Асен Василев: Евтин газ от "Газпром" – защо не, ежедневно сме пращали заявка

Решението не трябва да е базирано на идеология, а на сигурност и най-ниска цена, уточни бившият финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще мине време, ще го търсите това момче ама няма да го има. Умно и кадърно беше ама Ганьо такива най- ги мрази!!

Ма ти си пращал заявки, но не си пращал пари в точната сметка бе, Кукорчу! Затова нема газ.

Този е наглец! Щеще война да обявява на Русия, сега вика защо не газ от Газпром. Чудя се как ги търпи Господ такива учени лайнояди ?! Като казвам лайнояди, то е в буквалния смисъл на думата, щото в името на властта е готов и говна да яде !

Съд, Присъда и в Затвора до Живот за Държавна Измяна!

Киро Храчката и Асен Сопола всеки ден не си ли обърнат мнението поне 10 пъти на 180 градуса, все едно не са ги ебали! Мамка ви циганска и на двамата лайноядци!

Този е наглец! Щеше война да обявява на Русия, сега вика защо не газ от Газпром. Чудя се как ги търпи Господ такива учени лайнояди ?! Като казвам лайнояди, то е в буквалния смисъл на думата, щото в името на властта е готов и говна да яде !

Защо не го питахте за комисионните, които е прибирал техният подставен без конкурс човек от фирма МЕТ?

Поредният с деменция на млади години, но какво да се каже освен - идват избори...

Се намира думата 'рубла?Май нещо я няма...

Кой те измисли тебе?!?! И продължаваш да се показваш...не ни се натрапвай повече, върни се там откъдето дойде!!!

А можеше просто да си платим в рубли.

Олигофрен! Затова е без диплома!

С очи като плочи….. да му стъпиш на оченцето и ще паднеш да се прибиеш….

Цитирам Грух Грух от снимката: "България вече никога няма да купува газ от Газпром!" Свинята май са я заплодили и нещо е забравила какви глупости наприказва?!

Повръща ми се от такива слепи коментари!?!? Ти къде живееш извинявай????

Казва точно обратното на което говореше преди 3 месеца като беше на власт. Най вероятно има предвид че са давали заявки в долара, след като русия изрично поиска да и се плаща в рубли (защото са блокирани 300 млрд в западни банки). Тоя и оня другия ги пуснаха отгоре да защитават чужди интереси, и те го правеха агресивно без да отчитат настроенията в обществото. И лъжеха бая нагло..... Ако беше кадърен нямаше да му се налага да изпада в такава ситуация. А държавата май претърпя някакви загуби .....

Дебело мазно педалче, идва твоят ред.

Защото не е нужно. Плащането е в долари. Винаги е било и никой не е искал друго. А какво ще прави продавача с тях си е негова работа. Ако ще и в монголски тугрици да ги обръща не ни интересува.

Абе нали сте против Газпром, сега пък друго говориш?! Егати и фурнаджийските лопати!

А да платите опитахте ли ве ококорен!?

Там където се намира и изразът "Плащане в блокирани сметки"!

Кокорчо стига лъга , когато фактите говорят и Боговете мълчат! Защо криете че веднага след назначението на Йоцов за шеф на "Булгаргаз" без конкурс давате на бившата му фирма да доставя газ с30% повече! И защо в България газта е 150€ , в Гърция 80€ , вСърбя 60€ и пеочир! Отивайте си оттам Харвардски мошеници откъдето сте сошли!

Преди беше и министър, сега е само МОЙ!

Тази продажна шуишумига продължава да ръси акъл. Вместо да се скрие в миша дупка и да не го чуваме и виждаме следващите 50 години

Бягайте далече от тези боклуци!

ГЕРБ е ДПС

Направо мри

Газпром не си изпълняват задълженията по договора. Те утре може да поискат да им се плаща в златни кюлчета с лика на Путин. Има си разписано в договора какво и как и колко се плаща. Като не им харесва, догодина да предложат друг

Нищо не си разбрал киро. Плащането пак си е в долари. Само, че в друга банка. За да не могат наглите пидали от ЕК и фащ да ги откраднат.

Пълен uдuom!

дееба боклука мръсен дееба... Целия народ праща ежедневно заявки да ви избесят ... мама ти мръсна копеле долно...

замириса на бай Ставри, обърна плочата, май? Ама ние плащаме печалбите на близките му фирми...

Роден да цвили педераст. А и лъжец. Няма Диплома а и ..лъже свинята.

Много слабо се чува рева на тролейчетата на мафията, може още...

изведнъж заговори за Газпром и пак пълни измишльотини! Заявки били давали, ми то трябва и да си плащате бе, ама нещяхте да плащате в рубли и още не сме забравили как просташки затръшнахте сами вратата към Газпром... Урункули Куроливи, чиба да ви няма!

Кирил по Дарик вчера каза, че ще протестирал, ако служебното поднови договора с Газпром, днес Асен вика, защо не, последно?!?

Сопола Доган, Пеевски, Карадайъ, Хамид Хамид зъл ДПСарски бабаит и Данчо ментата са МАФИЯТА

Педро, не ни прави на идиоти! Ние много добре помним какво говореше и се дървеше до вчера. И сега, защото идват избори, отвори торбата с лъжите, за да се докопате пак до власта. За да лъжете и крадете българския народ. Обаче има един лаф, че мъжко дупе, един път се е... Освен ако не е пристрастен към тези мероприятия, като теб!

Гешев, от сън дълбок се събуди! Докога тоя мошеник и ортаците му ще лъжат по телевизийте, вместо да търкат наровете при бай Ставри?

Не мога да ви гледам всички от ПП, ГЕРБ, ДБ, БСП, ИТН и т.н. Ама съгласявайте се вече да плащаме в рубли, защото дори търпението на овцете, каквито за жалост сме, си има граници… И тези 150 млн, които ще изхарчим за (минимум) 2 тура на бъдещите парламентарни избори, да ги бяхте дали на пенсионери и болни дечица.

Ако не беше президента да ги прототира тея въшльовци, като неговата партия на Промяната преди 6 месеца, тея нямаше и процент да хванат, мо сега когато се одрупнаха от него, вкараха комисионери в газа, за да крадат по 100 милиона евро на месец и освен с идеология, като при Жан Виденов, нямада влезнат в паралемента като водеща сила, и те като ИТН ще са трета-4та сила и при следващи избори ще са вън

Ревете мутри...

Какво общо има бе трол - коментирай как ококорения се обърна на 180 градуса

Асен Василев - лъжец и измамник с незавършено образование! Срам ме е, че гласувах за него и Кирил Петков. Никага повече няма да гласувам за тея крадци и изроди независимо в коя партия са! Този път ще гласувам Възраждане!

aз, доста глупав коментар. Значи според теб газпром трябва да продължат да приемат плащания в сметки, приходи в които се замразяват на момента на получаване? Един вид, ако си смениш дебитната карта, тези които ти плащат да говорип глупости трябва да продължат да ти ги превеждат в нея без значение, че тя ти е блокирана. Доста си умен!

Асанчо, както винаги се врътка като фурнаджийска лопата. Явно не помни, че само преди няколко месеца заяви, че договор с Газпром той никога няма да позволи да се подпише, че той е спрял доставките по съществуващия договор. Пък сега бил против идеологическо решение, за най-ниска цена, всеки ден изпращал поръчки до Газпром?!?!? Лъжи на всяка дума, дали има някой да вярва на измислиците им?

Гешев, недей спа ами арестувай мазното дебело педалче и неговото харвардско другарче, иначе ти ще бъдеш арестуван за престъпно бездействие.

Ще гласуваш за човека изхарчил партината субсидия??? Ма той е слънце, пълен луд!

Този оцъклен гейтак колко още трябва да го гледаме?

Надявам се след изборите да не го гледаме