Асен Василев отговори имало ли е среща с криптокомпании в Министерство на финансите

„Димките, пуснати от прокуратурата, имат само една цел: да заглушат дебата за контрол над главния прокурор и липсата на осъдителни присъди по всички ключови разследвания като това за АМ „Хемус“, Капитан Андреево и къщата в Барселона”, гласи прессъобщението

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев отговори имало ли е среща с криптокомпании в Министерство на финансите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой му вярва на кокорчо ?

по бтв бизнес съдружник на пухкавото Кокорчо каза в прав текст, че е станал жертва на измама, в основата на която стои този нежен сладур. В прав текст го нарече измамник. Това никой няма да го каже, при положение, че може да го съдят за клевета. Също така са и много странни канските напъни да си турят човек за шеф на БНБ. Така, че тия като ви викат "добър ден", гледайте дали е светло.

Покрай измислените ,,криптовалути" се изписаха и се изговориха маса глупости и, разбира се, много лъжи. Истината всъщност е една (както е винаги и навсякъде ...): откакто една малка групичка световни финансови мошеници и спекуланти наложиха премахването на златния стандарт, всичката отпечатана хартия без покритие и виртуалните пари или постоянно повишават инфлацията, или си търсят фалшиви ,,финансови инструменти" на вторичния финансов пазар, където на практика се търгува с илюзии и с въображаеми стойности. Само една стъпка -- да бъде върнат златния стандарт на ,,световните пари" -- и всичките измислени криптовалути за един миг ще отлетят в небитието! А дали А. Василев или някой друг се е срещал с когото и да било, няма голямо значение: докато в Р България има валутен борд, никой не може и с пръст да пипне финансовата система. Разбира се, разни спекуланти могат да се пробват да докарат до фалит някоя банка или да ,,раздават" бързи кредити. Но това зависи и от финансовата грамотност на хората. Никой не зададе въпрос защо тази фалшива ,,криптобанка" не е обрала български инвестотори; ами, просто е -- БНБ не печата левове без покритие и фактически е зависима от ЕЦБ, тъй като левът е ,,вързан" към еврото през германската марка. Което ще рече, че следва инфлационните процеси в еврозоната. И почти нищо в случая не зависи нито от А. Василев, нито от когото и да е в България... Чудя се кой още хваща вяра на глупостите, тиражирани на килограм от разни пишман ,,специалисти" (или просто лъжливи политически овчарчета-- най-вече от стадото на бате Бойко)...

Си е ок, въпроса е, че е новатехнология и има мошеници, които се опитват да печелят от нея. Иначе идеята е уникална и ще премахне банките, които ни обират с такси и лихви.

Нищо не му е нито ,,уникално:, нито ,,ОК" на криптото: в основата е все същата идея за парите като универсална стойност, а разликата с хартиените пари е ... ами в това, че няма даже и хартия... Само виртуални пари без никакво покритие и дори без инситуционална подкрепа, т. е., доверието в тези ,,криптопари" зависи от негласния договор между участниците във вторичния пазар на финансови инструменти. На практика никоя от криптовалутите не е разплащателно средство, а трябва да бъде превалутирана, за да се определи номиналната стойност на доверието в нея. Все едно да обявя личен виртуален държавен суверенитет и да си измисля собствена валута, с която да играя на вторичния пазар; всъщност то си е точно така, само че не са ясни основните играчи. Все пак подозирам, че в дъното стоят ,,обичайните заподозрени" -- все същите международни финансови мошеници... Доста перфидно заиграване с неясната идея за свободата във виртуалното пространство, с която разни повярвали си ИТ индивидуалисти гъделичкат самолюбието си. Нека сега да ми изтрият публикацията с обяснението, че разпространявам конспиративни теории и антисемитизъм!

Половин година като бяхте на власт що спахте. Осъдихте ли някой - не. Сега няма а квичите, да сте били гледали да оправите нашата държава вместо чуждите

Гледаха да оправят себе си, те не са българи ментално (Киро и Асен), ама черна котка (ИТН) им пресече пътя. Не приеха кандидата на ИТН Каримански, за управител на БНБ, защото са имали планове те да я овладеят и да оперират с крипто. Б.Б. изглежда като невинно пионерче пред тези, добре че Слави ги усети навреме. В Б-я може да се роди само един гении, гении ала Ал Капоне.

От отговора става ясно следното: Среща за договорки за въвеждане на крипто валути като разплащателно е имало! Обаче срещата не била тайна, а само засекретена! :))))))))))))))))

Четенето с разбиране ни е трудно явно. Срещата е била да се направят законодателни промени в банковия сектор за да отговаря на изискванията на EU. Прочети го пак бавно пък може да стане чудо и да го разбереш!

Така казва Кокорчо крадеца. А дали му вярва някой вече. И не само заради това че е педал. Долен ляв педал. Амбриаж, на френски.

а аз се чудя, що беше цялото натискане да си назнсчат шеф на БНБ. Щеше да е уникална ситуация, през националната система за разплащане да върви и криптото с незнаен произход и дестинация.

Браво, за досетливостта, как беше, Каримански е леке, сиреч не е от нашите, умните, красивите, крадливите!

За мен има само един "Асен Василев" - професор, майстор на дърворезбата! Има и един Асен ВасилИев - той пък голям художник! Другите са палета и недоносчета.

Има и един съветски агент, за съжаление е по-известен, даже му повериха най-важното министерство. Все едно да вкараш Али Баба в пещерата. Това е Б-я.

След многото лъжи на Асен Василев никой вече не му вярва. Имало е срещи, Василев едва ли, би ги пропуснал. Става дума за много и лесни пари, на които е доказан фен.

то и този пухкав любител на изненадите в задният двор не е никак красив.

Герб дърпат страната назад и очакват победа на изборите с хартията ИТН и Герб никога във властта Най корумпираните и лъжливи партии Да се разследват срещите им с черепа, мафията от Капитан Андреево и Хемус

като обвиняваш в корупция да те питам ти чете ли изобщо статията.

За нов президент (регистрирана кампания) Помнете че в този батак нямаше да се намира цялата държава България, ако този скапан и много глупав президент, (за който дори баща му призна ,че не става за тази длъжност,защото няма държавническо мислене), не беше вдигнал лявото си юмруче и да застане на страната на всички „протестери“, платени от наши олигарси, вкл. от дубайския мошеник и не беше започнал след това противоконстационно този политически инженеринг, защото това просто нямаше как да се случи !

Не Радев спомена името на Кирил Петков а Байдън, след което "случайно " Кирчо стана Премиер.

ИТН и Герб никога във властта Най корумпираните и лъжливи партии Да се разследват срещите им с черепа, мафията от Капитан Андреево и Хемус

ИТН свали ГЕРБ, от власт. А П.П. и Да Б-я ги върнаха, сега и заедно, ще управляват. Отвори си очите, познай фактите.

Анти чалгарите ли искаш да се лансират Стига простащина и чалгария в тази страна. ПП са за интелигентен и умен народ

Каква е разликата, между ГЕРБ и ПП, според мен никаква. Едните те крадат през асфалта другите през компютъра. Все те крадат!

Те и Герб бяха на среща с черепа. Но сега мълчат за да се забрави Лъжци В сички телевизии изпълняват поръчка на. мутри вън И техния главатар

Няма какво да се каже, друго освен, че Слави беше прав, но много хора все пак се подлъгаха, гласувайки, за П.П., Как се чувства сега уважавания иначе журналист Евро Диков! Не спря да ги лансира, от екрана на Евроком въпреки, че постоянно излизаха гафове, скандали, престъпни схеми. И все името на Асен Василев замесено в тях, случайни неща няма!

В нормалните държави такива като тебе до власт не ги допускат след като са им видели вече манталитета..Преповтарянето на едно и също дори не е забавно като приказката за краставицата, защото се виждат реалните неща в момента. Да беше прибавил и далаверите с криптовалутата, защото мислещите помнят как беше поприбрана една такава ама дума се не чу къде отиде...

Тази, теза Гешев е бандит, следователно аз не съм е за наивници. И ти си бандит, защото като министър на финансите нямаш работа в офиса на тази криптобанка, не сте си говорели, за липсата на сняг тази година на Боровец. Христо Грозев би казал, има обосновано предположение, за обмен на секретна финансова информация и не само. Подписа на Асен седи и под меморандума, за енергетиката ни. От Дания ни казаха, че този е престъпник, но много умен. Как става така, че все бандити ни управляват?

"....България е най-богатата държава в света на криптовалутите. През 2017 г. органите на реда конфискуваха общо 213 519 биткойна, които днес се равняват на 10.2 млрд. долара, а в най-високата си точка - на 14.7 млрд. долара. Това е близо една трета от разходите, предвидени в държавния бюджет за тази година. С тях могат да се финансират щедро образователни програми, да се построят свръхмодерни болници, да се изплати почти целият външен дълг на България, да си поръчаме още около 70 изтребителя F-16 или просто да се раздадат по около 1500 долара на всички живеещи в България, включително и новородените...." "....В деня, в който криптовалутата биткойн премина психологическата граница от 10 000 долара, МВР отказа да каже как се разпорежда с 213 519 биткойна конфискувани в рамките на операция ПРАТКА/ВИРУС срещу митнически измамници....." Честито бате Бойко да си ги харчиш със здраве ....

На тая лъжа ви отговориха вече поне 10 пъти последните години и половина. Ама като няма какво да кажеш повтаряш една и съща лъжа дано някой се върже.

А само преди година Рашков отговори на този въпрос зададен от Иво Мирчев . И о , каква изненада :" МВР не е задържала никаква криптовалута ".

Крипто валутата си е съвсем нормален финансов инструмент,също като стандартните валути,долари,евра,рубли ,злато,платина,газ и петрол!Всеки нормален и простосмъртен човек има свободата как да си инвестира парите,но разбира се на свой риск,даже и във реалният бизнес също няма сто процента гаранция за печалби,но всеки се надява да печели!Даже понякога цели държави банкрутират! Друг е проблемът,когато се спекулира сус парични извори от европомощи,корупция,злоупотреба със държавна и местна власт,монополи,картели,контрабанда,кражби и измами,пране на пари във бизнеси,каквоито са повечето случаи във българските ширини!

+Не е съвсем нормален, това е рисков актив. Финансовите пирамиди не са нещо ново и те се развиват обаче, сега и във виртуалният свят.

Защо не си включил в списъка и снимките с чекмеджето с купури и кюлчета педер надут ? Защото са уж на Б.Борисов ли и не си много сигурен ли педалче?

Асенчооо, думкай се отзад ве куче умряло!

Тоя, така го напънаха, че като мигне му се отваря задника и пита за затвора.

Тия са гепили едни пари от хора с много пари в САЩ и др.страни. Хванали са ги ,ако хванат и организаторите ок ще има съд. Тоя бунак и той се е облажил нема начин . Ко стана обаче с другаря киро, хванаха го с лъжлива декларация за което редовия българин ще отнесе присъда. Та защо съдебната система не предприе действие а по скоро демонстрира бездействие. Само си питам

Крадеца вика “Дръжте крадеца”

Ако този глупав президент,за който дори баща му призна ,че не става за тази длъжност,защото няма държавническо мислене, не беше застанал на страната на олигарсите и дубайския мошеник и не беше започнал с глупавия си политически инженерите, този Батак нямаше да се случи в България!

Каскета лъже, Боко лъже, Кокора лъже ,Нексото лъже ,ФБР лъже…. Само ДБ и Курни са честни!

В ушите.

В резултат на "този удар по криптото" битконя качи с 1500 евро. Само идиот би се занимавал с крипто борса, свързана с българи.

И ми става смешно. За две години, при пълен контрол на абсолютно всички разследващи органи тия не можаха да намерят доказателство дори за започване на преписка, какво остава за започване на съдебно дело. Обаче като му слушаш приказките, излиза че едва ли не делата са минали и само се чака решението на съда. Тия за всичките години не се научиха как действа съдебната система. Разследващите органи са тези, дето осигуряват доказателствата за престъпление. Прокуратурата е тая, дето на базата на представените доказателства, решава дали има достатъчно за да започне съдебно дело или не. И именно съдът е тоя, дето на базата на представяните доказателства и действията съответно на адвокатите и прокуратурата решава каква присъда да постанови.

От къде точно идва твоята заблуда ? В момента по отношение на всички престъпления на ГЕРБ има чадър на мафиотската гербаджийска съдебна система. Как тогава да стане тогава осъждането ?

Я кажи моето момче кой извършва следствените действия и осигурява доказателства за извършено престъпление? Давам ти жокер-не са нито прокуратурата нито съдът. Да видим дали ще познаеш? И втори въпрос-на чие подчинение са всичките разследващи органи в държавата от 2021 насам? Давам ти втори жокер-не са герб.

За съжаление това което казвате не е напълно вярно. На базата на други критерии и надинституционални сили, има два вида хора. Едните плащат разноските за всичко, но привидно имат право да търсят помощ от правоохранителната система. За другите вече знаем, всеки ден излиза по нещо в медийното пространство ...

Когато герб са контролирали разследващите служби-те са си осигурявали чадър и избирателно са гонили своите противници. Обаче когато радев и подмяната получиха пълен контрол над разследващите служби-те така случайно са забравили да заповядат да разследват така наречените престъпления, за които същите говорят вече три години. А да забравих-за това че разследващите органи не намират доказателства за престъпление са виновни прокуратурата герб съдът рептилиите фазите на луната и световната конспирация.

Много лукави хора се оказаха тези от промяната.Никакъв морал при техните обяснения,декларации.Да го направим пък после ще му мислят,това е техния морал.

Пирамиди, фараони и балъци за милиони!

"...вътрешното обяснение в компанията е, че тя е била рекетирана от ГЕРБ и действията на прокуратурата са следствие от отказ да бъде платено на партията" Чекмедже паша събира дивиденти и използва прокуратурата като бухалка за който не плаща.....

Да го кажете на разследващите органи в англия германия щатите кипър сърбия и така нататък.

Казваш, чекмедже паша събира парсата. Ама той от сегашната си позиция не може да им заповядва какво да правят! А, ако го прави, значи и сегашния министър на МВР не знае какво прави! Или и той е от ГЕРБ и изпълнява техните поръчки?

Следствие и предаване на съд на Хардвардските Измамници, ще бъде първа стъпка за въстановяване на вярата в правосъдието.. Осъдителната присъда още повче.... но все пак Гласувай! Купи на Хардварскиге Измамници билет за Титаник! Спаси България!!!!

Харвардските измамници трябва да бъдат завързани към два коня на 180 градуса пред президентството с неразтегливи въжета и конете пришпорени докато се отдалечат на 10 метра от първоначалните си позиции

Типичен педал, лично твойте място е в панделката. Ако можете ще глътнете България, мама ви да еба, но ще се задавите.

Ако действително този е обратен,трябва да има медицински тест, такива вън от политиката.Зависими са по тази линия ,затова.Вече имахме примера от депутата на Атака,как му беше името.. Да не го виним все пак човека на празно.

ко да прай чуека кат иска да гу'йбът.

Сега си мисля, че тоя е Главния! И други като него а Киро е само един ухилен идиот!

Дали трябва да вярваме на лъжите на един доказан лъжец като Кокорчо крадеца. Дали трябва да вярваме на един доказан педераст, който се разгологъзва пред разкопчания цип на своя ебач, културиста Спецов. Оня дето си го беше назначил за шеф на НАП. Дали трябва да вярваме на думите на един подсъдим за измами в САЩ. Дали трябва да вярваме на един осъден за измами в Англия. Вярно, там няма осъдителна присъда, има извънсъдебно споразумение, но Кокорчо си е признал далаверите пред съда. То това е била сделката. Признание срещу отказ от присъда. Но това не го прави по малък престъпник. То признат грях е половин грях, ама все пак... Та за последен път да попитам. Трябва ли да вярваме на думите на изпечен лъжец, мошенник и аферисти. Че и педераст на всичкото отгоре. Ами не.

КГБ нали знаеш че си платена мъстия!

Аз знам само че да си неграмотен е лошо. А още по лошо е да мразиш някого с вековната злоба на роба. Както някои некомпетентни екземпляри мразят ББ. И естествено стигнаха до Пълен Провал. И още нещо не разбирам. Добре, насрал си се. Иди се преобуй тихичко и си мълчи. А ти крещиш на висок глас и размазваш. Лъже и маже. Но като размазваш лайната по насрания си гъз всички виждат че си се осрал до ушите. За последните няколко изречения се извинявам на интелигентните хора. Но на екземпляри от ТКЗС трябва да им се обясни картинно, за да разберат

Абе няма ли кой да построи една къща в Барселона и да я пише на Борисов, че да млъкнете най накрая... къща та къща...

Мафия и задкулисие.

Гешев ги тури всички на парапета, ха ха ха Гешев президент, президент, президент Обаче холандеца с коуеуото каза че България има антикорупционно правителство, а президента на Руанда лично похвали Кире!

Всичките финансисти са измамници, нито произвеждат нито нещо преткриват. 100% паразити и мошеници

Поговорката е вярна “ Който нож вади от нож умира”. Бъзикаха се с Борисов, сега дойде и техният ред.

Асен Василев е измамник, но е много, много умен. Не измами само мен, а и свои приятели”, каза датския инвеститор Мортен Лунд източник бтв

Ами с такива трапосерковци като Кирчо лъжеца, Кокорчо крадеца и Чашков какво да очакваме. Събрали се курвар, педераст и пияндур и са правили гаф след гаф. Уж се борят с корупцията, а самите те са затънали в лайната до шия..

Sofiaone

Да са ви честити мошениците-шарлатани, докарани от Мунчо. За една година официално 9милиарда дълг, колкото 20 правителства преди тях не са изтеглили. Сега почват да изплуват и другите далавери на тези измамници.

Bulgarian government is the most corrupt in the world, even Africa is better.

Ами с такива трапосерковци като Кирчо лъжеца, Кокорчо крадеца и Чашков какво да очакваме. Събрали се курвар, педераст и пияндур и са правили гаф след гаф. Уж се борят с корупцията, а самите те са затънали в лайната до шия..

Прокуратурата работи за баце , за кой и за себе си. Българската прокуратура е по съветски модел. Даже до 2020 г. ходеха на обучение там. Как да обвиняват неудобни и как да крадат бизнеси .

МИСЛЯ ДА ПИША И ДО ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ И ПОСОЛСТВОТО ДА ГИ ИНФОРМИРАМ КАКВО ПРАВИ КАСКЕТА ГЕШЕВ СЛУГА НА САНКЦИОНИРАНИЯТ ПО МАГНИТСКИ ДЕЛЯН ПЕЕФСКИ И КАК ОПИТВАТ ОТНОВО ДА КРАДАТ И ДА ИЗВЪРШВАТ ДАЛАВЕРИ.

Бе те ги разследват във ФАЩ бе дебилче хахахаха

Тъмнолилавите и новите дебили на Мунчо фатмака излезнаха нерентабилни и от Козяк извадиха папките.

ПО ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ НЕКСО ИМА АКТИВИ ЗА НАД 5 МИЛИАРДА. ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ ГИ ПЛАТИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ НА КАСКЕТА И ТИКВАТА. СЛЕД ТОВА НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕ С ТОЯГИТЕ

Това лицензи, клиенти терористи, от НЕКСО за нищо ги нямат май

кОЙ Е КАЗАЪЛ ЧЕ СА ТЕРОРИСТИ? кАСКЕТА ГЕШЕФ ЛИ ДЕТО ПРАВИ ПОДОБНИ ПОКАЗНИ АКЦИИ СРЕЩУ ЧЕРЕПА, ПРЕЗИДЕНТА И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ БИЗНЕСА И ДА СЕ ОЧЕРНИ ТОЗИ КОЙТО НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА, КРАЖБИТЕ ОТ ХЕМУС, 8 ТЕ ДЖУДЖЕТА... ТОЙ ЛИ КАЗВА КОЙ Е ТЕРОРИСТ И КОЙ НЕ? И ВТОРО В НЕКСО ИМА ОЩЕ НАД 4 МИЛИОНА НОРМАЛНИ КЛИЕНТИ. ИСКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е ЗА МИЛИОНИ А МИЛИАРДИ.ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ. ЩЕ СЪСИПЯТ ТАЗИ КОЧИНА И ТОВА ЗАСЛУЖАВА БОКО И ПЕЕФСКИ

Е добре. Но не мога да разбера нещо просто. Защо Нексо ще е свързан с ББ, а ще спонсорира кампанията на ДБ. И ще работи с висшето управление на ПП. Да, разбирам че преди доста време голяма част от тия дето сега са в ПП и ДБ викаха на ББ умилително Шефе, и му се подмазваха като найбдолни мекерета. И сега го мразят с вековната злоба на роба. Но омраза, съчетана с некомпетентност със сигурност води до провал. Пълен Провал.

Съветвам навсякъде всички които имат активи в нексо и ако ги загубят по вина на бълхария да съдят държавата пред международният съд за пиратсво и кражба на активи. Жална ви майка гешев и борисов какви искове ще има срещу България. Дано вие ги платите а не бедният народ, но знаем че вие няма да платите нищо и пак народа ще плаща както за белене и лев инс и вашите показни акции. СЪД ДО ДУПКА ЗА БЪЛГАРИЯ

Да дойдеш от Хасково в София и да се правиш на по голям педе р аст от софийските е смешно.

Всички помним как курвата борисов не искаше да ходи в НС и се правеше на болен контузен щото винаги е бил една мишка..един канален плъх страхлив. Бойко ти никога не си бил мъж и няма да си мъж а ще си останеш една жалка путка. на майка ти в устата борисов и на проститутката ти гешев

Браво

До Франк ,. Браво бе пич,откъде толкова ум тьпата ти глава..още ВЕДНЬЖ се обидихме какво представлява ПП.

която гърми в момента е свързана със Сорос, "Америка за България " и с НПО "Кредисимо". Nexo Price (NEXO) $0.727. 0.04% Low:$0.6981. High:$0.7356

Има ли още някой да вярва на тия крадци и мошеници.