Депутат отрече обвиненията на Цацаров за намеса в Асеновград

Депутатът от БСП Манол Генов, който беше обвинен от главния прокурор Сотир Цацаров, че използва за политически цели напрежението в Асеновград, отрече това.

Обратно в новината

Коментари - Депутат отрече обвиненията на Цацаров за намеса в Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главата на щрауса и пясъка.... Проблемът не е политически а си е чосто етнически. Цялата така наречрна днешна ценностна система почива върху идеята за расова дискриминация срещу коренното европейско население от средната класа.....

Цацаров никога не си е вършил работата, а с факс формулировки и увъртания отклонява проблема и се заканва, за всеки случай. Ромите малтретират и убиват булгарите, но Цацата ходи с охрана, и хич не му пука. докъто е той на власт, ще цари хаус във всички сектори. Пардон, той работи само ако има изгода ...

Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите.

Тези си звънят до прокурори и съдии, все едно са роднини?! Нали уж съдебната система е независима от депутатските кюфтета?

Симеонов ще го избират вече задължително на всички избори . Ама като няма кой да се застъпи за българите.Сидеров има достоен съперник в негово лице и му диша праха. В ютуб имаше един руски клип как стотици милиционери, американците трева да пасат - та те стройни, с прекрасни униформи, разгонваха наглите циганя, които отначало се ежиха, а после бягат като зайци. Руснаците не се шегуват здраво блъскат с палките. Два пъти гледах клипа, но сега са го махнали.

Това бяха спец части бе нашия;) Тези ''стройните''. Ти да не мислиш, че руските полицаи са такива?

HA-HA -AH! A ти сигурно си виждал руска полиция!!!

Генов си призна. Чакам вашето официално мнение по случая и действията ви.. Ако мълчите или не сторите нищо за да се очистите от този случай, това означава, че партията е съучастник на Генов или Генов е действал по нейно поръчение.

Този депутат е много виновен, 2 пъти е накарал цацата да стане от масата - изтинала му е тратата пържола на човека. Аз бих посъветвал депутата да си купи колело, че чух на неговия модел кола спирачките се режат сами... А за болтовете да не говорим.

Този г-н Генов е един достоен човек от ГЕРБ така действаме ако някой много знае и говори.Веднага прокуратурата се намесва нали Б.Б.си избра прокурора на държавата.Кога ще размрази Цацаров преписката на Кмета на Община Марица за кражба над 100 000 лева или не защото е подкрепен от ГЕРБ.

Не твърдя, че ГЕРБ са цвете да мирисане, но Манол Генов е депутат от БСП. А на теб кой ти плаща да пишеш глупости или го правиш про боно?

Защо пък да пише глупости,или герб са ангели и не крадат като за световно?

чували ли сте някои престъпник да казва виновен съм? Този не го познавам но на фотото е като циганин, то между цигани и кожмуняги голяма разлика няма - и двата етноса лъжат и крадат.

Този Генов е като свръхмодернистичен творец! Каквото и да каже - все не го разбрали правилно! Казва "На ви едни пари да ме изберете", пък всъщност се оказва, че имал предвид: "Ето ви едни пари за социалната ни политика". Сега пак.. горкият! Приживе не го разбират..

За политически сюрреалист ли намеквате?