Асен Василев: Президентът се е изказал с фалшива новина, няма да продаваме държавни земи

Българското правителство има намерение да се събере напълно вноската от "Газпром", заяви министърът на финансите

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Президентът се е изказал с фалшива новина, няма да продаваме държавни земи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

700.000 българска държавна земя, за която са умирали хиляди българи!!! Никой не иска отчет на тези изроди!!! Сами се продадохме и заслужаваме още по-извратено унищожение!!! Позор!!! Няма държава. Няма народ. Скот. Затова като скотове си мучим, и всеки ще ни продава, както си иска!!!!

700 хиляди декара от държавния поземлен фонд срещу 340 млн. лева – сума, която е заложена от този национален предател в приходната част на бюджета. Гаврата е голяма с нас. Питам - къде спи прокуратурата, незабавнто този изверг трябва да бъде разследван.

Толкова е тъжно, роден в Русия и невлизал в съдебна зала юрист министър ще прави конституционна реформа, доказан некадърник и финансов измамник, никога не пипвал екселска таблица с обществени финанси ще прави бюджет......ще ни засилва в отбраната служител на чужда държава, която на всичкото отгоре е във война. А 15 сантиметра сняг е бедствие....... ще изпишат милиони за снегопочистване. Дано не вали седмица сняг, както в моето детство.....че сигурно ще изоставят държавата. С какво го заслужихме бе приятели мои.

Ето го един от безбройните зловредни, злокачествени американски тумори и гнойни циреи в окупираната от ФАЩ робска колония България! Само рязане до дъно на тия тумори и циреи е спасението за Майка-България! Някакви американски малоумни капути, чиято насрана, пропадаща, извратена държава е едва на 245 години, ще ни дават тон и наклон в живота на нас, българите, с древна история и култура и държава на 1342 години!!!

Марш в затвора измет!!!

изчезвай от България, боклук! вземай си простото кире с теб и останалата сган и да ви няма, боклуциии!!!

Не може да се вярва! Ще продава и още как!

Нито един икономически експерт, бюджетар или финансист не подкрепи на дебелото кокорчо простотията наречена държавен бюджет.

Всъщност, А. Василев НЕ ЛЪЖЕ. ;) На въпрос дали ПЛАНИРА продажбата на държавни земи, отговаря: "Не И с Бюджет 2024 – там такива планове няма“. Не И през 2024 г. Но ПРЕМЪЛЧАВАЙКИ плановете за Бюджет 2025 г., А Василев казва ПОЛОВИНАТА истина. А ПОЛОВИНАТА истина е ПЪЛНА ЛЪЖА: ПРИХОДИ в МЗХ: 2024 г.: 204 386 000 лв.; 2025 г.: 544 386 000 лв. РАЗЛИКА: 340 МЛН. лв. За 340 МЛН. лв. АЛАРМИРА президентът.

Още 3 години и Радев ще е пътник в небитието. Много беди на Родината сътвори. След него ще имаме само про европейски и демократични президенти! Да ни е обеца на ухото сегашния червен безродник, простия фатмак със зелен потник Мунчо! Никога повече да не допускаме такива груби грешки! Дори и Цецка Цачева да беше нямаше да се увърти толкова в говната!

Предидентът е ПРАВ, 80% -овия. А. Василев НЕ ПЛАНИРА ДА РАЗПРОДАВА държ. земи през 2024 г. А през 2025 г.!!! ВИДНО от Средносрочната прогноза. ПП: Президентът има ЕКИП. Президентът е БДИТЕЛЕН. И е ДЛЪЖЕН да се грижи за 80%-овите!!! Асенчо иска да ЗАМАЖЕ апетите си, подхвърляйки ФАЛШИВИ новини.

Вероятно Президента ще направи партия и ще измете пода с комосомолците, и герберастите.

Кретен, цитиращ спуснати му опорки. Жалкажсмрадлива душица си ти

Радев е руски шпионин!

А. Василив: "Вноската е начислена към компанията. В момента те оспорват, че не трябва да я плащат, тъй като не са задължено лице по силата на закона, според тях. За да изчистим и това ВЪРВЯТ и ПРОМЕНИ в ЗАКОНА за санкциите... " С ПРОМЕНИ в ЗАКОНА фалираха КТБ / написаха НОВ ЗАКОН специално за КТБ, за ДА ОБЕЗЦЕНЯТ АКТИВИТЕ Й /...

Първо не мога да разбера защо държавата е най големият собственик на земя. Земята трябва да е в частни ръце, защото държавата е лош собственик. Ако може земята да се продаде без измами невиждан нищо лошо. Парите трябва да отидат в пенсионният фонд например.

Ти не виждаш, но планират да я продадат с компенсаторки, които се купуват по 10 ст /не знам точната им цена в момента/, а държавата ги смята по новинал 1 лв. Та това ще си е направо подарък само за избрани другари!

Видяхме и българите какви собственици са. Коптор до коптор, пустиняк до пустиняк. Иначе са собственици и на копторите си, и на буренясалите пустиняци.

Е това го казваш ти. Защото си глупак. Земята изначално е била ДЪРЖАВНА, глупако, после с я давали на тоя оня. Я си помисли ако нещо си чел, как е ставало в Америка .Ако може всичко в тая държава да мине през вашите частни г ъ зове , то това искате . Ще ви пукнат търбусите .и децата

Вие правите ли разлика между "собственост" и "стопанисване"? Не е лошо да прочетете внимателно Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Ми няма да ги продаваш, щото ти припари под краката. Новината на бърза ръка се оказа фалшива.

Няма да ги продава! Ще ги дава с компесаторки на наши хора за фотоволтаици!

ще взимаме още

взимайте бе, скоро бая площ ще се освободи на север-североизток от Молдавия. Ше ви продадем некой декар. Въпросът е само в цената

купуваме земеделска земя ...... ....... BlackRock Investment Management (UK) Limited 12 Throgmorton Avenue London EC2N 2DL 020 7743 3000 Fax: 020 7743 1000

По погледа му си личи на тоя дебил - жадува за кур отзад. Няма ли кой да го наебе, мигар вземе да миряса и да не закопава повече държавата?

Има бе, там е проблемът. Той за тия работи, дето го тътрузат. чда беше пуснал поне на некой български работар - сега минималната заплата щеше да е като в Люксембург

асен е стабилен ... не подава кой и да му е отзад

Най-обичам да гледам как рашистките и гробародепесарските тролчета квичат на умрело ! България се спаси от рашистката кочина и заплатите тръгнаха нагоре! Повишиха и рейтинга на държавата! Мъкаааааа

Твоята надница тръгна нагоре. Ама не може цела България само на околовръстното да работи бе. Тесничко ше стане, конкуренция ше получиш и надницата пак ше стане 5 кинта вместо 5,50, както ти е сега

.

Европейската дрога, шипвана от колумбийските аутсорсъри струва вече над 80-90 еврака за грам. Тая отрепка треба половин петилетка да реже черни тръби, да си купи един грам. Не му е европейска дрогата, ами му е много гладко под черепа

копувай ...

ще продава държавни земи за да си купи рафинерия.

Набута няколко милярда народна пара на рафинерията, за да изкупи народната земя. Добре дошли в шарлатанското блато на Мунчо.

Ппочетох заглавието, че държавата ще продава земи. Помслих си 100 процента фейк и просто го подминах. Явно голяма борба има против хората които искат България да заеме полагащото и се място на европейската сцена.

Асене, насра са бе. Що не си затвориш дзурлата. Са ше ти пратим киро да ти даде нещо да си я затвориш, да не доде Муню, че тои с едно клякане ти я пълни

Какво прави този БОБЪР като министър?

Га си доди Рафаелчо от омразната на мама му Америка тогаз ши повервам

Га видя некое дете на партиен секретар у Мацква

Прочетете как Бил Гейтс е изкупил земята в САЩ. Честито. Ще купи и нашата.

Вие ако можете бих те продали държавата мръсни продажни копелета бизнес политици предатели на България. Дано измрете всички в жестоко страдание.

Освен че не показва способности и умения, според някои е много съмнителна харвардската му подготовка, а иначе мерак да управлява финансите на България има. Управлението е по-лошо и от аматьорско - време е да се замислят следствените органи.

Прав е господин министърът. Те нямат намерение да продават тези земи. Ако ги продадат, те ще струват страшно много. Те имат намерение, и не само намерение но и уговорка, да ги заложат като гаранция. В такъв случай се работи на 30 до 35% от реалната цена. След 2 до 3 години са под 10%. После крайният купувач ги купува от банките на 15-20%. Крайният купувач по презумпция не е българско юридическо лице. Прав е господин министърът. Браво!

Това ,да си русороб , е не само предателство ,а и неизлечимо срамно заболяване !!! ЛЕЧЕНИЕТО е 6 - 7 % руски кавали в България, да си заминат, за Русия !!! Тук е НАТО И ЕС и нямат никаква работа в държавата ни

Защо ли вярвам повече на Радев отколкото на Василев? Да не говорим, че и техените некоалиционни партньори ко споменаха това. Та е много вероятно да е истина и другарите да са хвърлили око на държавната земя.

Ами според друга медия, наистина не се споменава, но в бюджета има едни точно 340 млн за които не е ясно от къде ще дойдат

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук-----> http://gg.gg/blumag

Най - важното е, че САЩ И ЕВРОПА ни освободиха от руско робство !!!!! Всичко друго е безсмислено и без значение ..ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН , а Русоробите, начело с РАДЕВ ,квичат на УМРЕЛО...

Робе, Живей с новата си свобода! Четиридесет и пет години родителите ти, а и дедите ти строиха светлия комунизъм! Е, построиха го! Сега ти ще строиш ... не знам какво! Това да не ти пука как си в момента, само и само на някой да му е зле(дали е така?!?) - хора, изтрезнейте! 30 години сме във вакуум!

Свободните българи винаги са били свободни и е нямало и няма нужда някой да ги освобождава. Само хора като теб с робски манталитет както преди и така и сега чакат да ги освобождават. Лекувай се човече от чуждопоклоничество инак ще си останеш роб до кончината си.

Според доклад на Световната банка за последните 29 години ,хората на РАДЕВ, от ГАЗПРОМ И ЛУКОЙЛ ИЗТОЧИХА от българите 42 милиарда долара от неплащане на данъци ,манипулиране на цените и монополното им положение на пазара !!!!! РАДЕВ изпълнява всяка заповед на Решетников и Кремъл !!!!! И това се търпи от власта !!!!

Колумб Откри Америка Тва и кучетата на село го знаят

Ти даже нямаш мозък бъбрек ,а с лъжи и манипулаци си самоизточваш и бъбрека. Както каза Бойко Борисов преди години една истина ,че в България е останал едно количество некачествен човешки материал и ти с коментара си го потвърди за себе си.

Ето ви проектозакон, който Ще приемат продажниците, тук има мъничко инфо, достатъчно да разберете как ще продадат земята под краката ви. https://www.economic.bg/bg/a/view/kabinetyt-obsyjda-razprodajbata-na-700-000-dka-dyrjavni-zemi-prez-2025-g Така, че КОЙ МУ ВЯРВА НА ТОВ МОШЕНИК ИЗОБЩО? ДЕЛАТА МУ ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ И РАБОТАТА ОТИВА НА ЗЛЕ ЗА НАШИЯ "ФИНАНСИСТ"...

1 Трябва да се затворят границите 2Задължителна казарма 3На 4 членно семейство 1 апартамент една кола 5Нацонализация 6Жителство Всички който са отишли в София Пловдив Варна Бургас Русе и всички областни градове след 1990 г обратно по местоживеене 7ТКЗС 7Да се забрани продажбата на вносни стоки

"Става дума за продажбата на близо 700 хил. дка обработваема земеделска земя. Очакваните 340 млн. лв. би следвало да се получат, след като тези земи се търгуват и купувачи биха могли да бъдат хората, които имат поименни компенсационни бонове." Кокорана пак лъже, вижте горния цитат. А върха на далаверата е че приятелите изкупили компенсаторки по 3ст за лев ще се нагушат.

Всеки имаше и има компенсационни бонове, Ана какво стана с тях? Моите 250 000 не съм ги продал, кво мога да си купя?! Бахти. ТАЯ СТРАНА НАРОДА Я ПОСТРОИ 8 НАРОДА Е СОБСТВЕНИК!!!! ПО ТОВА СЕ ОТЛИЧАВА Е ОТ "ЕВРОПАТА" там населението е отдавна ограбени - още преди 300 години... А ние направихме Държава тука, за пример...сега да има да продават... Ко ще продаваш бе да еа таа сямка да еа!

Мами. 3% дефицит постига с още 11 милиарда дълг, заробващ България и всички българи по схемата, по която Гърция се принуди да се разпродаде и гърците скачаха от балконите да се спасят от фалитите, като сложат край на живота си. В същото време с цел да ни набутат и в политиката на свръх дългове, която е фактически политиката на еврото. Валутата не е само валутен курс, че бордът да бил същото! Валутната политика има десетки инструменти за подкрепа на икономиката, които при еврото работят за големите икономики и смазват малките. За тези предателства няколко продажници ще получат много долари! А народът ще плаща дълга, който му уреждат сега.

Когато блядовете с помоща на руските кавали Луканов Младенов и Джуров направиха преврата и свалиха Тодор Живков мълчахте като мушнати гайди Късно е сега да квичите

Как мълчи мушната гайда бе, тампон

Излъгаха на Трябваше да ги изрепеме сичкити ппевратаджии и днес България щеше да е друга А то кво стана Легнаха си комунисти събудиха се капиталисти Ай сиктир

ЯВНО Е ДОБЪР ГОТВАЧ !! СЪС СПЕЦАТА СА ЗДРАВО И ЗАДРУЖНО СЕМЕИСТВО !!

Азис Василев, кауня-гей пак за минути го изловиха по розови гащи

Нискоорганозиран белтък!!!

Щом си се изказал в лицевата книга значи това което казва е фалш !

Ами и за компенсаторки ще ги продава. На американски фирми с подставени лица, като в Украйна. За ГМО реколти.

Да бъдеш днес американска курва в България - това е толкова гордо и престижно!

ИЗДАДЕ ГО МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ЧИЙТО ЗЕМИ Е ИСКАЛ ДА ПРОДАВА И ПОНЕЖЕ Е ФУСТА, ВРЪТНА СЕ НА 180 ГРАДУСА И ОТРИЧА.

С такива крадливи, прости, некадърни, нагли, лакоми, американски курви инсталирани за елит от американския генерал-губернатор на колониална България - толкова! Българските робове със здраве и на рамо да си ги носят тия американски курви, които сами си избраха за свои вождове и лидери!

Унгария и Сърбия ще ни съдят ли за тия 2,4 млрд които Асанчо се опита да им начука? Ами само за това криминално изпълнения измамника е за затвора.

Помислиха си, че държавата им е бащиния. Продават, подаряват. Какъв е проблема. Утре си хващат самолета и айде по адресна регистрация. Пп-дб потъпкаха всички закони и най-вече конституцията на България.

Пендрас лъжлив, има на сайта на НС приходи на министерството на земеделието за 24-26 г. И там по “други” си седи продажбата на земи за 340 млн. Бел ден няма да видите, тия пари дето ги грабите и с ъза, няма да ги харчите

Руньо Решетников пак се изказа неподготвен. Асенката добре го затапи.

Разпространение на фалшиви новини, не са ли наказуеми?!

КОГО Е ЗАТАПИЛ БЕ, ТОЗИ ДОЛ...НО...ПРОБЕН ЛЪЖЕЦ, ОСВЕН СЕБЕ СИ? МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО В КАБИНЕТА ДЕНКОВ ГО КАЗА. ТРЪГНАЛ Е ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ ДА ПРОДАВА.

Тоя Кокора кога ще го праждосат най-сетне? Докога ще търпим простотиите му? Той дерайлира дъргавата. Стига толкова.