Арменският президент отказа да подпише заповедта на премиера за уволнение на началника на Генщаба

Политическата криза не може да се реши с чести смени на отговорни лица, заяви държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се получава с всички американски подлоги.Унищожават държавите си само за да лижат до припадък черния шпек....

ай-трагично във втората карабахска война беше това, че Армения предаде доброволно Арцах. В интернет пространството се появиха достатъчно доказателства, че редовната арменска армия изобщо не е участвала в конфликта. Това е и причината пограничните региони между Армения и Арцах да бъдат завладяни толкова бързо от азербайджанската армия. Събитията в Армения се развиваха по трагичен начин още след цветната революция организирана от Турция съвестно със западните сили през 2018 година. Премиер-министърът на Армения Никол Пашинян унищожи целия военен и политически елит на Армения и Арцах. Опитните генерали и командири бяха уволнени от постовете си и заменени с нови, неопитни и млади. В процеса на войната, помощите, които пристигаха от цял свят в Армения, оставаха замразени на летищата и изобщо не стигаха до фронта в Арцах. Момчетата умира като мравки по фронта от собствените си наранявания, защото нямаха бронежилетки. Единственото правителство, което се справи с войната в Арцах и победи беше това на патриота Кочарян, което беше свалено през 2018 и на негово място доведено про-соровското правителство на Пашинян. Като добави и неопровержимото доказателство на филмовия режисьор Аршак Закарян, който направи 17 минутен видеоклип в който ясно се вижда, че азербайджански войски се движат през планините и горите, особено без страх от въздушни удари. Важно е да се отбележи, че точните координати на трите азербайджански групи, които в крайна сметка се озоваха в Шуши, бяха известни на арменската страна от 27 октомври (може би дори по-рано). Нито един удар не беше нанесен върху тези групи, въпреки че те бяха пред очите на арменските военни.

турците ги направиха за смях на земята с техните безпилотни дронове! Но явно на руснаците им е изгорно да купуват президенти: Молдова, България, Армения...

Не е виновно руското оръжие, а простотията на управляващите в Армения. Как е възможно да не признаваш Нагорни Карабах и да воюваш за него, ами че това е завоевателна война. Друг е въпроса, ако Армения беше признала Нагорни Карабах за арменска територия, тогава щеше да е освободителна война. Всеизвестно е, че азербайджанската армия е много по-силна и по-добре въоръжена от арменската. Така че Русия направи най-доброто за Армения - спря настъплението на Азербайджан и възстанови мира.

Тази космата Никол продаде Армения на турците. Както тлъстия разпродава България.

Schilo

Пашинян увисна като прани гащи на простир.

Паче плат метър на метър и на него уста два на два

Армения си е в перманентна война от много години. Те все още се намират под руско робство.Слава на Бога, че ние се отскубнахне от Руската мечка. Добре, че нямаме обща граница с Империята на злото и между нас са храбрите румънци. Ако БСП беше спечелила изборите преди 15 години сега щяхме да сме като Армения, Грузия или Молдова, в България щяха да останат 4 милиона остарели и измъчени хора, а младите вече щяха да са избягали на запад. След някоя и друга година България нямаше да съществува и шяхме да сме Задунайска губерния.

токущо Бг Армията каза ЧЕ Е БОЛНА и няма да се дърви на Руската Мечка

Горкия ти!Ако пък и си вярваш на тези безмислици, направо си за опело

Радваш ли се, че толкова много българи те плюят, събери си минусите в една чанта и се пръждосвай оттук

Арменският президент отказа да подпише заповедта на премиера за уволнение на началника на Генщаба Като не ще президента , да я подписва арменския поп.

Руската армия им е дала облатта Карс. Турците ги нападат и взимат тази област. САЩ и Англия ни гък ни мък. Сеа повтриха грешката, гориха руски знамена и портрти на Путин. Поставиха соросоида Пашинян. Не признаха автономиата на Карабах, а искат от Русия да се намеси там. Русия има договор с Армения и не с карабах. Ако не е Русия за християни на Кавказ няма да се чуе, но са същите роби предатели като нас

Руската армия не им е дала нищо на арменците освен поробване. Още се намират под руско иго.

Schilo

я какво им дадоха янките? Дори не гъкнаха за Карабах.

Радваш ли се, че толкова много българи те плюят, събери си минусите в една чанта и се пръждосвай оттук

СЪБАРЯЙТЕ ПАШИНЯН, АМЕРИКАНСКАТА ПОДЛОГА И СИ ВЗИМАЙТЕ НАГОРНИ –.КАРАБАХ , РУСИЯ Е С ВАС И СТЕ СИЛНИ!!!

Ти си толкова българин, колкото аз китаец! Но безродник си със сигурност! Руско мекере!

Днес си само ти на работа, ама е почивен ден и не знам счетоводството на амбасадата не работи. Напразно май се потиш от зори.

Пашинян вън, признаване на Нагорни Карабах за арменска територия, арменците са ни братя - това искат българите, а продажното копеле Стамболов да събира минусите и да се пръждосва

Клети арменци, не знаете каква западна точилка ще изядете! Дръжте се с Путин, иначе сте загубени!

Как да се държиш за поробителя, бе малоумник мазохист!

Радваш ли се, че толкова много българи те плюят, събери си минусите в една чанта и се пръждосвай оттук

cccp

Уганда и 10 пъти по-развита и цивилизовани държава от нармения. Не ни занимавайте с австралопитеци като нарменците. Турците да си свършат работата.

Хасан ага, много шербет !