Асен Василев: Не познавам баща и син Димитрови, не са влизали в министерството

Преместени от Банкова митничари обясниха пред депутатите, че разбрали за това от прессъобщение, не са виждали обвиняемите в контрабанда, нито Паскал

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Не познавам баща и син Димитрови, не са влизали в министерството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правят се на ни чул ни видял. А като има лапачка -вкючват се бързо, бързо

Това хасковско комплексарче определено има нужда от специализирана психиатрична помощ Това блещене и този безумен поглед са нарисувана диагноза

Проблема не е във Василев,а в простаците които гласуват за такива изроди!!!

Всички от ПП лъжат, само един се лъже, че ще го сложат начело на КЗК! И че онова с жена му е грешен ъгъл!

Абе тия баща и син никой не ги познава. У нас никой никого не познава, и всеки е наш човек на наш човек, когато се налага. Защо ни разиграват този театър. Явно е, че от тази комисия нищо не зависи. А следователно, каквото и да се излъже там, няма да се понесе отговорност пред закона...

Кокорчо и Петкови не познава, Лорерови .. и бакшиша въобще не знае какво е….,,Лека нощ деца”

Според мен тия баща и син не съществуват в реалността и няма такива лица, щом никой не ги познава. Нали знаете, че има такива случаи на направени снимки и после като ги извадят се появяват някакви фантомни личности от отвъдното дето никой не ги е видял докато са правени снимките.

почнаха се опорките на ГРОБ и ДПС.. тея дето пишете тука или сте платени или сте с яко промити мозъци..

:)))Аз съм сигурен,че Асен Василев не познава и партньора си от САЩ дето го е осъдил за измама:)))

Не ги познаваш, добре, ама тая, която си назначил ги познава много добре! И от тук идват много въпроси, не толкова дали ще го съдят тоя или не, а защо назначава ейй така хора, които имат връзки с индивиди, които се занимават с контрабанда??? Ясно е защо, лошото е, че нищо няма да стане за пореден път. Тоя е чист, ония пияндурника е чист, всички на високи държавни постове, които са били са чисити. Така е вече над 30 години. Просто тия са поредните и тотално отчаяха хората, защото вече над 70% от народа няма никаква вяра на който и да е било. Не знам какво е нужно вече да се случи наистина да се променят нещата, но в такава ситуация живота го е доказал, случва се най-лошото и дава пълен рестарт!

Един трол Инфо ли остана на ПП?

Напълно предсказуеми са нашите копейки и герберести. Техни кумири са гротеската Костя и дебелогъзия Боко, порснат напряко на леглото. Не трябва да сме толкоз взискателни към неудачници и завършени първаци.

Не бе - Живето с перчема е нашия идол - винаги знае колко е часът

Няма значение какво говори асенка. Има документи, в тях портиера е написал, че тия са ходили при него. в съда важат документите. Така че асенка ще лежи!

не провериш кво са написали охранана на резиденция Бояна за Тиквата ..или вече забрави..,абе що се мапъвате като това за всеки нирмален е ясно ,че е партенка..?

къде изчезна татко Петко?

Командироваха го да измъкне Паскал-а... ама може да ни ги сотварят и двамата с пранги :))))

ти каза да пишеш Шиши???

Много ясно, че Асен Василев може и да не се е срещал лично с трафикантите. Просто им е правил чадър на схемата чрез Рашков и Коцев, а последните са му носили пачките с евра.

Значи има организирана ЛЪЖА срещу него! От .. ОПГ! И как Асен Василев е осигурявал чадър над канала през лятото на 2022, от когато шефът на ДАНС заяви, че разследват този канал, бе! И как е правил чадър и през годините преди нова, бе тъпак? Ако не е бил той тогава кой е и защо не е арестуван и обвинен!?!

А да не говорим, че днес е абсолютно елементарно и детска игра да се спретне всякакъв колаж и манипулация със снимки, записи, клипове… И основното - къде е ГЛАВАТАРЯТ на ОПГ, който от 3 ДЕСЕТИЛЕТИЯ контролира контрабандния канал(и) и никога не е бил задържан - както ВСИЧКИ по-големи бандити (от ДС)!!!

а за чекмеджето вярваш?

Аз избягвам да вярвам. а да знам! Когато знам! Когато не знам, а се интересувам търся обективни доказателства и практики и взаимовръзки! От различни обективни и достоверни източници, с критичен анализ! Вярата - в църквата! А в живота за такива неща вярват простите и наивните. и затова някои ги шибат на 200, правейки се (ги) на луди!

Знаете ли, тази история като логика и маниер (и тъпота) всъщност повторя една друга, иначе много различна пак на прокуратурата. С обвиненията за КТБ. Да се абстрахираме от всичко останало - спомняте ли си как прокуратурата обвини за КТБ и дори държа в ареста сума време с обвинения хора, които са имали нормални взаимоотношения с КТБ както при всяко банка - и служители, за взети премии, и спомням си например Елена Йончева - за сключен договор и разплащания по него. Дори бе пусната заповед и за международно издирване на дъщерята на Цветан Василев - за закупен от него за дъщеря му апартамент… И обвинението срещу всички тях беше, че НЕ МОЖЕЛО ТЕ ДА НЕ ЗНАЯТ, че … КТБ е престъпна структура, с придобити с престъпления пари!?! И то на фона на това, че няколко години преди това ШЕФЪТ на регулатора на КТБ и банките, гуверньорът на БНБ не само също не знаеше, че КТБ била престъпна, а пееше и танцуваше с Цветан Василев, КТБ бе обявена няколко години за най-успешно развиващата се банка, даваха я за пример, там беше голяма част от държавните пари - тоест И ДЪРЖАВАТА не е знаела КТБ да е престъпна! (Да не говорим, че и Цветан Василев е имал много по-големи ЗАКОННИ ДОХОДИ с платени данъци от стойността на въпросния апартамент…) И че прокуратурата НЕ предяви обвинения и към Делян Пеевски за взетите от него хилядократно по-големи суми - обясняваха ни, че Пеевски си ги бил върнал (сън заеми от друга банка, в която държавата наля пари..,) Е, и какво като ги бил върнал - нали банката била престъпна и той е знаел!?! Не може и той да не е знаел - както другите! Та така и с този Паскал и Димитрови - баща и син! Не можело да не се знае, че са контрабандисти, но те никога не са арестувани и с повдигнати обвинения, да не кажем за осъдени! Мога да дам и други примери за наистина много тъпия маниер и постановки на мафията и прокуратурата и службите й

Това че не си се срещал с тях некакси може да се приеме. Ама това че не са влизали не можеш да го знаеш защото ти не работиш като вардянин на входа , нали така?!

Контекстът е, че не са влизали и срещнали с него! А презумцията е, че щом лъжат за едното (че са се срещали), най-вероятно лъжат и за другото (че изобщо са влизали ЗА да се срещнах!

И тоя като Бойко никой не познава... до вчера може да са си държали ония работи заедно на следващия ден не знае кой е...

Кокорчо лъже като дърт гей.

той си е дърт , че и гей

Хасково е голям Град сигурно не се познават, но шарлатаните се знаят много добре един друг!

Бате, важното е друго в друго да влиза, а Димитрови дали са влизали ше се изфабрикува винаги.

АБСОЛЮТНО всички казват, че А. Василев НЕ ЛЪЖЕ. Включително ББ. За протокола - ФР в БНБ към 19.04.2024 е 10. 046 679 МЛРД. лв. КОЙ лъже за "ИЗТОЧЕНИЯ" ФР?! ... А. Василев е ГОЛЯМА лъжица за 80%-овите в Ганкиното кафене. ПП: А. Василев призна за Записа и каза, че стои ЗАД ВСЯКА своя ДУМИЧКА.

Това е, защото министърката бързо си дръпна обратно плащанията на кокорчо.

Дръпнала е пенсиите на възрастните хора обратно, ето от къде ще дойдат великденските помощи ;) Браво!

Нормално за Бг, никой, никого не познава, само дето всички са приятели на Алеко Константинов.

Аз не му вярвам, вярвам на охранителите, които казаха, че били влизали, ама не са си свършили работата да ги запишат в книгата. Нещо химикалките сигурно са им били свършили.

Ама разбира се, бе! Как няма да ВЯРВАШ на някакъв АНОНИМЕН ПОРЕДЕН сламен свидетел - охранител, който набързо е спретнал това писание БЕЗ ТОЧЕН ЧАС и ДЕН, без да го знаеш … А ще вярваш на човек, който застава с лицето и името си пред комисия в Парламента (а не се скри като Сарафов например, а можеше) и пред цяла България! И на щефът на ДАНС и министърката, които също потвърдиха думите на Василев. А шефът на ДАНС обяви и публично, че са следели и записвали - е, къде са им тези СРС-та? И изобщо - Асен Василев толкова ли е прост, до се среща с контрабандисти в министерството, ако знае че са такива, бе! И то с този келеш, който явно умира да се запознава и върти около хора на високи позиции и .. да се снима с тях! Кой ще се снима дори с контрабандисти публично, бе вярващ дебил!

Човек, успокой се, вметката за химикалките не ти ли подсказа, че вкарвам ирония. ;)

PEYTSCH

Всички гласували за ПП не са познавали Асен и Петков. Сега ги опознаха...

Един много прост въпрос - СЕГА ДАНС и МВР ни обясняват как този Паскал - и той от ОПГ ДС, разбира се - бил много голям контрабандист, от поне 30 години! И как … всичко (в митниците, МВР, службите) ГО ЗНАЕЛИ!!! И как тези двамата Димитрови баща и син и те били контрабандисти, вадят ни снимки кой как се бил срещнал и познавал с тях! НО … НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ОСЪДЕН!!! Тоест, от презумцията за невинност до доказване на вината в съда сред … ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ от прокуратурата след РАЗСЛЕДВАНЕ на полицията (а по-специално ЦСБОП което уж се бори с организираната престъпност и откъдето идва настоящият министър на МВР Калин Стоянов) тези двамата НЕ СЕ ВСЕ ОЩЕ КОНТРАБАНДИСТИ и престъпници! Както и Паскал!! А ако са наистина дългогодишни големи престъпници ЗАЩО ДЕСЕТИЛЕТИЕ поне са оставени да вършат контрабанда?!? Е, и как тогава е укоримо когото тези са търсени да говорят и да се снимат с някой, който да знаел, че са престъпници?!?

Тоя ще каже че не познава и спецов , ако опре ножа до кокала. Може и майка си баща си да се окаже че не познава

Няма как да не повярвам на този изключително честен и неопетнен човек. Никога през живота си не е лъгал. Вярвам на 100 %.

:)

Кой лице, кой гАз на мафията, а по средата винаги Кокорчо.

Кака Асеня хич не може да лъже. И не мига оцъклен и мазен мошеник. Бай Ставри те чака и остров ти е приготвил!

През 80-те години Държавна Сигурност засилва дейността си по т.н. “държавна контрабанда”. И по-точно - Второ Главно Управление на Държавна сигурност, което контролира контрабандните канали с две отделения в него. Едното работи “по пресичане на чуждите канали” за оръжие, наркотици,…, заедно с Първо Главно Управление на ДС и с военното разузнаване (РУМНО). Не работеха с фирми като “Кинтекс”. За контрабандата (възлизаща на стотици милиони долари още тогава) са използвани посредници - като Боби Бец и тировете му, но преди всичко кораби и самолети! Много добри приходи са носели и каналите за продажба на психотропни вещества - каптагон, особено по време на война…. 12 специалисти от Второ Отделение осигурявали каналите за контрабанда (за каптагон, оръжие, наркотици,..) с фирми като Кинтекс, Хивимпорт, Икомев, Комко, Ширио, Оварас, … След 10 ноември 1989 контрабандните канали - И ТЕ! - са приватизирани и предадени на определени подбрани от шефовете на ДС бандити (а други са избрани да са новите милионери, бандити, политици, прокурори, банкери, лидери на опозицията,…) И сега предлагам ДАНС и прокуратурата да обвини Коцев и Банова за цялата контрабанда през последния половин век за десетки милиарди, нищо че те преди 40-50 години не са се били родили! Все ще намерят някой сламен човек да посочи обратното, че и техни снимки от тогава с контрабандисти те е проблем да изкарат в днешно време. Който иска да се ориентира да чуе какво разказва шефа та Легия "Антимафия" Григор Здравков. Аз изпитвам голямо уважение към това, които той прави!

Кокорчо лъже като дърт гей.

Еничари, чалгари, пеперасти могат само да пърдят на оная работа на Баце.

Еничари, чалгари, герберасти могат само да пърдят на оная работа на Асен

“ДАНС Пикчърс” ни представя поредната серия! Имало едно време една Държавна сигурност, от която тръгват и всичките шефове на МВР, ДАНС и прокуратурата вече 30 години след като ДС не съществува! Същата ДС още преди десетилетия създаде и оглавяваше т.н. “държавна контрабанда” - оръжия, наркотици, каптагон, цигари,… Пак тя си създаде и организираната престъпност и настоящата мафия в България, с които ограби и продължава да граби и унищожава перспективите на България! И води вече явна война (или специална мафиотска операция) срещу държавата и държавността, срещу България и българите, срещу бъдещето и на децата ни!

, винаги съм бил откровен с моите другари

Геят Асен да не се обяснява, а да ходи да топли леглото със Спецов. Спецов пък да обясни как си прехвърли задлъжнялата с над 1 млн.към НАП фирма на безимотен циганин.

Какво е това контрабанда, какво е това наркоразпространение? Не съм чувал тези думи, не знам какво означават, никого не познавам, никой не е влизал в МФ! Аз не съм аз!

Василев: Не познаеам Димитриви. Тиквата да вади снимките. Сафарито продължава.

ама не е хубаво да се лъже. ще изкочи сега някой "услужлив" дето е записал с телефона, че е влизано в МФ и после пак на черното бяло ще трябва да казваме

Пуделът познава ли го или е бил зад него и не го е виждал?

Какви английски митничари. Направо ни трябва финансов министър от Англия. А на този ококорен мошенник мястото му е в затвора

думи. Поне тиквата трябва да го знаеш мисля. Защото скоро той теб няма да те познава. И спецов ще го забравиш и той теб също. Това е някаква нова игра забрави другарче.

Той ококорения и Спицов/частния си манаф/ не познава.Не го е виждал защото когато му пори задника е с гръб към него.

Дори и да го познава - това още не е престъпление, бе идиот! Престъпление за мен е да си толкова тъп и прост:)

От коя педалска дружинка си че така ревностно защитаваш един биологичен дегенерат?Самото съществуване на подобен боклук е престъпление към природата.

Асенчо се прави на , ни лук ял , ни лук мирисал ! Мисля че е в играта с Кики и таткото на Кики ! Такива пари се забиват там , че е Грех да не щипнеш поне милиард , така лежат тези парички ! Да се прави на луд Асенчо и да си признае , мисля че хората на Пеевски и Борисов разкриха тази Далавера в митниците и сега се радват !

Недей да мислиш, ще те заболи главата, бе тъпак! Борисов ти го каза - на такъв като теб ум не се нарива, а кур се набива:)

Много викат тея от ИТН. За пореден път се убеждавам,че това е патерица на гроб. Отцепелите се гласове да не са против вожда.

Е, добър ден! Виж на времето как Трифонов им целуваше задниците на всички по-големи мутри! И им пееше на уше да му подхвърлят някоя пара… И ти си един реотан:)

ДАНС разкрива канала през ЛЯТОТО НА 2022 г.?!? По твърдения на шефа на ДАНС. Това е преди 2 години! И над година ПРЕДИ да дойде на власт правителството на Денков и над година ПРЕДИ да дойде арестуваната шефка на митниците! Простият въпрос - защо няма арестувани и обвинени - напр. шеф на митницата, хора от високите етажи на МВР, от финансовото министерство за тази поне година ПРЕДИ да дойдат Коцев, Банкова,…, Асен Василев? И защо не са арестували да толкова време главния бос на този (и други) канал - Паскал, който се оказва, че е едър контрабандист от ДЕСЕТИЛЕТИЯ?!?

Има обвинени - шеф на митница и главен секретар на МВР. Ти колко време мислиш, че отнема разследване? Като са толкова невинни Пърденков защо убеди Живето с часовника да не подава оставка? Защото по лицето му личи, че е честен?!?

И те ли лично са пускали контрабандата на границата, бе кретен. Още ПРЕДИ 2 ГОДИНИ?!? Когото шефът на ДАНС призна, че е работел този канал, а сега арестуваните изобщо ги е нямало (на постовете им)! Ти много прост ли си, или да?

Какво ми пука кога са хванали канала. Искам някой да влезе в затвора. На Живето са му присаждали косица за подарък, но тя ще опада в затвора от притеснение

Асен не ги познава колкото и Рашков не ги знаеше първо кои са .....

Асенчо, дръж се като партизанин на разпит. Нищо не признавай !

Значи имаме контрабандни канари те от години, а от десетилетия, ДАНС разбрали за този канал преди 2 години и започнали да го разследват - при служебното правителство на Гълъб Донев, при вътрешен министър Дерменджиев, при друг главен секретар на МВР и друг шеф на митниците… И ДАНС от юли 2022 г. следят и използват СРС-та, … И нито спират канала, нито арестуват някого, нито уведомяват премиера, министъра на МВР, главния секретар … (тогава). И сега, точно преди изборите (както беше при Костинбродската афера, както бе и на предните избори с машинното гласуване) те изведнъж пускат бомбата! И … НЯМА НИТО ЕДИН АРЕСТУВАН … МИТНИЧАР!!!!! И вместо за конкретните престъпления - контрабанда, камиони, суми, пускат … СНИМКИ по медиите и анонимни сигнали, които са съшити с бели конци!

Зависи от къде са започнали разследването. Ако са го започнали от това кои са тези и защо влизат където си искат може да не са стигнали до самите пратки и до митничари ниско ниво

Самите ТЕ признават, че този ПАСКАЛ е главната фигура и начело на контрабандните канали ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ! От поне 3 десетилетия!!! Че Доктора се е учил от него - че той е от ДС (естествено), явно онаследил контрабандните канали на ДС, с обща фирма с Любен Гоцев и други всеизвестни заклети рецидивисти! И … сега ни пробутват Коцев и бившата шефка на митниците ЕДИНСТВЕНО като най-виновните, като големи контрабандисти! Както бе и с пошлия цирк с Иванчева! Тоест - ПРИКРИВАТ истинските и големите престъпници и контрабандисти! Както … винаги при тия - нищо ново под слънцето! Затова сме на опашката в Европа - сега, а утре ще ни минат и африканците!