Петима приятели от Аржентина са жертви на узбека Саипов

Петима приятели от Аржентина са сред жертвите на атентата, извършен вчера следобед в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Петима приятели от Аржентина са жертви на узбека Саипов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека им пръст на всички невинни жертви. Но САЩ да се замислятмалко защото главните виновници за ИДИЛ за АЛКАЙДА за всички талибански групировки са те. А цяла Европа страда заради тях заради капиталистическите им идеологии заради манията им за власт и контрол, алчността им и непрестанната им намеся във всичко и на всчкъде. Те остават някак на стеани от целия бежански поток от всчико което се излива върху Европа. Защо не вземат 400 500 хиляди бежанци? Защо ние трябва да поемаме всичко след като те започнаха войната? След като те създадоха ИДИЛ? Струва ми се много подло от тяхна страна.

и излиза,че Русия и бившите и републики са развъдник на терористи!И освен това политиката на Путин на противопоставяне на Европа,САЩ и по голямата част от свето е да въоръжава толибаните в Авганистан,да продава оръжие и експлозиви на ИД и да попълва редиците им със джихадисти,да бомбардира мирно население в Сирия за да засили бежанският поток към Европа,да тероризира съседите си с ,,референдуми и ,,освобождения! Ето това излиза като се замислят САЩ и за това до два мееца ще му конфискуват милиардите долари и иминия по света и у САЩ!

Гадни животни, живеят така все едно са в 13 век и искат да се налагат техните порядки.

Така ще е във всяка страна, която приема мюслита - имигранти! Да му мислим ние!

Светът трябва да спре най-после да гледа към проблема на ислямския тероризъм като щрауса със зарината в пясък глава. Узбекът изпълнил точно учението на Корана. Не е изключение. Той е истински, правоверен мюсюлманин. Това, което е направил се изисква изрично, точно и ясно от Корана, и то не само на едно място. Ето няколко примера: 1. "...Аз ще вселя ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всичките им крайници! (Коран 8:12) 2. И се сражавайте с тях, докогато напълно се отстранят всички раздори и вярата да е само на Аллах! А откажат ли се (от скверността), тогава Аллах най-добре вижда вашите дела. (Коран 8:39) 2. А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден. Коран 9:5 Това е ислямът, хора, а не някакви сбъркани фанатици. Налага се страни със стотици милиони мюсюлманско население спешно да поемат курс към отказване от тези средновековни идиотщини, иначе светът ще стане скоро пълна каша.

Трябва да стане ясно на всички, че ислямът не е просто "религия", това е доктрина, която иска и политическата и юридическата власт над хората...

светла им памет на тзи невиннии хора

Колко жалко - прострелян е "не-смъртоносно" - некадърни полицаи. Ето за това всеки трябва да носи оръжие. Както е казано - "А. Линколн направи "хората" свободни, Колт ги направи равни!".

Така трябва,несмъртоносно,за да могат да го разпитат!

обонго и евреолиберастите пуснаха тези изроди в краварника! и продължават да ги бранят и предотвратяват екпулсирането им по всички възможни начини! нипеше в югуб за Мичиган и гледайте какво е направила там ислямистката измет!

Света не може да се развива на различни полюси и тотални диспропорции!Трябва да се обедини!И когато ислямски държави са свободни от диктатори,народа не знае къде се намираа западните демокрации не познават исляма,защото времената с нашествията в миналото отминаха,но тази религия действително трябва да се познава и такива течения трябва да се обявят за престъпление срещу човечеството и самите държави да следят и пресичат такива радикални форми!Свободата на религиите трябва да се преосмисли,време е!

Е, па нали за това са приятелите - да са винаги заедно.

Всъщност е лошо когато хората не търсят нашият Създател, Поддръжник и Спасител, защото блаодатното време е към своят край и след като се затвори вратата на Божията милост, мнозина ще Го потърсят но няма да Го намерят. Не бих искал никой чове да е в такова положение.

kirchevo

Узбеките комунистите ги започнаха сега "ИГИЛ" ги дооформят.Пасмина неграмотна.

на комунистите трябва да им бъде забранено да пътуват извън русия и бившите републики,на комунягите от БГ също

а ти що пишеш на комунистически компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ??

Тъпунгер, компютри се правят Хонг Конг, Малайзия, Индия и много други места. Повечето процесори се правят в САЩ, а и в Китай производството е капиталистическо

Ако човек е допуснал да бъде с промит мозък и манипулиран от комунисти,той лесно ще шподаде на всякакви манипулации и в този смисъл аз също смятам,че комунистите,които са били''достойни комунистически членове'' т6рябва да си останат у дома,за да не замърсяват света с извратеното си мислене

Те и испанците са колонизирали и португалците,а индианците са били навсякъде!Но това е минало!Нещата са приключили и има реабилитация!Такива действия като на този узбек,нямат оправдание в днешно време!Никой не им се бъркаше на религията,докато не почнаха да се надигат с подновяване на разни халифати и да избиват хора!

Благодаря Ви за коментарите с които ме успокоявате- че съм напуснал България. То хора са загинали, а вие се плюете кой Американец кой Руснак. Те затова ни е на това ниво държавата защото е пълна с такива идиоти като вас, а колкото и да се опитват по-прогресивни хора да променят нещо толкова повече ги отблъсквате от България. Лека им пръст на загиналите в атентата.

Кой създаде ИД - САЩ ? Така че далие узбек или иракчанин е все едно. Зап. Европа е вече ислямизирана. повечето в ИД са оттам. Спецслужбите им ги създадоха. Факт ! Пращаха ги в Чечения навремето, обучени в Европа араби. Папата е кукла на конци и християнските ценности в Европа изчезнаха.Три поколения се родиха там. Со курец ни превзеха. У нас цигани и турци са над 2 млн. души

Всъщност е точно обратното. Бог ни казва в последнато книга от новият завет "Откровение" че смъртоностната рана на една от главите на звярът (папството) ще оздравее и целият свят учуден ще тръгне след неговите гибелни езотерични учения. И когато всички кажат мир и сигурност, тогава ще ги връхлети внезапна погибел като родилнит епоглки на жена и никак няма да я избегнат. Защото мнозинството ще са избрали да служат на тленият грешен човек и чрез него на луцифер, вместо на светият вечен Бог Създател на всичко видимо и невидимо, Чието жизнено дихание ни прави съзнателни живи същества и от Който сме получили всико добро даром.

Русия създаде ИДИЛ и повечето са от Русия и другите държави на бившия СССР

и ако можеш не се връщай че ние такива обичаме да поебваме на кило

;-))) не само простак, ама и неграмотен.....;-)))

Както казват братята сърби, баш ме брига дали си в щатите или на майка си у джинджифилата, продажната пасмина трябва да се измита от България! Само да не прискимтиш и ти след някоя година пак тука, като толко много, дето заминаха като аслани, па се върнаха насрани.

Поредният пърформанс на строителите на Вавилон в името на новият световен ред и обединението на света в сатаниските заблуди. Четете Божието слово записано в Библията за да не бъдете измамени.

В Узбекистан се изповядва сунитски ислям,около 90% са сунити,1%шиити около Бухара и Самарканд,други ислямски течения ,имат и древни суфиски центрове,пак около Самарканд.Исляма е наложен за религия в 7 век от арабите!Имат 2050 джамии,мавзолеи,медресета и всички са древни и в арабски стил с изключителна архитектура,тоест почитта е очебийна.Джамиите и днес се посещават масово,вече и от много младежи!След съветския период религията е подновена с нова сила и вероятно дава отражение на мисленето и постъпките и няма как да не са наясно какви ги върши ИД.Колко при тях исляма е краен,не мога да кажа,но резултата е налице за голямо съжаление!

Поинтересувай се кой всъщност създава исляма (Корана е даден на Мохамед в готов вид!) и защо той възниква тъкмо сред тези първобитни племена. И кой е всъщност Аллах? Това е лунното божество (Луната), едно от 30+ езически божества, на нкоито арабските племена са се кланяли в Мека пред Черния камък.Не случайно полумесеца е на нац. флагове на повечето муслим държави. В това отношени Туркеята държи приза (особено с този червен цвят на флага си). Между другото вижте как се нарича земята на Египет и на изток от нея в юдео-християнската ттрадиция (най-вече в гностицизма).

На тъмнината и забвението и преизподнята.

и този узбек в името на индианците ли е направил този атентат или в името на арабския халифат??? дето ти явно си му фен щото и вие изперкалите комунисти сте същите като идилците по акъл

Не мога да разбера докога ще използшате магическата дума "комунист"? "Комунисти" във вида, дефиниран от КПСС и БКП отдавна няма никъде по света! За сметка на това има "либерални демократи", "истаблишмънт", "националисти", леви и десни "популисти", "зелени фашисти", "ислямисти"... И една държава, която се бърка навсякъде по света и в крайна сметка проблемите, които тя създава на другите места по света започват като бумеранг да се връщат при тях...

не мога да опиша празнотата, която ме обзема при тези актове на насилие подстрекани от неолиберасткия деспотизъм и безмерното лицемерие на обама, клинтън, сорос, ротшилд, оланд, меркел, столтенберг, туск, юнкер и много, много други съучастници в тази глобалистка вакханалия. много работа има тук за будителите, но тях ги няма. продали са се за трийсе юдейски шекела.

тези атентати не се извършват от либералите а от правоверни видиотени екстремисти като теб! дето искате да се връща комунизма и арабския халифат!

Ти си в арабския халифат. Виж кво се случва с върпосните приятели или майката от статията.

силата на пропагандата върху простите хора... накараха деца от спокойна и богата западна европа да заминат за раздирана от война сирия! някои от вас трябва да се замислят дали пропагандата от североизток не ги зомбира по същия начин!

а бе цървул страхлив , каква пропаганда бе изрод ??? от пропаганда до изтребени стотици хиляди невинни хора в собствените им страни има голяма разлика ! та не знам кои е прост та не може да вдене ...

за някои спасение няма но винаги ще има изперкали клоуни въпросът е болшинството да не се оставят да ги зомбират

тука ли си бе пълзящата подложка на козяк

Бог да ги прости ! И престанете нещастници да се дърлете, поне за случая.

На тоя и подобните нему изроди, рода до девето коляно, а той последен и при неговия човек!

идвам у вас , избивам с бомба семеиството ти , от къщата дето си строил циял живот няма и помен ... ти какво ще направиш ? аз знам : ще кажеш - добре дошли братя освободители и на другият ден ще идеш на геи парад ... ха ха ха

на комунистите трябва да им бъде забранено да пътуват извън русия и бившите републики,на комунягите от БГ също

а на вас трябва да ви се забрани достъпа до кофите покрай козяк че ние в България помияри си имаме доста

Сашка! Ма верно си много тъп! Какво общо имат комунистите?

Америка и Запада берат плодовете си....жалко за невинните жертви!

Крайния ислям,никога не е изчезвал!Как Османската империя се е разширявала,а войните между арабските племена преди нея и по време на османците!В Саудиска Арабия да не би исляма да е умерен!Тя чак сега имат намерение да се реформират!Също ти я ясно какви имами идваха от Саудитска Арабия,обучени от тях!

Също е важно дали узбека е емигрант или турист?И какви са връзките му с този и онзи!Дали е джихадист или псевдоджихадист надявам да се разбере?И защо точно испаноговорящи е уцелил,разбрал ли е какви са,тъй като по принцип ги дрогират!Горките хора,Бог да ги прости!

а ти си под влияние на празния ти мозък

Определено узбеките са под руско,то е известно,както и че за тях няма ограничения да пребивават в САЩ,докато чеченец е по малко вероятно да получи виза!

казах ти за мозъка

Узбеките пък какво ги бърка САЩ?Имат си отделна държава,която се развива!Никой не ги е нападал!Ама че зомбита!Свине!

обаче евреите ги бърка това да държат раята в страх и затова узбека от идил се превръща в камикадзе

сега аржентина да поиска официално обяснение от цру защо за убити техни хора от камикадзе на цру

... ама моля Ви се, тези новини с атентатите са чиста истина от край до край ... някой се съмнява, че това всичкото е театро, глупости, няма предварително ударени камиони, няма нахвърляни трупове на прасета по улиците завити наполовини с найлони, няма хора, които се разпознават за тяхно мега учудване като убити, понеже снимките им са всемани произволно от фейсбук, няма кризисни актьори, които се виждат на всеки клип едни и същи, няма тренировки на пожарната или спешна помощ в района, които да се окажат случайно на мястото на театрото ... НЯМА, НЯМА, НЯМА. Драги зрители, ВНУШАВАТЕ СИ!