Асен Василев: Съгласен съм с Радев, че НС трябва да кове закони, не интриги - да внесат бюджет

Заради "силния интерес" на ДПС не е бил избран шеф на спортната комисия, коментира съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Съгласен съм с Радев, че НС трябва да кове закони, не интриги - да внесат бюджет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ковеш закони? Демокрацията игнорира НЕ КРАДИ и НЕ ЛЪЖИ и чака резултати как да стане бе политичи мърлячи? Нито знаете нито можете закони ковяли не мога

Този пък дето напира да кове закони !!!!!!...... МалИИИИИ, НЯМА СРАМ ! .БЕЗ КОМЕНТАР !

Диагнозата на сегашното НС е пандемична гъзоталасамия със звезден привкус, вследствие на наличие на политическа шизофрения и мащабна политическа импотентност ! Изхода е тези депутати да бъдат изпратени на полето за активна полска работа !!!

И КОЛКОТО ПО СКОРО, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ !!

Ами да какви интриги? Три дни упорито гласуване за председател на НС и на последното гласуване в петък хоп с 240 гласа Веждите бива избран. После с абсолютно мнозинство се издигна всеки председател на всяка комисия, е без спорта и земеделието. Отделно въпреки отсрочката на президента за предаването на мандата за да има повече време за преговори и всички единодушно решиха, че сформирането на кабинета е второстепенна работа. И трябва да се работи по другите важни работи! Като бюджета!?! А сега защо бюджета е по-важен от редовният кабинет? Защото няма да има пари за следващите избори ли? Хей 3-4 седмици ли минаха от изборите? И все още искат да се отлага сформирането на редовният кабинет? Е добре че Асенчо си няма понятие за какви интриги става дума иначе човек ще си помисли, че нарочно всички увъртат до де мине бюджета преди да ни кажат как няма да има кабинет!

Кога Радев ще подгони руските кавали на държавни длъжности

на Радев е назначаването на парашутистите Асанчу, Киру и Спеца в негово правителство и тежките последствия от внедряването им във властта. Мутри вън!

ДБ се е лепнала за ПП, като пиявица, смучеща кръв. Не били статукво!? Що не обясни един от шефовете на ДБ, Христо Иванов, какво прави в един джип с един от братята Бобокови. Крадеца вика дръжте крадеца!? Искат само власт и нищо друго. Това е видоизменена комунистическа партия.

Последно??? Кой е виновен - нали беше Веждито. Преживяха ли го, че гледам, продължават да го карат да чете по 456677 пъти, ако и да обясни, че е помолил да вдигнат микрофоните , заради болестта му. Възпитание. Сега Президента ли е виновен? Сигурно защото кико е обещавал постове в един апартамент на гела, където е бил записан. Как е обещал, без да е сигурен в победата на пластик фантастиците ( пппп) ? На ПГ на ппппп да не се доставят пици, че е луда детска градина

Като е болен да напуска и да си вади ТЕЛК , а не да фъфли за 20 к месечно

Ами те мнозинството наврели се там са за едни ''по специални'' лекари ама ги траете да си правят каквото на тях им е угодно.. Всичките вкупом навън, че бая пара потрошават покрай ''грижата им за хората''

Аз предлагам бюджет без заеми! Който тегли заеми да си ги плаща от джоба.

Защо изобщо трябва някой непрекъснато да променя законите? Какво им е на старите закони? Те така, за да си оправдаят заплатите, натворяват хиляди глупости.

Думите на Радев за интриги в НС, се отнасят за ПП, "сладур".

Защото са задължени да ги направят в съответствие с еврогейските закони. Иначе идва глоба и не могат да разпределят пари между техните фирми, от което може и да им припари под задника. А в Брюксел изобщо не обичат правната стабилност. Те така си управляват оттам.

"Интриги" е когато президента "Зелените чорапи" започва да кадри в парламента и да назначава шефове и членояе на комисии. Ако "Зелените чорапи" беше невибен шеше да,излезе и да каже публично, не се обаждал в на ДПС сарая да иска да слагат в парламента еди кой си за шеф на спорта, и еди кой си да не слагат дори с ценста на живора. Да застават на амбразурата и да пазят статуквото с живота си.

Какъв бюджет г-н Василев? От ясно по-ясно, кризата удари всичко, нито ще се съберат повече пари догодина, нито има от къде. Стария по добър от новия който се готви. И да бързате и да не бързате нещата са ясни, догодина пак заеми и до кога казва ли ти някой. България както я е подкарала ще надмине и Гърция, няма управници няма и управия.

Докато не се изфащат сички руски кавали няма да се оправим

Който е влизал в супермаркет , ресторант или автосервиз знае как ни евът българските бизнесмени. В Дюселдорф в супермаркета за 80 евра не мога да избутам количката през изхода. Тук в най-евтиният магазин едва я пълня догоре с 250 лв. Храната - крайно некачествена . Услугите - леш . Инфлация - 50-60% , заплатите в пъти по-ниски. Отделно от това има редица примери за български стоки , които са по-евтини в Холандия отколкото у БГ. На бг бизнесмените пожелавам приятен фалит и да не го духат много

За цената може да се спори. Но качеството в евтините супермаркети е лошо.

Най-добре се убедете лично как е . А сравнено с доходите .... ТАКА ЧЕ: - ДА ГО ВЕЯТ БИЗНЕСИТЕ !!!

Зеленият чорап със зъби и нокти защитава Лечева - с хазартен бизнес в явен конфликт на интереси.

Този педерунгел много нагъл бе, явно го няма Спецов и нервак взе да става!

освен вас в момента прави интригите?

Асене, ти каква бутана количка си. Кон да ти го отмаа, 1 метър назад ще се върнеш. Професионална резба