Асен Агов: От ЕС и САЩ зависи откъде ще мине "Турски поток"

Според Мехмед Юмер проектът ще се реализира, но е рано да се каже дали тръбата ще мине през България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асенчо, баце, ма си и "титан" на демократичната мисъл, предател жалък!

От този лъха на злоба.

Какво ще каже Асан Агов зависи от опорните точки, които са ме спуснали от Козяк.

късно е ага агов ,нищо и никой не може да спре северен поток 2.Каза го в прав текст вчера и външният минисътр на Германия.Той си върви /на 50 % е построен/ така както беше построен и работи в пълен режим северен поток 1.Просто превзетата от американски олигарси украинска газопреносна система няма да стане и за скраб.Късно е либе за китка и пактически нищо не зависи от САЩ освен медийни твърде закъсняли и никщому не нужни.

Абе, този мошеник, който дръпна милиони от КТБ и въпреки, че го изтипосаха като един от получилите огромни кредити, които никога не се върнаха, сега пак се пъха под прожекторите. А стана ясно, че е и агент на ДС при комунизЪма... Просто наглостта на този и такива като него е безкрайна!!!

били нагли.

спомням си тоз кирливец поздравяваше с Дами и господа, докато българите потъваха в мизерия, ако снимката е актуална, съм радостен

Драги тези проекти вече са реализирани на 90 процента. Така ,че забрави своите русофобски напъни. По добре разкажи на драгите зрители как присвои всички партийни имоти след 10 ноември и как забогатя от измислената ти демокрация!!

Няма да мине през България защото тук има дупедавци.

Думите на агов са очевиден отказ от национален суверенитет и предателство към суверенна България. Това са думите на националните предатели - подчинявайте се на чужди интереси. Това ли искахме ??

Такива като Агов работят с всички средства разклонението на "Турски поток" да не мине през България. Това е позицията на САЩ, която няма нищо общо с българският национален интерес. Подобна анти българска позиция имат тъй наречените "десни" и за "Южен поток" и АЕЦ"Белене". Там бяха изписани томове за да се докаже колко вредни са те за България. Въпросът е дали има нормален човек, който би гласувал за тези. Що се отнася до "Северен поток-2", този проект нас не ни засяга пряко. Той ще се състои, защото е жизнено важен за Германия. Това, че проектът ще го бъде, не съм го казал аз, а външният министър на Германия при неотдавнашното му посещение в Москва. Да му мислят украинците. Доста голяма сопа могат да отнесат. Става дума за 3 милиарда долара, които ежегодно получават от Русия за транзита на газ през тяхна територия.

и макейн беше против Южен поток, ама я виж как гушна букета.

от къде пак изпълзя бе братко Асене Ага, а Инджев къде е?

Дали ще се реализират или не тези газопроводни тръби е все едно. За България няма да има нищо. Не разбирам дебилизма на бившия манекен.

Извърна ти се лицето от нагаждачество. Тегли милиони ,връща стотинки, яде бой за огледалото ,само ти говориш Енглезки. Боклук .С лайното на гъза си и пак се дуеш.

Северен поток ще има. За турски поток е прав само донякъде, зависи от ЕС!

Агов (какво типично българско име!) говори нещата, които му се иска да станат, а не тези, които ще станат. Така че няма смисъл да го слушате. Нямало да има Северен поток-2 - хахаха... ЩЕ ИМА БЕ! Бас държа, че ще има.

и като има какво, повече хляб ли ще ти дойде на масата

не , но за теб вече няма да има парички , щото не си свърши работота както трябва

Няма страшно, ако не станат СП2 и ТП, ще стане Венецуелския.

"Северен поток 2" зависи от К. Нинова, а "Турски поток" от Б. Борисов. Но без благословията на А. Доган и двата са невъзможни.

Много е важно какво ще каже и в. Сидеров.

Ако турски поток отговаря на европейското законодателство и правила, ще мине. Ако не отговаря, няма да мине. Право на преценка затова има само европйската комисия!

Че защо да зависи от нас? Кои сме ние? Нали така, г-н Агов? Според Вас трябва да се държим така, сякаш сме под наем в тази държава.

Този сигурно е 2-3 години по -стар от мен ,но го е хванало Деменцията яко щом говори от името на Българофоби !

Аз пък залагам, че Северен поток 2 ще се реализира. И то ше се почерпат пред камерите на CNN руснаци и немци. По едно шише водка, ако иска бай Асен. За Турски отде ше мине не знам, ма залагам едно патронче, че през нас ще да е. Сааа, разбираме, че САЩ за слънцето и водата за нашата мъничка планета, ама въпреки сичко ше се осмеля да не съм съгласен с тоя политически мастодонт бай Асен.

Агов винаги е бил слаб журналист и политолог , нищо умно не каза , само желание да попрече на България да има гарантиран газов поток и на достъпни цени ! Русия и Газпром вчера в Женева решиха бъдещето на Украинския поток ,решението е че няма да има нов Договор за транзит на Руски газ през Украйна ! Българите искат този газов поток през България , дори Правителството да е против ! Да живее България ! Този е един от Убийците на България и Българщината , изгониха около 2 милиона Българи по тяхно време и продадоха за 1 долар$ много печелещи предприятия !

Я, кога пък този соросоид стана и политолог? Да не е завършил университета на Цвъки? Да живее България !

Я, Асенчо Агов, а къде е Нерито Терзиева - Едно време бяха заедно журналисчета.

Агов, ти си изявен българофоб и мекере! Ясно е, че ако от теб зависеше в тази държава нищо няма да става. За твое сведение и отвращение и "Северен поток 2" и "Турския поток" ще станат. А това от къде трябва да мине турският поток ще трябва да зависи само от НАЦИОНАЛНИТЕ ни интереси и здравата икономическа логика. Ти да не би да ходиш за Варна през Виена за по икономично? Аман от разбирачи като теб.

Докато в България има блюдолизци като автора на думите, че от ЕС и САЩ зависи какво и дали ще се случи нещо добро за България, то нас като народ и държава нищо добро не ни чака. Този нафталин беше от онези, които тръбяха, че 45 години стигат и крадяха на едро. Но вече е време да се каже ясно и категорично - 30 години безвремие и кражби стигат. Време е отново българите да имат собствена държава, а предателите в Белене!

Ами то вече всяко решение е политическо или геополитическо. Сигурно скоро ще ни казват и дали можем да ...... рускини или не можем. Пак от политически съображения. Да не изпаднем в зависимост.

Ало отворковците палачинката обективно скоро ще се обърне та внимавайте.

На този ако можеше дядо му да излезе от гроба, щеше да го удуши със собствените си ръце.

И Акото, пардон Агото е от пребоядисаните?

Един път и този да каже истината. Така е България е абсолютно независима страна. От нас не зависи абсолютно нищо, дори и това което се случва на нашата територия.

Много ясно, че САЩ и Европа ще решават за потока. Ние кои сме ? Някакви смешници, от които просто нищо не зависи !

Закото НИЕ Бългорите си имаме свои интереси и те са освобождаване от руския газов монопол,а ни заробване

Ти като си толкова отворен, по-добре се освободи от европейския банков монопол и европейския застрахователен монопол базирани в България и източващи по около 15 милиарда годишно от джоба на българите, които пари изнасят в полза на чужди икономики. Ако можеше да четеш опитай да се освободиш от европейския енергиен монопол, който направи цената на на електроенергията в България пет пъти по-скъпа и източва по около 3 милиарда годишно от джоба на българите. А това за газовия монопол - достатъчно е да не се избират сегашните управляващи и предоговарянето на цената на газа ще снижи цената му до тази в Европа, със съответната корекция за транзитиране през по-малко държави.

Кои сте "вие" бе неграмотник???

Ооо, Агов е явно не адекватен и просто си чеше езика. Какво го търсите за информация. Германия твърдо заяви, че няма никакво намерение да спира Северен поток 2. Американски чиновници изразяват мнение, че няма шанс да бъде спрян проекта. Т.е. Агов демонстрира кръчмарска политика, в стил 90-те. Не става за анализатор, липсва му обективност и информираност.

Предателите вече не се страхуват да кажат, че са предатели. Но ще дойде Видовден, после пак ще разправят, че бил унищожен "елитът на нацията".

Значи и този син колос патриотар призна, че сме васална територия и от нас НИЩО не зависи! А можеше и да не е така! Ще ни изнудват американците с това, докато не им платим предварително за все още несъществуващите в действителността самолети, вариант на Ф16! Е ако и това не е "демократична" колонизация и подчинение, здраве му кажи!

Веско, много, ама много си се объркал! И като си платите предварително самолетите, после шапка на тояга казваш! Ама наистина ли?

Колко водка трябва да изпиеш за да стигнеш до тая мъдрост?

Като гледам турците работят и живеят в изгнилия Запад. Не виждам колони с гастербайтери към братската им Русия. Защо така?

като са газарбайтери да не са луди !

Кога Турция стана богата държава? Когато имаше добри отношения със Запада, когато беше демократична и отворена. Сега Султана обръща тези процеси и турците ще разберат по трудния начин защо никоя цивилизована държава не иска да има нищо общо със кремълската хунта.

Като дойдат пак руснаците, не ми се мисли за тоя.....

Г-н Агов- от "рупор" на соца,стана най-големия "защитник" на САЩ! Защо ли?Ясно е какво ще каже,още преди да си отворил устата! Мноого "незвисим" и "обективен" коментар! Жалко,че дълго време с него работи свестен човек,като Захари Холевич! За политическите му "салтоморателета" е излишно да говорим! Охранен от "де(И)мокрацията ТУНЕЯДЕЦ!

Колониален специалист в метаните, типичен помпидур.

Де се загуби бе аркадаш ?

За кой ТП всъщност говори Агов ? За ТП 1 или ТП 2 ? И какво каза този "гений" на мисълта ? Изпразни се в пространството, колкото да покаже, че мърда. Бас'и и ДСБ-то.

през Гърция ще мине, отсега ви казвам- като компенсация за името на Макето, а и за да не тръскат италианопопулистите портфейла на европа.

Агов хмм,та на теб Агов ти е много кеф да не мине през България като че ли

Водещия на изопачените новини от времето на комунизма продължава да сипе изопачени новини. То комуниста кожата си мени, нрава - не.

До кога САЩ ще ни се бъркат в нашите работи ? Тях какво ги засяга , от къде ще взимам енергийни източници ? Това е намеса във вътрешните работи на страната ни !!!

Много си глупав! Не е намеса във вътрешните работи, а налагане на демократични ценности!