Асен Василев: Кирил Петков ще бъде част от проектокабинета

Номинираният за нов премиер няма да предлага проектокабинет без сигурни 121 гласа, броят им все още не е гарантиран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проектокабинета не стана, с тая хартия си изтрий олигавеното, и на историята на боклука!

ТЕА ПЛАГИЯТСТВАТ ОТ ПУТИН ! КАТО ИСПУШИ ЕДИНИЯ , ГО ЗАМЕСТВА ДРУГИЯ ! ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО НОВО ! ПФУ !

Мале-е-ей, ти да видиш как всички платени гърбави тъпоъгълници са налазили като хлебарки по форумите да плюят свестни и достойни хора, които са класи над тях!

ХАРВАРДСКИТЕ ПЛЮНКИ ЛИ СА ДОСТОЙНИ " МУНЧОУ" ? ЛИЧИ СИ ! ЗА КОЛКО СИ КУПУВАШ ХЛЯБА , И>ДТ ?

Т.е. казваш че Киро пак ще е началника ти. Това къде го измислихте - В МИ-6, Британското или Американското посолство. Хайде да си одите. Нали целокупните социолози ви дават вече изпреварващо изравняване и предполагаема преднина пред ГЕРБ на следващи избори - да видим тогава през Октомври ли беше колко ще е? А и вече сте като в приказката “Новите дрехи на Краля” - Газ няма, засекретено заседанието; Йорданова + ПП + ДБ знаят колко много нарушения, золуми и престъпления е направил Гешев обаче тя нямала нито едно доказателство писмено или устно за да го докаже - фиаско от класа.

И трябва да се създаде министерство на парапетите за да има за какво да се хваща.И непременно да се намери подходящ пост , например "Главен парапет" на новоселската шафрантия.

Имах една изгоряла ел.крушка и пробвах да я ползвам другаде...Ефект - негативен. Хвърлих я...

Ти и приятелчето едва ли имате съвест!

Тия още се редят..

ПростоКиро ще е част от нищото...

Все агенти на ЦРУ и Мосад в кабинета на Кирчо,същите влизат и в кабинета на Асенчо . Корнелия е агент на ЦРУ, неслучайно ЦРУ пази сина й в САЩ .

ми че как киро няма да е част от кабинета???? нали иначе промяната ше спре а американците газ ше пикаят.... нищо че зарад него беше вота на недоверие.... то тва са подробности

На американците не им пука за промяната, имат си 2-3 цели и си гледват: - да се вдигне ветото за РСМ; - да се изчисти руската агентура в България; - да се направи по-голяма военна база в България; - евентуално да разработим терени за шистов газ, заедно с американски компании. Бойко се беше запънал и го махнаха, но сега е готов на всичко и нищо чудно следващото правителство да е заедно с него.

Дим дим дим да ви няма

Правителството на Асен Василев ще вкара Бойко Борисов и Делян Пеевски за дълги години на топло. Закона БГ Магнитски ще бъде приет в първата седмица. След двамата са Гешев и Владо Горанов. Няма прошка за Гербаджиите и Депесарите.

Меги тъпото...

Меги мега тъпото па не позна...

гарван гарвану око не вади

а ти си приготви оная долу за свинска опашка.

Абе Тъпак, и ти и Кирча не разбрахте ли, че никой не ви иска. Като матрьошки сте. От единия излиза другия и така до безкрай. Омитайте се и двамата и стига сте злепоставяли и Америка и България. Пълна дебилщина!

И да обяснят лъжците, защо при условие, че цената на горивата и продуктите на горива в момента са в пъти по евтини тук в България няма мърдане на цените по бензиностанциите????

Асенчо се е договорил с Лукойл. Лукойл плаща минимален данък печалба,но Лукойл вдига цените. Така ДДС се вдига и Асенчо прибира огромни приходи.

Кирчо щял да става вицепремиер,Лорер,Еконт Събев,Корнелия Нинова също вътре. Все тъпаци

К.Петков ? НЕ.

Махайте се,и 6 мееца повече няма да изкарате,само вредите на народа ,и БГ.

Той, прост Киро каза, че немало значение кой отпред, кой отзад! Кат ви омръзне ще се менкате, колко му е...важното е да си правите кефа, нали?

Асана и Кира от американскуту харварт ши на опраят.

логика да се търсят и мислещи депутати от ДБ, БСП и самото ПП! Защо, не! Каквото повикало, такова се обадило!

Според мен точно това се прави в момента и те затова и няма да внесат кабинета щото ше се изложат като кифладжии на мост

За Кире и Лена направете министерство на истината , за да не изоставаме от новите ни американски братя. Това ще им пасне най-добре на качествата, които предлагат.

Още не са гласували двустранния протокол в РСМ и ситуацията в България започва да става куриозна. Ако и утре РСМ не го гласува и ветото не падне, то ще се получи нещо невроятно, необходимите депутати за нов кабинет ще се намерят и ще имаме ново правителство. Ако обаче утре ветото за РСМ падне, в България отиваме на избори.

Ще обясниш ли как точно стигна до този извод, защото в него има забележително отсъствие на логика??

ПП дойдоха на власт с една основна задача и тази задача е наполовина изпълнена тъй като има риск РСМ да не си изпълнят своята част от договорката. Ако ПП падне от власт и РСМ отхвърлят 'френското' предложение, ще излезе, че ПП не са си свършили работата. Хората, които им помогнаха да дойдат на власт не биха поели такъв риск. Бойко Борисов от своя страна дълбоко се разкая за ветото и Турски поток и вече твърдо заяви своята лоялност. Тази лоялност цели да го спаси от затвора, но ако се наложи може и да го върне на власт.

Опитвам се да бъда безпристрастен, но в този случай няма как да пропусна тази квалификация. Логика има в много наглед невероятни и несвързани действия и събития. Няма да говоря за 'ефекта на пеперудата', а ще спомена, че днешните читатели обичат бързо да схващат всичко и да им поднасят информацията максимално разбираема. Това ги прави лесно манипулируеми и подвластни на дезинформация. Ще дам един пример с РСМ, там преди 2 седмици казаха, че 'френското' предложение е неприемливо, преди седмица обаче казаха, че 'модифицираното френско' продложение е добро. В България нашия министър на външните работи каза, че няма ново 'френско' предложение. Въпросът ми е 'Кои правят на идиоти - северномакедонците или българите?'. Или правителството на РСМ манипулира безобразно своите граждани или това го прави българското правителство.

Боковите трътки сериозно са налазили форума. Нека се пенят още малко.

Не бе, хората си го мразим Киро и без да подкрепяме оня гнусен мутрак и тулуп Боко. Хората не приемат Киро заради лъжите му, зависимостта от чужди държави и посолства, наглостта му, нулевата свършена работа, конфликтът на интереси и корупционните практики, свързани с Лена, противния Асен Василев, невъзпитаните му депутати, изтеглените заеми в милиарди, за които не се даде отчет къде са отишли, езикът на омразата, който използва. Това няма нищо общо с троленето.

На иро създайте министерство на идиотизма таман за него и за онази Гуглена Парапетова.

В най-новия брой на вестник "Стого секретно" има една статия" От Идиотизъм към кретенизъм"

Абе какъв кабинет не болкуци мръсни. Трябва да ви погнат хората с дебелите тояги

Сите меки китки не ни трябвате

И Германия обърна палачинката.. https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-07/germany-s-habeck-urges-canada-to-help-thwart-putin-s-gas-excuses?sref=fgHqaWRV#xj4y7vzkg Моли се на Канада да и прати ремонтираната турбина. А тя да си я даде на Газпром.. Щото Канада - ти да видиш, НАКАЗВАЛА ЕС!!!!

Връщай мандата педер!

Сега. Господа отвратителни негодници. Кажете най-накрая каква е цената на щатския газ. Кажете кои гнусни дебили кроите да правите министри. Стига с тия педалски игрички.

Бягайте, спасявайте се овреме, докато народната любов не ви е докопала!

БГто е вероятно единствената страна в която няма наказани политици за корупция и предателство. Дори ги пренареждат на нови постове. ПС О да пропуснах А. Луканов, но там не се знае от кого и защо беше екзекутиран, вероятно от свои, и разбира се не със съдебно решение

Обявявам война на Киро-тъпъто, Асен-педала и Рашков-пияндето.

Абе малоумници, и да напазарувате няколко души, после как ще го удържите това мнозинство? Нали всеки от вашите си, от ортаците ви, та и от новите пеликани ще зяпа и ще иска още и още..... А ще има и борба на интереси за една и съща копаня.....

Педал долен , да се махате с Канадеца , че ще играе сопата най-на края. Наглеци проклети , американски слуги.

Министерство на парапетите и тайните квартири.

Направо се стягайте за избори.Щом не можете да се отървете от КИРО.

А тате - знам. министър, щото така.

Кризааааа!

Асен намери ли купи ли достаъчно гласове ? Утре ще стане ясно кой се е е продал.

ПАЗАРУВАЛИ СА ЯКО. 100% СА СИ НАБАВИЛИ НУЖНИТЕ.

Заедно ни ги натресаха, заедно ще си ходят.

За Кирил Петков ще бъде създадено ново министрество, което ще се нарича "Министерство на усмивките и илюзийте.".

министесрство на КРИВАТА ДЖУКА

Министерство на потната мазна кожа

Министерство на проскубаната коса

министерство на парапетите...

Министерство на лъжата

"Министерство на лъжата" Щом е министерство трябва да е наобратно - така че "Министерство на истината"

Правителството на Асен Василев ще вкара Бойко Борисов и Делян Пеевски за дълги години на топло. Закона БГ Магнитски ще бъде приет в първата седмица. След двамата са Гешев и Владо Горанов. Няма прошка за Гербаджиите и Депесарите.