Асен Василев: Хората с минимална пенсия ще получават по 50 лева всеки месец

Второто плащане по Плана за възстановяване и устойчивост се очаква до началото на февруари догодина, заяви финансовият министър

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Хората с минимална пенсия ще получават по 50 лева всеки месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тези с 2 лева над минималната - среден пръст.

А, кои са тия с минималните основно? Бай Мангал и скатавкаджиите, които цял живот са взимали пари под масата и не са се осигурявали?

Kalin

Пълни глупости скоро тези с минималната ще стигнат тези със средната и да се пита чомек за какво са работили тия със средната и са им удържали сумати пари

А тези с 5 лева над минималната значи ли, че няма да взимат нищо, тоест ще взимат по-малко от тези с надбавките?

Мат‘рялът с най-ниски пенсии, който взема 523 лева, ще получи по 50 лева, всеки месец, след ЮНИ 2023 г, а не 50 лева еднократно за Коледа", АКО ДОЖИВЕЯТ ДО ТОГАВА, това съобщи измисленият министър Асен Василев.

Пенсионната система е една пирамида и колкото си повече към основата й, толкова повече ще си набутан накрая. Който може, да се осигурява на минимума, щото накрая ще е все тая.

Подигравка с тези, които са работили.

Те не работили цял живот, ще се изравнят с тези, които са работили.

Пенсията ми в БГ е около 400 лв. Този защо лъже ?

Що настройвате хората един срещу дрг бре пед?

Ще плащат деца и внуци а педала ще е на остров. Няма да яде ГМо, няма да МВР защото няма здравоопазване…. Жълтопаветници къде сте . Пари няма , няма пикане и търкаляне по улиците, Жоро бореца също го няма, а групата на майките с деца с увреждания също ги няма. Всичко ли се оптави в тази държава. Продават и въздуха в момента, а мисирките ви разказват приказки

А хората с минимална заплата да го духат!

Пенсионната система е такава, че тези, които сега се осигуряват на максимален доход плащат пенсиите на родителите на тарикати като теб, които се осигуряват на минимален доход.

Колкото повече сам се тупаш по рамото, Асене, толкова повече сам се забиваш в земята и ставаш още по-малък и още по-нищожен!

Булката на Спеца, кога ще ги вземем тези 50 лв,м? От 1 юли, защото тогава вдигат пенсиите по швейцарското правило ПО ЗАКОН, а не че ти ги даваш! Дърт амбреаж лъжлив! Досвидяха ти се 50 лв за пенсионерите по Коледа...

Асенчо, май бъркаш социално подпомагане и пенсионно осигуряване! Някои цял живот получаваха "х "заплати по ведомост минус съответни осигуровки и " х+1" под масата чисти. После плачат за бонуси.

Този Василев е пълен финансов боклук.Нямам нищо против към тези с мин.пенсии да получават по 50 лв.но го питам този финасов суек знаели ,че когато при идване на демокрацията на много служители,инженери,проектанти и учители заплатите им ги минимализирана и тези които се пенсионираха получиха смешни пенсии след дългогодишно пенсионно осигуряване ,други работеха на черно ,плащаха само здравни осигуровки и не се осигуряваха пенсионно с години.Днес аз проектанта плащал с години пенсионната си осигуровка участвал в проекти като Морска гара Варна,летището в София,гара София и много други обекти в България получавам 660 лв.пенсия ,а този който не е плащал осигуровки а е получавал пари под масата да получава помощ по 50 лв.помощ месечно.Реално се създават условия тези които са на минимални заплати да не плащат пенсиони осигуровки и да работят на черно и с навършване на 70 години ще получават Мин.пенсия и помощи работейки като ,,охранители” в някой Мол или градинка.

Щот е свикнал и отвътре му иде. Като каже добро утро и гледа да види дъл е ден, че и той не си вярва....

Ей го и тоя, ти прочете ли статията, а не само заглавието?

Е не всеки, такъв като мен дето има 45 години трудов стаж и си е плащал чинно осигуровките си заслужава пенсията !!!

Кокорчо пак прецака пенсионерите. Той не е дал нищо, само е спазил закона/швейцарското правило/. ТОЯ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ.

Хайде, циганите пак намазана.

Стига сте плювали по Асен, когато Боко беше на власт тавана на пенсиите 1200, а сега е 3400 !!!

На калпак,а? Тези, които не са внасяли осигуровки, не са учили, не са заемали отговорни постове, ще получават по 50 лв допълнително, а другите да го дух@т.

Изумен съм колко малоумници четат и пишат тук!Да им го напиша ясно-ВСИЧКИ пенсии ще се увеличат с 11%!!!Който получава 523 сега,ще получава 580,който получава сега 1000,ще получава 1110 лв. Анадънму,простаци?!

Като ще получават още по 50 лв. всички с минимални пенсии - и къде е осигуряването върху доходите? С тази простотия се обезмисля осигуряването върху получаваното трудово възнаграждение. И за какво внасяме осигуровки - за да има за мангалите.

Говорещ неистини....

Този май е един от розовите еднорози, и странните същества, облечени в бели ефирни дрехи, наподобяващи призраци и птицоподобни с разперени от прозрачен бял чаршаф крила?! 50 лв., ама от 1 юли, защото тогава така или иначе трябва да се вдигнат пенсиите по швейцарското правило, заради закона .... Педалска работа, както искате го разбирайте!

Асено нищо не става от теб, вземи пък се разкарай в Сливен затвора ще те приеме

От 1 януари ли ще се увеличат минималните пенсии с 50 лв., или от юли с 11 процента. Уточнете от кой месец, моля?

Слугите на САЩ,със замах вземат Огромни Заеми за Закупуване на Пенсионерски души! Ще ги връщат Работещите,децата внуците и правнуците. За да се задържат за малко на власт тези продажници.

Ей, глупак, за съжаление не се осигурявам на МРЗ, щото като собственик и управител на фирми, няма как. Значи тоя бил плащал пенсиите на родителите ни, ли? А, техните осигуровки къде са, бе, кретен? Егати пирамидаджиите се извъдихте...

Sorry майна.....никой нищо не заслужава на този свят.

За минималните пенсии??? Значи минималната пенсия ще стане по висока от тези, който получават малко над минималната??

МНЕ! ВСИЧКИ пенсии СЕ АКТУАЛИЗИРАТ с 11%.

Репликата е до "50 лева".

Те това е коледен базар за ... гласоподаватели. Кви са тия "базари" около църквата? Върнаха ли на Цар Киро червения килим и "златната" арка от тенеке?

и по 50 милиона за нас с просто киру и останалите от сглобката

Моите родители са работили цял живот. С по 40 години трудов стаж са. С минимална пенсия, защото олигарха банев фалира завода и ги остави (а също и хиляди като тях) на улицта. Миналата седмица майка ми падна и си счупи ръката. Наложи се операция. Имплантите, които платихме официално в болницата, струват 5 000 лева. Това е ГОДИШНАТА пенсия на майка ми. А с какво да живее през оставащите 12 месеца??? Добре, че сме аз и брат ми да платим, и баща ми, да и помага. Направете си сметката дали държавата заслужава данъци и осигуровки!

Другите да не завиждат на бедняци те, щото кога бяха на работа с връзки и държавна цели отрасли и с висше бяха безработни.

С минимална пенсия - 50 лв. от юни. С 3000 лв. пенсия, колко? Уточнете ги тези неща, който чете да му стане ясно, а не да се чуди какво искате да кажете.

Предлагам на всички пенсиите да ги направите еднакви, нещо усреднено и да престанете вече да будалкате хората. Ясно е че си правите какво искате.

Госпожица Асенка.

Тоя педал кокорчо официално е мулти милионер и се бори със зъби и нокти да е на една чиновническа министерска служба с министерска заплата от 5-6 хиляди лева . В подобна ситуация са и много други като канадеца просто киру който уж станал милионер от сладкарницата на жена си и да продава хранителни добавки ,ами милиардерите шиши ами виету ???????

последния споменат е Винету за тулупа винету става въпрос

Не се бъркай в работата на Господ...а знаем ли ти какъв си...?

А преди тоя получаваха коледни и по 40 лв всеки месец...

Няма ли кой да го пребие тоз ококорен мангал?

искаш ли да са по-рано?

стоиш пред огледалото...