Асен Балтов съобщи за масови уволнения в "Пирогов"

Само преди два дни бе освободена и говорителката на спешната болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно, мноо администрация в теа болници, а лекари - кът! Дет се вика - много вожд, малко индианец. Редно е теа хрантутници да ги поизчегъртат, че освен тлъсти заплатки и по 1000 лв/мес ковидни лапкат!

не само в Пирогов а в доста болници трябва да се сменят не само директорите а и шефовете на отделения, които години наред си напълниха гушите, заради няколко черни овци страда цялото съсловие, Коренна реформа трябва, но иска се яки глутеуси.... много хора са свикнали всеки месец да взимат много кинти без да правят нищо....

Вие,почти всички ,пишещи тук ми се струва,че сте мръсната пяна на обществото,макар в страната вече да няма такова.Да,заминават за Германия,защото не щат да лекуват хора с уличен език и помиярски манталитет.

Много интересно, тези доктори къде израснаха? Какъв е техния език?

Балтов, ами сега ще заведеш ли говорителката у вас ?

От джипката - с 200 в дупарата на мекерето Балтов с месечна заплата от няколко десетки лева. Тъжно е без гоУема заплата само щото хапеш шнорхела на Чекмеджан, нали Балтов? Вън калинките от калинкариума!

Ревииии, герберска подлого! Реветеееее, герберски калинки!

Най-му е жал за говорителката, всички знаят защо......

Ред е на санитарките, които крадат от починалите пациенти!!!

През вратата, че много чантаджии!

Този не трябва ли вече да си търси работа вместо да чака на държавната работица ..

Голяма трагедия. Уволнили говорителката, не доктори.

си скъса гъза от тичане - ама в Жипката!

Не само че нищо не са направили Балтов ами и нищо не са правили. Юридически отдел, говорител. Това да не е правителство бе Балтов. Стига си ревал. Взамай си хапчетата там и не дигай много шум около себе си да не те сготвят. Много обичам свинско с кисело зеле.

Как така е уволнениа говорителката по взаимно съгласие? Тя е осовободена по взаимно съгласие и означава, че не е имала нищо против. Това да не са ви ваксините, с които хората уж се съгласяват да им бъдат поставени, без да знаят какво има вътре и какви ще са последствията от тях?! Ама, че ароганте тип е този!

Болница със собствена говорителка….шса гръмнА….

Направи го

Такова понятие спешна болница не съществува Има много болници които поемат спешност и тази е една от тях

Да, ама не. Масово тичат в Пирогов. Защо ли а...

Докторе, защо не плака когато СДС уволни без обяснения над 20 000 български офицери и остави семействата им на улицата ? Сега е кофти, нали ?

Балта, не се напъвай няма смисъл. Твърде много се вози в джипката на Баце. Та затова ...

PEYTSCH

С омраза ще бъдат изгонени и пациентите...

Асенчо колко уволни като стана директор той, някой няма ли да го попита или да каже във Фейса?

Защо Пирогов има говорител, след като Балтов всеки ден даваше интервюта ?

И как защо - още един наш човек да взима заплатка. И то може би колкото на мякой млад лекар.

Естествено, че ще освободят амтуража чу- говоритлеката на пирогов ака лична секретарка и защитница и баластра администрация с шано рапределението на финанси. Па и на мерил кой да “съобщава”- той дет цъфна с торбата уволение още преди да се намести в директорския стол

Лекар голем мъж реве за 10 човека и това било МАСОВО видиш ли Ами това са твойте калинки с които сте точили касата

Балтов в Пирогов работят над 2 000 души не го крий Че са уволнили 10 човека чантаджии вероятно назначени от теб със заплатки вероятно по-големи от на някои лекари не можеш да ревеш като селска .... на която не са и платили за услугата

Човек за човека е вълк

Уволнили няколко чиновника И кво? Чиновници под път и над път Щом не са уволнили лекари, сестри, санитари и шофьори значи няма проблем.

За да станеш доктор, трябва да си завършил висше, т. е. Можеш да говориш с ясен език и да изразяваш завършени и разбираеми мисли. За чии член е необходима говорителка, само Балтов знае. И членът му. Следователно няма Балтов, няма член - няма говорителка!

Нямал ли поне малко срам бе Балтов? Ти трябва да си в затвора заради измами!

Заради измами,ограбване и гавра с българския народ всички комунисти трябваше да са в затвора още 1990годин! Впрочем народа си заслужава управлението на разни доносници,мутри и чалгари!

страшен пост, сякаш на дете от 3-та група в детската градина. А можеше да е тематичен - с черепчета, менискуси, раменни стави, може черва и ан.уси... , маркирофка...повече фантазия бе Балтов

Уволнени са администратори с огромни заплата, а иначе доктори и сестри с мижави заплати по 24 часа стоят със защитни костюми при болните, за да може Балтов да се развява по телевизиите и джипката на кюлчевиат ни милиардер и неграмотен мин.председател...нагли герберски смешници.

Доколкото ми е известно, МБАЛ Пирогов е държавна болница, а не Балтов ЕООД.

Този абсолютен "пубертет" Балтов, какво очаква, да управлява държавна болница без да се съобразява със законите, а получва заплата от 80000 лв. на месец..? къде е бил УС на болницата..? или както се казва..: куче влачи, майка плаче! като него и са други безсрамници от "бялата" мафия, които изпразват НЗОК по най различни нечестни и престъпни начини.

а за чий й е на една болница говорител или пиар, при положение, че в медийното пространство винаги се е изявявал Балтов...? Или просто да си раздуваме щата и да наредим "нашите" хора. Сигурно и другите освободени от администрацията са били в тази категория и на измислени длъжности!

На Балтов мястото му е в затвора с доживотна присъда без право на замяна. Налаганата от тях лудост докара за година (не календарна, а от среда до среда) до над 36 хиляди повече починали или 1/3 повече починали за година в България. Статистика има на сайта на НСИ, но е на седмици. А Балтов е май травматолог и от всякъде му личеше некадърността за вируси. Бойко да бяха пуснали да се изказва за вируси, нямаше да каже много повече глупости от Балтов. ;)

Балтов.......нямаш ли срам бе човек. 77 хиляди лева заплата си получавал. Не ти ли е поне малко гузно. То бива да си нагъл, ама това твойто никъде го няма.........

Политическият път на Балтов - БКП - НДСВ - ГЕРБ. Да ви прилича на един друг от Банкя.За тези, които не знаят, жена му е Ралица Агаин.

Нина Чилова му е партньор, видно "царско" чудо.

Интересно как Балтов се уреди с тлъстите ковид-пътечки, след като е травматолог, при това некадърен - осакати маса хора, сред които и много мои близки и приятели.

Че щом целува мутренски задник и се вози на мутренска "жипка" ще получи шут в задника от новите началници.Това е като при конните надбягвания-залагаш на куц кон-губиш.

И добри новини...

Колко помиари в тая страна. Само като чета коментарите, ми става ясно, що я напуснах. Работя като лекар в немска болница и съм много по-добре, както като заплащане, така и като отношения с пациентите ми. Неблагодарна,мързелива и злобна измет е станал българския народ. Какво могат да направят 45 години комунизъм с един инак велик народ с древна история.

Нито ви завиждам, нито иискам прекрасния ви живот в Германия, но преди да обиждате така - по германски, прочетохте ли ключовата дума - администрация, която в повечето случаи, взимат по-високи заплати от младите лекари.

Явно, че разбирате от болници и лекари повече от самите тях. Мислите, че е лесно, но не е така. Аз съм работил в България и ми са е налагало много пъти, да съм на границата на закона, за да помогна на моите пациенти по най-добрия начин. Но това на вас не ви е ясно. Ако някой път влезете в болница в България, се молете лекаря да е готов да наруши закона, за да ви даде възможно най-доброто лечение.

Ама явно Германия не е успяла да премахне пошлоста и вулгарноста от Вас господине. Каква е целта на целия Ви коментар, ей така да се отбележа, че МОЖЕ би живея в Германия пък останалите тука са някакви второразрядни?

Щом условията за работа на лекарите у нас са идеални, какво правиш в Германия ? Или викаш там пациентите са по-възпитани ? Като си счупят крака първо питат дали ще бъдете така любезни да го гипсирате в близките дни и седмици ?

Моля да се въздържате от обиди към българския народ, от който явно произлизате и Вие.

В понеделник се обаждам на зъболекаря ми, имам проблем. Изпраща ме на снимка. В кабинета "другарката" ми се скара, че нямам бележка. Държа се безобразно заради едната бележка!!! Казах ѝ, че зъболекаря ме праща първо там и после със снимката при него. Знаеш ли какво направи "другарката" фалшифицира снимката. И излезе, че имам кариес на корена! Как ти се струва като отношение? Да отворят здрав зъб? Дали пък не заслужава "другарката" един бой и другият път да не прави напълно осъзнато подобни неща, а? Добре, че забълекарят се усъмни и направихме друга снимка. Та, да отношението е двупосочно. Ако се отнасяш зле с хората получаваш същото. Това, че си в чужбина не значи, че си по-умен.

Ама как точно я фалшифицира? Нарисува я на ръка ли? С Фотошоп ли?

Да не съм вътре да видя аккво е правила? Усъмни се зъболекра, направихме нова. Няма нищо. Кое точно не схвана? Или мисленето ти е като на австралопитек?

Абе, Лельоолу, колко е администрацията в Немската болница?

Само не обиждай българския народ, защото и германците не са цвете

Разбирам защо са прекрасни отношениятя Ви с пациентите. Много добре разбирам. А всъщност кой е виновен за заминаването Ви в Германия?! Едва ли пациентите са основната причина!? (Не съм лекар, но имам поглед върху системата!)

Стой си там в Германия и не се включвай в теми, които отдавна си забравил! Или се върни тук да помагаш, ако не те е страх!

защо балтов нее в ареста за кражби?

Те вече така ли се наричат любовниците. Сигурно е "говорела" по "микрофона" на шефа.

Балтов, ако си лекар, работа има бол - в чужбина и в България! За 11 администратора не реви! Те не лекуват болни, само подправят документите! Затова са махнати, дай Боже скоро да бъдат и осъдени, заедно с теб за крупните измами!

Иванеее, Иване, много си прост, Иване! Не разбра ли, че Балтов не реве за себе си, а за болницата бе, Иване? Балтов все ще си изкара хляба!

Болницата на Балтов ли е , че да плаче за нея ? Или плаче за заплатата си от 77 000 лева ?

хич не го интересува болницата. От неговото уволнение най-много е пострадало шкафчето с пачки и кюлчета на Тиквата - не остана кой да го пълни

Масови, масови, колко да са масови уволнените ? 10 човека от 2360 души персонал ! Ха ! И то такива, които не са медицински кадри , а разни безделници ! Голям рев пада , голямо чудо ! И да се чудиш защо всички ВИП- персони досега предпочитаха други болници, като Софиямед, а не Пирогов ! Била единствената болница за спешни случаи !? Глупости на търкалета - всяка болница разполага със спешно отделение !

Защото Порогов е болницата за народонаселението!

Да ревеш, че ти е уволнена любовницата ... нЕма такава наглост. Особено след като тя ти е движила корупционните далаверки ...

Всички служители от нея са помагали на лъжливата Бибиткова мисирка Балтов да краде. Да си признае по колко пачки евро на месец е осигурявал за златното ШКАФЧЕ в Банкя.

герберските оъпадъци са навсякъде.

Защо е била изобщо назначавана говорителка? Нали говорим за болница не за телевизия или не съм разбрала? Какво толкова има да говори?

Тя му е любовница. Цялата болница знае.

Защото може да "говори" много добре на "микрофона му"!

Кое не е ясно бе Балтов? Герберска та шлаха се чегърта от всякъде на всички нива в държавата. Администрация, агенции държавни предприятия, болници и пр. Няма как с тая зараза държавата да функционира. Свикнали сте на далавера след далавера, фалшиви пътеки, фалшиви хоспитализации? Много било направено за пирогпв. И кое е многото че боядисва сградата червено и бяло което е отвратително?че си купил скенери което ти е задължение? Докога гербери те ще се хвали те че сте направили това, което всъщност ви е в задълженията? Хвалете се с нещо което не ви е било задължение и сте го направили като екстра. Като цяло да си на държавна издръжка и да се хвали пред народа е лоша идея и води до трагични неща. Ако това което сте направили е правилно и полезно хората сами го виждаме иноценяме. Не е нужно да ни го повтаряте от сутрин до вечер.

И какво се хвалиш че си направил еди какво си въпреки че нямало пари. Ми заплатата ти е 130000 лв на месец бе пич. 100000лв да ти е по малко за няколко месеца нов скенер се купува и каквото си искаш оборудване. Ти си причината пирогпв да е толкова зле като пари. Лекарите и сестрите работят за дребни пари а ти стотици хиляди на месец. За какво са ти? И ти ще имаш същата съдба като нас с 1000 лв заплата.

Говорителка на болница? Егати щата....сигурно му е балдъза! Балтов, върни милиона, крадец мръсен!