Коментари - Асен Василев: На записа няма дума, зад която да не заставам | Днес.dir.bg

Асен Василев: На записа няма дума, зад която да не заставам

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" бе категоричен, че не трябва Мария Габриел да е първи ротационен премиер

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: На записа няма дума, зад която да не заставам | Днес.dir.bg

Коментари

До "хм" Ти от къде знаеш кои са българските интереси? Да не би да направи референдум и да попита народа какво той иска,че говориш от негово име?

Много хубави думи зад ,които заставаш. Мария Габриел е една калинка на Герб,а пред нея,тя е евроатлантик и т.н.Това ако не е лицемерие,пред нея да говориш едво и да я ласкаеш,а зад нея да я плюеш. Да уволняваш законно или незаконно в силовите структури,за да ги овладееш. Да правиш промяна в Конституцията,за да овладееш съд и прокуратура. Ало Василев вие диктатура ли смятате да налагате в България. После с нашето МВР ще правим избори,тоест ще ги печелите с 99%? Банкянския мафиот хубаво ще ви извърти.

Изпростяването и педерастията превзе политиката в Б-я!!!!

Мамка ти, хасковски педал. Държавата да не ти е шведска тройка, че да разпореждаш, кой ще бъде първият ротационен премиер-нещо, което конституцията не предвижда.

Тоя па незаконно кърви ще лее. Абе, откъде ви намират такива тъпи парчета, бе? Така ли говорят държавните мъже? Класа, стил - забравѝ.

Асенчо не осъзнава че това "съгласуване" с посолството Е престъпление ! Чудя се защо все още няма реакция от прокуратурата.

Този хем е обратен, хем е правен отзад! Типично нагъл по гейски! Дано избирателите им разберет за кокво "нещо" са гласували!

на това му се казва наглост без край. Точно като едно време при соца - ти го плюеш , то вика , че дъжд вали. Нямат край тия комундели и техните деца , внуци и правнуци. А тоя е особеннопротиве поради факта , че освен всичко друго е и педал .

Отдавна мислещите са ви разбрали манталитета на български предатели, че менторите ви прозират от всяко ваше отваряне на устите.. Ако имахме правораздаване да сте зад решетките за реална държавна измяна след като всичко оставате в ръцете на менторите си без да ви дреме за българите и България.

Застава зад ала-бала с президента.

Хубавото на записите е, че вече и бебетата знаят, че парите за подкрепата на еврогейски и атлантически партии като ПП, идват не от САЩ, а от мафията, която работи за САЩ в наркотрафика Ето , как парите на Сорос, Америка за България и другите американски грантодатели за медиите, оттекоха в реката

Заставаш ли зад думите, че всички бъдещи министри са предупредени да извършват чистка и че ТРЯБВА ДА СЕ ПОДПИСВАТ С КРЪВ. и че ти ще имаш нещо против този, който не го стори?

Заставаш ли зад това че ще правиш политическа чистка/лустрация която е забранена със закон след тълкувателон решение на Конституционният съд през 1994 Заставаш ли зад това, че ще съгласуваш шефовете на службите с друго посолство. Този акт се нарича държавна измяна. И е нарушение на Конституцията. заставш ли зад думите, че ще правиш уволнения, без да те интересува дали да законни или не? заставаш ли зад думите си че ще печелите избори с "наше МВР" и "Наша полиция"

"Има дълбоко проникване на руски интереси в нашата система за сигурност. В момента се провежда политика на отдалечаване на България от ЕС и от НАТО.С политиката на ЕС и НАТО не отговаря на бългорските интереси .Отдалечаването трябва да стане ако ЕС и НАТО не се реформират .Поддържам Русия !А ти си марионетка и не трябва да помиришеш власт !

SirBob

Какви са ГЕРБ-ПП-ДБ, вече стана ясно на цяла България. Съвършено ясно е, че това е сган от зависими корумпирани хора, не особено кадърни, но за сметка на това доволно сервилни и продажни. На такива ли хора даваме властта??? И как очакваме те да сторят нещо добро за България???

И това го пишеш на фона на подмолната работа на Митрофанова? Бягай за рубли при нея, до като все още ги раздава без сметка.

Понятието "партньор" предполага равнопоставеност. Няма нужда да споменаваме, дали тези наши т.нар. "партньори" съгласуват техните назначения с нас. Но ето само един пример - преди седмица някакви хора писаха писма с протести до ЕК, че ни бавят документи, разрешения и финансиране за една отсечка път на която стават много злополуки (Кресна). Едни 15 километра път не можем да си оправим сами без да ни разрешат и да го финансират "партньорите"! Ето дотам сме я докарали. Такова "партньорство" и по времето на Съветския Съюз не сме имали. Дори и в момента Кирил Петков е на килимчето при Урсула да се оправдава като непослушен ученик.

SirBob

Точно така.

А може би Асен Василев има дъщеря, която Магнитов е отвлякъл и няма да я пусне, докато Асен Василев не му свърши работата.

Ето това е проблема - тези са толкова нагли и безморални, че не разбират къде им е издънката... ..

Ти на тяхно място какво би направил??? Щото България е помийна яма в момента, ти би ли се изправил срещу мафията?

а се коалират с мафията?!

Ама нали затова ги избрахме - за да са СРЕЩУ мафията. Ако искахме статуквото, щяхме да си гласуваме за ГЕРБ и толкова, нямаше да има избори 6 пъти.

ПП купува избори и манипулира вота на българина! Запомнете това - Асен си призна, че думите са негови и той застава зад тях!!! ПП МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ!

Да бе, точно ПП купува избори. Смешки от 1001 нощ, само те се борят с мафията, а ти си тешен трол.

Голяма борба пада - как да изперат Бойко и как да му запазят имунитета докато стане изпирането.

Добре де, къде са умноКрасивите? Как е възможно тези политически чувствителни, високоморални и чисти души още да не са излезли на спонтанен протест на жълтите павета!? Как така!?! Аааа - да бе - Посолството не е платило, а, където няма кинти - няма и съвест!!!

е, как... сне се събуидиха и се разреваха, че паметника на съветската армия им е виновен, че са малоумни...

На записа чухте ли думи заради които да си зеслужава да направим такова правителство?

Евро, Шенген, Правосъдна Реформа, прочистване на службите от съветцко влияние. Да пробваме малко с другото посолство, че предишното ни докара до тоя хал :)

Слушателю, нещо много избирателно слушаш...:))))

Само българите могат да имат такава жалка държава с управници, които им се подиграват от години.

Когато човек, с вратовръзка за 1000 евро, ти обяснява, че можеш да живееш с 300 лева, спонтанно ти иде да му затегнеш вратовръзката!

Слушах целия запис. Нищо впечетляващо не чух. Даже предвид какви са политическите опоненти, нивото на приказки си беше високо. Направи ми добро впечетление, че каква посока да се вземе се обсъжда и на националния съвет. Това и в демократичното ДБ го няма. За мен лично тоя компромат рялно донесе политически дивиденти.

ами ти си малоумен, нормално е за твоето дебилно състояние да не виждаш нищо

"4-часовият запис всички трябва да го чуят, за да видят, че няма коалиция, няма договорки и това е тежко решение - да приемем човек от ГЕРБ, за да тръгне страната." - Арм в записа буквално даже той казва "това е коалиция", говори се за договорките с посолства, Главата на ЕК, Главата на ЕП, икономически заинтересовани лица, Бойко, ДБ, ДПС и т.н. За тях власта е имено самоцел. Някой може ли най-накрая да измисли дума еквивалентна на прекрасната дума "gaslighting', означаваща да те убеждават че си чул/видял именно обратното на това, което е говорено/показано?

Докога този психопат ще мърси ефира, вместо да тръка решетката със задни части?? Такова дъно не е било от най.мрачните години на бойковите мутри. позор!

Докато си избирате Боко Тиквата. Той го вкара пак във властта.

Бе, хайде и Бат Бойко да се изтъпани и да каже коя кака го е снимала и че пачките и кюлчетата са негови и се гордее с това и ще са съвсем готови за коалиция тия.

Вчера Урсула привика извънредно Киро, а онзи се изцепи че отивал да прави структури в Братислава. Кирчо и Кокорчо са необратимо ментално увредени или нагли тарикат мошеници.

Следващият път очаквам да се съеши в ефир с ексминистъра на културата - своето протеже Просто Наско - и да заяви, че се гордее с това и всички трябва да го изгледат.

Върви в канала тогава, наглец с наглец!

Гневни сме сега ,а къде бяхме по време на изборите ...

Дреме им, нали манипулират изборите, умножават по 2 по 3 и пак са вътре.

В друга нормална европейска държава до сега тези да са подали оставка всички и да сме насрочили нови избори. Това са явления и процеси които коренно променят мнението на хората за кого да гласуват.

Кой ще ти даде да си отзад .

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ !

Не довиждане, а СБОГОМ !!!!

наведен с отворени .....зи?

ние ли ? Пак ли?

Той

Никой от официално овластените не реагира! Мълчат президент, главен прокурор, милиционери , спецслужби! Същите мълчаха и когато се газеше конституцията и законите! Сега това не прави впечатление никому! И какво му остава на меката китка - ами да се втвърди и да наглее, да ни се присмива и в крайна сметка да ни яха! Тези, които трябва да го спрат, фактически го поощряват и са застанали зад него и съучастниците му!

некадърни!!!! Ще се упражняват на мой гръб, ама друг път. От мен до тук. Не ставате беееее, и за сервитьор не ставате, щото и там мозък трябва.

Гнус сте. Тичате в БТВ и Нова но това никак не Ви помага. Българите чуха и ще Ви оценим. Много ни подценявате и си мислите,, че още може Ала бала с държавата и хората, но не сте познали

Съвсем нормално е след такива изявления, да го изгърбим това гейче. Тоя е по-нагъл от Мария- Антоанета.

Гризна дървото

С борда крачка поемаш към Централния софийски затвор като осъден по гл. Първа от НК. Ако не сега, то при новия Народен съд, който със сигурност ще ви се случи, еничарски предатели. Да ви ЕПМ фашистка.

Щом застваш зад думите си, това е самопризнание за държавна измяна. Прокуратурата защо спи и този човек все още не е зад решетките?

Явно и прокуратурата съгласува действията си с Посолството.

Добре де след като ще ни управлява посолството вие за какво сте ни?

Ще свърши при бай Ставри, май.

Най-обикновен продажник, предател и абсолютен шарлатанин.... Е за зарад такива е имало 500 години....... при съветския съюз дрогарете са пълни аматьори пред тоя гьонсурат

Оказва се, че в сравнение със сегашния си унизителен политически статут, България е била много по - независима, дори докато е била васално княжество на Османската империя в периода 1879-1909г. Тогава поне чужди, османски закони не са били налагани на българите, както днес Брюкселско законодателство. Общото е, че и това и днес българите сме нямали собствена външна политика, а армията ни е била изцяло подчинена.

Добър ден.

му работа

Ала-бала

БАСИ НАГЛЕЦА..БАСИ ЛЪЖЛИВИЯ ПЕНДЕЛ !! ИВАН ГЕШЕВ Е ВРЕМЕ ДА ГИ ПОДКАРА ТИЯ ИЗМАМНИЦИ !! ТА ГИ ГЛЕДАМ НАКУП–ЕДНА НОРМАЛНА ФИЗИОНОМИЯ НЯМА В ГРУПАТА ИМ !И ТОВА МИ БИЛИ ДЕПУТАТИ ?? РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ НА МУНЧО ЧЕДАТА !!СЕГА ЩЕ Я ОГЛОЗГАТ !!

Тия са чеда на Посолството.

НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ И ПРЕДСТАВЛЯВАТ ШАРЛАТАНИ , ИМА ЛИ ОЩЕ ЗАБЛУДЕНИ ? ТОВА СА ХОРА КОИТО НЯМАТ И ГРАМ СЪВЕСТ , МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО ПРИ ТЯХ ЛЪЖАТА И ЗАКОНОНАРУШЕНИЕТО СА НОРМА , ТО ПРЕЗ ФАЛШИВИ ДЕКЛАРАЦИИ МИНИСТЪР , ТО ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД В ШЕНГЕН , ТО "ИЗМИСЛЕНО " ПО ВТОРИЯ НАЧИН В ЕВРОЗОНАТА ??? ХОРААА , СЪБУДЕТЕ СЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ ДА НИ УНИЩОЖАТ , ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ БОКЛУК , НЕ ЧЕ ДРУГИТЕ СА СТОКА АМА ТИЯ ВЕЧЕ МИРИШАТ ОТ КИЛОМЕТРИ

Разбирам двата минуса са от кирчо и асен ,момчетаа с ала бала не се управлява държава, не сте аматьори , ПОМИЯРИ СТЕ .И ДВАМАТА ОСТАВКИ И КОЙ ОТКЪДЕ Е ДОШЪЛ , В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ИМА И КАЧЕСТВЕНИ ХОРА , НЕ ИМ ПРЕЧЕТЕ

Е, те като са толкова свестни - що мигат като мишоци докато тия плюят българския род и държава. Не чух Ицо хазарта да е скочил и взел думата...

Коментари - Асен Василев: На записа няма дума, зад която да не заставам | Днес.dir.bg

Асен Василев: На записа няма дума, зад която да не заставам

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" бе категоричен, че не трябва Мария Габриел да е първи ротационен премиер

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: На записа няма дума, зад която да не заставам | Днес.dir.bg

Коментари

До "хм" Ти от къде знаеш кои са българските интереси? Да не би да направи референдум и да попита народа какво той иска,че говориш от негово име?

Много хубави думи зад ,които заставаш. Мария Габриел е една калинка на Герб,а пред нея,тя е евроатлантик и т.н.Това ако не е лицемерие,пред нея да говориш едво и да я ласкаеш,а зад нея да я плюеш. Да уволняваш законно или незаконно в силовите структури,за да ги овладееш. Да правиш промяна в Конституцията,за да овладееш съд и прокуратура. Ало Василев вие диктатура ли смятате да налагате в България. После с нашето МВР ще правим избори,тоест ще ги печелите с 99%? Банкянския мафиот хубаво ще ви извърти.

Изпростяването и педерастията превзе политиката в Б-я!!!!

Мамка ти, хасковски педал. Държавата да не ти е шведска тройка, че да разпореждаш, кой ще бъде първият ротационен премиер-нещо, което конституцията не предвижда.

Тоя па незаконно кърви ще лее. Абе, откъде ви намират такива тъпи парчета, бе? Така ли говорят държавните мъже? Класа, стил - забравѝ.

Асенчо не осъзнава че това "съгласуване" с посолството Е престъпление ! Чудя се защо все още няма реакция от прокуратурата.

Този хем е обратен, хем е правен отзад! Типично нагъл по гейски! Дано избирателите им разберет за кокво "нещо" са гласували!

на това му се казва наглост без край. Точно като едно време при соца - ти го плюеш , то вика , че дъжд вали. Нямат край тия комундели и техните деца , внуци и правнуци. А тоя е особеннопротиве поради факта , че освен всичко друго е и педал .

Отдавна мислещите са ви разбрали манталитета на български предатели, че менторите ви прозират от всяко ваше отваряне на устите.. Ако имахме правораздаване да сте зад решетките за реална държавна измяна след като всичко оставате в ръцете на менторите си без да ви дреме за българите и България.

Застава зад ала-бала с президента.

Хубавото на записите е, че вече и бебетата знаят, че парите за подкрепата на еврогейски и атлантически партии като ПП, идват не от САЩ, а от мафията, която работи за САЩ в наркотрафика Ето , как парите на Сорос, Америка за България и другите американски грантодатели за медиите, оттекоха в реката

Заставаш ли зад думите, че всички бъдещи министри са предупредени да извършват чистка и че ТРЯБВА ДА СЕ ПОДПИСВАТ С КРЪВ. и че ти ще имаш нещо против този, който не го стори?

Заставаш ли зад това че ще правиш политическа чистка/лустрация която е забранена със закон след тълкувателон решение на Конституционният съд през 1994 Заставаш ли зад това, че ще съгласуваш шефовете на службите с друго посолство. Този акт се нарича държавна измяна. И е нарушение на Конституцията. заставш ли зад думите, че ще правиш уволнения, без да те интересува дали да законни или не? заставаш ли зад думите си че ще печелите избори с "наше МВР" и "Наша полиция"

"Има дълбоко проникване на руски интереси в нашата система за сигурност. В момента се провежда политика на отдалечаване на България от ЕС и от НАТО.С политиката на ЕС и НАТО не отговаря на бългорските интереси .Отдалечаването трябва да стане ако ЕС и НАТО не се реформират .Поддържам Русия !А ти си марионетка и не трябва да помиришеш власт !

SirBob

Какви са ГЕРБ-ПП-ДБ, вече стана ясно на цяла България. Съвършено ясно е, че това е сган от зависими корумпирани хора, не особено кадърни, но за сметка на това доволно сервилни и продажни. На такива ли хора даваме властта??? И как очакваме те да сторят нещо добро за България???

И това го пишеш на фона на подмолната работа на Митрофанова? Бягай за рубли при нея, до като все още ги раздава без сметка.

Понятието "партньор" предполага равнопоставеност. Няма нужда да споменаваме, дали тези наши т.нар. "партньори" съгласуват техните назначения с нас. Но ето само един пример - преди седмица някакви хора писаха писма с протести до ЕК, че ни бавят документи, разрешения и финансиране за една отсечка път на която стават много злополуки (Кресна). Едни 15 километра път не можем да си оправим сами без да ни разрешат и да го финансират "партньорите"! Ето дотам сме я докарали. Такова "партньорство" и по времето на Съветския Съюз не сме имали. Дори и в момента Кирил Петков е на килимчето при Урсула да се оправдава като непослушен ученик.

SirBob

Точно така.

А може би Асен Василев има дъщеря, която Магнитов е отвлякъл и няма да я пусне, докато Асен Василев не му свърши работата.

Ето това е проблема - тези са толкова нагли и безморални, че не разбират къде им е издънката... ..

Ти на тяхно място какво би направил??? Щото България е помийна яма в момента, ти би ли се изправил срещу мафията?

а се коалират с мафията?!

Ама нали затова ги избрахме - за да са СРЕЩУ мафията. Ако искахме статуквото, щяхме да си гласуваме за ГЕРБ и толкова, нямаше да има избори 6 пъти.

ПП купува избори и манипулира вота на българина! Запомнете това - Асен си призна, че думите са негови и той застава зад тях!!! ПП МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ!

Да бе, точно ПП купува избори. Смешки от 1001 нощ, само те се борят с мафията, а ти си тешен трол.

Голяма борба пада - как да изперат Бойко и как да му запазят имунитета докато стане изпирането.

Добре де, къде са умноКрасивите? Как е възможно тези политически чувствителни, високоморални и чисти души още да не са излезли на спонтанен протест на жълтите павета!? Как така!?! Аааа - да бе - Посолството не е платило, а, където няма кинти - няма и съвест!!!

е, как... сне се събуидиха и се разреваха, че паметника на съветската армия им е виновен, че са малоумни...

На записа чухте ли думи заради които да си зеслужава да направим такова правителство?

Евро, Шенген, Правосъдна Реформа, прочистване на службите от съветцко влияние. Да пробваме малко с другото посолство, че предишното ни докара до тоя хал :)

Слушателю, нещо много избирателно слушаш...:))))

Само българите могат да имат такава жалка държава с управници, които им се подиграват от години.

Когато човек, с вратовръзка за 1000 евро, ти обяснява, че можеш да живееш с 300 лева, спонтанно ти иде да му затегнеш вратовръзката!

Слушах целия запис. Нищо впечетляващо не чух. Даже предвид какви са политическите опоненти, нивото на приказки си беше високо. Направи ми добро впечетление, че каква посока да се вземе се обсъжда и на националния съвет. Това и в демократичното ДБ го няма. За мен лично тоя компромат рялно донесе политически дивиденти.

ами ти си малоумен, нормално е за твоето дебилно състояние да не виждаш нищо

"4-часовият запис всички трябва да го чуят, за да видят, че няма коалиция, няма договорки и това е тежко решение - да приемем човек от ГЕРБ, за да тръгне страната." - Арм в записа буквално даже той казва "това е коалиция", говори се за договорките с посолства, Главата на ЕК, Главата на ЕП, икономически заинтересовани лица, Бойко, ДБ, ДПС и т.н. За тях власта е имено самоцел. Някой може ли най-накрая да измисли дума еквивалентна на прекрасната дума "gaslighting', означаваща да те убеждават че си чул/видял именно обратното на това, което е говорено/показано?

Докога този психопат ще мърси ефира, вместо да тръка решетката със задни части?? Такова дъно не е било от най.мрачните години на бойковите мутри. позор!

Докато си избирате Боко Тиквата. Той го вкара пак във властта.

Бе, хайде и Бат Бойко да се изтъпани и да каже коя кака го е снимала и че пачките и кюлчетата са негови и се гордее с това и ще са съвсем готови за коалиция тия.

Вчера Урсула привика извънредно Киро, а онзи се изцепи че отивал да прави структури в Братислава. Кирчо и Кокорчо са необратимо ментално увредени или нагли тарикат мошеници.

Следващият път очаквам да се съеши в ефир с ексминистъра на културата - своето протеже Просто Наско - и да заяви, че се гордее с това и всички трябва да го изгледат.

Върви в канала тогава, наглец с наглец!

Гневни сме сега ,а къде бяхме по време на изборите ...

Дреме им, нали манипулират изборите, умножават по 2 по 3 и пак са вътре.

В друга нормална европейска държава до сега тези да са подали оставка всички и да сме насрочили нови избори. Това са явления и процеси които коренно променят мнението на хората за кого да гласуват.

Кой ще ти даде да си отзад .

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ !

Не довиждане, а СБОГОМ !!!!

наведен с отворени .....зи?

ние ли ? Пак ли?

Той

Никой от официално овластените не реагира! Мълчат президент, главен прокурор, милиционери , спецслужби! Същите мълчаха и когато се газеше конституцията и законите! Сега това не прави впечатление никому! И какво му остава на меката китка - ами да се втвърди и да наглее, да ни се присмива и в крайна сметка да ни яха! Тези, които трябва да го спрат, фактически го поощряват и са застанали зад него и съучастниците му!

некадърни!!!! Ще се упражняват на мой гръб, ама друг път. От мен до тук. Не ставате беееее, и за сервитьор не ставате, щото и там мозък трябва.

Гнус сте. Тичате в БТВ и Нова но това никак не Ви помага. Българите чуха и ще Ви оценим. Много ни подценявате и си мислите,, че още може Ала бала с държавата и хората, но не сте познали

Съвсем нормално е след такива изявления, да го изгърбим това гейче. Тоя е по-нагъл от Мария- Антоанета.

Гризна дървото

С борда крачка поемаш към Централния софийски затвор като осъден по гл. Първа от НК. Ако не сега, то при новия Народен съд, който със сигурност ще ви се случи, еничарски предатели. Да ви ЕПМ фашистка.

Щом застваш зад думите си, това е самопризнание за държавна измяна. Прокуратурата защо спи и този човек все още не е зад решетките?

Явно и прокуратурата съгласува действията си с Посолството.

Добре де след като ще ни управлява посолството вие за какво сте ни?

Ще свърши при бай Ставри, май.

Най-обикновен продажник, предател и абсолютен шарлатанин.... Е за зарад такива е имало 500 години....... при съветския съюз дрогарете са пълни аматьори пред тоя гьонсурат

Оказва се, че в сравнение със сегашния си унизителен политически статут, България е била много по - независима, дори докато е била васално княжество на Османската империя в периода 1879-1909г. Тогава поне чужди, османски закони не са били налагани на българите, както днес Брюкселско законодателство. Общото е, че и това и днес българите сме нямали собствена външна политика, а армията ни е била изцяло подчинена.

Добър ден.

му работа

Ала-бала

БАСИ НАГЛЕЦА..БАСИ ЛЪЖЛИВИЯ ПЕНДЕЛ !! ИВАН ГЕШЕВ Е ВРЕМЕ ДА ГИ ПОДКАРА ТИЯ ИЗМАМНИЦИ !! ТА ГИ ГЛЕДАМ НАКУП–ЕДНА НОРМАЛНА ФИЗИОНОМИЯ НЯМА В ГРУПАТА ИМ !И ТОВА МИ БИЛИ ДЕПУТАТИ ?? РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ НА МУНЧО ЧЕДАТА !!СЕГА ЩЕ Я ОГЛОЗГАТ !!

Тия са чеда на Посолството.

НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ И ПРЕДСТАВЛЯВАТ ШАРЛАТАНИ , ИМА ЛИ ОЩЕ ЗАБЛУДЕНИ ? ТОВА СА ХОРА КОИТО НЯМАТ И ГРАМ СЪВЕСТ , МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО ПРИ ТЯХ ЛЪЖАТА И ЗАКОНОНАРУШЕНИЕТО СА НОРМА , ТО ПРЕЗ ФАЛШИВИ ДЕКЛАРАЦИИ МИНИСТЪР , ТО ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД В ШЕНГЕН , ТО "ИЗМИСЛЕНО " ПО ВТОРИЯ НАЧИН В ЕВРОЗОНАТА ??? ХОРААА , СЪБУДЕТЕ СЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ ДА НИ УНИЩОЖАТ , ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ БОКЛУК , НЕ ЧЕ ДРУГИТЕ СА СТОКА АМА ТИЯ ВЕЧЕ МИРИШАТ ОТ КИЛОМЕТРИ

Разбирам двата минуса са от кирчо и асен ,момчетаа с ала бала не се управлява държава, не сте аматьори , ПОМИЯРИ СТЕ .И ДВАМАТА ОСТАВКИ И КОЙ ОТКЪДЕ Е ДОШЪЛ , В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ИМА И КАЧЕСТВЕНИ ХОРА , НЕ ИМ ПРЕЧЕТЕ

Е, те като са толкова свестни - що мигат като мишоци докато тия плюят българския род и държава. Не чух Ицо хазарта да е скочил и взел думата...