Асен Василев: Назначението на Спецов не е политически акт, върнахме екипа, който се е доказал

Миналата година видяхте, че се справиха с повишена събираемост, въпреки увеличението на разходите над приходите в Народното събрание над прогнозите, заяви министърът на финансите

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Назначението на Спецов не е политически акт, върнахме екипа, който се е доказал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, а да бе, не е ..., а какво е???? Приятелско, роднинско...??? Тия ги разправяйте на шапката ми.

Работя в НАП от 30 години. Спецов и Георги Димов, новия заместник, са мутри и срам за системата ! И лобисти даже за фирми от кръга на Пеевски

Няма лошо. Мунчо назначи лИбовницата Деса на 2 места и и купи апартамент с държавни пари, кара я НСО и я води по света за наша сметка. Що Кокор да ни уреди тъпкача си.

Очакваме и Просто Наско, за да си направят гей-дружинка тия сладури.

аз бях стар кадър на агенцията и с лошо към нея никога не съм се отнасял, дори с голямо уважение към горките ми колеги, които останаха там да работят и действително се мъчат като грешни дяволи защото те са затрупани с проверки и ревизии и буквално се чудят какво да правят! Софийската териториална дирекция е известна с факта, че там е огромно текучество, хората не издържат на нервите и напрежението, с което работят. Та думата ми е за г-н Спецов, всеки който е работил в НАП знае, че едно контролно ревизионно производство се възлага когато след извършен анализ се установява, че дадено дружество /като това бившето на Спецов/ е рисково и на него следва да се извърши ревизия. Тя приключва с издаването на ревизионен доклад. Ревизионният доклад обаче не определя задължения, а предлага установяването на такива. Между датата на издаване на доклада и датата на издаване на ревизионния акт, който вече сам по себе си определя задължения към държавата има общо 28 дни - 14 дни за обжалване на констатациите пред ревизиращия екип и 14 дни след това за написване и издаване на ревизионния акт! Та точно в тези 28 дни след като на него му е бил връчен доклада, той е знаел по ревизионния акт какви задължения ще му бъдат определени. Така във времето между датата на издаване на РД и датата на издаване на РА той е продал фирмата си на малоимотно и неграмотно лице! Следователно самият той и неговия министър на финансите, който сега го върна обратно да не се оправдават, че не били знаели! Просто Спецов си е направил тогава отлична врътка така че да е чист от ситуацията защото когато е излязъл РА той вече юридически няма нищо общо с въпросната фирма! Това е дами и господа! Де факто Спецов е виновен защото на практика е знаел, но е и невинен де юре, защото същият РА вече е касаело друго лице, което тогава е ббило новият управител на въпросната фирма! Нещо неясно? Няма!

Щото си пишат законите за тях и добре знаят, как да ни изклатят отново, но това не променя факта, че криминални лица ни управляват...жалка картинка сме...

Държавата съвсем заприлича на бардак и е пълен със стари проститутки.

То си е чисто сексуално назначение просто тъпкача да е под ръка.

Прайда започна

Педалите се подкрепят

Спеца както ебе никой не може. Да ми е жив и здрав. Заставам 100% зад думите си.

Не е политически акт, а полов.

Еднополов

С Какво се е доказал бе боклук? Че не плати милиони в данъци! В нормалните държави Спецове щеше да е в затвора а не да го правите шеф на НАП. Всички сте за затвора вие!

Кокорчо и Спецов, Ицко и Пеевски, Кирето и Лена!

Всички знаем ,че не е политически ,а панделк(с)и акт

Нагло, малко , грозно педалче!

и страхливци. Спецата направил нещо. Вярно. Що не писахте за предния ИД на НАП? Там е по 10. Вижте къв равизор е бил и за какво е съден. Все е в дупе и гащи. Ама тук нападжиите не пишат. А те знаят. Шубе ги тресе. Сега пак ще се уволняват и назначават. Една нормална СД по ЗДДС ще ни таковат, докато решат на кой си човек. Чакайте нови назначения в НАП /ГДО, ТД София, СДО и прочие/. Коментиащите тук нямат ден в администрация или счет/адв кантора. Т.е. са тъпи или платени. Ддреме само за политика и хонорар. Па АВ/Спец дали е педал не ми демме.Не е моя гъз. Чао ви и пак гласувайте некомпетентни и бедни - електорат, суверен????????

Липсата на стаж в държавна структура е плюс не минус .Ама простите хрантутници на държавната хранилка няма как да го осъзнаят.

Следва инфлация и девалвация на лева тъкмо ще съвпадне с рецесията в Европа и ще е оправдание за управляващите ,а бедните - знаете какво да правите ,,,

Преди 2 години се доказали. По ковидното време.

Асен обича корави момчета

Прайда наближава, Ще са 2ка за прайда в София

На въпроса дали връщането на Спецов в НАП е политическо назначение, отговорът е: ДА. От пп можем да очаквяамев бъдеще само политически решения, те са заченати така. Те израстнаха така, с драпане на горе и злоба. Периодът на чегъртането беше връхната точка. Илюзиите приключиха. Вълкът козината си мени, но нравът не.

Прайда политика ли е?

Евроатлантическа и политическа ценност! Не го ли проумя?

да коментира Кокорчо, че вече официално ЕК е съобщила че страните от еврозоната влизат в рецесия. Големият финансист да го има в предвид, когато ни агитират да влизаме в еврозоната. Управляващите не разбраха ли че Господ не ги иска и не е съгласен с техните прищевки. Има много предзнаменования, които казват това.

Боже мили ! Този е луд ! Моля 4км, да се самосезират и да го приберат !

Как да го разбираме? Доказал е че няма да си върне я милиона ДДС, обратно в хазната?!?

Спецов- да върне???

по Харвардски....

Не е политически акт. Полов акт е. Между пепераси.

Кокорестия си връща любовниците .

Това какъв акт е?

Това, което великият финансист Кокорчо се опитва да ни каже, е следното: При 18% инфлация, би следвало да има и 18% повече пари събрани от ДДС. Обаче били само 6%, т.е. от служебното правителство не са събрали цели 12% ДДС. Едва ли не, откраднали са ги, или най-малкото са некадърни. Само че, как се "събира" ДДС? Какво представлява ДДС-то? В най-общия случай това са едни 20% върху всичко, което си купувате (има и "частни" случаи, ама тях ги разбират такива като Спецов). И пенсионера като си купи половин хляб, кофичка кисело мляко и лекарства, 20% отиват за държавата. За заплати на такива като Кокорчо. И когато заради инфлацията киселото мляко поскъпне с 18%, Кокорчо очаква държавата да получи с 18% повече данък. Само че на пенсионера не му стигат стотинките, и не си купува кисело мляко. И тогава цялата сметка на харвардския финансист излиза крива. Обаче това не пречи в Народното Събрание да си вдигнат заплатите, щото, инфлация все пак.

то ващо не е и коалиция. слагайте му каквито искате опаковки всички знаем истината... а вие няма да сте дълго там.. чакаме Гроб да ви забие ножа когато решат, че са си вързали гащите а вие нямате ход полезен.. АУТ сте вече

Kalin

Ако е вярно а по всичко личи че е така и тоя Спецов е спретнал далаверата да продаде фирмата си с задълженията си на малограмотно лице за да спаси себе си нещата изглежда ужасно.Просто такова падение на морала е недопустима!

Смятай колко пари са откраднали Румен-Радевите послушни гълъбчета само за някакви си месеци. 1,5 млрд + 1,5 млрд. завишение заради инфлацията. 3 млрд., разпределени между слугинчетата на Масква.

Kalin

ти така ли си заработваш хляба?що не си намериш истинска работа вместо да пишеш за пари тук!

Тоя е много нагъл дебил.

Върнахте послушковците,пчеличките който ви трупат парички във вашите партиини и лични касички..смешни сте..и залки..

Харвард и Свищов

Доказал се е? Чакай малко бе Кокорчо. Да не съм пропуснал нещо? Да не би пак да е продал фирма с милиони дългове на поредния рецидивист с ефективна присъда в затора?

Защо Ицко може да си назначи Пеевски, а аз да не мога да си назнача Спецката?

Не знам в какво точно се е доказал тоя екип. В задно праскане, сигурно. Или в мамене на НАП. Хората ви свалиха, заради некадърността ви. Ама Вашата наглост край няма.

Доказал се е из зад него.

ПП започнаха да назначават кадри от правителството на кико.

да си плащам данъците. Сега се замислям дали да ги плащам, докато е Спецов шеф!

Джендърите превземат България,не е само този Спецов,във всички свери ги налагат,вижте социалната министарка,пък и самия министър-председател

Въпрос: Какво на Спецов лапа Кокорчо? И защо ние трябва да плащаме за това???

Фащай Спецов за чурката и вървете далеч са се ши.ате! Писна ни от вас, мошеници.

От устите на тези нещастници нищо друго не се чува освен лъжи. Всяко назначение на висок пост в държата е политческо.

Да не е полтически акт е педеросексуален.

ПОХВАЛНИ СЛОВА ЗА СВИНЯТА - Иля Илф и Евгений Петров в романа си «Дванадесетте стола» бяха казали: "Ледът се пука, господа съдебни заседатели! Ледът се пука - става опасно за свинята!" А Чърчил обичал да казва: "От всички животни най-много обичам свинята, защото само тя те гледа право в очите, като РАВЕН С РАВЕН!" А президента Ричард Никсън пък казвал: "Ние знаем, че генерал Анастасио Сомоса (президент на Никарагуа) е свиня, но е наша свиня!"

Аман ат обикновенни педерасти!

Гласуваш за Бойко - получаваш Кирчо и Кокорчо. Честито!!!

Бюджетния дефицит в размер на 6.4% е завещанието на Шарлатаните.Киро Слабоумния и Асен Мошеника поздровяват народа с поредния дълг,които ще плащаме заради тоталната им некадърност.

ППДБ са болни Американски Кучки. Герб са само крсдливи Американски кучки. Вкарват ни във войната на САЩ срещу Русия на територията на бивша Украйна.

Умря ли Украина след Перемогата?

Тоя с големите мускули и малката пишка е любимия тъпкач на Коки май