Коментари - Асен Василев след разпит в СРП: Бях извикан като свидетел на заплаха срещу Радостин Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костьо иди до някъде и си издухай лайната който са ти заместили мозъка още явно по рождение издухай ги силно през носа докато някой не го сплескал! А като асен наистина друг такъв гнусен пендел няма

Категорично отказвам с МОИТЕ пари да се плаща охрана на дебили като Руди Гела. А вие?

Е от такива,като тоя земята въздиша тежко, колкото по малко таквъз дух броди и диша,толкова по леко на сърца ни.

Асен р истински лидер. Такива отдавна нямаме и затова недемократичните сили в България искат да го махнат.

От къде да го махнат, От прайда ли?

А ТИ СИ НАЙ НЕКАДЪРНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН НАРКОМАН….ТАКИВА КАТО ТЕБ ГЛАСУВАТ НО НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО….ДЕМОКРАТИЧЕН СЕЛСКИ ПЛЪХ

АСЕН ВАСИЛЕВ СТОИ ЗАД МНОГО ПОРЪЧКИ И ЗВЕРСКИ УБИЙСТВА

А трябва да си като обвиняем. Шибана свиня предателска.

Ставрев да го извози до бай Ставри

Радостинчо каза че нито АВ нито КП са го заплашвали. На въпроса за какво беше патардията и кой го е заплашвал, отговори че не знае и полицията ги търси. Не е бил заплашван от ПП, не е ясно от кой е заплашван но има охрана от ДАНС.А ДАНС не е политически ориентиран просто обичат да играят театри и да се въртят жълти интриги по мас медиите. Ще чакаме с любопитство да разберем кой го е заплашвал. Може и сериал да направят.

такъв извънредно гнусен тип да ни управлява... :(((((

Асенка Кокорска и Кире Манекена кога ще се женят? Точно си мислех, че след БСП и ГЕРБ не може да стане по-лошо и се появиха тези малоумници от ПП и дебилите на Копейкин от Изхождане! Няма никаква надежда за България... ако сте млади бягайте с 300, не с 200! Повтарям - няма НИКАКВА НАДЕЖДА! НИКАКВА!

А ГЕРБ?

В затвора много ще се зарадват на леля Асена. И на нея и се отваря парашута. Софийска районна прокуратура е разпитвала леля Асена, дали е насилил Руди гела, че той се е оплакал и сега леля Я викат да се обяснява пред прокурор, дали е било така или по взаимно съгласие !!!

Скоро от Козяк ще призоват за разпит и тези от Софийска районна прокуратура!! Май ще имаме правителство, в чийто състав всички ще са заподозрени, обвинени, разпитани, с повдигнати обвинения, осъдени, съдени, разследвани. Егати правовата държава !!!

Как се е окръглило хасковското ми зайче!

В презетата държава и колониална пумия наречена Булгаристан... изродите и престъпнците се разхождат по телевзиите и въртят държавата вместо да им се бие куршума в главата

Този явно не разбрал, че Руди записва всичко, включително и заплахите в опит да го спрат преди пресконференцията. Кокорчо вика, че не знае за заплахи, но вероятно и той е участвал в разговора с опита за сплашване преди пресконференцията.

Както казваше един от най-великите БГ-политици в най-новата ни история - г-н Филип Димитров - по-добре хомосексуалист, отколкото комунист ! Комунизмът е чумата на нашето време !

И този Асен Василев и Кирил Петков им побеля косата, застариха се и наддадоха много килограми. Явно политиката не им се отразява добре. Преди бяха все усмихнати и добре изглеждащи а сега са вечно намусени, намръщени и с побеляла коса.

Носовете им как порастнаха само...

Не се става лесно милионер...

за теб е важно да смениш шефовете на службите с "наши хора" и това да стане преди местните избори, другото за теб е ала-бала, нали така?

Ето отговора: 1. БСП - директен наследник на БКП 2. ГЕРБ - Бойко Борисов е завършил академията на Държавна сигурност, бившата му жена е дъщеря на директор от ДС, беше и охрана на Тодор Живков 3. ДПС - Ахмет Доган и Карадайъ са агенти на ДС, Пеевски замести Илия Павлов от Мултигруп и контролира съдебната система 4. Възраждане - Руска партия в Българския парламент, дирекнто финансирана от Москва Мая Манолова, Стефан Янев са комунсти Това са партиите и хората които управляват вече над 30 години а комунистическия период над 80 години. Това са партиите и хората които сринаха държавната ситема за да окрадат активите на България след 1989г. Превърнаха корупцият и търговиятя с влияне начин на живот и начин на управление на държавата.

А Ицко Иванов какъв е? А "генерал" Атанасов какъв е? Тях ли да сложим?

Дай определение и за ПП, ДБ и другите им производни като си тръгнал. Що не кажеш че Ристю е открито финансиран от НПО "Америка за България" Кокорчо е издирван за присвояване на фирмени активи и интелектуална собственост

Помните ли когато Пеевски бе издигнат за шеф на ДАНС? И как избухна скандалът КОЙ! Когато цялата държава питаше КОЙ го е избрал и всички в държавата се гърчиха и не смееха да кажат - и премиера Орешарски, и президента Плевенлиев, и Станишев, и Доган… Е, сега гледайте втора серия от същия филм - как премиерът Янев обяснява как са сменени всичките шефове на службите като първото служебно правителство но Пасев, който нямал нищо общо, защото .., правителството МУ ги Миро избрало!!!

В 70% от семействата жените са бити, говорим бити. Това в Русия се намира за нормално. Не само това, жена бита от мъжа си, не се счита за престъпление.

Това пък какво общо има със статията?

Василев и лайкучката от ПП и ДБ явно се опитват да заметат под килима на гузната си съвест факта, че назначенията в службите станаха по времето когато те бяха в служебния кабинет на Радев. Тогава това се извърши по предложение на МС. Явно евроатлантизма се е появил след това у представителите на тези формации щом искат да прочистват системата отново.

"Асен Василев коментира и че не знае и защо Радостин Василев се притеснява и от какво, така че да е с охрана от ДАНС" Голямото ЕГО води до "СТРАХУВАНЕ" - Тиквата, Каскета, Сарафов, Радостинчо... Толкова са ВАЖНИ, ЦЕННИ и НЕЗАМЕНИМИ, че страдат от ПАРАНОЯ...

България 80 години е реална диктатура. Но 45 години тя ВЕЧЕ се приема за призната и открита, доказана и дори осъдена със закон за престъпна - макар и само на книга!!! Но точно защото тя те бе реално осъдена и заклеймена - наказателно преследвано с престъпленията и предателствата на промосковската върхушка, й се даде възможност тя да се окопити, мимикрира и да продължи диктатурата си, но прикрита - основно с икономически средства, и имитираща демократични промени и да я Троянския кон на Москва в ЕС и НАТО! Затова и Радев, а назнамените след съгласуване с Москва шефове на българските тайни служби ВКУПОМ отричаха, че Путин ще започне война в Украйна дори след като той реално я бе започнал! И сега цялата тази пуска мрежа в България е на война с българската държавност а открито - активизирайки всичките си агенти и мрежи да саботира нормално управление и работа в държавата!

След 35 години демокрация, 19 в НАТО и 16 в ЕС да твърдиш, че държавата се управлява от Русия е все едно 1980г да твърдиш, че държавата се управлява от САЩ. Безумие е най-малката дума, която мога да използвам за бълвоча изсипан горе.

Можеш ли да докажеш тези твои твърдения или просто злословиш? Когато същият президент назначи Кирил Петков и Асен Василев за министри същите бяха ли руски шпиони и президента беше ли проруски? Или оправдавате всичко с универсалната дъвка Русия.

Ето виз кой управлява: 1. БСП - директен наследник на БКП 2. ГЕРБ - Бойко Борисов е завършил академията на Държавна сигурност, бившата му жена е дъщеря на директор от ДС, беше и охрана на Тодор Живков 3. ДПС - Ахмет Доган и Карадайъ са агенти на ДС, Пеевски замести Илия Павлов от Мултигруп и контролира съдебната система 4. Възраждане - Руска партия в Българския парламент, дирекнто финансирана от Москва Мая Манолова, Стефан Янев са комунсти Това са партиите и хората които управляват вече над 30 години а комунистическия период над 80 години. Това са партиите и хората които сринаха държавната ситема за да окрадат активите на България след 1989г. Превърнаха корупцият и търговиятя с влияне начин на живот и начин на управление на държавата.

Асен във кой месец е и кога му е термина?

Бравос бачи Асене, продължавай да евеш тоз прост мазохистичен народ. Той друго не заслужава. Евала.

Кокора у затвора, Кокора у затвора, Кокора у затвора!!!

Кокорчо като е педераст бил ли е казарма?

Лелее какъв корем е издул. Асен да не е бременен?

С две думи - Радев и сменените от него шефове на службите ни обслужват реално интересите на Путин и Москва, като “лоялни членове и партньори” в ЕС и НАТО! Което и наистина и национално предателство, и реална заплаха за националното ни сигурност, и влече България на дъното! Радев и шефовете на службите вредят активно на България и народа и трябва да бъдат отстранени, разследвани и изправени пред съда! Именно затова - с тази цел, да дъ не стана - бе тотално завладяна и разбита и компроментирана и прокуратурата и съдебната система - главният прокурор Цацаров, който посочи наследника си Гешев е (бе) подчинен на Гергов, който открито обслужва Москва и руските служби! И естествено е много близък и с Радев л, и със съветниците му (от Пловдив, масонска ложи и прочие кагебейски и библиотекарски простотии) За огромно съжаление (и паника) обаче, и това е прекрасно известно на западните ти партньора а сружбите, които внимателно наблюдават “другарите и друзята” а Радев и лупингите им и дойде време да ги “възнаградят” за вложения им труд и игра:)

Можеш ли да докажеш тези твои твърдения или просто злословиш? Когато същият президент назначи Кирил Петков и Асен Василев за министри същите бяха ли руски шпиони и президента беше ли проруски? Или оправдавате всичко с универсалната дъвка Русия.

Колкото и да обиждат Радо Василев, че бил леке скапано и не знам още какво си той направо ги разби. Просташките обиди на соросоидната сган си седят, цензурата трие всички опоненти. Ало дир, нарушавате поне 20 европейски закона и дерективи за совобода на словото. Хайде по полека, с цензурата и поддържане на езика на омразата от гнусните соросоиди и ЛБГТ педали тук във форума.

Кирил петков по прякор киро тъпото,създател на жълтопавена партия проламираща евроатлантикоджинжърски ценности с цел заблуда на обществото и подмяна на християнските ценности и морал за опит за държавен преврат и усвояване на република България . Последно забелязан в Виена да кара тротинетка и да пие каве с писи по Виенските пицарии.Молим Българите в Виена който го збележи да го хвърли в някой канал той не ни е нужен.

Вие комунягите откога сте възприели християнските ценности? Не трябва ли да проповядваме комунистически ценности?

ние проповядваме само църквата на свети зеленски и бадън пор такъв ,що за идиот си България е християнска държава жълтопавеник

МИТРОФАНОВА БЪЛГАРИЯ ! ХИП ХИП УРААААААААААААААА ЗНАЧИ ЗА ЖЕНИ ОПЛАКВАЩИ СЕ ОТ НАСИЛИЕ И ПОБОЙ ТИ КАЗВАТ , НЯМА НЕПОСРЕДСТВЕННА ЗАПЛАХА . ЖЕНАТА Е УБИТА И НИКОЙ НИЩО , А ЗА ТАЯ ПРЕДАТЕЛСКА ПЕНЮГА ВЕДНАГА ДЪРЖАВНА ОХРАНА , ЗАЩО БИ ДЖАНЪМ .

Мнението на д-р Цветеслава Гълъбова - шеф на психиатрично отделение в Курило: "Не мога да повярвам,че днес президента ще връчи проучвателен управленски мандат на шайка психопати! ПСИХОПАТИЗАЦИЯ! Едни момченца без свян свободно излагат възгледите си как ще управляват държавата. От чист професионален интерес си причиних това да слушам записа. Записът ме омерзи до дъното на душата ми. Аз съм психиатър с 30 годишен стаж и съдебен експерт с над 20 г стаж и съм работила като експерт по много тежки наказателни дела с хора извършили много тежки престъпления и мога да кажа,че такава мерзост не съм виждала ,работейки със тежки ПСИХОПАТИ осъдени на доживотен затвор. Тези индивиди се опитват да овладеят държавата без изобщо да се притесняват до какво ще доведе това. Да,те са се насочили към образованието и службите -това са два темела на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, които съвсем правилно до там стига тяхната компетентност въпреки, че са безродници да знаят ,че чрез овладяване на тези темели на НС ще се докопат,защото те това правят ,да се докопват до държавата! Това което се чува в записа за една чистка мисля,че и Сталин не си го е помислял .Това ме наведе на мисълта за една друга чистка правена преди 80 години ,която хвърли света в обятията на Втората световна война. Изобщо няма да се извинявам за това сравнение ,защото поведението на тези индивиди говори точно това - изключителна мерзост и долнопробност ,че те са безродници. Те не са майко- продавци ,нито всеотстъпници ,защото когато човек е майко -продавец той поне има майка . Тези хора нямат РОД И РОДИНА ! Те искат да ни УНИЩОЖАТ ! И стана ясно от тези записи ,че всъщност прословутото конституционно мнозинство няма за цел никаква съдебна реформа, защото за тях реформата приключва със смяната на Гешев. От там нататък те имат едни много важни задачи и техните автори, които 2 дни обикалят студията ни говорят за това - Истанбулската конвенция, отстраняване на Радев и овладяване на службите . Това са техните цели . Другото омерзително,което чух е директно признание ,че са МАНИПУЛИРАЛИ ИЗБОРИТЕ! Това са едни мушенгии ,които им отиват ,защото те толкова си могат. Това уважаеми колеги в моята наука се нарича ПСИХОПАТИЗАЦИЯ ! ПСИХОПАТЪТ не е психично болен човек . Психопатът е човек със много лоша личностова структура с тотална липса на морал и ценности, което го кара спокойно да прекрачва законите ,а в нашия случай, защото тези хора са на високи държавни позиции ти и спокойно го заявяват без абсолютно никакво притеснение. Те на Национален съвет на партия си позволяват да говорят по този начин- това е ционизъм. Много по приемливо щеше да бъде да чуя някоя ругатня или "поздрав" за нечия майка ,но това е ционизъм и ПРЕСТЪПНО МИСЛЕНЕ ! Ако Лумброзо / Италиански криминолог 1835-1909, Теорията за "родените престъпници" / беше жив сега , щеше да напише още два труда за това нещо ."

ОТКАЧАЛКАТА СИ ТИ .

Другарката Гълъбова да си наеме психиатър. И да не се самолекува.

И научи как се пише името на великия психиатър - ЛОМБРОЗО. И тогава го цитирай, другарке Гълъбова.

Другото леке Кирчо парапета, избяга ли или още го чака прокуратурата?

Радев смени тихомълком всичките шефове на българските тайни служби веднага, след като “русофилката” Корнелия Нинова го направи президент, след “разговор” - тоест съгласуване и координация (“препоръка”) лично от генерал Решетников, тоест Путин!!! И това е всеизвестно! Защо обаче Радев смени така набързо и тайно всичките шефове но тайните ни служби тогава? Как го направи? По чии указания и “съвети”? Защото българските служби са ПРОБИТИ и категорично на изпълняват работата си и задачите на служби на страна, член на ЕС и НАТО! Западните ни партньори ИМ няват доверие и с право! Накратко казано - българските служби под ръководството на Радев с началниците им обслужват Путин и Москва в неговата Война срещу ЕС и НАТО, в които формално членуваме - това е познатата конспиративна КГБ идея за ролята на България като Троянски кон на Москва! Тези служби винаги съ се стремяли да тичат пред вятъра и отлично знаят правилото: Когато не можеш да спреш или предотвратиш нещо срещу себе си - оглави го (подмолно, конспиративно, с твои подставени хора), за да го компроментираш и убиеш. Така стана на 10 ноември 1989 г. с т.н. “демократична революзия”, така стана и с т.н. демократичен преход в България, и с членството ни в ЕС и НАТО! Именно затова Падев бе толкова странно нетипично гуден и превъзбуден вмера и се държа толкова неестествено а дори комично, много преигра, и дрънкаше групости за национални заплахи и предателства от ПП и ДБ. Аз не обичам тази квалификация, но лъсна т.н. “дълбока държава” и връзките й с мафията! Играта на Москва, на руските тайни служби винаги е била да се стремят да действат изпреварващо - тоест, на базата на наистина много задълбочени анализи на различните вероятностни бъдещи възможности да “си постилат” години по—рано, дори десетилетия (в Москва е диктатура и диктаторите могат да се задържат десетилетия). Така например още много по-рано преси Доналд Тръмп да стане президент - не без решаващото участие и на руските тайни служби, подчинени на офицера от КГБ Путин, в Москва са имали много добре разработен и профила на Тръмп - с неговата безмерна алчност, патологично его, сексизъм, пороци, лъжи, морал.. И е било общо взето детска игра (и въпрос на пари) за до … КРЪСТЯТ Тръмп! Дори и американския президент!!! А какво остава за България например!

А че шефове на някои служби, пробити отвсякъде, и бодро обясняващи как няма никакви признаци за бъдеща война, когато Русия отдавна е на границата с Украйна с многохилядна войска и съюзнически служби са казали след сериозен анализ и наблюдения точно обратното, разбира се, че трябва да бъдат сменени. Ако може, вчера.

Fenb

Значи Кокорчо и другите предатели не могат да се договорят задкулисно и бавят всичко именно те, но президента им е виновен :)

Прокуратурата е по забавна и от цирк Балкански бе :)

Митрофанова с медийни изяви по всички наши, вътрешни въпроси. Раздават ордени в Кремъл на българи заради успешно прокарване на чужда политика Президентът ни спуснат от Кремъл Улиците ни с руски имена Пълни сме руски паметници Половината ни партии на отчет в Москва Ключови лостове в икономиката ни с руско участие Службите ни превзети от руски агенти Армията ни с руско оръжие Даже олигарсите ни са такива с руска благословия "Капитализма" ни по кремълски модел "Демокрацията" ни по кремълски модел С руски заплати и пенсии сме Даже учим руската версия на нашата история! Обаче.... америкацитИ идат, американцитИ ни превземат, американцитИ нИ сЪ бъркат в държавата, американцитИ ни морят! АмриканцитИ са под леглата ни, между жените ни, подават си главите от тоалетната..

Забравяш и фандъкова.

Този го избрахме за бушон. Кирето го крием извън Бгето.

Радо Гела е пълен смешник - заплашван бил, охрана... леке скапано. Такива никой ги не ще... остава да се лепне за Копейкин, ама и там няма да го искат.

по червено. Театралните представления на ДС и Русия/ГРУ/ФСБ нямат граници. Каква ли идиотщина няма да измислят за да си запазат баницата наречена България. Но, червения кораби си заминава другари комунисти и ще си замине. Абсурното е колко българи вярват на тези клоуни.

Българите вярваме на записа, или всичките му участници са руско зависими? Откъде ви изравят толкова тъпи.

Представям си да ме бутнат за 1 месец в Бобовдолския затвор, в килия със загорели надарени цигани, с мустаци и татуировки.....

явно шти хареса. що се не пробваш?

test

Първо свидетел, после разследван, след това обвиняем, сетне осъден и затвор. Така беше и с Иванчева. Кокорчо че го бухнат в Сливенския.

Това, че "Българите срещу преZидента Радев - граждани организират протест." е пълна ЛЪЖА! Истината е " Чужди измекяри, престъпници и предатели се опитват да организират български Мейдан!

Таско Ерменков: „Румен Радев е най-голямата грешка на председателя на БСП – че тя го наложи да бъде президент. Румен Радев е този, който не помни кой го е направил президент, кой го е поддържал, в това число и на вторите избори." "Че всички тези, срещу които в момента говори, бяха тези, които застанаха зад него и го направиха президент. Че в България има парламентарна република и тя предполага да управляват партии, а не служебни правителства. И че когато ти си принципен и осъждаш нещо, което на теб не ти харесва - като овладяване на службите – вземи коментирай какво е това „ала-бала с президента на изборите, иначе щяхме да имаме 7-10%“. Защо не го коментира това той" /по Труд/

Според мен Асенчо е заплашил Радо, да направи записа. Целта е била ,да си направят реклама и хората да им повярват, че са евроатлантици и САЩ ги подкрепя.

Всички се подмазват на САЩ и им се пишат приятели, но техните служби не се връзват лесно. Няма F- ки, няма безвизов режим. Американците не ядат доматите с коловете.

Играта на Москва, на руските тайни служби винаги е била да се стремят да действат изпреварващо - тоест, на базата на наистина много задълбочени анализи на различните вероятностни бъдещи възможности да “си постилат” години по—рано, дори десетилетия (в Москва е диктатура и диктаторите могат да се задържат десетилетия). Така например още много по-рано преси Доналд Тръмп да стане президент - не без решаващото участие и на руските тайни служби, подчинени на офицера от КГБ Путин, в Москва са имали много добре разработен и профила на Тръмп - с неговата безмерна алчност, патологично его, сексизъм, пороци, лъжи, морал.. И е било общо взето детска игра (и въпрос на пари) за до … КРЪСТЯТ Тръмп! Дори и американския президент!!! А какво остава за България например!

Ах ти шушумигооо

Те ППДБ са толкова. Едно крило в Софийския...