Арменската "кадифена революция" свали от власт Серж Саркисян

Няма да има "вендета, не е нужно да стягате куфарите", обяви вдъхновителят на протестите Никол Пашишян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има някои неща на тоя свят, дето нямат възраст: сорос, а също народните наивност и късогледство са сред тях; не им идва акъла на народите, никакви поуки от историята не си вадят

света, а ДИР и дума не обелва за това ДО СЕГА!

ще ги познаете: Янукович в Украйна, Саркисян в Армения, Радев в БГ!!!!! НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА, но постоянно се натискат!

в Чехия

Човекът с брадата ми мяза на терорист.

На вас руснаците, като напомпате някой с пари и после народа помете инвестцията, все вражеска конспирация ви се вижда. Ами какво да се прави като купувате най корумпираните. На този вече от една година му следят "бизнес партнерите" из Европа и един наш дипломата се запали даже.

СОРОС, ИЗВЪРШИ КАДИФЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!!!!!! АКО ЗНАЯТ АРМЕНЦИТЕ НАКЪДЕ ЩЕ ТРЪГНАТ, И КАКВО ЩЕ МИСЛЯТ СЛЕД ТОВА!!!!! ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ ,КАТО НАС !!!!!!

Прав си, аз имам толкова пари, че червеното джудже си го слагам в задния джоб, да му е по близо за лизане.

План за удар по Иран, израелски самолети, Ердоган не разрешава удар в гръб, а хладилниците на арменците са празни и арменците са гладни. Каква велика чужда стратегия и какво банално арменско ежедневие!

Но нещо не разбах. Какво означава мирна смяна на власта. Няма ли да има избори? Или направо по украински сценарий...

изборите опозицията ги загуби, затова други избори няма да има - пак ще ги загуби; направо на власт, после в нато, после 30 години мизерия и обезлюдяване

Никой вече не иска да живее по руски. Вие тука си развивайте конспиративни теории, но истината е една - ако няма критична маса от население със съответната нагласа нито един "Майдан" няма да проработи.

Къде го чукаш, къде се пука. Я, дай резултатите от последните избори в Армения. От тех е виднэ кой твори КОНСПИРАЦИИТЕ.

Няма никакви сценарии вече , картите са на масата , западните медии изписаха кофа мастило по темата , Молдова вече е в НАТО деюре , след седмици и дефакто и процеса е необратим , да му мислят творците на червените революции зора им е голям , а едва сега започва !

Леле маалееей, ЗИЙНИ, ЗЕМЬО, ТА МЕ ГЪТНИ.

За да влезе една страна в НАТО, първо трябва да няма териториални спорове и да има приятелски и мирни отношения със всички свои съседи. Изключено е да влезе в НАТО страна, която не контролира цялата си територия. За сведение, Молдова няма контрол върху т.н. Приднестровска република.

Маня Захарова, Соловьев в един глас: уважаваме избор на арменски народ. Нали?)) Какво стана?))

стана това, че твоя неграмотен коментар стои, а трият констатацията - в две изречения 9 правописни грешки.

трият това, че си зле с членуването. това стана. по-долу имаш 9-10 грешки.

Що ли не вярвам че това не е поредната организирана от вънка псевдо революция.Шепа хора но добре организирани и платени провеждат нужната акция.Сценария работи от бая време.

Всичко това е част от по сценарии ПЛАН за удар по ИРАН .Зада се осцшестви ВВС удар поИРАН енужно самолетите на ИЗРАЕЛ иСашющ да прелитят над Армения Северен Ирак и да ударят в ГРЬБ ИРАН през Турция Ердоган НЯМАда позволи .За целта се инсценира сваляне на Руския-бушон в Армения ВРЕМЕНО замянене сПРОамерикански арменски БУШОН тогава по негово управление ше стане удара по ИРАН .НЕслучаино НАСКОРО летеца Радев бе на 3днвно вЕРЕВАН точно с такав цел стиковане на плана за ВЬЗДУШЕН удар по Иран /само по Алфа тв Волен преди2 години го разкри този план и показа документи от РУСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ .ИЗТОЧНИЦИ как ген.Радев е обучаван вьв ВВСколежа Максуел -Алабама САЩ да рьководи ескадрила и логистика на операция с-у ИРАН които гледал видял които спал спал които ел ел/ за това и 2то наи-голямо САШосолство е в Ереван там е и бившия посланик Дж.УОРЛИК които рьководи Фондация за вербовка на Арменски студенти-Нагорнокарахци за щатски агенти и го играе главен дипломат наСАШ в НАГОРНИКАРАБАХ целта му да докопа концесии на мини в Раоина както и дестабилизация на обстановката

brei che mnogo informirano momche be

Логично! Не съм гледал Алфа тв, ама никога не съм се съмнявал, че щом бесепарят Радев е обучаван вьв ВВС колежа Максуел, няма как да не е чичосамов агент. Само наивник може да вярва, че в САЩ обучават кадри във вярност към бъм българския народ, а не службаши в техен интерес. И да не забравяме, че след като другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка и пр. основатели на БСП извършиха, по проект на Бжежински и Кисинджър и с подкрепата на американския шпионин Горби, антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., за да ни откъснат от Русия в интерес на Запада, у нас няма как някой да се докопа до власт без козяшка благословия, още повече че сме и под американска военна окупация.

Стига да пишеш под различни имена

ЦРУ и Сорос нямат нищо общо с така наречената " Кадифена Революция"?

В Армения отново има Майдан, начело на който на практика са познатите лица от либералния и проевропейския лагер. На 18 април те обявиха „кадифена безкръвна революция“, както по-рано за това крещяха в Грузия и Украйна. Но именно тази „безкръвна революция“ в крайна сметка може да доведе до най-страшното клане в региона за последните 100 години

Серж Саркисян е човекът на Москва в Армения. Първо беше президент, после реши да стане премиер по примера на московския си господар. Армения е бедна страна с неработеща икономика и висока безработица. Арменците работят основно в съседна Турция - в повечето случаи на черно. Пълна безизходица и отчаяние сред обикновените хора.

Майдановците са подкрепени от ветерани от Нагорни Карабах заедно с либералите, сътрудничещи си с проамериканската партия „Арменски национален конгрес“ на бившия президент Левон Тер-Петросян. Също така на улицата излизат партия „Наследство“ на бившия външен министър Рафи Ованисян, радикалите от „Нова Армения“ и агенти на Сорос. Съюзът на войнстващите националисти и платените либерали е по образец на Украйна през 2014 г. Те още през 2015 г. се опитват да организират „Електромайдан“ , а по рано устройват протести срещу руската военна база, влизането в Митническия съюз и в ЕАИС. И сега отново Сорос и компания пращат хората на улицата. Този път поводът е значително по-сериозен. В Армения влиза в сила отдавна прокарваната от същата тази опозиция конституционна реформа, която прехвърля основните пълномощия по управлението на страната върху парламента и правителството. Но, въпреки протестите, правителството бе оглавено от бившия президент Серж Саркисян, оставил за новия президент Армен Саркисян единствено представителни функции.

"Кадифена революция" ли е, "Майдан" ли е, не знам, но мирише отдалече: "Посолството на САЩ в Ереван е второто по големина американско посолство в света. В него се трудят 2500 американски дипломати. По-голям щат има само американското посолство в Германия. Само този факт е достатъчен, за да се разбере какво значение има Ереван за Вашингтон. В Армения се намира руска военна база. Арменската територия е пряка сухопътна комуникация между Русия и Иран. Жителите на Армения са само част от арменците живущи по света. Във Великобритания, САЩ, Франция и други страни има мощни и богати арменски диаспори. Те оказват огромно влияние върху политиката на Ереван. Именно натискът от чужбина се опитва да промени посоката на сегашния геополитически вектор на Армения. Между другото не е случайност, че най-големите арменски диаспори зад граница са в САЩ, Великобритания и Франция, тези страни, които нанесоха ракетен удар срещу Сирия на 14 април тази година. Дестабилизирането на Армения днес ще нанесе удар върху руските интереси. Москва не е заинтересована от хаотизирането на Кавказкия регион."

Фалшива новина.

Бла бла

КГБ

На предсрочните избори пак ще го изберат.

Абе, то и събитията в Грузия през 2003 започнаха по подобен начин, пък после лъсна истината за намесата на Сорос и "Отворено общество". То не бяха "арабски пролети", "революции на розите", "мегдан на независимостта", а резултатът един и същ - хаос, граждански войни, нестабилност на обществените процеси.

Така ти е удобно да видиш. Грузия успя, и след революция живее доста по добре. В Украина е много силнс пета колонна, плюс непосредственна граница с русия, плюс наследена бюрокрация от соца.

имаш общо 9 грешки в текста. и коя е петата колона в Украйна - тия които не са бандеровци и не направиха нищо за четири години? значи границата им била виновна, че са толкова корумпирани и алчни?

Да никой народ не му е кеф да го управляват ушанки, накрая избухват страстите и някоя ушанка си отива без проблем,щото друга ушанка се е подготвила да заеме мястото междуврвменно

За информация полит. сила, която организира протестите има около 8 процента в парламента ...

Дигаме една врява. Парламентът на Армения избра Саркисян. Той има мнозинство там. Голям прадз, че няма да е министър - председател.

Путин май не е против тази смяна.

Е, той и Горбачов се радваше на смяната на Живков. Губите територии и влияние и си мислите, че контролирате нещата предателски.

ДА, ама НЕ! Президентът на Русия Владимир Путин впрочем поздрави тази седмица Сeрж Саркисян по случай новото му назначение. А руската дипломация изрази "убеденост", че конфликтът в Армения "ще бъде уреден по демократичен път и в рамките на закона".