абе пробвайте, дайте по дест лева на пет циганина и пет агикаджии. Гарантирам, че от циганите ще си върнете повече. Агиткаджията може да ти върне, за да иска после повече и да не ти ги върне. Страшен отпадък търсещ последно убежище в патриотизма.

Ами, който е ходил знае какво престаелява социалнаъа база на редовните националистките сборища -агиткаджии , бабаити, криминали, квартални дилъри и хъшлаци , начело с някои номенклатурен агент без трудов стаж като Краси Каракачнов, който има повече криминални сделки и уговорки от наркодилърите , но с държавата зад гърба. Патриотизмът е последно убежище за подобни. Ако искаш да разбереш колко са патриоти пробвай да се догориш да изпълнят нещо , направи нещо за тях срещу уговорка или им дай парички, тогава ще разбереш, колко са солидарни с теб като българин- обикновена крадлива и измамна утайка, даже ще те забият и забатачат и ще се хвалят и подхилкеат , че са те измамили . Гаранция сто процента, няма случай , който да е било обратно. А наче говорят за чест и скандират българия над всичко и прочие грандомански малоумия , но 5о стинки няма да ти върнат

Перата като е такъв тигър защо не атакува мангалите?Ама няма топки,по-лесно е да се прави на жертва или да джоби бежанците по границата.А тука го правят едва ли не мъченик.

Не може циганска държава без циганско лято и цигании. Точно тук в помощ на държавата идва Перата и едното от двете неща без които не може такава държава се случва. Това не е циганското лято.

На всеки три дни чудо и всяко чудо за три дни.

Перта се бе заканил да отиде, да намери Динко и да приключи веднъж за винаги с него. Тоест да го свърши. Но, Перата се е объркал и е подминал Ямбол и се е озовал чак в Асеновград. В същото време Динко е жив и здрав.

На кои избори, това селяче от Меден рудник се бе отъркало в БСП?

БТВ И НОВА ТВ. СА АНТИБЪЛГАРСКИ И МАНИПУЛАТИВНИ ОРГАНИЗАЦИИ.

Операторът сам признава, че първо той го е блъснал и му съборил мобилния телефон, ама неволно било, трябва ли да им вярваме след сърцераздирателните предавания на Миролюба Бенатова в Катуница за коронясания от медиите "цар" Киро. Нападател е операторът, а г-н Низамов е отвърнал.

от телевизията се вижда че оператора нарочно го блъска! телевизия=манепулатор!!

Sm3hurk0

В Асенов град трябва един ген. Чочоолу и нещата ще си дойдат на място да 2-3 дена и повече няма да се повторят.

смехурко, това с ония комунделски изрод чочоолу си е фолклор! смешен, нужен, но фолклор! това никога не е било, поне не в пловдив, и не в столипиново!

Кой ти го каза бе, хюмне? А през 1992г, когато в Пазарджик баретите на Арлин Антонов помляха гетото и това ли е фолклор?

а бе някой знаели защо този митичен херой и защитник на българщината, по скоро на байганьовщината, е арестуван нощес чак в бургас, а не в битка с ромскитецигани в асеновград? и защо дира дирски лъже в тази статия?

И Крали Марко е митичен герой, защото е загинал край днешния град Силистра, като се е бил на страната на турците срещу българите.

Бай Мангау няма етнос. Може да е тъмен и по-светъл. Бай Мангау над всичко.

Скъпи олигофрени. Перата е криминално проявен младеж с връзки и участие в бандата бий убивай за респект и пари която заловиха наскоро. Наркодилър,префасониран напоследък към трафика с бежанци. Момчето работи с мангали,щото и в трафика на бежанци и в проституцията и в драгота на ниските етажи има много хубавто човек. Та толкоз за Перата. Проблем с ромите има. Голям.Създава се огромна маса от хора неграмотна,не работеща и не желаеща да се култивира която ражда деца за помощи.Незаконни постройки,крадене на ток и вода. Битова престъпност. но решението на този проблем не е Перата нито хората който стоят зад него. Решението е властта. Това ще е теста за Бойко и Патриотите. Трябва да се въведат закони и най-важното да се спазват. Толкова е просто. Влиза жандармерията в махалата. Незаконното се бута. Майки с деца под 18 г.Отнемане на децата и спиране па помощи на тях и техните родители. и на Осименителя и неговите родители. После който не работи почва да прави улици и озеленява в маалата. Работа има. Социални няма за безработни без никакъв трудов стаж или прекъснати осигурителни права повече от 2г. Децата който не ходят на училище се отнемат и спиране на майчинските. Проверка на всички ТЕЛК в махалите. Кражбата на ток и вода се отработва в обществено полезен труд-ей го сега що дерета не реки има за чистене.- Пък тока така или иначе енерготата си го взимат от всички нас с надписване. Просто няма воля от страна на държавата. Всички цигани които работят учат и са нормални с документи за къща кола и партиди в енергото и вик трябва да бъдат показвани като положителни примери. Това е. За няколко месеца напрежението ще спадне. Въпроса е има ли желание държавата да реши проблема или ще остави подстрекатели като Перата да запалят страната. За жалост проблема е много голям и този път няма да се размине със замитане под килима както обичат да правят управляващите.

почти си прав. само в последното изречение си объркал нещо! дори замитане няма да има!

Що не пробваш да приложиш тези мерки срещу Пеевски , Василев , Гергов, Бисеров. И най-крадливия мангал в маалата и цялата маала не са откраднали една милиардна част от краденето от тези,

ончо, ончооо, знамето ончо!

Е те там е заровено кучето и за това властта ще помогне не Перата. Направиха се закони да не хващат престъпника,но не заради сиганто,сиганто въртят ниското ниво на престъпността и ги ползват при избори ,а за да не хванат изброените и много други. Та за това само държавата може да се справи. Иначе ние обикновените ще изгорим за нищо.

Леле, как може да арестувате националния ни герой. Нашият идол, кумир, интелигентен, честен и добър, втори Левски - Перата. Леллеле, продажни соросоиди. Перата Forever. :D Типичен националист.

Перата е прочут рекетйор и дилар в Бургас, хората дето му се възхищават са тъпи и те. Ако имаше съдебна система тоя отдавна щеше да топли наровете в затвора.

Конспект за размисъл по наследството на балканския криминал-патриот. Цигани срещу мангали. Криминални срещу престъпници. Един и същи отпадък от двете страни. Османско и маскофско наследство, последно убежище на негодника и номенклатурата , заедно на едно място едни и същи, партийни истерии и самодоволна жертвеност с шаманска мъдрост.

Те и македонците не защитават тая организация.Била измислена.Имат си едно предаване Vo Centar so Vasko Eftow.Там си казват нещата.

Перата е БЪЛГАРИН,а за БТВ не може да се каже че е българска! Бтв е турска тв.аз не я уважавам! Пуснете момчето и се захванете с циганните! Как от 120мангала само 9 са задържаните?

е, българин е де! от меден рудник! и фамилията му такава, българска, низамов! е, сурата му бе не точно български, и на интелект не е съвсем, ама щом си рекъл, тъй да е!

Гражданска война с циганите ще има, това е само въпрос на време. Колкото по-скоро започне, толкова по-добре за всички.

Има мнения че етническите сблъсъци в Европа ще започнат заедно с поредната икономическа криза. Вероятно тогава и политиците ще се преобядисат и ще хвърлят вината върху разните маргинали и дразнещи хората малцинства. При това положение Европа пак си прави откровен фашизъм с някой нов Хитлер. И затова политиците в момента, постепенно довеждат народите на Евроа до бяс, за да приемат фашизма, ако не с удоволствие то поне с мълчаливо одобрение.

викаш хитлер е бил фашист? стига бе!

Англия за перата и приятели.Слава Богу, още има мъже в Европа!.Сорос няма сила на Балканите! Цяла Англия подкрепя Петър Низамов и приятелите му и техните действия.Туитър ври и кипи от коментари.Боже, благодаря ти! Още имало мъже в Европа!Не си играйте игрички на Балканите! Сорос няма сила там. Защо да внасяме религиозни проблеми от Средния Изток?"

Патриотче от Англия я си ела в България и чети Туитър и кво щеш тогава ! Петата ви бил идол ти чуваш ли се ? Голям е тоя Перата два дена рева в фейса как щял да трепи цигани и накрая удари оператор ! Браво голям бияч ,голям патриот ! И като го удари на секундата се скри !!! Ми оня Динко тъпото ? И той тръгна за Асеновград да бие и се пребера да вечеря още преди протеста ! Да ви имам идеалите в Англия за българи ! И тук бяхте шматки и там сте същите ,то и за това избягвайте там !

Перата не е криминално проявен,както искат някои да го изкарат.Ученици често търсят помоща му,когато някой иска да ги зариби с наркотици.Асеновградски новини-Полицаи увещавали роми да не ходят в съда.Ромите в Асеновград се опитали да газят хора с коли.БХК скочи в защита на ромите от Асеновград.За Асеновград от първо лице :Ромите дойдоха с гребла.

Така е Перата е Робин Худ на обратно. Абсолютен боклук и мародер, това твоя Пера. Мястото му у в затвора при ония мангали, дето пребиха децата от отбора по гребане. Тоя да се маха от Асеновград, тук не го щем!

Защо тоя криминален престъпник, Перата го определяте като националист?!Той е просто криминално проявена личност, чието място е в местата за превъзпитание.

ВМРО не е забранена организация в България?!? Като сте македонска идете си в македония и за каква революционна организация става въпрос в 21 век?! Само си вижте тумбака, дето сложихте за шеф на армията.. и се вижда каква сте пародия!

Кво ни занимавате с тоза маргинал Перата.Ако имаше полиция -нямаше да има такива като Перата!

...той демонстрира, че от него може да се очаква всичко, коментира Илков. А какво ще кажеш за циганите, чийто защитници сте в момента??? Трябва да си спомните кой ви заработва и плаща заплатите!!!

но утре като ви набара тълпа цигани, да не се оплаквате и да не мрънкате ,че няма вече кой да ви защити по тези земи! Идете при куките да ви пазят,ама те не пазят , а само цигани!

Браво, бе! Ако опреме Перата да ни защитава то ние сме обречени!

Полицията пази циганите, Политиците също , а НПО-тата отрито работят против българите. Останаха някои българи, които не ги е страх да защитават българското, а вие търсите всеки измислен повод и по тях да плюете. Заслужавате да сте роби още 500 г. с това мислене. НО циганите не са умни като турците и ще ви избият на момента нищо ,че вие ги храните пък после ще си намерят къде да паразитират на ново..

Такива "защитници" докато те пазят ти пребъркват джобовете.

че Перата може би е ударил този оператор, че да има от какво да се възмути полицейският началник. Защото ежедневието, пълно с жалби от баби и дядовци по селата, жертви на постоянен, жесток, цигански терор, никак не може да предизвика чувства в нежните души на полицаите.

коментирате Перата а не коментирате ,че подобни действия се случват редовно, когато има репортажи от махалите, но тогава не коментирате извършителите. Много първосигнално реагирате. За да се стигне до тук си има причини и не малка вина имат и властите и медиите, които 30 г. толерират циганската наглост и ненаказани изстъпления.

ДО А-БРАВО БЕ,КАК ПОЗНА,ЧЕ СЪМ КИТАЕЦ?СИГУРНО СИ ВРАЧКА?

Циганин,турчин,българин или руснак-всички сме равни пред закона.Управниците сме ги избрали да прилагат закона,но и да го спазват,така че "патриотите" да не наливат масло в огъня,а да съдействат за спазване на законността в БГ.

низамов, съден пет, шест пъти за насилие и побой , все над българи, е на път да се превърне в лице на протест срещу насилието! с низамов с ниското чело, на чело, няма как да не победи насилието.

Тясно им било на челото на този. Не можели да се разминат две мравки в пространството между веждите му и косата му.

Според мен, ако у нас има истински мъж, то това е точно Перата и никой друг! Няма друг човек, който по такъв категоричен начин да си защитава позицията като него! Дори и Слави Трифонов не е толкова смел макар, че добре му подражава! Перата трябваше да е новият президент и след 3 месеца сме САЩ на Балканите!

:)))) Прекрасна ирония.

Дано да е ирония, иначе горко за автора!

що? в меден рудник свършиха проблемите, та низамов дойде да ги реши и в асеновград?

Вььььй въх въх Перата посегнал на БОСФОР ТВ свещената крава защитаваща ислямо-циганската напаст

низамов. турска фамилия, етнос от меден рудник, помага на демокрацията от доста време. дали поне този път ще го осъдят?

Това е то. Националният герой на спяща България. Малко незаконно. Малко неморално. Малко брутално. Малко тъпо. Абе от всичко лошо има по малко тук. А от доброто все пропускаме да поставим!

Аз да си попитам отново: За "Перата" вече знаем всичко, но защо не знаем имената и гражданството на тези 10 младежи - нарушители на Държавната граница, които го съдят? А бТВ е тръбачът на соросоидната проказа. Какво е снимал този смешник с камерата, какво е търсил в меллето? Явно си е имал специална поръчка да маскари протеста и глади топките на мангалите.

Не, другарю. Смешника е бил мазохист и е искал да го удря Перата, а след това някой си Густав да пише глупости.

За пари всичко правите.Помним.

Добре де, кажи имената на тези мангали, които ги крият и даже им подготвят документите. Тях няма ли да съдят? А операторът може да си снима и от тротоара, но е трябвало да се омеша в тълпата - каквото е търсил, получил си го е.

Чух, че операторът е същия, който беше провокирал Сидеров пред прословутия клек-шоп. Колко е вярно, няма кой да каже.

Една жена на опашката ли ти каза?

И от храста Асеновград няма да изскочи заек. И знаете ли защо? Виновни са гърците. Нали сте чували по гръцките летища онова съобщение - "Умоляват се славяните да не хвърлят зърно по пистата. Голямата птица ще кацне и без това"

Абе, ти нормален ли си, изобщо!?!?

Не съм нормален. Всички чужденци в България не са нормални. Българската норма е неразбираема за тях.

Перата пред публика помилвал мъж. Оператор. И интересното е, че за една милувка са го арестували. Поне да го беше целунал гори и долу този оператор, че да го арестуват, а то за една милувка.

Нещата в българия са изпуснати Едначуждоземна медия с незнайни интереси иполитики в Бг упражнява натск варху МВР и Съдебна ситема--нлияе на политическия дневен ред в страната Аз питам -- Шамари даречем и бутания стават в Бг всеки ден--При всички случаи ли държавата обевява за национално издирване замесените--стига се до арести ихулиганства ----Защото аз знам -че чека телесна повреда не епрестъпление за което сепредвиждат такива мерки --питайте и районния си инспектор Изобщо нещата в българия са трагикомични- всеки ден има много поводи гражданите да мразят България и управлението и-- не знам накаква магия нещата не ескалират

Първия ден спонтанни протести. Втория ден спонтанни протести. Третия ден организирани протести и се върви към платени протести в следващите дни. Да , другари и другарки, разбирам спонтанните протести, но останалите са отрицание на държавата. Отричане на правоохранителните й роля.И за да разберете колко дълбоко погрешно е това си представете държава без полиция , без съд, без право. Някой иска напрежение и недоверие към държавата, респективно към управлението. Кой има интерес да иска това? Кой и при Борисов 2 се опита да използва купените си гласоподаватели за да създава напрежение което му се иска да е етническо и верско?

АМИ ТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ,МОГАТ САМО БЪЛГАРИ ДА АРЕСТУВАТ!МЕКСИКАНЦИ НЕ СМЕЯТ!!!

назимов е българин, колкото ти си китаец!

В бутаница като тази, в която "журналисти" се опитват да не изпуснат нещо, е повече от нормално някой да ги избута и тях. Не е толкова неочаквано, героиката от това да бъдат на "първа" линия да се заплати с някой шамар, имайки предвид, че сред участниците има и откровени дебили. Така, че защо този смешен инцидент се преекспонира толкова много по телевизии и всякакви медии?

Защото босфоратв от край време обичат да си произвеждат новини. Как пък не задълбаха в причината за тази ситуация , а именно в наглостта на цигойнерите, които са закачали доста грубо момичета и треньора си е позволил да им направи забележка, за което е бил порядъчно набит. Цигойнерите могат всичко и всичко им е позволено. Нищо няма да се промени.