В ЕС се смеят на идеята Шварценегер да стане ”президент-ор”

Мисълта, че американският актьор Арнолд Шварценегер може да се кандидатира за президент на ЕС поражда смесица от смях и неловкост в Брюксел, защото напомня на Европа за слабостта на новите й институции, коментира Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - В ЕС се смеят на идеята Шварценегер да стане ”президент-ор” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най добре ще е да извикат Пръча или Батето за Президент на Европейския съюз.Те хем ще им продават наркотици, хем ще правят бардаци с проститутки, и подкупите ще вървят много добре.

Ако Арни дойде може да фалира не само Гърция и Португалия ами и Холандия и Дания само той може да фалира най-богатия американски щат.

да доиде в бг тука поне е по-добре от параванов.

аз предлагам царя за президент на щатите )))

По добре Арни, отколкото някоя мумия като сегашната. Ще гласувам за Арни !

не му требе европата на Арни - неслучайно е побегнал :))))))

Нема да е зле бате Арни да застане начело на тоя ЕС ,с малко терминиране може и да заприлича на нещо тоя съюз а ха ха х

Навревмето така го подценяваха и на шега, на майтап, взе, че стана губернатор......По-скоро се страхуват, че ще има ред, дисциплина, разследвания на скрити корупции и почерпки. Ако дойде у нас, ще се оправим точно за две седмици.

много филми гледаш. като актиор и културист ми е наистина велик, но като губернатор на калифорния успя да фалира наи-богатя американски щат/златния/ както го наричат там, а преди да поеме управлението те бяха 7та икономическа сила в света.

Ам чи тъй не може , бе хора ? Какъв Терминатор ще става Президентор на ЕС, та той е само един умствено ограничен културист.Ние у нас имаме плеяда от високо ентелегентни футболистчета , които са достойни за тоз пост-някои безцености стигнаха таквиз високи административно-ентелектуални постове,че Терминатора ряпа да яде. Художествено доказателство за тоз наш успех е футболистчето Жоро Бекъма в комплект с мама Божка, възпяти в популярно ТВ шоуто. В този дух парламенто, премиеро и народо веднага требе да номинират един отбор футболистчета за да се борят за този достоен пост и прославят родината. Дерзайте герои !

С нашето Бибче ще си паснат изключително - и на акъл, и на визия са еквивалентни интелектуалци.

Арни е много, ама много класи над Бойче. Няма база за сравнение просто ! А и Арни не слуша мазна циганска чалгия :)

A как направиха една ученичка с бяла якичка еврокомисар

Това е - в Европа на важните постове се избират най-безличните чрез долнопробни пазарлъци! След това всеки си прави каквото си иска - позициите на всяка голяма държава си се оформят в тях и не се съобразяват с останалите, а малките или бедните като нас си трайкат и следват "европейската позиция", която не съществува ... 1 за Франция, 2 за Германия, 3 - за Великобритания.... Но иначе гордо се наричат съюз - върха на демагогията!

Български пример за целия ЕС.

Де да можеше да се кандидатира за наш президент най-добре! То по-добре и Чичолина от Надето, пък и от който и да е. А аз и адреналинката харесвам.

А ББ ще им иапратин за президент на САЩ, тама с Уорли са си приятели...

и арни сее смахнал явно е разбрал че бойко ни е премиер и е решил че в европа може всичко