Съдът остави Кирил Рашков в ареста, замислял бягство в Сърбия

Районният съд в Асеновград остави в ареста Кирил Рашков въпреки думите му, че "едва издържал". Съдия Мария Пейчева посочи, че са налице всички доказателства в подкрепа на искането на прокуратурата за мярката "задържане под стража".

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави Кирил Рашков в ареста, замислял бягство в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема пипате доблеснтия Българин- кирето!

нема пипате доблеснтия Българин- кирето!

и търсене на отговорност на докторите, при липса на заболяванията, посочени в решението на ТЕЛК

Дир,защо изтрихте това,което написах за тази МЪРША Киро Рашков?

ТЕЗИ ЛУМПЕНИ МОГАТ САМО ДА ПОВЕДАТ ТРАВЕСТИЦКА МАНЕФИСТАЦИЯ,..АТАКА ДВЕ ГОДИНИ ПОДКТЕПЯ АНТИ-БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ А СЕГА СЕ ПРАВИ НА ОПОЗИЦИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И САМО БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС МОГАТ ДА ПОВЕДАТ ПРОТЕСТИТЕ И ТЕ ТРЯБВА ДА СА ПРЕД ЗАПАДНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПРЕД ЦЕНТРАЛИТЕ НА ГЕРБ,СДС,БСП,АТАКА,НДСВ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ УКРАЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ДЕМО-КАПИТУЛАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.БОКЛУЦИТЕ НА ВЛАСТ НЕСЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС А ОТ ЗАПАДНИТЕ КОМИСИОННИ ЗА БЪРЗОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЕ.АКО ТРЯБВА И ДО ГРАЖДАНСКА ВОИНА ЩЕ... още СТИГНЕМ,НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ МАХНЕМ,ХОД НА ЗАД НЯМАМЕ ИЛИ ВИЕ ИЛИ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС. БЪЛГАРИ ВСИЧКИ ИЗЛИЗАИТЕ,ЗАЩОТО ДНЕС,УТРЕ И В ДРУГИ ДЕН ЩЕ СИ ОТВОЮВАМЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ГЕУРИ ТУК. ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ..... СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

ДИР, къде исчезна статията озоглавена (Кирил Рашков се оказа македонец)

Статията не изчезна, а отиде с Рашков на протестите на ВМРО и Атака, понеже членската им маса се стопи, на тези чада на ДС!

Горкия, едва издържа! Да пита Ангел как е издържал буса да го влачи 10 метра и съвет от Павел да поиска.

Обърнете внимание на рептилската физиономия от снимката...и всичко става ясно и си идва на мястото! (За тези , които имат очи и уши ...)

Поинтересувайте се от истинската история на племето, наречено цигани. Те са нещо наистина особен - различават се и от индийци , и от афганистанци. В известен смисъл имат право да се чувстват по-различни от другите си подобни събратя... Легендата говори, че са били слуги в митичното царство Агарта някъде в Хималаите, в което живееле посветените адепти, т.е. учителите на човечеството. И от тях циганите научили магии, изкуството да гледат на ръка и да предсказват и пр. Но в един момент започнали с циганските си истории (никой не може да избяга от природата си) и били изпъдени от този "рай". Вследствие на което започнали да се разселват в западна посока ( присламчвайки се към племената , завладели Европа(. защото местните народи в Азия не искали да ги приемат. И така стигаме до наши дни и до проблема с този природен отпадък.

вазмутих се от простотята ти.афганистанзите са персиизи.как само смееш да ги сравняваш сас индиизите.или зиганите.иран,и афганистан са персиизи.говоря смело,защото бащами е персиез.прочети исторя............узас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

казваш че не издарзаш-ама сте се налози да издарзиш,за да си получиш заслузеното.ако искаш да те изпратим на лечение някаде в чузбина и да ти саберем пари за лечението.недаи бог да ми попаднес в рацете-сте те лекувам ама......добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еи бате циганин киро,влез в затвора а там сте излекуват затворниците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като имаме толкова къса памет като народ, нека си запишем датата 23.09.2011 г., да запомним добре как бе прегазено като куче едно деветнадесетгодишно момче, нека се запитаме колко струва животът на всеки от нас и да си искаме цената докрай.

АДВОКАТА Е НАИСТИНА ГЛАДЕН !

Не е гаден бе хора! Адвокат му е Аврора! Тая червена бабишора, ще го защити, защото той е донорът за нейната Партия, "многовековна"!

Прав си !

Тия от съда чак ме разплакаха. Бива ли да са толкова жестоки към този невинен човечец...Още повече, че той е "наше момче"!

Следващата серия от сапунения сериал ще бъде" невинен, до доказване на вината" и тогава игра в центъра, т.е. няма достатъчно доказателства...... и така до края на света..., а може и паметник на царя да бъде издигнат...

Граждани, обяснете ми, моля ви, на мене - простия гражданин, какво са направили до сега циганите за България. Тук са от столетия, а не знам следното: Защо циганин висеше на краката на Апостола ни Васил Левски на бесилката? Нали и този скот се е е водил българин? Има ли циганин-поет, художник, писател? Има ли конструктор на локомотиви, самолети, коли? Има ли циганин-банкер, фабрикант, генерал, крупен инвеститор? Космонавт? Няма. Защо? Могат единствено да крадат и потребяват чужд труд ли? Има едно изключение - проф. Чирков. Направи байпас на майка ми и взе 6000 лева. Поиска още 2000 лева дарение. Без разписка. Отново хубава работа, ама циганска.. Аз предлагам лидерите на България да направят експеримент - да дадат част от теритоията ни за тяхна държава. Сами да се отглеждат, не на наш гръб. Или да им дадат премиерско място, то между тях и генералът от милицията на Тато Борисов разлика няма...

Чш! С кой акъл раздаваш нашите територии за цигански резерват! Като им трябва отделна държава, ей им Индия. Те оттам са дошли. Там и да си ходят. А ако ще са тук, да се съобразяват с българските ценности и закони. Ние затова плащаме заплатите на магистрати, полиция и политици, за да накарат циганите да следват българските закони и ценности.

Ауу-уууу ... Значи в България можело вагабонти да имат перфектна охрана, платена от наистина-данъкоплатците ! ... Въййй !!! ---- ( Как беше оназ-там нежна песен на AC/DC дето почва тъй ?! )

Хайде, BTV, пускайте клипчето с арестуването на Киро Циганина! Искам да видя как полицаите го просват на пода.

Ромилюба Бенатова е пратена в заслужен отдих. Пък и МВР Пикчърс е заета със снимането на милозливо-покъртителни срещи с избиратели;о)

"В мотивите на съда се казва, че не общественият интерес налага тази мярка" ?!?!?!?!? A, ако го нямаше общественият интерес,къде сега щеше да е Цар Киро??? На свобода , май! Пълна гавра с народа е това.

Много правилно е написал мотивите към акта съдията - според закона не обществения интерес, а доказателствата по делото определят нещата. Ако беше писал думите " в интерес на общ. интерес" , акта на този съдия МОМЕНТАЛНО ще се атакуван на въззивна инстанция!

За това си прав, но аз имах напредвид,че ако го нямаше общественият интерес, нямаше да се разровят в бизнеса на Цар Киро и да обърнат внимание на всичките тези заплахи от негова страна! Това е жалкото в нашата държава. Трябва трагедия да стане ,за да се оберне внимание на хората и техните проблеми.

да го линчуваме!

Българин решил да забогатее от омразата на някои народи към САЩ. Направил цех за тоалетна хартия върху която отпечатвали знамето на САЩ.Изпратил много продукция в държавите в които мислел, че ще я изкупят за употреба и така ще забогатее. В Русия никой не купувал и казвали - толкова мразим американците, че няма да избършим задниците си със знамето им дори .В Китай не купували защото от глад ходели в тоалетна един път в седмицата. В Иран и Ирак никой не купувал тоалетна хартия ,те употребявали ибрици. Фалиралия българин стигнал до там да проси на улицата с циганите.Когато той им разказал тъжната си история,дошъл цар Киро и рекъл: -Нямаш бизнес нюх! Ние можеше да забогатеем с твойта тоалетна хартия-щяхме да направим и продадем милиони кремвирши.....

СПОРЕД РАШКОВ "мълчанието е злато" С ТАКОВА ЗЛАТО МЪЛЧЕЙКИ СИ ОТИДЕ В ГРОБА МИШО БИРАТА. Ти с толкова болести как още си жив. Крайно време е тези на които си плащал да ти помогнат. ТЕ НЯМА ДА ТИ ПРОСТЯТ !!!! СТАВАШ ОПАСЕН !!! КАКЪВТО СИ ЛАБИЛЕН ТОКУ ВИЖ , ЧЕ СИ ПРОПЯЛ !!!!! КАКВА ЩЕ СТАНЕ ТОГАВА ????

Много такива дерибеи има в страната ни,бъкано е с тях. Създаде ги Демокрацията.Разпродадоха придобитото на безсценица .Всички престъпници се чувсват сигурни и безнаказани.Нашата гордост при Соца Кремиковци,беше продаден за 1 лев.А разните РМД-та?Всеки престъпник трябва да си получи заслуженото,независимо от каква етност е.Сега е болен ,а, а когато толкова години вършеше престъплениятя,не беше...

В България никога не е имало демокрация, най вече след 1989. Появиха се някакви бутафорни партии и политици викащи, че правят демокрация. В зямана на това те окрадоха българскиа нород, но още същите стоят и пазят властта в НС. Приватизация правеше и цяла западна Европа по същото време, когато в България се приватизираше. Но с разликата, че западняците не загубиха нито цент, направиха приватизацията си в интерес на общество и дръжавата си ,вдигнаха жизнения си стандарт почти 12 пъти последните 25 години. Разковничето на този успех е, че там се упражняваше истинска демокрация!

Я да разследват и комисията на ТЕЛК,която му е дала тези 95 %инвалидност.С колко им се е отблагодарил мангала,като се има предвид, колко негодници с купени пенсии се разхождат из държавата.

И майка ми е с 95% инвалидност и на практика е неподвижна и на легло! А мангала бая подвижен ми изглежда..

След тримесечно ходене по мъките комисия от ТЕЛК определиха 80% индалиднос.След няма и месец,тя почина.Искам да кажа,че без даден подкуп така действат ТЕЛК лекарите.

Има прогрес - СЪДИИТЕ досега ги беше страх само от мафията. Но разбират, че недоволната тълпа също може да им потърси отговорност. Тази отговорност, която и Правителството не може да потърси. Недосегаеми ?

Какви сап тези глупави заглавия на статии-"не пожали"-като го осъдят със съответната присъда и изземе незаконно придобитото имущество, тогава да се пишат силни заглавия. стига празни приказки, това не е държава, ами селски мегдан.

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!!! на вси4ки е ясно че е заради общественият натиск(не отзвук)!!!!!!

Киро не е продукт само на тия 22 години! Ако попитате хората от Катуница, ще Ви кажат , че той е приятел с прокуратурата и милицията (тогава) още преди 1989 год. Говореха, че търгувал със злато и сребро още тогава и е имал здрави връзки с Елпром и Асинхронни електродвигатели....

Да, може и така да е. Но преди 1989 г. той е имал ефективна! присъда и е лежал в панделата! Така че този му имидж на "бизнесмен" от голям мащаб е създаван точно тези 22 г. - и то с помощта на ДЪРЖАВНИ институции!

този циганин и внука му георги в затвора до живот или смартна присада за да е спокоина булгария тая циганска безнаказана сган трябва да я изкореним и те трябва да спазват законите в бг трябва да се варне смартното наказание както е тук в някои щати когато хората не могат да живеят според правилата трябва да има саответното наказание какво е това едно нормално добро номче си отива прегазено от мрасния циганин а вника му е жив мястото му е под земята да види тоя гад как се убиват чужди деца

мястото на мазния, крадлив и нагал цигански барон е в пандиза до края на жалкия му и гнусен живот.

Плевнелиев: Хората не се интересуват от случая Катуница Хората не се интересуват толкова много от темата тема. Почти никой, да не кажа, че никой не ме е питал. Хората искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо. Така кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев отговори на въпрос на Нова телевизия как се отразява на предизборната му кампания събитията в пловдивското село и последвалите ги масови протести .

От такъв кандидат - такъв отговор.На такъв народ - такъв отговор.Ако това не е вярно - ще го видим на изборите.

щом мрази българите, благодарение на чиято толерантност е имал възможност да развива на спокойствие престъпна дейност и да стане милионер, да се беше изнесъл да живее в чужбина, вместо да заплашва хората и да поръчва убийства на деца. Жалко че няма смъртна присъда, а ще го издържаме в затвора.

ВИЕ НАДРУСАНИ ЛИ СТЕ, БЕ ОРА! КАКВО Е ТОВА ЗАГЛАВИЕ "НЕ ПОЖАЛИ", НА НАСЪСКВАНЕ СРЕЩУ СТРИКТНОТО ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАМИРИСВА.:)))))))

Не - искат да ни убедят колко е безкомпромисен и независим нашия съд;о)) да му поизтъркат , така да се каже, силно омърляния обществен имидж.

Не, "не пожали" - спасява го то линч и саморазправи до изборите,после ще го пуснат срещу осигурените ромски гласове за ГЕРБ

Ще си плати за всички гяволии и за всички останали като него. Само така. Не издържал, а? А ние ги издържаме да ни бият, крадат и убиват, така ли? Да му конфискуват всичко награбено, че дори и от неговите хора краде и ги мачка.

КОЙ ПОКРОВИТЕЛСТВА КИРИЛ РАШКОВ?

ми питай ДС, с главни началници гоце и сава, не нас

Е, адвокате Ангелов, след като в "една правова държава" 22 г. всички институции са се ръководели от личния интерес на "видния" ти клиент-престъпник, време е държавните институции да отдадат дължимото и на "обществения интерес". Защото, адвокате, както се оказа, не видния ти клиент е плащал през тези години ( всъщност той нищо не е плащал) заплатите на държавните служители, а ние! Че и масрафа на клиента ти сме поемали изцяло!

През 1988г. този беше осъден на 30 години, но дойде демокрацията и през 1989г. бандита получи амнистия.

Радо

Ако го пуснат на тъплпата тоя самозванец,плод на криворазбраната демокрация и хибрид на жалки интереси мислите ли,че ще бъде пожален?

плод е на столетницата, "работеща за хората". Още при тошо е изпълнявал държавни поръчки. Всички свини в булгаристан са с точно определено минало. Стига с тази демокрация, в руският олигархичен модел няма демокрация, а само феодализъм, както реално се доказа. Ако не се противопоставим на социалистическата мафия, както навремето в италия излязоха масово на протести след убийството на прокурора ще ни яхнат завинаги

за пореден път съм отвратен от журналистите... пак се казва кой е свидетел, кой е чул заплахите.... ами как да си свидетел в нашата държава... нали се сещате че ако не скоро, то след време този свидетел ще му се случи нещо... дано не е най лошото... затова в България никой не иска да е свидетел и да дава показания... защото никога не остава анонимен за обществото

За разлика от престъпниците, които не ги снимат и ги представят с измислени инициали! И така трябва - нали в нашата държава винаги жертвите са виновни, а на престъпниците са нанесени най-различни вреди (предимно морални), те се жалват къде ли не (най-вече в Страсбург) и после ние всички им плащаме обезщетения!

Стига злост! Стига омраза! Кой, защо, кога, къде, как ...? Стига! Всички са такива каквито са. Точка. Оттук насетне какво ще прави всеки един? Всеки един, сам за себе си! После за другите! И да мълчите и да работите и да не гледате в канчето на другия. Но да сте почтени! Пред себе си! пред другите! не едно да говорите, а друго да правите! Мисъл и действие да са едно! В името на любовта и доброто! Инак ви чакат много страдания. Явно тези са ви били малко. Аз не правя изключение!!!

"Всички са такива каквито са. Точка." Не! Когато човек е вършил престъпления, той НОСИ НАКАЗАТЕЛНА отговорност за тях! Носителя на суверенитета в тази държава- НАРОДА - иска да знае причината за неразследване на престъпленията на рашков и това е негово право! Престъпниците трябва да бъдат съдени, а не да циркулират като свободни граждани в държавата 22 години и при НУЛА платени данъци към фиска от 2005г. , да се радват на материален просперитет и ненаказуемост!!!!

каква любов бе, това е пословичен престъпник, който стигна дотам да поръчва показни убийства на деца по улиците

Наистина, какво да каже човек за това мнение. Има нещо вярно, но като цяло е пълна каша с много удивителни. Не, драги, не всички не трябва да мълчат и да работят, за да се възползват такива като Кирил Рашков, а да си казват мнението и да си търсят правата, особено от държавата и служителите, на които плаща. Истината и равноправието трябва да се отстояват.

Аз ти го обясних точно като за кретен, но Дир ми спести обяснението. Казано накратко, ако случаят с Киро не се изчисти докрай, убийствата ще продължат. Всички ще видят, че можеш да убиваш, стига да имаш много пари.

много популистки изказвания, драги :-) повечето хора във форума водят съвсем почтен живот, плащат данъци и осигуровки и спазват законите. героят от новината пък нарушава законите съвсем безнаказано. хайде, да не бъдем толкова святи, а?