Асен Меджидиев: Абсурдна е формулата "всички срещу Радев и служебното правителство"

"Стана ми малко обидно - аз никога не съм имал проруски интереси", каза служебният министър на здравеопазването по повод протеста пред Президентството

Обратно в новината

Коментари - Асен Меджидиев: Абсурдна е формулата "всички срещу Радев и служебното правителство" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП на двамата шарлатани бяха мафиоти единия избягнал съда от извънсъдено споразумение,а другшя просто Киро лъжец,че се е отказал от канадското гражданство. Двамата бяха господа никой,докато Президентът не ги вкара в политиката. После тези двама идиоти използвайки,че са били министри на Президента,използвайки неговия авторитет,направиха "президентска" партия и яхнаха вълната на протестите без да са участници в тях. После излъгаха хората,че ще правят промени на модела "КОЙ", а сега се прегърнаха с мафията,за да крадат заедно под настояване на посолството и тръгнаха срещу Радев неблагодарниците отрепки. Сега ПП-ДБ заедно с мафията и ДПС,ще изменят конституцията на България за "реформа" в съдебната система,но главната цел е да орежат правомощията на Президента,защото ще им пречи в краденето,а и защищава правата на обикновените българи. За това е започната масирана атака срещу Президента в последните дни. Тези слуги на западните новоколонизатори ще правят правителство,което главната му цел ще бъде изгонване българите от България и да бъдем башибозук на натовските империалисти във войната с Русия. Не случайно Президентът ги нарече "партии ня войната". Тези господа ще пратят наши младежи като пушечно месо във война,която не е наша. Ботев на времето беше написал "патриот е душа дава за наука за свобода,но не своята душа братя,а душата на народа" и е много прав,защото нито Христо Иванов,нито Атанас Атанасов,нито Кирил Петков,нито Асен Василев,нито Бойко Борисов ще вземат оръжие да се бият за Украйна,а ще пратят нашите деца.

Служебното правителство са слуги на радев и масква ...

точно това е правилната формула - срещу гешев и радев.

В днешно време ако си патриот си русофили....поне според аюериканофилките...

Напротив, мнаого се зябяве това : всичси против Радев.

Като гледам как "се сътвори" правителство под диктовката на американското посолство /Козяк -управление/ и плюенето с/у Гешев , ще излезе че след Гешеив зеленият чорап е по стока от слугите на САЩ и Сорос!!!!!

Министър Меджидиев, когото заедно с министъра на образованието зимата почти изядох с парцалите погрешка заради грипната неваканция, защото мислех, че те двамата трябва да я обявят, а не онея онея тъпи п.тки Компирката и Севда Айшето, се оказва доста читав. В интерес на истината всичките министри на Радев са адски читави, с изключение на оня шизо параноик кацамуня, което аз чак тези дни разбрах. Ако всички тръгнат срещу Радев, БСП и Възраждане ще спечелят много гласоподаватели - може дори и мен, но само ако и ген. Янев, който в момента отсъства от НС, реши и той стане от партиите на войната.

не е лесно срещу сатанистите от Файзър.

Ха хаа, другарю Меджидиев! Формулата "всички срещу Радев и служебното правителство" не е абсурдна, а крайно необходима! Даже и с цената "Кокорчо финансов министър, който несъмнено ще продължи да нанася още поразии на българския народ и държава, но ще го преживеем. Крайно време беше да се преустановят идиотските Мунчовски служебни назначения и фатмашкото деребейство и ББ го постигна, за което един ден ще му благодарите и ще се срамувате за нападките си срещу него! Бойко е шампион в тия игри и след прекратяването на фатмашката диктатура ще завре в кучи гъз и останалите Мунчовски креатури като ПП, ДБ, чалги и пр. шорошки уруспии. А че активистът на антируското Триморие Мунчо бил казал, че "Крим е руски", това е за заблуда на народа и изобщо не го прави русусофил и "човек на Кремъл", както твърди по-трудно мислещата част от населението, а напротив! Дори елементарната логика на обстоятелствата, предвид скалъпените злостни кампании срещу ББ от 2013 г. и 2020 г. ясно показва, че неудобният за Козяк е ББ, а Мунчо и БСП – шорошка подметка. По делата ще ги познаете, е казано в светото писание: -ББ бил русофоб, а строи патоци за евтин руски газ и в интерес на българския народ, разбира се; -Мунчо бил русофил, ама е активист и инициатор на антируското Триморие, а назначенията на канадските идиоти в нарушение на Конституцията са негови; -Каката, и тя русофил, ама с рекорден износ на оръжие за украинските нацистки престъпници, докато беше министър; -русофилът Орешков пък спря ЮП; -другарите основатели на БСП уж русофили, пък извършиха шорошкия преврат на 10.11.1989 г. за прозападната ни ориентация и унищожението на социалистическа България, както и последвалото й разграбване.Ха хаа, другарю Меджидиев!

разиграват се едни сценики от професионални бандити на противопоставяне , за да върви репресията и най вече грабежа , играят го от 30 и няколко години и все още се намират балъци да им се връзват

Така е, но освен сценките има и извършени действия, като например противоконституционното назначаване на ПростоКиро за министър, докато "Крим руски" е само една приказка, сценка!

Остана ли им въобще друг ход? Какъв ? Къде ще са на следващите избори? На лодката на ицко, към залеза. асена сърбежова В. си каза 6 месеца, до година крадем, пък " после да се оправят".

Жалко за Вас господин министър, но се оказва едно и също да имаш проруски интереси и да си параван на такива. Ето проблема: служебните правителства на Радев служат за параван на проруската политика на президента и службите, изпълнявайки основните функции в държавата, без при това да допринасят за евроатлантическата външнополитическа роля на България. В същото време Радев и службите полагат усилия за дестабилизиране на външнополитическата позиция на България като европейски партньор, изолирайки я от нейните съюзници и оставяйки я на милостта на евразийските сатрапи. Ето един конкретен пример: политиката спрямо Македония срещу която се нагнетява изкуствено напрежение, с разни активни мероприятия за създаване на интриги, против усилията за интеграция на Балканите в Европа и Нато и целяща създаването на една хибридна ничия земя, съседна на Русия, в която да властват клептократични и олигархични принципи, които да поддържат хаос и да превърнат Балканите в буферна зона между запада и русия. И това с изключително дейното участие на Радев. В разрез с всички интереси на българите. Затова какато някои казват, господин министър, когато играем на карти и не можем още от началото на играта да идентифицираме баламата на масата, обикновено в тази роля сме ние самите.

Целите на продажните про-нато, евро-?ейци-сатанисти са янси! Лъжците и измамниците от ПП-ДБ ще се гушнат с престъпниците от герп. Целта им е да съставят силно про-натовско правителство. И най-вероятно ще набутат върпосният екстремистки боклук - Магарев за министър на войната. След това не можете да си представите какви ужасии ще последват Злобния екстремист - русофоб - Магарев вероятно ще ДАДЕ цялото въоъжение на българската армия на Зеления Украински Клоун, верятно ще последва и насилствена мобилизация на българи и изпращането на българска жива сила в Украйна, примерно за разминиране на опасни области.... На несъгласните с тези извращения българи вероятно ще им бъдат запорирани парите, банкови сметки и имотите от коалиция Киро-И-Боко. Така насилствено българите ще бъдат изпращани за пушечно месо в Украйна. ЕДИНСТВЕНАТА БАРИЕРА ТОЗИ ЧЕРЕН ЗА БЪЛГАРИТЕ СЦЕНАРИЙ ДА НЕ СЕ СЪСТОИ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ! ЗАТОВА СЕГАШНИТЕ ПРОДАЖНИ БОКЛУ;ЦИ ПП-ДБ-ГЕРП ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАХВЪРЛИХА ВЪРХУ НЕГО И ИСКАТ ДА ГО МАХАТ!

Радев е срещу партиите, нарича сатанинска целувката на Борисов и Петков, дава все третия мандат на БСП, черни ГЕРБ и евроатлантиците,какво искаш,кой ще е с него?

Честито на избирателите гласували за Герб+ПД+ДБ, а защо не е ДПС. Хайде, със здраве :)

Аз и викам,перфектната формула!

тъй де! а формулата всички срещу герб и борисов си е в реда на нещата! радев съсипа държавата ни, бе кретен!!!

Съсипаха я боклуците, които във всеки родолюбец виждат Путин. Понеже те са дали гъзовете си на "посолството", сочат с пръст други, за да не си личи предателството им.

Както путин обедини и разшири НАТО, така и румбата обедини и разшири Евроатлантическите партии в България. Няма съвпадение ...това е воляга на кремъл

Идва на власт Израждане. Обявяват 2,5 милиона българи в чужбина за национални предатели и невъзвращенци. Конфискуват имуществото им и парите им. Въвеждат гранична зона (заобиколени сме от страни на НАТО) и визов режим. Огради по границите и разстрел на опитващите да напуснат България. Ограничават предвижването в страната чрез въвеждане на гражданство. Кариерно развитие ще бъде възможно само ако си член на Израждане. Останалате партии ще бъдат обявяни за народни врагове и ликвидирани, а лидерите изпратени в Белене и дадени за храна на прасета. Въвеждане на задължителна военна служба и поставяне армията на разположение на Путин. Връщат чл.1 на конституцията, с който утвърждават ръководната роля на партията, в случая Израждане. В училищата униформи и пионерски организации. Комсомол за по-големите. И много още други.... Ще разберете що бе социализЪма и комунизЪма по най-трудния начин.

И няма да има Корекоми...само БНТ и Гаварит Масква...ще има летни пионерски лагери в северна корея, сибир и афганистан...

Също така абсурдна беше опорката, че който е против падане на ветото за РСМ е русофил. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

Не само американски...ма и на още 27 държави от ЕС...можеш да си избереш...ако това ще ти успокои съвестта като русофил

Винаги сте си били русофили и мразещи Америка. Затова вечно ще сте бедни.

Ми не ни звучи добре ВСИЧКО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ от ваша страна. България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, ЕС и НАТО ....но някои от вас го ЗАБРАВИХА или се САМОЗАБРАВИХА!!!

Русоробите са невменяеми (нерегистриран) Мозъкът им е генетично овреден от руската пропаганда. Тяхния чичко Ленин, след като установява диктатурата в Кремъл чрез зверства и убийства, разбира че хората не ги искат. И казва следното: Не трябва да се допуска хората да гласуват с краката си. Тъй като той очаква хората да напуснат Русия. И тогава Русия е затворена с 30м гранична бразда и телени ограждения и се превръща в концлагер. България също беше концлагер но благодарение на ЕС, НАТО и САЩ се освободихме, за съжаление руснаците още живеят в робство. В ЕС има около 2000000 българи, в САЩ има около 2000000 българи. В Русия има няколко избягали червени мафиоти които се крият от Интерпол и правосъдието.Българина отдавна е решил как иска да живее и колкото и руски тролчета да си пишат пропагандата това няма да се промени. България е в Европа, НАТО и партньор на САЩ. А Русия ще бъде изритана в далечния Изток като поредната кучка на Китай.

Жалко за Вас господин министър, но си е едно и също да имаш проруски интереси и да си пионка на такива Започва все повече да се пише за скрито проруската позиция на служебните правителства в България за последните две години. Има апели за невинност от някои лица, включително действащи министри, които залагат на неосведомеността на българите за да подлагат въпроса под съмнение. Но ето една кратка формулировка на основния дебат: служебните правителства на Радев служат за параван на проруската политика на президента и службите, изпълнявайки основните функции в държавата, без при това да допринасят с нищо за евроатлантическата външнополитическа роля на България. В същото време Радев и службите полагат всячески усилия за дестабилизиране на външнополитическата репутация на България, изолирайки я от нейните съюзници и оставяйки я на милостта на евразийските сатрапи. Ето един конкретен пример: политиката спрямо Македония срещу която се нагнетява изкуствено напрежение, против усилията за интеграция на Балканите в Европа и Нато и целящо създаване на една хибридна ничия земя, съседна на Русия, в която да властват клептократични и олигархични принципи, които да поддържат хаос и да превърнат Балканите в буферна зона между запада и русия. И това с изключително дейното участие на Радев. В разрез с всички интереси на българите.

се прави на загрижен за народа,ама повече загрижен за путлерския си резидент.Гнус!!!

Не ми пука нито за Радев, нито за радевица, нито за кокошарника, нито за тези дето се готвят да ги заместят. На никого от тях не му пука за тези, като мен, защо на мен да ми пука за тях?

Анализ на медийната поитика показва: Пуска се някаква новина, с антипрезидентаска насоченост и измислена руска подкрепа, антиевропейска политика или други подобни измисльотини. Натиска се бутона "ентер" и всички платени коментатори се включват да "поддържат" посочената линия на партията. Дир трие всеки коментар, който е различен от платената реклама на новината. Но истината не може да се покрие и ще излезе наяве, както излязоха записите с разговорите и плановете. Така, че са ви напразни усилията да отклоните вниманието и да се скриете зад собствената си сянка. Не става.

чудесно и тъпо щото си от коментатприте

Когато Христо Иванов, Ген. Атанасов, Киро простия, ококорения педал и най-вече безстрашния Генерал Бойко Методиев Борисов се явят на президенски избори срещу Румен Радев, тогава може да коментират и да плюят, но има една подробност на президенските избори няма коалиции, няма как да кажеш аз теб ще те вкарам в затвора а след изборите коалицията е единствената възможност.

Направи политическа партия и спечели доверието на избирателите тогава има правото да дава оценки за партиите. Точно твоите думи:)))

Беше избран заради подкрепата от бсп и дпс. След това се обърна срещу тях. Твоят резидент домъкна и пробута кирчо и кокорчо. След това се обърна срещу тях. По времето на твоя резидент се започна говоренето за фалит на държавата спекула липса на пари и други подобни.

Моят президент беще избран мажоритарно от 50+ избиратели и в момента има най-висок процент доверие сред избирателите от всички останали политици. Дир, защо изтрихте този коментар, с какво нарушава добрия тон? Или са ви платили за оплюване на президента и не допускате други коментари? Затова сме на дъното на медийната свобода на изразяване, след заръките на американския комисар по дезинформацията.

Джендър троловете ме кефят - платиха им да подкрепят обединението на Герб и ПП и хайде - всички други са лоши. А допреди месец какво викаха - никаква подкрепа за ГЕРБ. Така е то. Марионетки отвсякъде. Добре че нито един разумен хора не подкрепя тая коалиция.

Поредното активно мероприятие на Троянския кон на Путин в България - Румен Радев и назначените от него шефове на служби СЕ ПРОНАЛИ и сега всички участници в него трябва до бъдат подобаващо “възнаградени” - разследвани и изправени пред съдя!!! Евгений Кънев: България е под тежкото влияние на хибридна война с Кремъл 03.06.2023 България е под тежкото влияние на хибридна война с Кремъл и опитите да се блокира съставянето на редовно правителство у нас са притеснителни. Това каза в студиото на „Събуди се” икономистът и анализатор Евгени Кънев. Според него, ако записите, изтекли от Националния съвет на ПП-ДБ, се бяха случили в САЩ, щяха да доведат до затвор, а у нас те бламират опитите за съставяне на кабинет. Кънев е категоричен, че трябва да бъде потърсена отговорност на човека, който ги е направил и разпространил. Икономистът коментира и искания депутатски имунитет на Бойко Борисов. По думите му това е личен избор, но, ако е невинен, лидерът на ГЕРБ е добре да даде доброволно имунитета си. По отношение на Държавния бюджет за 2023 г., Евгени Кънев заяви, че се надява да бъде приет нов, въпреки сътресенията. „Вдигане на данъци няма да има, макар че има възможности в тази посока. Фокусът определено трябва да е върху рязането на разходи, тъй като там има много големи резерви”, категоричен е експертът.

ДБил

Точно така! Хората, които разпространяват истината за л@йното заеито в целофан, което представлява нашата политическа класа, трябва да бъдат арестувани и разследвани! Разбира се трябва да се разкарависшия съдебен съвет главния прокурор, да напълним институциите с вон@щи козяшки гниди и чак тогава ще можем да подгоним хората, които не ни харесват. Въпрос на време е. И на наивници сред избирателите.

Брей, че начетени хора работят с президента. Какво ли ще да означава израза "проруски интереси"?! Звучи затрогващо, но такова понятие няма. Има "руски интереси", има и "проруска политика". Радев и служебното му правителство съвсем очевидно имат "проруска политика". Даже по-лошо, те имат "прокремълска" политика. От канцелариите непрекъснато излизат опорки в стил "който не е на страната на Путин, той се опитва да въвлече България във война". Да се шугавиш с преклонена главица пред вероломни ватници определено не е български интерес. Той даже и руски не е, но това фатмаците от президентството няма как да го схванат. В най-голям интерес на Русия е да прекрати безумните братоубийствени кръвопролития и да потърси сметка на олигарсите, които докараха тази огромна държава, богата на ресурси и на култура, до просешка тояга и азиатски васал. Съвсем очевидно е, че Русия губи най-много от това. Понятие "русский мир" може да има отново след стотина години поне, ако приемем, че Русия въобще оцелее, а не се разпадне на десетки васални владения. Та президентът и кохортата му не работят нито за българските, нито за руските, нито за европейските, нито за американските интереси. Евентуално работят за китайските интереси и за това, което предполагат, че е в интерес на Путин, чиито послушници си мечтая да бъдат с неясната идея как това щяло да бъде и в техен интерес, въпреки че никой не обича предателите, в т.ч. и кремълското джудже.

lu4ka

Предполагам, че този коментар е спуснат от посолството.

Всички видяхме истинското озлобено лице и просташко поведение на паникьосаният Румен Радев от факта, че активното МУ мероприятие - на пропуската мафия - срещу България като законово ПАРЛАМЕНТАРНА република и лоялен член на ЕС и НАТО - пропадна и вече лъсна фактът, че Радев е Троянският кон на Путин в Бългрия, а от там и в ЕС и НАТО! Затова е тази истерия и серия от неспирни атентати, записи, “бомби” и сътресения в държаната! Впрочем това не е прецедент мафията и Путин да си има откровено техни капии дори и да президент в България - да си спомним ДС доносника Гоце Първанов с Големия шлем, или мижитурката и лакея на Луканов - Жельо Желев, да си спомним министъра на МВР Румен Петков, да си спомним шефа на НРС ДС-КГБ генерал Бригадир Аспапухов и много, много други руски агенти!

В комуноидните тикви половин век е навиване, че западът и САЩ е врага и продължава да се налива, а вие си мислете, че тези тикви могат да се променят.

западът и САЩ е врага

Само като се сетя как се молиха на Газпром да платят в рубли и как обясняваха че нямало друг начин да се докара газ. Чак и танкерите отказаха измислени обяснения...

Това там бяха герберски бо.луци има няма 200 човека,да сваляли Радев,че Русия му плащали виж колко деградирал народ,не виждат че техните не излизат от американските посолства но Путин е виновен простаци с простаците ви олигофренски.Ако Путин плащаше за тук щяхме да спе 100 пъти по-добре.ЕСгейците ни хранят с вредна храна после ни се подиграват,че сме на първо място по смъртност.Кьорави ли сте или малоумни?? ЕС НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ И ЗАПОМНЕТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ДОРАЗВИЕМ КАТО ТЕХНИТЕ РАЗВИТИ СТРАНИ ПРОСТО,ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА Е ТАКА!

Вижте - това, на което станахме свидетели от Рувен Радев, шефовете но служби в България и зависими и корумпирани политици, прокурори и депутати беше АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ срещу устоите но държавата и дбржавността, срещу бъдещето и просперитета на България! Това бе много тежко престъпление, национално предателство в интерес на чужда вражеска държава, в интерес на Путин! Ночно както на времето ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов като шеф на националното разузнаване - на НРС с принципал мижитурката на Луканов - президента Радев и ДС доносникът Доган свалиха редовното правителство на Филип Димитров, за да инсталират правителството но мафията, на Мултигруп, на сламения човек професор Беров. И това, на които станахме свидетели сега е и бе възможно защото тогава тези тежки престъпления на проруската и ДС мафия и кукловодите й не бяха изправени пред съда и осъдени за престъпленията, корупцията и националната сигурност и за суверенитет! И затова сега - когато всичките тези сега ще се снишат и направят, че нищо не е станало, сигурен съм - и Радев, и заговорниците от службите - ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и откровено национално предателство не може и те трябва да остане неадресирана, неразследвано и ненаказано!!!

Човече , ти не гледаш ли новини ?

САЩ и НАТО са бита карта, мисли на кого ще се слагаш занапред

Президента е Пич - стисна Мафията с прости неща - каза мутри вън и камъка се затъркаля надолу . Имаме Прокурори , Съдии , Депутати , Партийци , Профсъюзни Лидери , Полицаи , Лекари - Милионери и Милиардери от Държавния НИ Бюджет .Тези Мафиоти в момента нямат достъп до парите ни от Данъци , но в същото това време трябва да си подържат Имотите и да плащат на Персонала и Сметките за Ток и Газ . Нооо , Пари няма , и започнаха да се избиват помежду си . Адмирации за Радев = ще се справи с Корупцията без Съд и Прокурор .

що да е абсурдно че болшинството българи не щат марионет евроазиатски режим на олигарси и зелени чорапи

айде са обиден .. нема обиден като си се продал зя сребърници ще живееш и с путлеристкия Z жигосан ... в кюпа с мунчо

докторът е изтъкнат специалист по бронхология със световна известност, него не го мисли, гледай своя кюп със сороските торни червеи

Направо по трахейология е всепризнат гений

си червей

Махайте го тоя слабия Резидент и неговите марионетки, дори и обидените. Лапачката свърши

служебните правителства на Радев служат за параван на проруската политика на президента и службите, изпълнявайки основните функции в държавата, без при това да допринасят с нищо за евроатлантическите външнополитически функции на България. Ето и е един конкретен пример: политиката спрямо Македония срещу която се нагнетява изкуствено напрежение, в разрез с целите за интеграция на Балканите в Европа и Нато и създаване на една хибридна ничия земя, съседна на Русия, в която да властват клептократични и олигархични принципи и в която ще се поддържа хаос и ще служи за буферна зона между запада и русия. И това с изключително дейното участие на Радев. В разрез с всички интереси на българите.

Да, да, ма как не се бех сетил . В служебното правителство на пропутинският резидент и проруският агент Гълъб , имало било "независими" министри.

Вижте - това, на което станахме свидетели от Рувен Радев, шефовете но служби в България и зависими и корумпирани политици, прокурори и депутати беше АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ срещу устоите но държавата и дбржавността, срещу бъдещето и просперитета на България! Това бе много тежко престъпление, национално предателство в интерес на чужда вражеска държава, в интерес на Путин! Ночно както на времето ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов като шеф на националното разузнаване - на НРС с принципал мижитурката на Луканов - президента Радев и ДС доносникът Доган свалиха редовното правителство на Филип Димитров, за да инсталират правителството но мафията, на Мултигруп, на сламения човек професор Беров. И това, на които станахме свидетели сега е и бе възможно защото тогава тези тежки престъпления на проруската и ДС мафия и кукловодите й не бяха изправени пред съда и осъдени за престъпленията, корупцията и националната сигурност и за суверенитет! И затова сега - когато всичките тези сега ще се снишат и направят, че нищо не е станало, сигурен съм - и Радев, и заговорниците от службите - ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и откровено национално предателство не може и те трябва да остане неадресирана, неразследвано и ненаказано!!!

Човече , почини си месец - два , и се готви отново за Служебен Министър . Народа няма да търпи дълго време редвно Правителство , съставено от Престъпници и хора с ментални потребности .

хааа дано ама бъгарина много търпи...

Всички са лоши само аз съм най-добрия.

Продължаваме промяната на всяка цена трябва да направят редовно правителство за да бъдат премахнати герб от политиката.

Трябват ни повече млади честни и почтени хора като кирил петков и асен василев.

Аз, а и всички българи искаме и трябва да знаем вярно ли е, че хора на съветника на президента Радев от службите и МВР - кото шефът на “Кобра” от СДВР и в ГДБОП са предупредили престъпниците - рецидивисти Размиг Чакъров - Ами и изрода Петър Петров - Петьо Еврото 20 минути преди операцията по залавянето им за да избягат и до се укрият! Също така всички българи трябва да научим и да проваленото АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЯ, проведено от назначените от Радев шефове на служби срещу формирането на жизнено необходимото за България, за сигурността, суверенитета, бъдещето и просперитета й законова демократична парламентарна цивилизована европейска държана - лоялен и пълноправен член на ЕС и НАТО. В която отвратштелни същества като Путин и Решетников и службите, хората, мрежите и агентите и хицпидните им войни и саботажи и гнусна пропаганда и навеса във вътрешните работи на България НЯВАТ МЯСТО с озлобените си лиза и истерия!

Причината за това да имаме служебно правителство, се крие в тези, които протестират срещу служебното правителство

Причината да си тъп е че си тъп

Защо се учудвате? Отдавна е известно, че най-добрата защита е нападението. Те това правят. Бързо трябва да се забрави позора им. Да сте видели или прочели в последните дни нещо за записа? Пълно мълчание за това и силно кряскане срещу президента. Замитане под килима на собственото им предателство.

А вие господин министър, когато приехте да сте министър, не бяхте ли чули за позицията на Радев относно Крим? Която беше в разрез с позицията на българското общество, министерства и парламент. Заради която Радев ще бъде рано или късно подведен под отговорност. Не се чудете ако и Вие сте в кюпа, на вас ще е да доказвате, че не сте знаел..

Крим си е руски Ти кажи каква про руска политика водят служебните кабинети

Крим е толкова руски колкото България турска

Ще ти кажа, ето: служебните правителства на Радев служат за параван на проруската политика на президента и службите, изпълнявайки основните функции в държавата, без при това да допринасят с нищо за евроатлантическите външнополитически функции на България. Ето и е един конкретен пример: политиката спрямо Македония срещу която се нагнетява изкуствено напрежение, в разрез с целите за интеграция на Балканите в Европа и Нато и създаване на една хибридна ничия земя, съседна на Русия, в която да властват клептократични и олигархични принципи и в която ще се поддържа хаос и ще служи за буферна зона между запада и русия. И това с изключително дейното участие на Радев. В разрез с всички интереси на българите.

Ние ли нагнетяваме напрежение или те? Че ние не зашитаваме външните интерси(мераци колко е полезно безразборното разширавяне на ЕС е друг въпрос) на НАТО и ЕС които в случея са в разрез с нашите не го прави про руски Ти ако се имаш първо за евроатлантик и после за българин това е друг въпрос

Радев си постла така. Радев вдигна юмрук, Радев насъска всички срещу ПП, РАДЕВ се конфронтира с Гешев още от първия ден. Сега какво очаквате? Всички да са забравили и са ви прегърнат?

Чакай сега, а как се прегърнаха ПП и ГЕРБ? И хич не ми говори, че е в името на България, защото не е.

Това как са се прегърнали ГЕРБ и ПП има малко общо с това, че Радев е зелен чорап и руско мекере. Ако Радев не бе такова рядко Л, ГЕРБ и ПП нямаше да се прегърнат.