Цар Киро показа среден пръст на хората от Катуница

Районният съд в Асеновград отложи гледането на мярката за неотклонение срещу Кирил Рашков за 22 декември, а на излизане от сградата ромският лидер показа среден пръст на събралите се хора от селото.

Обратно в новината

Коментари - Цар Киро показа среден пръст на хората от Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За жеста,циганина заслужава всичко негово в Катуница да бъде изравнено със Земята.

ГЕРБ защити този нагъл циганин. Цар киро е лицето на държавността в този момент. Тежко ни.

Към защитниците на мангали от европа и от България.опомнете се ,утре ще са вашите майки и деца под ножа на някой с осемнайсе усливни присъди ,пет пробации ,и шест предупреждения и порицание.

Доколкото знам ЕС иска да вкараме престъпниците в затвора и не ги защитава а напротив-реже ни от Шенген заради тях.Мит е,че някой ги защитава и бди за човешките им права.Кой от ЕС писна когато разстреляха Васил Илиев,брат му,Илия Павлов,Емил Кюлев и т.н.?Повярвайте:толкова ще писнат и за тези бандити,каквато и да е съдбата им.

Разследване и дело срещу убиеца на момчето от Катуница ЩЕ ИМА ЛИ?

КИРО-МАНГАЛА ПОКАЗАЛ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ХОРА ОТ КАТУНИЦА-НЕ ПОКАЗАЛ НА ХОРАТА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАТОВА БРАТЯ БЪЛГАРИ МИСЛЕТЕ КОГА СРЕЩНЕТЕ МАНГАЛ ПО УЛИ- ЦИТЕ КАК ДА ГО ПОЗДРАВИТЕ.

Гаменски жест на мангал ,който цял живот е бил безнаказан...За което са виновни държавните органи ,които са му го позвелили,защо ли?Посочете ми еда държава да е /инегрирала /успешно циганите,една?

всеки хока Tошо 1980-1987 ама циганите немаха власт, а сега всяко бг семеиство е заплашено от циганите. и бг народа плаща сметките на циганите. но иma бог и един ден децата на цецо ще получат наказанието, което цецо проси днес с бездеиствията си.

Арогантното поведение на циганите се показа и в предаването на Карбовски. Така се бяха развикали циганите по едно време,че се чудя тези жени двете как издържаха.И как изобщо са се навили да ходят да правят рейтинг на мазния Карбовски

някои хора наиситина имат касмет ,при хитлер този отдавна да е на сапун

Не бих нарекла късмет, корумпираната съдебна система.

Защо се сърдят?!?! И досега, а и занапред все това получават обикновените хорица в тази държава. Киро Мангала дали му дреме за пенсия, скъпо лечение, неплатени сметки, липса на разрешения, лоши пътища, образование, отопление

Средния пръст бе показан на държавността в България. Щом като последната допуска това да се случва значи просто нея я няма. Аз пък сякаш откривам топлата вода. То на всички ни е ясно, че я няма. И К.Рашков много добре знае това.

Не е лошо, ама....много филми гледаш.

Бил много болен гнусния мангал. Защо не пробва да си направи една клизма със средния си пръст, та белким оздравее. Гаден циганин...

Къде е Болен Сидеров нещо да каже по въпроса за средния пръст.Той май нещо се кротна.

Чрез средният пръст на Кирил Рашков, държавата показа какво и е отношението към ЕЛЕКТОРАТА!

Съд или комисията "Калашников"?

...Съда отдавна е доказал че е е неефективен...за това по-добре комисията "Калашников" да свърши работа, а може и отряда "Молотов", но и един "Макаров" също става за тоя циганин Киро...

Ще се намери кой да му разчисти сметките...нека само излезе от пандела.Мангал мръсен

ТОВА Е ЕДИН САМО СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА СЕГА НО ИМА МНОГО ДА НИ ГО ПОКАЗВА ТОЗИ ЦИГАНИН КИРО.

Нормално.Голям праз,властимащите му баш-аркадаши показват такъв на цяла България.

Той и Бойко ни показа среден днес с пенсионната реформа та този ром

Пада ни се, като не им показахме ние средния пръст на изборите, сега ще ни го сочат още много време...

Браво на управляващите ни щом един циганин уби български деца и покаэа среден пръст.тоя е за разстрел,а не да го пазят по хотелчета

Ама нали е от управляващата партия. Всичко може да си позволи!

Ний от Катуница всички сме цигани от катуна /Катуница е основана от цигански катун/.И като такива сме зависливи и подли.Нека да си признаем,чесно.

Цар Киро от ГЕРБ, показа среден пръст на хора от Катуница.

Е нека да си показва каквото иска! Разгониха ли му семейството-ДАаааа! Ще му се стъжни ли- Даааа! Колите и къщите, за които не е плащал на лютеница ли са- дааа! Тогава този пръст може да.... Няма да кажа къде!

Пазиха ли го - да ! Застраховано ли е изгорялото - да ! Каза ли циганката, че са членове на ГЕРБ - да ! Златото изнесено ли е - да ! Ще го пуснат ли скоро - да !

Аз питам: Защо не са арестувани мангустите, които заплашваха, че ще "режат главите на българите" и показваха оръжия по национална телевизия???? Това е заплаха за убийство ! ! !

НА ВНИМАНИЕТО НА ТЪПИЯ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ РЕДАКТОР ИЛИ БОГ ЗНАЕ КОИ ГИ ПУБЛИКУВА ТИЯ ЧЕ,.... ЦАР КИРО СИ ПИСАЛ БЕ! СКЪПИ/СКЪПА/ БЕЗ КАВИЧКИ. ТИ ПРИЗНАВАШ ЛИ ГО ЗА ЦАР? ОТРЕПКИ СТЕ ТОВА Е! И ВИЕ ЧЕ И НАРОДА.ЦАР ЗА ТЕБ. .ЗА МЕН МАНГАЛ ПРИ ТОВА МНОООГО МАЗЕН.

циганин го е писал сигурно, който се кланя на Цар

ТАКИВА ИЗРОДИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЕСЕНИ ПУБЛИЧНО!

ПОКАЗАЛ Е СРЕДЕН ПРЪСТ ЗАЩОТО ДРУГОТО СРЕДНО МУ Е МЕКОТЕЛО

ми как няма да покаже, нали е почетен член на ГРОБ?

заедно с боко и цвак правят българска тройка.

Това е среден за цяла България. Защото ги храним и ни дискриминират, заради тези хрантутници. Да живеем с 220 лв заплата с по няколко висши, на квартира. Ужасно се живее тук. Ако можех да намеря работа в чужбина бих избягал.

Ако бях прочел това, че искаш да бягаш преди 2 години щях да те заклеймя като национален предател. Но аз самия не издържах, намерих си работа навън и избягах. Да ти кажа истината, чувствам се страхотно. Няма е българската завист, българската селяния, българската мърсотия и т.н. Подреден живот, добра заплата и много нови приятели ... Бойко да дойде да ме убеди защо да се връщам?

Късмет приятелю, пази щастието, че си се спасил!

Ако ти се работи в строителството или несигурния туризъм-заповядай!По ресторантите работят много чужденци с висше образование,включително местно и платено преди да влезем в ЕС.Аз съм сервирала и готвила с психолози,икономисти и математици.А управителка ни беше една румънка с най-много средно образование,която в родната си Тимишоара е била работничка в завод.И като туристка в Малта още първата вечер се е запознала с мъжа на живота си...

Благодаря, звучи обнадеждаващо!

Често Ви чета и никога не съм Ви опонирала, но сега не се въздържах. Психолози ,икономисти и т.н . поне работят в кухнята на румънката в Малта, а тук в България продължават да ровят в кофите за боклук или четат жълтите си стотинки на опашките! "Живота- озъбено свирепо куче..." - колко добре е казано преди 50-60 години за живота в капиталистическия строй! Сори- не това мечтахме!

нека кажем истината-НЯМА "ХОРАТА ОТ КАТУНИЦА! Има неколцина фамилии и нищо не работещи лентяи в селото, които поддържат напрежението. Те си имат лични разпри с цар Киро и все по малко намират подкрепа в селото. Заплашил със смърт. Смъртта на сгазения няма нищо общо с фамилията на цар Киро.

Я тая твойта циганска истина си я земи и си я заври там дето слънце не огрява ! Еййй тва циганите плъзнаха и в нета...

Ти да не се адвокат на гнусния мангал? ДО КОГА ОТ НАШЕТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ ХРАНТУТЯТ ГАДНИТЕ ЦИГАНИ, А ТЕ ЩЕ КРАДЪТ И УБИВАТ?

Кой е този българин, мамка му, дето ти написа коментара, а?

Не дразни хората, "гражданко"! Писна ни от паразитирането на циганите и живота им на гърба на нормалните българи. Те само са толерирани, а българите са дискриминирани. Циганите ги бият, ограбват и крадат, никакви задължения нямат и това продължава вече много години. Писна ни!

И ти ли на царе цигани се кланяш?

И за това му действие има текст от НК - чл. 325 ал.2, хулиганство, което по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм И дързост, просто класика!

Къде са сега бойко и цветанов - това не е ли насаждане на расова омраза ? Не е ли закана за убийство на всички Българи, които не са роби на цар киро ? Къде сте бе прокурорчета и съдии - за коко жълтици си продадохте Българската националност и станахте роби на циганите ? Няма ли кой да го убие това циганско леке и да му затрие рода а ? Гадна циганска паплач - храним ги и ги поиме, а те ще ни псуват и убиват децата ни - е как ще стане ?

Искам да кажа на всички - мутрите не са по-умни, нито по-силни от нас. Тяхната сила идва от нашия страх.

има много мутри,които са цигани,защищавани от политиците

Да бъде изправен пред народен съд, на площада - нека народа реши какво да прави с мръсната циганска гад!!

Бай мангалите и от Катуница и от България вън, Бойко с тях!

А, какво стана с оръжието, което намериха с палатите му и със защитените костенурки??????

ХАК ВИ Е СЕГА И ДА РЕВЕТЕ И ДА НЕ РЕВЕТЕ ЦИГАНИ ЩЕ НИ ЕБАВАТ.

АДЕ БАСТА ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС ПРОСЛОВУТИТЕ МУ БОЛЕСТИ НАРОДА НИ МИЗЕРСТВА ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ А ТОЯ УЖ БОЛЕН ИЗРОД МУ СЕ ПОДИГРАВА СЪС СР....ПРЪСТ КАКВА ВРЪЗКА ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ ТА СЕ ИЗМЪКВА СЪС МНИМИТЕ МУ БОЛЕСТИ.АМАН ОТ ПРОСТОТИИТЕ В ТАЗИ ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА.

ти май не си си го извадил от там !

ЛЕКАРИТЕ ЯВНО СА ПОДКУПНИ -ВСИЧКИ БОГАТИ КРАДЦИ , УБИЙЦИ И... СА ВИНАГИ МНОГО, АМА МНОГО БОЛНИ.УМИРАЮЩИ... НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ТАЗИ ТЯХНА ПРАКТИКА!!!!!!!!!!!

3-МА ЛЕКАРИ ЗА ПРЕСТЪПНИК! А ЗА НЯКОЙ ЧЕСТЕН ЧОВЕЧЕЦ, НО БЕЗ ПАРИ -КАТАФАЛКА! КУЧЕТА ГО ЯЛИ! ".....КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ?..........."

Е, това заслужаваме - среден пръст, щом като сме толкова търпеливи и хримиси спряма тая паплач долна - циганите-паразити.

един руски прихолог беше казал,,ако срещнеш гат,не се замисляи,че маика му и баща му са гадове,просто го размажи,,на снимка да го видиш-извади му едното око.но вече не спим,така ми се струва...

Нищо. Нека му изгорат 7 луксозни имота 3-4 луксозниавтомобила, пък той нека размахва средни пръсти :))) Добра сделка, нали :) Аз съм доволен от нея.

Пребийте наглия циганин. За назидание на всички такива екземпляри от "ромски произход".

На мен Цар Киро ми даваше пачки, а не ми показваше среден пръст!

винаги съм твърдял че такива като тоя трябва да бъдат бесени на площада или разтреляни, но всеки като иска демокрация ще е така...