Армин Лашет направи гаф, докато гласуваше, и беше осмян в социалните мрежи

Кандидатът за канцлер на консверваторите сгъна бюлетината си по погрешен начин, преди да я пусне в урната, и се видя за коя партия е гласувал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго си е с машинките. Няма значение за кой гласуваш

Айде, номера ще правим, ама кой да му вярва? Все едно не играем в един цирк.

Освен, че се е видяло за кой гласува, хикса излиза от кръгчето. Винаги съм се чудил кои идиоти драскат така хиксовете, а то имало и кандидати за канцлери сред тях. Чисто формално, тази бюлетина е невалидна, но негласните инструкции са да се зачита волята на избирателя и след като не е засегнато друго кръгче и се вижда за кой е гласувано, бюлетината да се брои за валидна.

Тоя тъп кат наш Боко.

малко и швепс. Не правете човека на луд, това си е чиста реклама,на партията.

Е и какво като се е видяло? Дръж се! Дали ще може да елимираме левите? Много ми ''духа'' тук от този северен поток 2. Другари, печелите от доставки. Думата в Институции и структури нямате!

Този минус за какво е? Руснаците ще врътнат кранчето ли? Ми, ОК! Минаваме на АЕЦ.

Като гледам как Х-икса излиза от кръгчето, ако ГЕРБ правеха изборите, тази бюлетина щяха да я обявят директно за невалидна!

Първо вотът е таен, а това гласуване нарушава тайната на вота.Второ предизборна агитация в деня на изборите не е разрешена и трето ума установени правила за гласуване и неправилно сгънатата бюлетина е съществено нарушение.Кое точно от тях не е наруление,за да бъде вота валиден?

Само Алтернатива за Германия ще спаси белите немци.Сега 25 процента от населението на Германия не са бели немци. След 10 години ще всеки трети ще бъде африканец или арабин. Както е във Белгия, Холандия и Франция.

Пак добре, че не е гласувал за някоя друга партия :)))

Кандидатът за канцлер на консверваторите сгъна бюлетината си по погрешен начин, преди да я пусне в урната, и се видя за коя партия е гласувал селски номера в стил ББ !!!