17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2ма мушмороци се съдят

Датчанина който го осъди А.Всилев и после се разбраха да му изплати дяла от бизнеса който по закон му принадлежи след извън съдебно споразумение каза в национален ефир ; А.Василев е един голям интелигентен мошенник !!!!

съда колкото и да е корумпиран да осъди маймуна на затвор.

А .Василев е чистокръвен педераст има даже ботокс на устните

Ми, тя и майка ти има същия ботокс на гъза си и няма разлика дали ще ти го смуче или ще си го завре сама отзад.

Тревожно е,че народецът ни взе да се осъзнава,че сал за година- харвардиите,шумкарите и меките китки го докараха до просешка тояга,а страната- до трета национална катастрофа!! Киро барука пухкави бели кълки на ГУГЪЛКАТА,но в същото време агенция ПИК разкри днес зловещия доклад на ЦРУ как Киря и Кокоря при пазарлъка с Шиниър инкасирали...стотици милиони в 5 офшорки...Въъъх отваря се много работа за Гешев след изборите...въъъх ДАНС нищо доклада на ЦРУ, Президент Радев знае за аферата на века...Въх

Джендърска работа ко да се прави!

Асен Василев е толкова умен, колкото цялото ИТН, барабар с ГЕРБ и ДПС, а такива като Тошко Йорданов ще си поиграе с него както на "21" и ще му бие един шут да върви у курец. Примирие искал, няма примирие , ще си плати като поп.

що така мяза на мангал? Ама същински циганин. И тези от Израждане - ваксинираните антиваксъри, лъжат и те като цигани. Против зеления сертификат , а всичките се боцнали, за да вземат по един. Баси циганската партия.

Много долни лъжци тия предатели от Продължаваме Предателството към РБ.

От хора които го познават лично съм чувал че Асанчо е толкова алчен че искал комисионничка от всичко което се случвало около него.

Неговата шия не е от туршия.

Не ги е осъдил.Послефно Кристина Патрашкова осъди Слави за 15000 лв.Делото е минало на всички инстанции и присъдата е окончателна. Нямат капка достойнство,първо лъжат,после лижат

Написах,че Тошко го е закъсал,защото Славуца няма да му даде и стотинка,за да си плати иска.И ме изтриха.

За сведение на трола “инфо“ : Ококореният Асен Василев е бита карта заедно с ортака му в измамите и мошенгиите Просто Киро. Двамата са политически трупове. И колкото и да е влюбен/а в Асен Василев, и колкото и пламенно да го защитава, това няма изобщо да му помогне! Факт!

НИТО ти ще станеш ПО-УМЕН, плюейки Кирил и Асен, НИТО те ПО-ГЛУПАВИ. И върви да скачаш!

За моята умност ти нямаш никаква компетентност да се произнасяш! Но що се отнася до така наречените Киро и Асен, те няма накъде по-глупави да станат - тука има известна доза истина! Аре - у лево!

тролке, а бе, УМНИЦА си. :) Умря циганката, дето те хвалеше....

Дупедавци на мафията и тошко от Ямбол, не разбирате ли, че Асен Василев ще ви разкости за далаверите ви!?!?!? Рано или късно идва сервитьорът със сметката! Алелуйа! Г-н Василев, искаме възмездие! Направете го! Осъзнах, че като работя неуморно, то благата са за други- и това си е в България. Робска държава в Европа! Възмездие за крадливите копелета! Да Живее България!

смешник до смешника, мила моя майно льо, глупак до глупака...

Тролът “инфо“ се е издал, че е от женски род!

Госпожо, да не би да си кадър на ДПС, та не знаеш РОДОВЕТЕ в българския език - инфо/рмация?!

А ти откъде знаеш, че съм госпожа?! Аре бегай и стига си дебнел/а да защитаваш Ококорения измамник - каузата ти е 100% изгубена!

Наистина си Прост трол като идола си Просто Киро! Ако не съм госпожо - това не значи, че съм мъж или “мъжленце“! Може да съм госпожица!!! Но си явно толкова ограничен/а, че даже и не си допуснал/а тази възможност! Хайде, ходи да се изкъпеш! Уж си от “умните и красивите“, но май нито си едното, другото, иначе щеше да си с половинката някъде навън да се радвате на хубавото време, а не да киснеш самотно и да тролиш сума ти време в коментарите на Дир! А аз предпочитам да изляза навън в хубавото време, вместо да се вкисвам като отговарям на тъпите ти тролски постове! И все пак ти желая хубав ден! Аре чао!

Тролът “инфо“ не може да стъпи на малкия пръст на Ива Николова, колкото и да се заяжда с нея! Тролът “инфо“ да не се прави на компютърен спец, защото е пълен профан!!!!

Ама, госпожо, съм си и помисляла да се конкурирам с ДЪРТАТА ПИК-лива РУСКА възпитаничка Ива Николова: Ива Николова е родена на 21 април 1958 г. в град Нова Загора, България. Завършва Националната математическа гимназия „Иван Гюзелев“ в Габрово,[2] след което и специалност Поезия в Литературния институт „Максим Горки“ в Москва, а по-късно специализира Чешки език и литература в Прага.[1] Работила е като редактор и журналист в редица литературни издания и вестници, между които вестниците „Новинар“, „Политика“, Монитор.[1] Тя е автор на книгите „Стихове с молив, подострен опасно“, „Смъртта на синята мечта“, „Извън рамката. Портрети“.[1] През 2005 г. е преводач в българския дублаж на руския сериал „Бригада“ (от пети до шести епизод) за Българската национална телевизия. От 2010 г. Ива Николова започва да пише за сочения като клюкарски уеб сайт „Разкрития“, където се занимава основно със сензационни скандали около известни български публични личности.[3] През април 2010 г. е кандидат за кмет от Синята коалиция, на частичните местни избори в Габрово.[4][1] През 2011 г. Ива Николова става директор на NBT.[5] През 2014 г. журналистката става известна със скандалното напускане на телевизия ТВ7, където обявява в ефир намеренията си да напусне предаването „Гореща точка“ заради недоволството си от отказите на известни политици да гостуват в нейното предаване.[6] Ива Николова е политически автор в уеб сайта „Блиц“. През февруари 2016 г. Ива Николова се замесва в нов скандал, след като се нахвърля в ефир на журналиста Сашо Диков в предаването „Здравей България“ на телевизия НОВА.[7] През последните няколко години тя работи в Aгенция „ПИК“ и „ПИК ТВ“, които поддържат изцяло про-правителствена политика, а коментарите на Николова са подчертано в подкрепа на ПП „ГЕРБ“. "

"НЕ съм си и помисляла"

Хич е няма да ти чета глупостите - обсебен/а си от Ива Николова - в отрицателен смисъл /омраза/ и от г.е.я Асен Василев - в положителен смисъл /любов/ - и просто няма смисъл човек да си губи времето с теб. Приличаш на бот, който дебне в Дир-а за мнения против любимите ти Харвардкси измамници и започва да пише против тях или да ги оборва с манипулации, съмнителни “факти“ и откровени измислици! А вън денят е слънчев и прекрасен! Дано е такъв и другата неделя, когато Пълен Провал претърпят Окончателния си провал!

Между дргото, Асен В. учил ИКОНОМИКА, ПРАВО и БИЗНЕС администрация в "Харвард". ПОДКОВАН отвсякъде. :)

Учил недоучил , няма му дипломата в нито един годишник на Харвард. Завършил е само подготвителни курсове , а по негови думи няма висше образувание.Сега аз на Асен ли да вярвам или на теб ?

Госпожо, СЛУХОВЕТЕ за НЕДОУЧИЛИЯ Асен са ОПРОВЕРГАНИ. Сверявайте си инфото, госпожо! Само на ЛЪЖИ ли КЪЛВЕТЕ?!

Канадецът ИНВЕСТИРАЛ 15-20 МЛН. ЕВРО, Асен МОЗЪКА РАЗРАБОТИЛ СОФТУЕРА. И Асен бил ОТКРАДНАЛ ИНТЕЛЕКТАЛНАТА собственост на спонсора....:)

Като министър на финансите Асен Василев похапвал по системата на социалните бюджети във ведомствения стол за сметка на нас- ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! На фона на обещаното от Асен Василев свинско и зеле за всички българи, което да се финансира от социалните бюджети, самият той лапал ежедневно именно чрез тези бюджети във ведомствения стол, като скандалното е, че сметките му възлизат на 10-15 лева, които той настоявал да се заплащат от държавния бюджет! Министърът на финансите Асен Василев редовно се е хранел във ведомствения стол, където видно от фигурата му готвят доста добре, а и изглежда, че е и доста евтино, защото сметките са му на пренебрежително ниски цени, за които обикновения българин може само да си мечтае.Всеки ден Асен Василев похапвал специално приготвени и отбрани ястия, чиято стойност е средно около 14,50 лв.

Усмивке, наистина ли си стигнала дотам да гледаш в КАНЧЕТО на дргите?! ДОЛНО! От Пеевските парцали ли черпиш инфо?! Не допускам МИЛИОНЕРЪТ Асен ДА ЯДЕ ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА.

Всичко това не буди никакви въпроси и не би занимавало никого, ако на обещалия свинско със зеле на всички българи тези суми бяха платени от него. Явно сметките за обедите на министъра са високи и непосилни за него, защото той редовно не ги е плащал. Обслужващите го споделят, че Асен Василев е разпореждал всички касови бележки от обедите да бъдат изпращани на счетоводството, което впрочем той трябва да контролира за правилно разходване на средства за де бъдат осчетоводени като представителни разходи. Всичко това е напълно разбираемо, тъй като с тези цени на газта и тока, обикновен човек като министъра на финансите не би могъл да си позволи да се храни в ресторант всеки ден и е необходимо ние данъкоплатците да подпомагаме неговата представителна фигура. Толкова с нови морал на крадците асен и киро.

Асен - Кокорчо и мозък за две несъвместими понятия! Ха ха ха!

Ха ха ха! Никой не се интерисува дали Ококореният гей Асена Василева е прекратил или не делото срещу Тошко Африкански - той между другото си каза самата истина! Измамникът Кокорчо заедно с Простото Киро да стягат мешките за СЦЗ - бай Ставри ги чака с огромна радост!!!!

Защото това, което каза Тошко от трибуната е абсолютната истина. Затова.

Тошко казал истината и затова иска ИЗВЪНСЪДЕБНО споразумение?!

А асенчо не бил съгласен с извънсъдебното споразумение, но не е подал заявление пред съдията да продължи делото?!

Не съм гадателка, но според мене Асен си степенува приоритетите. В момента е зает с изборите. И след изборите вероятно ЩЕ ПРОДЪЛЖИ с делото, щом НЕ ГО ПРЕКРАТЯВА. Асен СЪДИ Тошко за някаква сума; Тошко се стреснал и предложил ИЗВЪНСЪДЕБНО споразумение; Ако Асен НЕ Е СЪГЛАСЕН с отправеното предложение/СУМА, ще продължи с делото.

Давай Асенчо, цялата гей общност те подкрепя ... отзад.

"...подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно споразумение. :) Тошко е ясен - СЪД до ДУПКА. И друг път да не си проветрява устата!

Тошко е за набиване на кол, мен ако питаш. И докато го набиват трябва да го псуваме всички сеирджии на площада.

проверих току що! тия некадърници, кирчо и кокорчо най накрая са си регистрирали партията! в залеза и! на 09. 08 . 2022г! на същия ден е регистрирана и партията на "генерал" янев, дето ни беше два пъти служебен премиер, и каза : когато те нападнат и се съпротивляваш, само си продължаваш агонията!

Представете си този и онзи Ментата като ги изберете ще го гледате в дира всеки ден

Това недоразумение е нефотогеничен.

и прекалено Ококорен, та чак стряска и води до уплах!

На 02 октомври ще пратим пп на МП.

Чакаш 2октомври,но Мунчо ще ти донесе нов 9 септември.