Асен Личев е предал на следствието документи, свързани с внос на отпадъци

България става една площадка почти за италианския боклук, заяви министърът на околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно па Асен Личев ще дава акъл по въпроса. Като знам какви ги вършеше в мосв и колко разрешителни раздаде за каптажи и зауствания на отпадни води си мисля, че не може да е толкоз нагъл човек ама явно се лъжа. Я да го питат как така Пършевица си заусти отпадните води от мандрата и фермата в балкана над Враца при положение, че местната Басейнова дирекция категорично му отказа? Кой се подписа?

пак ми намирисва че е замесен Ковачки

Погледнете го от добрата страна. Като умрем няма да изгниваме от найлона в клетките ни и ще се мумифицираме безплатно. Ще оставим и ние нещо на света. След 1000г. идните поколения ще ни се дивят на изобретателността да пребъдем във вечността!

"...България става една площадка почти за италианския боклук" ГЕРБ-авите няма ли дадат пресконференция?! И ДА ЗАПЛАШАТ със СЪД?!

Поне заводи за рециклиране да бяха построени досега! Ясно е, че полимерните опаковки и продукти трябва все някъде да се рециклират и "превръщат е нещо друго". Дори без внос на токсични отпадъци ние ще се заринем в боклуци скоро.

Само аз ли като прочета ,,отпадъци'' си мисля ,,ГЕРБ'' ?

Ти живееш в друго измерение.Пий си аповете.

На фърчилото му изтръпват зъбите от мисълта че президентските избори ще се организират без Чашков!

Като на бибитко без цвъки - вече няма ,, само ние "

Пак са Бобокови!

изгарянето на отпадъци в България г-н министър, какво точно направихте през последните два месеца? Май ще излезе, че нищо.

Щото очакваш - да спре договорите на бибитко , че и друг да плати ? Ти малоумен ли си или обикновен гербераст ?

кгбееца ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп -идеолога ,мозъка на вноса на Италиански боклук ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп получава нареждане от ЕБВР Лондон полско-руски еврей банкери мошеници с огромна задкулисна власт трафика на ИТАЛИАНСКИЯ боклук се контролира от италианския евреин от БЕРГАМО-Серджо ГОЗЗО/на иврит Къдравия/ съучастници в схемата на бг земя са ДПС лидера руската подлога Сопола Доган агент 'Сава'' през неговото пристанище ВАРНА -Запад става ВНОСА където идват кораби под малтийски флаг и разтоварват боклука който поема за ТЕЦовете на приближения до ДПС бизнесмен Христо КОВАЧКИ и кръгове около ПИБанк Босовете на ЕБВР Лондон контролират ПИБанк

Златев е партньорът на Баце на карти и всичко му беше позволено.

Не е вярно!

Боклука добре, даже много добре. Хай сега и ВИК-тата почвайте, че дерибействат над бедния народ монополисти мръсни. Имат 80% загуби по тръбите и всички ние ги плащаме. Ремонти няма. Цената расте. Скоро водата ще се изравни с бутилираната. В Дубай цената е еднаква на бутилираната вода с тази у нас. Трябва да ги спрем сега!!!

Боклука бил третиран като сурвина. То тоя боклук е като наще политици и те са боклук, ама се третират като стока и сурвина!!!