Асад се кани да отвори посолства в ДНР и ЛНР

Противопоставянето на политиката на Запада е от общ интерес за всички народи, които се изправят срещу хегемонията и се борят с нея с всички възможни средства, заяви сирийският посланик в Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха....

(ДНР) и (ЛНР) трябва да са нещо като Ислямка държава. Никъде ги няма на картите .. намерих че това са площади в Москва

Дали ще са ДНР, ЛНР, Новорусия, Малорусия, ще ги има. Но УкраИна доста ще я търсиш докато я намериш.

Най ги обичам, тези дето казват хоп, преди да са скочили. И много внимавай, какво пожелаваш, да не те сполети същото. Надявам се да си тъп руснак, а не българин!

Oshte niakolko takiva i zapada e svarshen. Stiga robstva, kolonii i izsmukvane, nastapi vreme za plashtane obratno i povrashtane

Че Сирия си има посолство в Русия, такива държави като ДНР и ЛНР няма, територия има, граждани- НЯМА! ПОСОЛСТВО НА БУСТАНЯ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ!

Опитите на западните страни с "обединен фронт" да изолират Русия заради ситуацията в Украйна, доведоха до факта, че самите тези Западни държави се оказаха изолирани , пише френският вестник “Льо Монд”.

Така наречените донецка и луганска народна армия да се стягат да ходят да се бият в Сирия. Както навремето пращаха кубинци в Афганистан.

не са пращани в Афганистан, кубинци имаше на времето в Ангола, Мозамбик и Гренада! Само че новите тогава правителства там ги отзоваха!

От Гренада кубинците бяха "отзовани" от 82-ра въздушно десантна дивизия на САЩ. Само за информация.

Руският сатрап щял да отваря посолства в несъществуващи държави:))))) Другарю сатрап-тия две държави е Русия смята да ги присъедини към територията си и няма никакво намерение да ги остави да съществуват:)))))

Са ебати смешковцоте... Взимат се насериозно... Играят си на велики... Един на друг чикии правят ли си... Ако не страдаха народите им а вече и други... Щеше да е смях в залата...

капе ли капе. Цяло удоволствие да чета как се давите в собвената си омраза. Кво да правиш - неолиберални лгтб профани.

Че там имат нужда от промити мозъци:)))

И баща му беше кремълска подлога, но Башар се е заврял в до кръста в ануca на Путин.

А северна корея кога? хахахахаха

Сега и Еритрея трябва да отвори посолство и цирка ще е пълен...

Браво, новоосвободените "руснаци" ще могат да ходят по-лесно в Сирия.

Тоз' егати путинозура!