Асена Сербезова съди прокуратурата за 70 000 лева

Заради наказателното дело срещу нея за всяване на паника е претърпяла стрес и притеснения, пише в мотивите си до съда здравната министърка в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е за затвора - не мжое да се подиграваш с доктори - професори и да ги разместваш като ностни салфетки . Аз ако съм ще я разчекна.

Пак ще плащаме заради Гешко

До колкото си спомням, лекарствата си бяха достатъчни. Тя наистина е всявала паника. В такива моменти подобни декарации се правят не пред домакините, а пред държавните органи, които трябва да гарантират максимално сигурността на населението. Аз лично съм убеден, че тогава се вся паника, от което България загуби хиляди животи повече, отколкото ако нямаше паника. Имам много детайлно обяснение за това, с всички факти проверени.

Този булдог се е стресирал!!! Да ме прощавате, ама това не го вярвам. Тая, ако я пуснат, едно дого аржентино и два бултериера ще разкъса и окото й няма да мигне.

И вероятно ще осъди наистина прокуратурата, най-малкото времето показва че е права. Но пак стигаме до въпроса, кой накрая ще плати сметката? Пука и на прокуратурата, че данъкоплатеца ще и плаща резилите и безобразията.

Не е права, много се притеснил,

Сърбигъзова толкова се е стресирала от Прокуратурата,че се омъжи за четвърти път с бяла булчинска рокля! :)

Всички знаят кога еродена,какво е работила ,но никой не знае къде е родена.Това се крие много сериозно.Ако някой знае нека да напише.Това ще изясни много неща.

А бе,нещо венците ѝ са подозрително лилави,па не знам.....

кирето сигурно е наш авер щом назначи всички дами с клатушкащо се поведение на отговорни постове. Да му са под ръка.

Откакто тази е Министър, получих още болести. Без лекарства и лекарски грижи. Стрес и тотален дисбаланс в организма. За какви пари да я съдя?

Да я осъди и после каскета да не иска бонуси и повишаване на заптлати или пък да казва че няма пари за експертизи и да спира разследвания.

Тази пача вместо да е в затвора тя пари иска от прокуратурата.Сега като паднете от власт тогава прокуратурата ще се занимава с тебе.Алчно животно.Действувай Гешев,сега ти е времето.

МАЙ НЕ СИ В ЧАС С ТЕМАТА .

ме изтриха-защо ,ли?!

Така е свикнала жената, да получава всичко с някой нейни трикове. титли. пари съпрузи имоти.Безочливи битови проститутки. За жалост такива превръщат държавата в публичен дом.

Като се е отразило на здравето и що е министърка. Прокуратурата това и е работата. Съда я оправдал, какво още иска. Да продължи да води дела, те въобще тоя път няма да и се отразят на здравето.

Тя си беше напълно виновна, но тогава граждани я спасиха понеже мислеха, че е човек, а тя се оказа мърша.

Да плаща по делата заведени срещу нея.

Schilo

Права е жената да ги съди. Още тогава беше ясно, че нищо няма да стане. Дали ще уважат иска изцяло, не знам, но е в правото си да иска обезщетение

Колега, в момента въпросната мазна пача е здравен министър, вече в оставка. В системата за лекарства има над 70 позиции на липсващи медикаменти изписвани с рецепта по здравна книжка. Въпрос за мелеон лева: Прави ли са стотиците български граждани да я съдят пачата долна, за това че като министър не е осигурила въпросните лекарства? Знаеш ли че вече има "турове" за закупуване на лекарства в съседни страни? Лично мнение - дебелогъзата сърбигъзова е по-противна пача от оная масларова, дето ходеше с чанти за по 7К лева и я возеха с Бентли като министър.

с кантарджията и Кунчо, и току виж некоя пенсия им повервàла да се бодне!

в ролата на "класов враг", та да е по-гласовито триото!

По двенки, по тринки на клонки зеленки...

Сърбогъзова решила да захлеби! Макар че, като гледам, поне 15 кила е качила, откакто захапа кокала...

Че е качила е видно,но тя по принцип си е нискостеблена трътла.

Жената е напълно права да съди прокуратурата. Когато повдигнаха това обвинение към нея, аз просто се втрещих и се питах какво ли шмъркат там та такива ги забъркват.

КАТО КРАДНАТ НЯМА СТРЕС,ОТСЕТНЕ СЕ ПОЛУЧАВА СТРЕСА КАТО СЕ ХАРЧАТ.

Всичко се правят ма невинни! А какво да кажем заобикновените хора , гдето всеки ден ни побъркват!

Да вземем всички българи да направим един колективен иск към ПП и Кирчо и Кокорчо, че ни оскъпиха живота и ние сме стресирани, бедни и нещастни... Може и към всички други партии, след като с изборите не можем да ги накажем и дори напротив - вместо избрани, те се чувстват богоизбрани.

Бахти Тъпия Бутурник !

Асена, здравей! Симпатизирах ти преди, но след като пое МЗ, 3-годишният ми син една болест не е изкарал без да обикалям за елементарни лекарства из аптеките, вкл. да ходя да купувам в Гърция. Липсват елементарни капки са нос, очи и кашлица, инхалаторни кортикостероиди за овалдяване на белодробно възпаление. И това е от месеци. Майките обикаляме като луди, разменяме, ораганизираме шопинг турове в чужбина. Но знаеш ли какъв проблемът? Че преди медиите гърмяха с подобни новини, а сега всички се държат все едно нищо не се случва. Извинявай, но вие сте абсолютен и мега тежък провал. Въздух под налягане. Само хубави приказки...

от мърла и некадърница какво очакваш? Както и курчо, както и кокорчо и всички сотанали, назначени от Козяк...

Добре би било да се напише името на прокурора завел делото. За да е ясно заради кого ще трябва да платим това обезщетение. Надяваме се гордата прокуратура да не се опита да скрие тази информация от честните журналисти които са длъжни да ни осветляват по тези важни въпроси.

Тя, че е слуга на Биг Фарма, това е истина, но и Гешефта е за разстрел.

разсъхна се заплатката и като министър и жената търси други парички да смъкне. Годишна издръжка са 70 хиляди и то от нашия джоб.

Като е сбъркал Каскета да си плаща...