Коментари - Асен Василев не харесва експертен кабинет, тип "Беров": Няма смисъл от безвремие | Днес.dir.bg

Асен Василев не харесва експертен кабинет, тип "Беров": Няма смисъл от безвремие

"Изобщо не сме скарани", каза той за отношенията с Кирил Петков. И допълва: "Чувствам се полезен в Министерството на финансите".

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев не харесва експертен кабинет, тип "Беров": Няма смисъл от безвремие | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя чистокръвен педал иска расови жребци да го клатет, нищо че е въшлив педераст

6 месеца минаха, и Киро с помия те заляха, Компромати заваляха и харвардите поругаха! Токът към небето полетя, Олиото,хляба-всичко излетя, Инфлация жестоко ни заля, Стагнация,стагфлация,инфлация А Киро и Асеня- Чутовна ИЗЛАГАЦИЯ! НА Путиня носа натрихме, с Газпром договор прекратихме, Но МЕТА назначихме, посредници подсигурихме, и милиончетата- в касички изпратихме... Камала Харис кораблите с газчица ни изпрати, А Митрофанката жестоко си изпати! Гугле, Гугле моя, дупа-дупа ти ми дай, И стига се мотай:))

Асенчо, за нищо не ставате! Измамник те нарече твой бивш партньор, скандално назначение на данъчен измамник за шеф на НАП. Разправят, че имаш лични мотиви със задни помисли към него та затова е така. И ти и Кирчо се оказахте за резил с тия любовници. Ама поне да не завличахте държавата с милиарди бе! Вземете се махнете най-накрая!!!

Хората не го пускат в селото, той за къщата на попа пита... Плужек ококорено...

Байдън посочи Петков и овцете го избраха Сега Камилата ще посочи другюКозвк привиква партийните лидери дава им зелено и го избират

изгонен пак се кокори насреща. Че Коледа идва, хич не се сеща...

Повечето наблюдатели смятат, че е по-добре да се състави нов кабинет в рамките на това Н.С., но тези екзалтирани и опиянени, от властта ПП-ета, ще го играят твърдо и нов кабинет няма да може да се състави. След което Слави , вече няма да им е виновен. Ако все пак има нов кабинет Кирил няма как да продължи като Премиер, защото към този момент над 60% го смятат, за нац. предател. Ако българската кауза въпреки всичко победи, никои тогава няма да го съди и ще се върне на бял кон в политиката. За съжаление това е малко вероятно. Заради американското късогледство и липсата на бъл. лобиране.

Народът не харесва Ококорения гей Асен Василев!!! Тоя наглец не разбра ли, че е изтекъл в канала - заедно с Простото Киро!!!! Е, няма такъв противен надут пуяк!!!! Единствен, който би искал да си има работа с него е Главния Прокурор на РБ г-н Гешев!

Ей, Спецов, и да ми слагаш минус, не можеш да скриеш истината!

Никога !

Този се оказа евати изманика. Не е истина. А си мислех че е просто един обикновен гей.

Махнахме те,и повече не си ни нужен.А вярвам,че и ти достатъчно-само за 6 месеца се налапа.Дойде с маратонки,и с обувки,за които всекидневно медиите се подиграваха на тях и безвкусните костюмчета, с декларирано апартаментче-54 кв.м,а преди няколко дни излезе статия,че имаш триетажна,огромна къща,точно в центъра на София,с подземни гаражи,асансьори и всякакви други екстри.От Хасково си,и на престижни местенца си назначил само твои съграждани и роднини-на високи позиции в спец.служби и митници,в Нац.агенция по приходи.Всички те-в замяна се грижат за твоя охолен живот.И то-само за някакви си месеци!!!!!

Кой те пита какво харесваш!!!?? Кабинетът трябва да работи и служи на народа. А не да е съставен от некадърници, само защото са обещали да изпълняват..... А на тебе асенчо вече ти стига. Хайде вън.

Ще спечели тази партия която вдигне минималната заплата на 1200лв.

И после ще вдигнат цените или по-голяма инфлация

Искаме още инфлация, поне 50%

Българи, народе, гласувайте за вдигане на пенсиите и заплатите, другото е политически фарс.

Ти явно за паритет на покупателната способност не си чувал. Даже и да ти е 1000 лева минималната заплата, ако с нея можеш да купиш стоки/услуги за 500 лева смисъл от номиналното качване на сумата няма.

Ветото за македонците падна - въпроса е решен. Газ от Газпром - който и да направи правителство ще има договор за 1 милиард м3. Оръжие за Украйна - който и да направи правителство ще предоставя ракети и снаряди чрез посреднически фирми. Увеличение на пенсиите с 15% и сваляне на тавана - всички са "За" само формулите са различни. Ще спечели тази партия която вдигне минималната заплата на 1200лв.

Ветото е паднало, но въпросът не е решен! Тъпанарите са се "подписали " на празна бланка! Щото са много умни!

Уволнихме ги, още ли ще слушаме? Не стават!

Не осъзнавате ли, че "партията ви" яко се издъни, а лайното Киро тъпото, за нищо не става!

Начело на страната винаги всичко изглежда толкова семпло и без обидно докато не започнат кризите.

ОБЯВЯВАЩИЯ СЕ ЗА:МИЛИОНЕР,УСПЯЛ ПРЕДПРИЕМАЧ:ПРОСТО КИРЧО,ЯВНО Е ЗАТРУДНЕН ДА СИ ИЗДЪРЖА ЛЮБОЕНИЦАТА(ПАРФЮМЧЕТА,ТОАЛЕТЧЕТА,КВАРТИРКИ,УИКЕНДИ В СОЛУН….),ТА ГО ПРАВИ С НАШИТЕ ПАРИ!!! А УСПЕЛИЯТ:АСЕН ВАСИЛЕВ,ПЕСТИ ОТ РАЗХОДИ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ИМОТ,ПРЕПИРА ЧЕРНИ ПАРИ,КУПУВАЙКИ СИ:АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ-ЦЕНТЪР,ЗА-ПЕДЕСЕТИНА ХИЛЯДИ ЛЕВА!!! НАЛАЗИЛИ СА НИ:БЕЗСКРУПОЛНИ ИЗМАМНИЦИ!!!

Борисов ще подкрепя политиката на ПП относно договора с Газпром за 1 милиард м3 газ.

Лоена а топка да го духа

Има голяма логика БСП и ПП, ДБ да подпишат договор с Газпром за 1 милиард м3 с доставка по Турски поток. Преди това обаче да се подпише с Азербайджан и САЩ по 1 милиард м3 за да се намали цената по руската газ. Ако не го направи ПП ще го направи служебното правителство на Радев. Оръжие за Украйна ще има при всички правителства, никой няма да посмее да затвори печелившия бизнес на ВМЗ. Остава само да се намерят още 6-7 депутата.

НРБ през 1988 г.беше на 28 място в света по Всеобщия показател на ООН,включваш всички отрасли на обществено икономическия живот. Сега сме пред Зимбабве. Великите евроатлантици бягат като дявол от тамян по този въпрос Вижте Евроатлантическия клуб.С.Паси баща му беше професор по Марксистко Ленинска философия.Еленс Поптодорова, от висше комунистическо семейство.,генералите???? Иво Инджев женен за дъщеря на генерал от КГБ.Агов бивш парт.секретср на Съюза на журналистите. ББ..единственият служител на МВР отказал да се деполитизиран като член на БКП. Вземете К.Петков ,А Василев и пр.от ПП Всички са деца на номенклатурата. Но така е било винаги, парите купуват власт,а властта купува п

И фалира, специалист!

Бил служител във ВКР(Военното Контраразузнаване).

Тоя прилича на плъх. Но иначе е противен гей. Кръстоска между плъх и гей...А.В. Нещо доста противно и гнусно. Поне за мен де. Вие кво мислите?

Целия свят се обединява срещу Русия, а в България тече обратен процес

МОЖЕ ЛИ ДА ИЗБРОИТЕ…ЦЕЛИЯ СВЯТ! МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ С:АФРИКА,АЗИЯ,ЮЖНА АМЕРИКА!!! ЛИТВА,ПОЛША,…И ОЩЕ НЯКОЛКО КОЛОНИИ НА-ЛИХВАРСКО-САТАНИНСКАТА РЕПУБЛИКА-САЩ,НЕ СА:”ЦЕЛИЯТ СВЯТ”!!!

Страните от БРИКС се обявиха за премирие и край на войната

България е земен рай. ПП ще опитат да люспят електорат от ГЕРБ и ИТН. БСП ще опитат да люспят електорат от Възраждане. ИТН се простреляха в крака. БСП вече искат руска газ и са против предоставяне на оръжие за Украйна, въпреки че 6 месеца правеха обратното с което се гръмнаха в слепоочието. ДБ спечелиха омраза по въпроса с ветото за Македония, ГЕРБ също.

Костадин спечели 20%

Оценката за една работа е нейния краен резултат. А крайният резултат от комунизма е банкрут на Родината! Никога комунизъм!! ЕС ни донесе богатство и радост!

ОБЯВЯВАЩИТЕ СЕ ЗА:УСПЕЛИ БИЗНЕСМЕНИ,МИЛИОНЕРИ,ДОШЛИ ДА НИ ДПАСЯВАТ,СА-ИЗМАМНИЦИ-СКЪСАНЯЦИ,ДОШЛИ ДА ГРАБЯТ!! КОЙ УСПЕШЕН ПРЕДПРИЕМАЧ,ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ ЗА ЗАПЛАТА НА ЧИНОВНИК! НАЛАЗИЛИ СА НИ ИЗМАМНИЦИ-КРАДЦИ!!!

На тоя мазник само кюлчета и шкафчета му са в главата. А не можа да отговори къде и в кой джоб потънаха 9 милиарда преди края на 2021 год. И половин година не може да даде отговор

Страна без ресурси, без квалифицирана работна ръка и без енергия е един потъващ кораб. А политик искащ да му е капитан, има нещо гнило.

Мачкай Гришо!!!

Всички от 1990 г насам политици, лица с огромни имоти, фабрики, хотели на Полигрсфа... Оттам изземане на горепосочените и в урановите мини. ДО ЕДИН Инак все така ще бъде.

НИКОГА В БЪЛГАРИЯ,НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ-РАЗВРАТ!!! ОКУПИРАЛИ СА НИ:ОРКИ-ИЗМАМНИЦИ!!! ТОКУ ЩО ИНСТАЛИРАНИТЕ НА ВЛАСТ-ИЗМАМНИЦИ,ВЕДНАГА СИ НАЗНАЧИХА:ЛЮБОВНИЦИ,ЖЕНИ,НА-ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА! ИЗГЛЕЖДА ДРЕБНО,НО Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА ТИЯ:БЕСКРУПОЛНИ-ИЗМАМНИЦИ!!!

ПП имат три пътя отук нататък. 1. Коалиция с БСП и показват че са комунисти. Приемат условието, за сделка с Газпром, която така или иначе ще бъде осъществена от служебното правителство. 2. Коалиция с ГЕРБ която е против идеологията, но ще ги остави във властта още 3 години. 3. Предсрочни избори с 8% подкрепа.

Момент да си запиша.

Окупираната с 4 военни бази на Америка Бг е суверенна.Нишо че подписа американски военен дори да извърши тежко престъпление,убийство,грабеж,изнасилване, Български съд не може да ги съди Ниши че всички партии се привикват на скизяк и получават зелено. Нищо че Америка за България е към Държ.департамент на САЩ Нищо че посланник няма право да привиква в парламент депутати и да им нарежда как да гласуват. Но какво е България след като ЕС е изтривалка на НАТО Питайте Виктория Курабията

Асен Василев и Кирил Петков отговарят с все едни и същи заучени фрази.

Такива им ги подават. Наш Ганьо праи политически инжинеринг

Резултатът от комунизма е погром за България, нищета, бедност и банкрут!

Е стига де! "Пачки, кюлчета, шкафчета"... Всеки над средното ниво на интелект намира това за някаква евтина и крайно нелепа постановка. А тия, които се връзват са поколението, което не знае фотошоп какво е, ама те традиционно си гласуват за БСП. Отиде проекта с "Възпитаниците на топ университети в света" у реката заради някакви дърти (над 60 годишни) и крайно глупави ченгета, дето компютъра го имат за пишеща машина + елка. А някакви други дъртаци, натрупали бързи пари по прехода, които после стопили от некадърност, само си изхарчиха парите за този проект. Ченгеджийска малоумщина+некадърност+старчески глупости

Кой си ти бе, Гешев да се намеси!

1989 г. БЪЛГАРИЯ фалира, това е резултатът от комунизма! Всичко друго е лъжа! ФАЛИРА!

България фалира след 89-та защото комунистите откраднаха и изнесоха парите. Иначе смятам, че имаше доста добавена стойност създадена

ПП и ДБ останаха само със 82 народни представители. БСП поставиха условие за сделка с Газпром за нова коалиция

Поддържате схемата с парапета ли ?

Каква визия, какво излъчване, красавец

Васко кръпката ще пее ли сега с Ицо хазарта на Орлов мост

не е безвремие, а е бездремие. Вашето.

е ПУЦ/а на Цру

Какво построи за 30 г НРБ от 1944 до 1974 г. Какво построи РБ за 39 г. от 1989 до 2022 г. След това пишете глупости за колата Русия и пухкавия и бял западен капитализъм Дерзайте дебили ...

Ние пък не харесваме прости Харвардски измамници! Не безвремие, а пълна катастрофа ни предложиха!

Народът си живее царски, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ! Почивки в чужбина бол Добре, че влязохме в ЕС!, че каква мизерия беше при комунизма! Никога на изток!

въшльо от най бедната,корумпирана у най бързо умираща държава в Европа/Евростат През 1988 г.Бг е на 28 място по Всеобщия показател на ООН включваш икономика,армия,образование,култура и пр. Сега сме пред Зимбабве Марш в Азот

Кокорчо и канадския измамник ги чакаме с буйна страст. Да ги правим булки. Гешев, не ги бави бе човек!!!!

Коментари - Асен Василев не харесва експертен кабинет, тип "Беров": Няма смисъл от безвремие | Днес.dir.bg

Асен Василев не харесва експертен кабинет, тип "Беров": Няма смисъл от безвремие

"Изобщо не сме скарани", каза той за отношенията с Кирил Петков. И допълва: "Чувствам се полезен в Министерството на финансите".

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев не харесва експертен кабинет, тип "Беров": Няма смисъл от безвремие | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя чистокръвен педал иска расови жребци да го клатет, нищо че е въшлив педераст

6 месеца минаха, и Киро с помия те заляха, Компромати заваляха и харвардите поругаха! Токът към небето полетя, Олиото,хляба-всичко излетя, Инфлация жестоко ни заля, Стагнация,стагфлация,инфлация А Киро и Асеня- Чутовна ИЗЛАГАЦИЯ! НА Путиня носа натрихме, с Газпром договор прекратихме, Но МЕТА назначихме, посредници подсигурихме, и милиончетата- в касички изпратихме... Камала Харис кораблите с газчица ни изпрати, А Митрофанката жестоко си изпати! Гугле, Гугле моя, дупа-дупа ти ми дай, И стига се мотай:))

Асенчо, за нищо не ставате! Измамник те нарече твой бивш партньор, скандално назначение на данъчен измамник за шеф на НАП. Разправят, че имаш лични мотиви със задни помисли към него та затова е така. И ти и Кирчо се оказахте за резил с тия любовници. Ама поне да не завличахте държавата с милиарди бе! Вземете се махнете най-накрая!!!

Хората не го пускат в селото, той за къщата на попа пита... Плужек ококорено...

Байдън посочи Петков и овцете го избраха Сега Камилата ще посочи другюКозвк привиква партийните лидери дава им зелено и го избират

изгонен пак се кокори насреща. Че Коледа идва, хич не се сеща...

Повечето наблюдатели смятат, че е по-добре да се състави нов кабинет в рамките на това Н.С., но тези екзалтирани и опиянени, от властта ПП-ета, ще го играят твърдо и нов кабинет няма да може да се състави. След което Слави , вече няма да им е виновен. Ако все пак има нов кабинет Кирил няма как да продължи като Премиер, защото към този момент над 60% го смятат, за нац. предател. Ако българската кауза въпреки всичко победи, никои тогава няма да го съди и ще се върне на бял кон в политиката. За съжаление това е малко вероятно. Заради американското късогледство и липсата на бъл. лобиране.

Народът не харесва Ококорения гей Асен Василев!!! Тоя наглец не разбра ли, че е изтекъл в канала - заедно с Простото Киро!!!! Е, няма такъв противен надут пуяк!!!! Единствен, който би искал да си има работа с него е Главния Прокурор на РБ г-н Гешев!

Ей, Спецов, и да ми слагаш минус, не можеш да скриеш истината!

Никога !

Този се оказа евати изманика. Не е истина. А си мислех че е просто един обикновен гей.

Махнахме те,и повече не си ни нужен.А вярвам,че и ти достатъчно-само за 6 месеца се налапа.Дойде с маратонки,и с обувки,за които всекидневно медиите се подиграваха на тях и безвкусните костюмчета, с декларирано апартаментче-54 кв.м,а преди няколко дни излезе статия,че имаш триетажна,огромна къща,точно в центъра на София,с подземни гаражи,асансьори и всякакви други екстри.От Хасково си,и на престижни местенца си назначил само твои съграждани и роднини-на високи позиции в спец.служби и митници,в Нац.агенция по приходи.Всички те-в замяна се грижат за твоя охолен живот.И то-само за някакви си месеци!!!!!

Кой те пита какво харесваш!!!?? Кабинетът трябва да работи и служи на народа. А не да е съставен от некадърници, само защото са обещали да изпълняват..... А на тебе асенчо вече ти стига. Хайде вън.

Ще спечели тази партия която вдигне минималната заплата на 1200лв.

И после ще вдигнат цените или по-голяма инфлация

Искаме още инфлация, поне 50%

Българи, народе, гласувайте за вдигане на пенсиите и заплатите, другото е политически фарс.

Ти явно за паритет на покупателната способност не си чувал. Даже и да ти е 1000 лева минималната заплата, ако с нея можеш да купиш стоки/услуги за 500 лева смисъл от номиналното качване на сумата няма.

Ветото за македонците падна - въпроса е решен. Газ от Газпром - който и да направи правителство ще има договор за 1 милиард м3. Оръжие за Украйна - който и да направи правителство ще предоставя ракети и снаряди чрез посреднически фирми. Увеличение на пенсиите с 15% и сваляне на тавана - всички са "За" само формулите са различни. Ще спечели тази партия която вдигне минималната заплата на 1200лв.

Ветото е паднало, но въпросът не е решен! Тъпанарите са се "подписали " на празна бланка! Щото са много умни!

Уволнихме ги, още ли ще слушаме? Не стават!

Не осъзнавате ли, че "партията ви" яко се издъни, а лайното Киро тъпото, за нищо не става!

Начело на страната винаги всичко изглежда толкова семпло и без обидно докато не започнат кризите.

ОБЯВЯВАЩИЯ СЕ ЗА:МИЛИОНЕР,УСПЯЛ ПРЕДПРИЕМАЧ:ПРОСТО КИРЧО,ЯВНО Е ЗАТРУДНЕН ДА СИ ИЗДЪРЖА ЛЮБОЕНИЦАТА(ПАРФЮМЧЕТА,ТОАЛЕТЧЕТА,КВАРТИРКИ,УИКЕНДИ В СОЛУН….),ТА ГО ПРАВИ С НАШИТЕ ПАРИ!!! А УСПЕЛИЯТ:АСЕН ВАСИЛЕВ,ПЕСТИ ОТ РАЗХОДИ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ИМОТ,ПРЕПИРА ЧЕРНИ ПАРИ,КУПУВАЙКИ СИ:АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ-ЦЕНТЪР,ЗА-ПЕДЕСЕТИНА ХИЛЯДИ ЛЕВА!!! НАЛАЗИЛИ СА НИ:БЕЗСКРУПОЛНИ ИЗМАМНИЦИ!!!

Борисов ще подкрепя политиката на ПП относно договора с Газпром за 1 милиард м3 газ.

Лоена а топка да го духа

Има голяма логика БСП и ПП, ДБ да подпишат договор с Газпром за 1 милиард м3 с доставка по Турски поток. Преди това обаче да се подпише с Азербайджан и САЩ по 1 милиард м3 за да се намали цената по руската газ. Ако не го направи ПП ще го направи служебното правителство на Радев. Оръжие за Украйна ще има при всички правителства, никой няма да посмее да затвори печелившия бизнес на ВМЗ. Остава само да се намерят още 6-7 депутата.

НРБ през 1988 г.беше на 28 място в света по Всеобщия показател на ООН,включваш всички отрасли на обществено икономическия живот. Сега сме пред Зимбабве. Великите евроатлантици бягат като дявол от тамян по този въпрос Вижте Евроатлантическия клуб.С.Паси баща му беше професор по Марксистко Ленинска философия.Еленс Поптодорова, от висше комунистическо семейство.,генералите???? Иво Инджев женен за дъщеря на генерал от КГБ.Агов бивш парт.секретср на Съюза на журналистите. ББ..единственият служител на МВР отказал да се деполитизиран като член на БКП. Вземете К.Петков ,А Василев и пр.от ПП Всички са деца на номенклатурата. Но така е било винаги, парите купуват власт,а властта купува п

И фалира, специалист!

Бил служител във ВКР(Военното Контраразузнаване).

Тоя прилича на плъх. Но иначе е противен гей. Кръстоска между плъх и гей...А.В. Нещо доста противно и гнусно. Поне за мен де. Вие кво мислите?

Целия свят се обединява срещу Русия, а в България тече обратен процес

МОЖЕ ЛИ ДА ИЗБРОИТЕ…ЦЕЛИЯ СВЯТ! МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ С:АФРИКА,АЗИЯ,ЮЖНА АМЕРИКА!!! ЛИТВА,ПОЛША,…И ОЩЕ НЯКОЛКО КОЛОНИИ НА-ЛИХВАРСКО-САТАНИНСКАТА РЕПУБЛИКА-САЩ,НЕ СА:”ЦЕЛИЯТ СВЯТ”!!!

Страните от БРИКС се обявиха за премирие и край на войната

България е земен рай. ПП ще опитат да люспят електорат от ГЕРБ и ИТН. БСП ще опитат да люспят електорат от Възраждане. ИТН се простреляха в крака. БСП вече искат руска газ и са против предоставяне на оръжие за Украйна, въпреки че 6 месеца правеха обратното с което се гръмнаха в слепоочието. ДБ спечелиха омраза по въпроса с ветото за Македония, ГЕРБ също.

Костадин спечели 20%

Оценката за една работа е нейния краен резултат. А крайният резултат от комунизма е банкрут на Родината! Никога комунизъм!! ЕС ни донесе богатство и радост!

ОБЯВЯВАЩИТЕ СЕ ЗА:УСПЕЛИ БИЗНЕСМЕНИ,МИЛИОНЕРИ,ДОШЛИ ДА НИ ДПАСЯВАТ,СА-ИЗМАМНИЦИ-СКЪСАНЯЦИ,ДОШЛИ ДА ГРАБЯТ!! КОЙ УСПЕШЕН ПРЕДПРИЕМАЧ,ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ ЗА ЗАПЛАТА НА ЧИНОВНИК! НАЛАЗИЛИ СА НИ ИЗМАМНИЦИ-КРАДЦИ!!!

На тоя мазник само кюлчета и шкафчета му са в главата. А не можа да отговори къде и в кой джоб потънаха 9 милиарда преди края на 2021 год. И половин година не може да даде отговор

Страна без ресурси, без квалифицирана работна ръка и без енергия е един потъващ кораб. А политик искащ да му е капитан, има нещо гнило.

Мачкай Гришо!!!

Всички от 1990 г насам политици, лица с огромни имоти, фабрики, хотели на Полигрсфа... Оттам изземане на горепосочените и в урановите мини. ДО ЕДИН Инак все така ще бъде.

НИКОГА В БЪЛГАРИЯ,НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ-РАЗВРАТ!!! ОКУПИРАЛИ СА НИ:ОРКИ-ИЗМАМНИЦИ!!! ТОКУ ЩО ИНСТАЛИРАНИТЕ НА ВЛАСТ-ИЗМАМНИЦИ,ВЕДНАГА СИ НАЗНАЧИХА:ЛЮБОВНИЦИ,ЖЕНИ,НА-ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА! ИЗГЛЕЖДА ДРЕБНО,НО Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА ТИЯ:БЕСКРУПОЛНИ-ИЗМАМНИЦИ!!!

ПП имат три пътя отук нататък. 1. Коалиция с БСП и показват че са комунисти. Приемат условието, за сделка с Газпром, която така или иначе ще бъде осъществена от служебното правителство. 2. Коалиция с ГЕРБ която е против идеологията, но ще ги остави във властта още 3 години. 3. Предсрочни избори с 8% подкрепа.

Момент да си запиша.

Окупираната с 4 военни бази на Америка Бг е суверенна.Нишо че подписа американски военен дори да извърши тежко престъпление,убийство,грабеж,изнасилване, Български съд не може да ги съди Ниши че всички партии се привикват на скизяк и получават зелено. Нищо че Америка за България е към Държ.департамент на САЩ Нищо че посланник няма право да привиква в парламент депутати и да им нарежда как да гласуват. Но какво е България след като ЕС е изтривалка на НАТО Питайте Виктория Курабията

Асен Василев и Кирил Петков отговарят с все едни и същи заучени фрази.

Такива им ги подават. Наш Ганьо праи политически инжинеринг

Резултатът от комунизма е погром за България, нищета, бедност и банкрут!

Е стига де! "Пачки, кюлчета, шкафчета"... Всеки над средното ниво на интелект намира това за някаква евтина и крайно нелепа постановка. А тия, които се връзват са поколението, което не знае фотошоп какво е, ама те традиционно си гласуват за БСП. Отиде проекта с "Възпитаниците на топ университети в света" у реката заради някакви дърти (над 60 годишни) и крайно глупави ченгета, дето компютъра го имат за пишеща машина + елка. А някакви други дъртаци, натрупали бързи пари по прехода, които после стопили от некадърност, само си изхарчиха парите за този проект. Ченгеджийска малоумщина+некадърност+старчески глупости

Кой си ти бе, Гешев да се намеси!

1989 г. БЪЛГАРИЯ фалира, това е резултатът от комунизма! Всичко друго е лъжа! ФАЛИРА!

България фалира след 89-та защото комунистите откраднаха и изнесоха парите. Иначе смятам, че имаше доста добавена стойност създадена

ПП и ДБ останаха само със 82 народни представители. БСП поставиха условие за сделка с Газпром за нова коалиция

Поддържате схемата с парапета ли ?

Каква визия, какво излъчване, красавец

Васко кръпката ще пее ли сега с Ицо хазарта на Орлов мост

не е безвремие, а е бездремие. Вашето.

е ПУЦ/а на Цру

Какво построи за 30 г НРБ от 1944 до 1974 г. Какво построи РБ за 39 г. от 1989 до 2022 г. След това пишете глупости за колата Русия и пухкавия и бял западен капитализъм Дерзайте дебили ...

Ние пък не харесваме прости Харвардски измамници! Не безвремие, а пълна катастрофа ни предложиха!

Народът си живее царски, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ! Почивки в чужбина бол Добре, че влязохме в ЕС!, че каква мизерия беше при комунизма! Никога на изток!

въшльо от най бедната,корумпирана у най бързо умираща държава в Европа/Евростат През 1988 г.Бг е на 28 място по Всеобщия показател на ООН включваш икономика,армия,образование,култура и пр. Сега сме пред Зимбабве Марш в Азот

Кокорчо и канадския измамник ги чакаме с буйна страст. Да ги правим булки. Гешев, не ги бави бе човек!!!!