Руски автор: България ”бърза като теле пред майка си”

България "отново е в своя репертоар" и "бърза като теле пред майка си (. . .), само за да заслужи благодарност от Вашингтон".

Обратно в новината

Коментари - Руски автор: България ”бърза като теле пред майка си” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на тази тема тък пак Турция е виновна!!! Но руснаци за българи са го казали! Какво общо сега имат Резаните Турци тука /критикуват се вече и половите им органи дори-толко ли са им важни и толкова много ли ви интересужа/ Руски автор с думите: България бърза като теле пред майка си е искал да каже; ''Тъй като България си няма специализирани сили за сражения, Те са обречени само да критикуват и спорят за делата на Големите Батковци които са на Световната Сцена''

Под тая статия е като на турска седянка, ... Вас, турците какво ви засяга руснаците какво мислят за нас?! Вярно е, че шепа говеда ни продадоха на краварите от САЩ, за стъклени топчета... Вярно е, че се държим като лакеи на американците, вярно е - че винаги сме от погрешната страна на всички конфликти! Не е излъгал! Ако пазехме неутралитет, щахме да сме много по-добре, но президента ни е луд, премиера е голям само на рамене, а парламента е сборище от бавноразвиващи се, тук там и някой резан турчин са сложили за цвят...

Г-н премиер ,махнете квазиземеделеца,превдореформатора, военния министър Ненчев.Русия е сила,която излиза решително.Просто го направете,г-н министър -председетел! Имате време.

А Вова Первий не праща никого без да му трепне окото! Само на почивка ходят салдатите руцки. Ей, ама много акъл у тез православни братя - все на заем предлагат!

Така е рушняко, като има тъпи рушняшки политици. По-тъпи от българските. Сменете си чипа по отношение на българите, защото без тях голямо зло ви чака. Вашта майка е България, а вие я плювате и плашите. Бог няма да ви го прости.

"Свободнити"руски журналисти в пушиьоновата империя???? Такова животно нЕма. Този "свободен" бляд пише ли за агресията на путьо в Украйна, Грузия, Афганистан ..... и т.н., та коментира България? Скапан, нагъзен бляд.

Този не е теле ,а тъп селски вол !

Който е тръгнал с пияниците никой не е прокопсал

Грешите,не е България,а куклата на КуКу "ЛЬО ПРЕЗИДОН" от хоремака и другите тикви които нищо не разбират от политика.

Не е подходящо гъзолизец, дупедавец и ибрикчия като въпросния журналист да дава оценки и съвети на много по-свободни държави.

А този колхозник, що не се завре в коптора, от който е излязъл и не спре да си вре валенките в политиката на НЕЗАВИСИМА държава?

Ислямска Дьржава не е ли враг номер 1 и за Русия???? Защото от статията дьха неприязьн кьм Бьлгария, а не кьм ИД?!?! Вьпросният журналист още не може да прегльтне факта, че Бьлгария отдавна не е васалчето от СИВ, което безропотно изпьлняваше всички указания на Москва..... :-) :-) :-)

васалчето на следващия голям брат, за когото единствено оголването на задника има смисъл. Но откъде толкова акъл.

Едно е ясно - враг номер 1 на България са продажните и политици като тоя пудел - американцки гъзолизец Ненчев

змеделската перука такива ги изсира че миришат на хиляди километри

Изказват се...Изказват се...Захарова, този с "руското " име, Жириновски... и др , и др. Все русские на държавни заплати! Айде мерси да ни дават акъл. Колко народ потрошиха за Афганистан!

Този журналист е много зле информиран , защото не знае ,че България от години няма никаква армия . Има някакво подобие ,но те повече приличат на военнопленници .

Братушка що не коментираш къде са ви патоците ? Колко твои колеги и опозиционери похарчи Путлер за да продължи да е на върха и кой е най-богатия човек на света ( името му започва с П и свършва на утин).

Руски б===к, откога в русия има независима журналистика, за да ни цитирате руснаци... Дир-а осъзнайте се, вече сме част от Европа, а не 16-та република

Да в Европа сме ,ама по -зле и от 16та република.

Навеждането и надупването на силният за деня е най-силната черта и дейност на българските управляващи.

много точен коментар , а този министър Бойко на си го завре......

Събудете се и изхвърлете Соросоидните отрепки ГЕРБ+РБ от България !! Ако трябва и насила ! Дотогава ще бъдем посмешището на света ,със бързо намаляващо население !

А като се махнат ГЕРБ ще почне един полов живот...

тоя скапан руснак да си гледа руското крепостничество и да не плямпа глупости.

Докато има такива като теб да мислят по този начин - България е обречена !!! Поне като си т...п не го демонстрирай с такава компетентност !

Тази фамилия - Шийнкман - ми прилича на еврейска ?

Шейнкман греши, или най-малкото е твърде неточен поради няколко причини: 1.Не България е телето и не българският народ, а българските продажни управници се предлагат, само и само за да заслужат благодарност и то най-вече в зелено от Вашингтон. 2.Братушките допуснаха фаталната грешка и за тях, и за нас, като не се усетиха и най-лекомислено повериха управлението на СССР на предателя Горбачов, който не само разруши Съветския съюз, ами подсигури условията и предателите, които извършиха у нас проамериканския преврат на 10-ти ноември 1989г. и които, преименувайки се в БСП започнаха заедно с демокраДит от СДС и продажните агенти от ДПС да унищожават България и продължават и до ден днешен. 3.Като отговорна за действията и мощта си, Руската държава е длъжна отново да освободи България от вредната и престъпна проамериканска политическа върхушка и помогне за оцеляването на българския народ.

Лумпени от цял свят обединявайте се!

Мурзилките се обиждат на "лумпени"... ха ха ха

Този руски автор е много заблуден и от казаното от него се вижда какви са руските драскачи в контролираната свободна преса в Русия! Заглавието щеше да съответства ако министърът на отбраната беше казал,че България първа ще изпрати войска в Сирия,но в случая той казва, ако има операция и ако се поиска от нас като член на алианса ще се отзовем с каквото можем...така че за мен това си е една руска журналистическа провокация!!!

България бърза за онзи свят...

Абе щерев. Ти харесваш ли изцепките на така нареченото Българско правителство и политици? . щерев ( нерегистриран ) 01.12.2015 15:42 Какво казват мужиците хич не ме интересува. Ние не сме задунайская губерня. Да си гледат кочината и да не търсят българи да им чистят мръсотиите. Това че не харесват Българските: Правителство,Президент,ДАНС,МВР,БА и всички българи родолюбци(не слуги на Москва ) си е техен проблем..ха.ха

Баща ми лека му пръст бил на фронта 44-45. ми сподляше. Докарали 200 цигани за подносачи на мини. Имало атака на сутринта от тях останал само един. Нашите войници сега май са същите, изобщо имаме ли армия и как земеделец министър, тоя става за свинар, става за комбайнер а той се прави на ловец.

еее поне един е останал!!!! предполагам .че един от родителите му е бил българин!!

Че какво друго би могъл ад очакваш от еничари?

НАПЪЛНО Е ПРАВ НО ПРИЧИНАТА Е В ТОВА ЧЕ ТОВА НЕ СА ХОРА СЪС БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ А ПОРЕДНИТЕ БЕЗГРЪБНАЧНИ . ПИТАМ КЪДЕ ТИ Е АРМИЯТА БЕ ЗАМЕДЕЛЕЦО ЗАЩО НЕ СИ НА ПОЛЕТО ДА КОПАШ.

Русифилистичната сган примира от кеф, когато копоите на ретрогадната Империя ни сритват като мръсни псета... Зер се изживяват като такива - мръсни псета на Господаря в Масква... Е, аз се отказвам отхтази привилегия - да ме налагат с нагайка, пък била тя и руска нагайка! България е СВОБОДНА ДЪРЖАВА, а Империята да си ЕПМ!!!

1+4+6=11 т.е. IQ 11. Това ти е коефициента. Нас не ни интересува кого мразиш и какво обичаш, кой се ебе и кой праска чикии. Въпросът е прав ли е руския автор или не?

ТИ НА КОЕ ВИКАШ СВОБОДНА ДЪРЖАВА- ЗАЩОТО ЛИЖЕ ГЪЗА НА СВОБОДНА АМЕРИКА ЛИ?

А според теб кой задник трябва да се лиже ? На Русия ли ? Него вече го лизахме и затова сме я докарали дотук. Не, че с американците ще прокопсаме, но пак е по-добре от руснаците.

ВЯРНО! ТОЗИ ЗЕМЕДЕЛЕЦ НЕНЧЕВ НАЛИ САМО ТЕЛЕТА СА МУ В ГЛАВАТА!КАТО ПОРАСНАТ ГИ ПРАВЯТ НА КАЙМА!!!!ЯВНО ТОЗИ ВЕЛИК ВОЕНЕНС СТРАТЕГ ИСКА ОЩЕ ДА ОБЕЗКЪРВАВИ И БЕЗ ТОВА ПРОБИТАТА НИ АРМИЯ!

Тая руска свиня що не каже нещо за пратените български войници в Чехия. Писна ни .

чета, коментарите ви уважаеми колеги и се втрещявам. Повече от 80 % коментират отрицателно изказването на нашия Министър. Останалите 20 % критикуват или изказват предпазливо несъгласие с руския новинар! Впечатляващо!!! Най-страшната заплаха за целия цевилизован свят е тази банда от престъпници и убийци криещи се зад религията и носещи името ислямска държава. Много пъти съм коментирал, че до като изтрещелия вече Путин и другия черен дето се прави на велик, си мерят пи....столетите, тези човекомразци набират сила и със свирепа жестокост ще причинят смъртта на много невинни хора. Съберете си главите, господа световни Управници. Налице са една пасмина освирепели и оскотели убийци, наричащи себе си хора! Налице е глобалното затопляне на планетата! И вие колеги, хайде научете се най-накрая да отсявате житото от триците. Лек ден.

Напълно съм съгласен с теб за опасността от ИД, ама защо смяташ, че Путин е напълно изтрещял?! Сигурно щото май само той води реално война с ИДИЛ?!

Тоя слуга и лизач, защо ни го показвате? Предизвиква повръщане! Ако иска да събере политиците и ги поведе сам, начело в сирийските полета и да воюва с Дявола! Идиот!

1. Михаил Шейкман - като гледам по името, чист руснак ... от еврейски произход! 2. Точно Русия след 1944г. направи тоя народ български раболепен избивайки 30 000 души от българския елит, от който елит именно зависи каква политика да води всеки един народ 3. Като им слугувахме 45 години им бяхме "друзья", приятели демек, не слуги, а когато влашкия циганин Тодор Живков, назначен именно от тях на власт, искаше на 2 пъти (!) по бързата процедура да вкара България като 16-та република на СССР, тогава Шейкман къде беше да каже,че България "бърза като теле пред майка си"?! 4. Нямат ли други проблеми имперските руски шутове и аристократи, че са забелязали пак незначителната България?!? 5. България е единствената в света окупирана от Русия държава, в която половината от народа й я обича, та да престане тая Русия да се гаври с нея и да я обижда на всеки 3 дни?!

прав си брато!

КАТО ВИ СЛУГУВАХМЕ 50 ГОДИНИ БЯХМЕ "ДОБРИ" !!! КОЛХОЗНИ ЛАЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Руснаците тогава поне си плащаха! А сега - за едното конгратюлейшън!

Пак ли ще пращат телляци

Поредното много точно описание на слугинското управление на Герб. Преди още черния господар да е поискал мажоретките от Герб почват да поскачат и квичат искаме на заколение. В момента България не се управлява от Българи. Казах!

От калпави тикви семки не щем. Като са толкова велики да си гледат собствената политика. Струва ми се, че Русия се е хванала с приятели еднодневки - справка братска Турция. Така че по-кротко.......оправяйте се Вие, ние ще намерим начин.

Не България бърза а соросоида Ненчев бърза ,85% от булгарите ,нямат нищо общо с него

Ненчев, свободно.

руснаците са прави. Този дебил няма да спре пред нищо за да изпрати наши войници на явна смърт в Сирия, защото нито подготовката нито оборудването и въоръжението им вече отговаря на съвременната реалност в бойните действия. Само с "Калашник" ов работа не става, а се искат още много много други неща за които нито имаме средствата нито има от къде да ги набавим и внедрим. А що се отнася до бойната подготовка на бъдещия контигент на всички е ясна каква е и какво ще последва от нея. За това този продажник подпише ли такава заповед трябва да го натоварят и него, в едно с цялото правителство и всички депутати, заедно контигента та право в Сирия да воюват срещу ИД и другите!

съжаляваш за, ,правотата" на глупака путлерас който ни обижда, а ти и глупаци на служба при лудия путин се радвате,че ви обиждат.Предатели!

Ако те е заченала от другиго значи е предетелка спрямо съпруга си, а как се наричат такива деца не е нужно да ти казвам.

Ти да си виждал комунист патриот - няма такова нещо. Първата им любов винаги е била интернационална :) Поздрави

Трагедията на България е непрекъснатия жалък слугинаж на най-различни господари от всякакви безродници през годините.Това обаче, колкото и странно да е не включва като цяло Българският народ! Не случайно нямаме загубено в битка знаме, което значи, че почти нямаме загубени битки. Но на фронта на далаверата и дяволъците все се намират продажници да ни "нагласят"хубаво. За щастие или нещастие сега Европа не прави изключение. Слугинажа към САЩ, както на Европа като цяло и особено на България, направо ни разяжда. Европа като съвкупност от държави в ЕС. Е най-силния съюз в света в момента. Като БВП(брутен вътрешен продукт), Ес превъзхожда САЩ, за Русия да не говорим. По отношение на социални системи, култура и изкуство ЕС няма аналог. За мен ориентацията на България е правилна. Опитите на САЩ да контролира и управлява ЕС са много неприятни. До голяма степен цялата война в Сирия се дължи точно на това. За жалост за сега няма лидери, които да се опълчат на това. Ес трябва да остане, да се укрепи и да стане самостоятелен. Без да слугува нито на САЩ, нито на Русия. Това не значи да не си сътрудничи с тях. Не знам как може да стане това, при положение, че Германия е все още колония на САЩ, като най-силна държава отЕС. Но сигурно има силни хора, които знаят. Дано скоро ги намерим.

БЪЛГАРСКА АРМИЯ ЕДИНСТВЕНО ТРЯБВА ДА БРАНИ ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ,НО НЕ И ДА ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ,АВАНТЮРИСТИЧНИ МИСИИ!!!ТОЗИ МИНИСТЪР ОТКЪДЕ ГО ИЗКОПАХА???

Ех Нанчо,Нанчо.Не може българка да те е родила.То бива простотия,но чак толкова!!!

рускиня - болшевичка.

Както е казал много точно Славейков,не сме народ,не сме народ а мърша....нима има какво повече да добавя

мърша,управлявана от комунисти

и най-тъп-руски евреин.Тоя лайнар да ходи дза прави чики -рики на Путкин и да не се занимава с нас.

Тъп, тъп, тъп, еврогейски лизач във форума.