Асен Василев излязъл от управлението на офшорна фирма година преди да стане министър

От пресслужбата на "Продължаваме промяната" декларират, че бившият служебен министър е декларирал всичко в подадените декларации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излязъл от управлението, но не и от печалбите... Харвардизация на българската организирана и законосъобразна престъпност... Ашколсун... Фантастик... Exelent..

Некадърните харвардски шарлатани за няколко месеца съсипаха енергетиката, оттам рухна икономиката, окрадоха парите за пътиша, предизвикаха небивала инфлация, искат да продадат за по един долар Българската Банка за Развитие, Булгаргаз и Булгартрансгаз, на път са да признаят Истамжулската конвенция, както и да се откажат от българската история в полза на СМакия. Какво ли ще направят за някоко години хардвардските Кокорковци и Шарлатани?

Баце ! Само на този човек вярвам ! Върнете го и да започваме промяната с още по-мощно крадене от еврофондовете.

Ако един крадец го арестуват за кражба извършена преди една година, той може ли да се измъкне от обвинение и присъда с мотива че от тогава до сега т.е от една година не е крал? Питам за един приятел от Сливенския затвор... Кервана си върви, "спасителите" се сменят а нещата си остават същите. Подмяната продължава. Честито на печелившите!

Ма вие сериозно ли мислите, че тоя шмекер с офшорни връзки може да направи нещо читаво за България?

Ясно, Кокорчо Офшорчо!!! ПП-продължаваме прее. аването

..там ли е набутал паричките за откраднатия софтуер този почтен човек?

Препоръчвам на всички млади хора да прочетът разказа или да гледат мюзикъла "Вражелец", мисля че все още се играе. Тогава много от нещата свързани с нашата народопсихология ще им станат ясни, а също така и на кого да не се доверяваме. Приятно гледане!

Управителят на офшорката е някой сламен човек от Британските вирджински острови. А акциите ако са на приносител, никой не знае чия е компанията. Освен ако не ги открият под дюшека на Асенчо, няма как да го уличат, но никой няма и да ги търси. Пък той може да си ги закопае на някое скришно място и като му минат политическите дейности пак да си ги вземе и да е чист пред закона. Вие какво очаквате, все пак в Харвард е учил човека !

минахме на остапбендеровци. Все от Хунтата на Фатмака.

В Братството на почтените бая мошеничества вървят... Сега дали Асенка Очите е мошеник като Пеевски или Пеевски е почтен като Асенка?

Който е писал статията във в-к " Труд" няколко пъти посочва факта , че Радев го е назначил. Внушението е ясно защо се прави.

Правилно е споменат Радев. Та нали тези двамата са негови хора.

Нещо не мога да те разбера! Това лъжа ли е? Не е. Трябва да го премълчаваме ли? Не мисля

Моля, обявете кой им плаща командировъчните на тези крадци и лъжци?

му влязъл ...

Излязъл от управлението, но така също той е собственик на 100% от дяловете на фирмата. Все още ли е негова? Защото, който и да е в управата, той работи за собственика. Та, още ли е собственик на офшорката или? И защо не покаже документи от вирджинските институции, за да докаже думите си, като ПОЧТЕН човек

Айде ... и Кокорчо цъфна ... Тия ли се определяха като "почените" ?!? Единия нарушава конституцията с канадското си гражданство другия точил пари в офшорки ... Народе - мисли добре преди да гласуваш този път !

evra52k

Тези са най-гъвкавите хора. С комунистически устрем и стандартен ум не става.

"ПО ОФШОРКИТЕ ЩЕ НИ ПОЗНАЕТЕ" - Милийонка милиЙончева

уволнил се е и сега вече е от почтените

Това се знае отдавна. Питаха един служ.министър от сл.кабинет "радев-1": "-Абе, вие сте от 20 дена министри и много уверено действате, да не сбъркате.нешо? - Ние ТИЯ работи щяхме да ги правим МИНАЛАТА година и затова си ги знаем наизуст"

И Асен Василев и Кирил Петков не са читави и имат силно съмнително поведение и действия, или както се казва - не им е чиста работата. Кирил Петков в нарушение на Конституцията, като лице с двойно гражданство, стана служебен министър, и сега Радев се опитва да замете собствения си гаф и направи публично самопризнание за това, като изпрати писмено искане до Конституционния съд за "прекратяване на делото по отпаднала необходимост". По същество, това е директно самопризнание от Радев, че е нарушил Конституцията като е назначил лице с двойно гражданство за служебен министър. Подобно на моето становище изрази и професор Даниел Вълчев (декан на Юридическия факултет към СУ) в последното си голямо интервю пред една от двете големи частни телевизии. А Асен Василев с тези данни за офшорни фирми и офшорни сметки показва само едно - има какво да крие щом минава през офшорни зони. Читав и порядъчен човек няма от какво да се крие и да бяга, а щом Асен Василев е имал вземане-даване през офшорни зони значи има да крие най-вероятно някакви далавери. А и злите езици из Софийското поле говорят за "слабост на меките китки" между Асенчо и културиста в НАП, само не разбрах коя е активната страна и коя пасивната. Не им е чиста работата на Кирил Петков и Асен Василев ... кой нормален човек дипломирал се в Харвард ще се намести на държавна службица за 5000 лева заплата, няма логика, освен ако няма много добра далавера в това начинание. Иначе сладките приказки как "идваме от алтруизъм и любов към Родината, да работим без пари, за да оправим страната" - това са сладки приказки за някой първолак с жълто около устата, но не са сериозни за възрастен човек.

Странно! Значи, една година преди да бъде назначен за служебен министър, той е знаел за това?! Следоватено, събитията през тази една година са били предварително планирани? Следователно, действително е имало предварително планиране, т.е. загоор за предизвикване на текущата политическа, икономическа, финансова, а вече и Конституционална кризи? С три думи казано, планиран е бил преврат, завземане на властта без избори? Това е измяна.

за да се реализира такъв план на 100% , трябва участието и на двете страни , така че за ;измяна ; не знам ,но съм убеден че в грабежа с инфлацията и енергията участват всички политици с предварителна уговорка , затова държавността си мълчи и бездейства като пуска от време навреме ;идеи; за справяне с кризата , и то такива които ще са удобни за следващо дране на населението

Естествено че е така. Вълните (които са си криза чрез биологическо оръжие) или тяхното отсъствие са винаги предизборни. Колко доброволци мислиш са нужни за да се спрете една вълна? Ами около 100. В други страни го правят даже и с 40. Може сигурно и с по-малко много контактни, да речем доктори, учители или полицаи. Те правилата и цифрите за различни зони не са случайни. 10 милиона население изискват 120 души а 5,5 около 60.

Добре, че има хора като АЗИС Василев и КИРО Харвард-факиро ТАКА да се жертват за народа. Голям късмет как'Сийке!

Айде и тоя ни лук ял,ни лук мирисал.Къде ви намират такива "почтени".

Този Асен Василев е ввем мошеник и спекулант ,решил да завлече България с някой и друг милиард. Много станахте крадците на страната!

Мунчо се оказа по-хитър. Той трупа в подаръчни торбички.

Кокорчо иска да мине с моя номер

Иначе къде китайците са му превели парите за откраднатата интелектуална собственост. Хитрец е нашия Андрешко

Ех, Кокорчоооо...

Може просто да излезеш от 100 % собствена фирма. Прехвърлил е управлението на пжставено лице, но е собственик 100% на акциите. Тарикато "ПОДЧТЕННО "селянче.

Излязал!?! Колкото Спецов си е платил данъците! И колкото другия лъжец не е канадски гражданин

Аз на времето убивах малки деца, ма вече не. Честна пионерска. Добър съм. Няма бивш престъпник!!!!

И къде видя престъпление в дейността на бившия финансов министър, че не разбрах?!?

Неплащането на данъци в страната в която си направил парите не е предтъпление... Си мислише и Ал Капоне.

Имаме си тръба за 3 млрд. лв, къде е далаверата...

Т.е е управлявал офшорна фирма. Крадец. Точка

Асен Василев е много умен и владее врътките до съвършенство. Не очаквайте да го увътрите.

Кви врътки той приключва с врътките. Политик с офшорна фирма ... действаща!

Голям бизнесмен, много фирми, големи печалби. Изведнъж решава да живее бедно на заплата 5000 лв. като депутат и то ако влезне в НС или ще взема 7000 лв. заплата като министър в името на народа и България. Ами не ми се вярва, нещо звучи фантастично да си зарежеш бизнесите и да рискуваш. Явно тука далаверата е голяма и парите са с няколко нули отзад.

Дружеството към момента било в добро състояние и е действащо И като е излязъл от управлението и собствеността, на кого ги е прехвърлил? Щото нормален човек няма да повярва, че ги е подарил... И ако притежанието на офшорки от политици е МОРАЛНО укоримо, то прикриването на собственост, прехвърляйки я на податавено лице е ЗАКОНОВО НАРУШЕНИЕ!!!! А той сам си признава, че ги е прехвърлил. НА КОГО??????? Нека каже, като е морален, честен и с ново мислене, а не да увърта! ДЕЙСТВАЩА ФИРМА, В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ никой не подарява!

Собственноста е негова на 100% и до днес. Това е гафа.

малее колко трол колко чудо. Севда пак е ходила до банката...

Излязъл, ама е крал

Дали има нещо незаконно зависи откъде и как са текли парите към тази офшорка... Но дори и всичко да е законно, някак странно изглежда да си избягвал данъци с офшорки и после да отговаряш за събиране на данъци...

Политикът Асен Василев приключи!

Хаха тоя на запад е приключил и като бизнесмен ... това му беше последния шанс. Така като го гледам и като фото модел няма да може да пробие.

"Гроздето е кисело!", нали? Като не можете да съчините нещо противно, тъпите измислици заместват безпомощната ви злоба! Поне един път се замислете дали оня скапан селянин Горанов беше по-добър и достоен от тези интелигентни момчета (мъже)! Зададохте ли си поне един път въпроса колко "тежи" в очите на интелигентните хора простотията и простащината на Борисов и неговите крадливи и некадърни министри?

Много е достойно да изнамиш датската фирма и да продадеш кодовете на Китайското правителство, много е достойно да защитаваш Мистър Гащи Спецов след като 1.3млн липсват в хазната. Много е достойно да имаш офшорка, с която заобикаляш плащането на данъци, но видиш ли ще правим лява политика. Стига ги слушахте какво говорят, гледайте ги какво правят

за построения турски поток за който държавата похарчи близо 3 млрд. лв. Каква беше обаче истинската причина да платим за наша сметка нещо, от което нямаме никаква полза.

И ко стана сеа- шиши и кокорчо най-големите злодеи у бегето?

Интересно е каквп правил с тази офшорна фирма? Нормалните бизнесмени нямат практиката укриват капитал, данъци и доходи чрез офшорки. Каква му е истовията на Асен Василев??

Бяга от плащане на данъци в БГ, ама ще затяга кранчетата на течове и ще бори сивата икономика?????? Ей, кокрчо твоят Спецов е мошеник, а вие сте група хитреци.

Макс и Мориц с нова беля.

Само да обесня,тъй като половината бетери по тея ширини са с едвам завършено средно образование, и сте на кренвирши и ракия цял живот,та,офшорните зони не са нищо незаконно,това че не се плащат данъци там не значи че са нелегални,.....цел живот ше ви лъже който ви хване хаха

Незаконно не. Но политик собственик на фирма е конфликт на интереси. Тази фирма е на практика възможност да му се отплащат за решенията. В нормалните страни финансовите министри трябва да прехвърлят активите си преди да заемат длъжността. Тоя не го е направил. Абсолютно нарушение на моралния кодекс. А ти си обяснявай. Надценяваш се ако това не ти е ясно.

моралния кодекс можеш да си го навреш е калната точка, на някакъв гладиатор ли се изживяваш с тоя ник, сигурен съм че не си влизал в ринг или бойна зала никога, шматка замаена.....

Не са незаконни, ама защо се използват-за неплащане на данъци, най вече-ами за пенсии и детски от къде. Почтенните хитреци какви ги дрънкат, че нещо им пука?

Дали има нещо незаконно зависи откъде и как са текли парите към тази офшорка... Но дори и всичко да е законно, някак странно изглежда да си избягвал данъци с офшорки и после да отговаряш за събиране на данъци...

За всички е ясно отдавна,че след като ги има тия зони значи се ползват но нали все за честност плямпат разни измислени политици а глупаците им вярват наивно и когато е за прасчо е лошо но щом и нашето момче е в кюпа изведнъж става законно.......измет сте били винаги и за това ще ви изметем до крак съвсем скоро=понял??

Интересно, значи Асенчо е знаел 12 месеца предварително, че ще става служебен министър. Доста интересно...

И двамата изглеждат добре обиграни играчи. Такъв погром ще направят и ще со тръгнат милярдери от България. Не мислете, че им пука за българите! Срам е за образованито с което парадират. Това го играхме с лакеите на царя.

Сега ще си напълни офшорките. Само да се докопа до депутатското кресло. С тоя хитър поглед си личат от километри мошенническите им намерения

и за него нищо не остави, язък...

Изобщо не чака. Той вече ги пълни. Вече изнесоха фонда на фондовете, обърнаха левоевете в долари и раздавайки подкупи на непроизводителната част на населението предизвикаха инфлация. Вече ограбиха фонда на фондовете. Ами какво искаш, приятели на Байдъновските съветници от Харвардската школата по политика, тясно свързана с школата по бизнес, дори май са в една сграда. И как пък не, тясно свързани с адвокатската кантора, която атакува Кристалинка Георгиева. Ей тука повече за бг сделката. Представям си ако вземат властта как ще ни направят роби на Канада и като Хаити. Разбира се българите в ролята на негрите там. https://trud.bg/%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D0%BE-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8/

Ще взимам от богатите, което е дясна мярка и ще раздавам на бедните пенсионирани фуражки, което е лева мерка!